Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Στέλλα μου καλησπέρα.Διαβασα την τραυματική σου εμπειρία και λυπάμαι ειλικρινά.Πρώτα πρώτα να μην νοιώθεις ενοχη για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις.Δυστυχώς δεν υπάρχουν απαντήσεις σίγουρες για κάποια πράγματα.Το μόνο σίγουρο είναι οτι χρειάζεσαι ανθρώπινη αντιμετώπιση απο τους γιατρούς.Κάνε αυτό που νομίζεις σε σχέση με την επιλογή του γιατρού σου και απο εκεί και πέρα να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις .Το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να συνεχίσεις.Σου εύχομαι να περάσουν όλα τα άσχημα και σύντομα να έρθουν τα καλύτερα.

ALEXA MOU KALHSPERA

VASIKA NOIWTHW ENOXH GIATI DEN PHGA AMESWS META STON GIATRO MOU.AUTO EINAI KAI NA LEW THN ALITHEIA SKEFTOMAI MHPWS DEN PROSEXA SE KATI SE OTIDHPOTE.EUXARISTW POLU GIA TO KOURAGIO POU MOU DINEIS.NA EISAI KALA.KAI OI ALLES OI KOPELES EDW MESA EPISHS.PRAGMATIKA SHMERA APO THN WRA POU MPHKA KAI MILHSA HREMHSA PARA POLU...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως ηρθες στο club των καθεξην αποβολων! ειναι ενα στεναχωρο club που καμια δεν θελει να μπει...

Εχεις κανει εξετασεις για να διερευνησεις τις πιθανες αιτιες? πιστευω οτι ηρθε η ωρα να βρεις ενα γιατρο και να αρχισεις τον ελεγχο ετσι ωστε η επομενη εγκυμοσυνη να ολοκληρωθει!

KALISPERA CRISTY

THA ITHELES NA MILHSOUME?

PERUSI META THN APOVOLH META APO 4 MHNES EKANA EXETASEIS KAI TEST PAP KAI OLA HTAN MIA XARA KAI PRIN MEINW EGKUOS TWRA PALI EIXA KANEI KAI DEN EIXA KANENA PROVLHMA...ARAGE TI MPOREI NA TO PROKALESE???AN MPORESETE NA ME VOITHISETE....PEITE MOU AN XERETE...SUGNWMH POU SAS ZALIZW..MONO EDW MPORW NA MILHSW..PRAGMATIKA XARHKA POLU POU MPHKA STHN PAREA SAS..

Στελλιτσα όπως σου ξαναεγραψα λυπάμαι πολυ για αυτο που σου συναίβει...είχα και εγω δυο παλλινδρομες και μπορω να φανταστω πως αισθάνεσαι....το θέμα δεν ειναι ομως να βρουμε καποιον να κατηγορήσουμε...είτε τον ευατό μας ..είτε το γιατρο..μας ...ειτε οποιονδιποτε αλλο το θεμα ειναι να είμαστε παλι δυνατες και ψυχικα και σωματικα για να μπορέσουμε να φέρουμε μια νέα ζωη...

Σου προτείνω να βρεις ένα γιατρο που θα σε κανει να αισθάνεσαι άνετα μαζί του και να του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη...

Λες ότι έκανες καποιες εξετάσεις ..τι εξετάσεις ήταν αυτες θες να μας πεις? Ηταν απλες αιματός? η αφορουσαν Θρομβοφιλια...αντιπατρικά ...ΝΚ...ορμονικες.....κτλ..κτλ..

Απο ότι καταλαβα...ειχες τρεις παλλινδρομες....σε καμια δεν κανατε ιστολογικη του εμβρύου...Στην τελευταία δεν θα κάνετε?

Πιστεύω πως πρεπει με τη βοήθεια ενος σωστου γιατρου πρεπει να το ψάξεις λιγο περισσοτερο.....

Σου ευχομαι πανω απο όλα ψυχικη ηρεμία και όλα τα άλλα θα έρθουν ...

NNbMp2.png

Καλημέρα Στελλίτσα!!! Καταρχήν να σου πώ ότι δεν ενοχλείς καθόλου μα καθόλου απλώς εγώ χτές έπρεπε να κλείσω λιγάκι απότομα γιατί είχα πολύ δουλειά!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που νιώθεις καλύτερα μιλώντας και αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά συνεχισέ το..γενικά ότι νιώθεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κάντο χωρίς αναστολές!!!! Όσο για τα προηγούμενα που είπες για τον γιατρό σου απλώς θα ξέρεις την επόμενη φορά που θα σου τύχει να έχεις τον δικό σου γυναικολόγο που εμπιστέυεσαι γιατί αυτό τελικά είναι το Α κα το Ω!!! Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε έναν τρόπο να αναρρώσουμε από αυτό μου μας βρήκε όλες μας έτσι ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε για ένα μέλλον καλύτερο! Άλλωστε αν ψυχολογικά δεν νιώσουμε καλά τότε πως θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε ένα μωράκι μέσα μας μελλοντικά? Σκέψου το και πες μου.. Φιλιά πολλά!!

Διαφημίσεις

Angelikig νομίζω οτι είσαι σε πολύ καλό δρόμο να ξεπεράσεις αυτό που σου συνέβη.Λυπάμαι γι αυτό αλλά η ζωή συνεχίζεται και το οτι προσέχεις τον ευατό σου να ξέρεις είναι το καλύτερο δείγμα ανάρρωσης.Κι εγώ επειδή είμαι στην ίδια φάση με σένα προσπαθώ να χάσω 5 κιλά που πήρα νωρίτερα.Εφόσον ακολουθείς διατροφή θα τα χάσεις, λίγο υπομονή θέλει.Μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου με λίγη γυμναστική ή περπάτημα,λίγο κολύμπι.Εγώ κατέβασα πρόγραμμα γυμναστικής απο το internet και κάνω κάθε απόγευμα οσο μπορώ.Νομίζω οτι δικαιούμαστε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και φυσικά μας κάνει καλό.

Σ'ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις να συνεχίσω την προσπάθεια μου που πραγματικά δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται.. αλλά φαντάζομαι οτι το ξέρεις ήδη αυτό αφού έχεις περάσει τα ίδια..!! Πραγματικά όμως κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό αφού δεν έβλεπα φώς από πουθενά αλλού! Στην ζωή μας θα αντιμετωπίσουμε πολλά και διάφορα προβλήματα Με ή χωρίς παιδι και θα πρέπει να μπορούμε να σηκωνόμαστε όσες σφαλιάρες και αν μας ρίξουν...αυτή είναι η γνώμη μου... Φιλιά πολλά

Άσε που μπορεί να αποκτήσουμε και το σώμα που θέλαμε πάντοτε..χιχιχιχι

KALISPERA CRISTY

THA ITHELES NA MILHSOUME?

γεια σου στελλα!!! δυστυχως δεν ημουν συνδεδεμενη χθες το βραδυ. πολυ ευχαριστως να τα πουμε οταν θα συγχρονιστουμε. μπαινω συχνα παντως, ο,τι θες εδω θα ειμαι!

φιλια!

sq3Zp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις να συνεχίσω την προσπάθεια μου που πραγματικά δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται.. αλλά φαντάζομαι οτι το ξέρεις ήδη αυτό αφού έχεις περάσει τα ίδια..!! Πραγματικά όμως κατέληξα στο συμπέρασμα αυτό αφού δεν έβλεπα φώς από πουθενά αλλού! Στην ζωή μας θα αντιμετωπίσουμε πολλά και διάφορα προβλήματα Με ή χωρίς παιδι και θα πρέπει να μπορούμε να σηκωνόμαστε όσες σφαλιάρες και αν μας ρίξουν...αυτή είναι η γνώμη μου... Φιλιά πολλά

Άσε που μπορεί να αποκτήσουμε και το σώμα που θέλαμε πάντοτε..χιχιχιχι

Αγγελικουλα γεια σου και απο εμενα...μου αρεσει που εισαι αισιοδοξος άνθρωπος και να συνεχίσεις να είσαι....Πάνω από όλα για να έρθει ένα παιδι και για να μεγαλώσει σωστα πρεπει εμεις να έχουμε ψυχικη ηρεμια...Καταλαβαινω πως είναι δυσκολο αλλα ο χρονος ειναι γιατρος...έχεις κανει καποιες εξετάσεις ή οχι?

NNbMp2.png

Καλησπέρα Γεωργία μου!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια..κάνω ότι καλύτερο μπορώ δεδομένου αυτών που πέρασα!! Συμφωνώ απόλυτα ότι για να μεγαλώσει σωστά ενα παιδί ξεκινώντας απο την μήτρα και αργότερα στο οικογενειακό μας περιβάλλον πρέπει να έχουμε εμείς πρώτα ψυχική ηρεμία έτσι ώστε να μπορέσουμε να την μεταδώσουμε ανάλογα!! Άν εμείς είμαστε μες στην στεναχώρια και τον πανικό δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε ευκολα να υποδεχτούμε μια νέα ζωή μέσα μας.

Μήν φανταστείς ότι όλα αυτά που λέω μέσα μου δεν πονάω καθόλου...άλλωστε η δική μου ατυχία εγίνε μώλις μια εβδομάδα πρίν και ήταν και το πρώτο μας παιδάκι που το θέλαμε πάραααα πολύυυ..απλώς νιώθω ότι είναι μάταιο να με πιάνει κατάθλιψη και να είμαι ανύμπορη!!

Καλημέρα Στελλίτσα!!! Καταρχήν να σου πώ ότι δεν ενοχλείς καθόλου μα καθόλου απλώς εγώ χτές έπρεπε να κλείσω λιγάκι απότομα γιατί είχα πολύ δουλειά!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που νιώθεις καλύτερα μιλώντας και αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά συνεχισέ το..γενικά ότι νιώθεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κάντο χωρίς αναστολές!!!! Όσο για τα προηγούμενα που είπες για τον γιατρό σου απλώς θα ξέρεις την επόμενη φορά που θα σου τύχει να έχεις τον δικό σου γυναικολόγο που εμπιστέυεσαι γιατί αυτό τελικά είναι το Α κα το Ω!!! Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε έναν τρόπο να αναρρώσουμε από αυτό μου μας βρήκε όλες μας έτσι ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε για ένα μέλλον καλύτερο! Άλλωστε αν ψυχολογικά δεν νιώσουμε καλά τότε πως θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε ένα μωράκι μέσα μας μελλοντικά? Σκέψου το και πες μου.. Φιλιά πολλά!!

kalhmera

an kai h wra einai periergh e?

giati?

thes ekleisa rantevou gia komwthrio

phga shmera exw allaxei para polu apo makry konto malli kai skouro kastano pou kokkinizei pou ta eixa anoixtoxrwma me xanthes antaygeis kai forma ena mayro xali as poume logw ths egkumosunhs ekana pentikiour manikiour:)kai evgala ta frudia mou.egina allos anthrwpos den pisteya oti eimoun egw!!!anevhka polu psuxologika shmera

phgame to meshmeri se kati filous phgame paralia ennoeite oti den ekana mpanio apla araxame ekei gia kafe kai gurisame prin ligo!!!!h psuxologia mou anevhke oxi vevaia oti den eixa sto mualo mou to mwro alla prospathousa na perasw kala oso kalutera ginotan...arxizw kai hremw siga siga na eiste kala kai eseis pou me voithisate xthes....kai ennoeite oti den tha mporesoume na to filoxenhsoume to mellontiko mwraki an den hremhsoume an den noiwsoume kala.....

Διαφημίσεις

Στελλιτσα όπως σου ξαναεγραψα λυπάμαι πολυ για αυτο που σου συναίβει...είχα και εγω δυο παλλινδρομες και μπορω να φανταστω πως αισθάνεσαι....το θέμα δεν ειναι ομως να βρουμε καποιον να κατηγορήσουμε...είτε τον ευατό μας ..είτε το γιατρο..μας ...ειτε οποιονδιποτε αλλο το θεμα ειναι να είμαστε παλι δυνατες και ψυχικα και σωματικα για να μπορέσουμε να φέρουμε μια νέα ζωη...

Σου προτείνω να βρεις ένα γιατρο που θα σε κανει να αισθάνεσαι άνετα μαζί του και να του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη...

Λες ότι έκανες καποιες εξετάσεις ..τι εξετάσεις ήταν αυτες θες να μας πεις? Ηταν απλες αιματός? η αφορουσαν Θρομβοφιλια...αντιπατρικά ...ΝΚ...ορμονικες.....κτλ..κτλ..

Απο ότι καταλαβα...ειχες τρεις παλλινδρομες....σε καμια δεν κανατε ιστολογικη του εμβρύου...Στην τελευταία δεν θα κάνετε?

Πιστεύω πως πρεπει με τη βοήθεια ενος σωστου γιατρου πρεπει να το ψάξεις λιγο περισσοτερο.....

Σου ευχομαι πανω απο όλα ψυχικη ηρεμία και όλα τα άλλα θα έρθουν ...

geia sou gewrgia mou

exw kanei kai ormonikes kai aimatologikes kai progennetikes exetaseis kai ola htan kala ekana kai gia thronvofilia kai genikh ourwn

ola mia xara

twra argotera....an...apofasisw na kanw allo pou tha kanw tha xanakanw progennetikes kai egw kai o antras mou na doume...kai oso gia thn hremia auto prospathw kai to katafernw siga siga...

kalhmera

an kai h wra einai periergh e?

giati?

thes ekleisa rantevou gia komwthrio

phga shmera exw allaxei para polu apo makry konto malli kai skouro kastano pou kokkinizei pou ta eixa anoixtoxrwma me xanthes antaygeis kai forma ena mayro xali as poume logw ths egkumosunhs ekana pentikiour manikiour:)kai evgala ta frudia mou.egina allos anthrwpos den pisteya oti eimoun egw!!!anevhka polu psuxologika shmera

phgame to meshmeri se kati filous phgame paralia ennoeite oti den ekana mpanio apla araxame ekei gia kafe kai gurisame prin ligo!!!!h psuxologia mou anevhke oxi vevaia oti den eixa sto mualo mou to mwro alla prospathousa na perasw kala oso kalutera ginotan...arxizw kai hremw siga siga na eiste kala kai eseis pou me voithisate xthes....kai ennoeite oti den tha mporesoume na to filoxenhsoume to mellontiko mwraki an den hremhsoume an den noiwsoume kala.....

Μπράβο Στελλίτσα μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!! Το πρώτο βήμα έγινε..τώρα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα!! Χαιρόμαι πολύ πολύ που εισαι καλύτερα εμείς είμαστε εδώ ότι χρειαστείς....Φιλάκιααααα

Μπράβο Στελλίτσα μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!! Το πρώτο βήμα έγινε..τώρα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα!! Χαιρόμαι πολύ πολύ που εισαι καλύτερα εμείς είμαστε εδώ ότι χρειαστείς....Φιλάκιααααα

euxaristw na eisai kala to idio euxomai kai se sas euxomai na hremhsete kai na pane ola kala kai to kalutero na kanete diakopes akomh kalutera tha einai pisteyw den xerw akomh den exoume paei alla tha pame ton augousto

KALIMERA KORITSIA

XTHES PHGA STON GIATRO MOU GIA NA ME DEI

KATHISAME MILHSAME

TON EIPA SE LO TO TRIMHNO TI EIXA PWS..STHN EGKUMOSUNH

ME TO PO TOU LEW OTI EIXA AMUGDALITIDA KAI EIXA PURETO 2 MERES MOU LEEI O PURETOS PROKALESE TON THANATO TOU MWROU.....TON RWTHSA KAI META APO 4 VDOMADES ????NAI GINETE MOU EIPE DEN "SVHNEI" AMESWS MPOREI KAI 2-3 VDOMADES NA ZEI KANONIKA KAI META TELEIWNEI..PRAGMATIKA NOIWTHW TUPSEIS

POLLES....AFOU DNE TO PISTEYA ELEGA DEN EINAI DUNATON NA EXASA TO MWRO APO ENAN PURETO...KAI OMWS...EIMAI LIGO XALIA NOIWTHW OTI TO SKOTWSA EGW TO MWRO....TWRA ME EDWSE NA KANW KATI EXETASEIS NA KANW...XLAMIDIA MYKOPLASMA OYREOPLASMA KAI LISTERIA DEN EXW IDEA TI EINAI OLA AYTA....DEN RWTHSA KOLHSA LIGO TA EXASA LIGAKI KAI DEN RWTHSA APLA MOU EIPE OTI PREPEI NA TIS KANW KAI META NA TIS PAW S'UATON.KAI VLEPOUMEEEEEEE.....

Διαφημίσεις

Δεν φταις εσύ κοριτσακι μου που κόλησες αμυγδαλίτιδα και είχες πυρετό. Στον καθένα μας μπορεί να σύμβεί. Να είσαι δυνατή και σύντομα θα ετοίμάσεις ΄ςνα νέο υγειές μωράκι στην κοιλίτσα σου

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Ναι πριν απο πού λίγο καιρό. Έμαθα ότι είμουν έγκυος μέσα του μάι, και σε μια απλή επίσκεψη μου στον γιατρό για εξετάσεις στις 25 του ιούνη μου είπε πως το μωράκι μου παλινδρόμησε. Τότε έκανα απόξενση

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...