Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

PERUSI META THN APOVOLH META APO 4 MHNES EKANA EXETASEIS KAI TEST PAP KAI OLA HTAN MIA XARA KAI PRIN MEINW EGKUOS TWRA PALI EIXA KANEI KAI DEN EIXA KANENA PROVLHMA...ARAGE TI MPOREI NA TO PROKALESE???AN MPORESETE NA ME VOITHISETE....PEITE MOU AN XERETE...SUGNWMH POU SAS ZALIZW..MONO EDW MPORW NA MILHSW..PRAGMATIKA XARHKA POLU POU MPHKA STHN PAREA SAS..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PERUSI META THN APOVOLH META APO 4 MHNES EKANA EXETASEIS KAI TEST PAP KAI OLA HTAN MIA XARA KAI PRIN MEINW EGKUOS TWRA PALI EIXA KANEI KAI DEN EIXA KANENA PROVLHMA...ARAGE TI MPOREI NA TO PROKALESE???AN MPORESETE NA ME VOITHISETE....PEITE MOU AN XERETE...SUGNWMH POU SAS ZALIZW..MONO EDW MPORW NA MILHSW..PRAGMATIKA XARHKA POLU POU MPHKA STHN PAREA SAS..

Στέλλα μου εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε οτι κάτα πάσα πιθανότητα ήταν τυχαίο γεγονός..μήπως εφόσον έκανες όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και ήταν όλα καλά πρέπει να ηρεμήσεις εφόσον παίζει ρόλο και αυτό? Το κύημα το εξέτασαν? τι σου είπαν?

Στέλλα στην ίδια φάση είμαστε όλες μας πιστεψέ με...Υπάρχουν στιγμές που είμαι καλά..αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλω απλώς να εξαφανιστώ και να φωνάξω...Κουράγιο να πέρνει η μία απο την άλλη για να συνεχίσουμε ...να κοιτάξουμε μπροστά όχι πίσω..

AGGELIKH MOU EGW NA DEIS EGW KONTEYW NA TA SPASW OLA OTI VLEPW MPROSTA MOU APO TA NEYRA MOU GIATI NOIWTHW OTI FTAIW EGW GIA OTI EGINE..LEW STON EAYTO MOU KATI DEN EKANES SWSTA ESU TO PROKALESES ALLA PWS TI EKANES?

Στέλλα μου εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε οτι κάτα πάσα πιθανότητα ήταν τυχαίο γεγονός..μήπως εφόσον έκανες όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και ήταν όλα καλά πρέπει να ηρεμήσεις εφόσον παίζει ρόλο και αυτό? Το κύημα το εξέτασαν? τι σου είπαν?

OXI PESEI MALLON TOUALETA POU EIXA PAEI DEN UPHRXE TO MWRO OTAN MOU EIXAN KANEI THN APOXESH...

AGGELIKH MOU EGW NA DEIS EGW KONTEYW NA TA SPASW OLA OTI VLEPW MPROSTA MOU APO TA NEYRA MOU GIATI NOIWTHW OTI FTAIW EGW GIA OTI EGINE..LEW STON EAYTO MOU KATI DEN EKANES SWSTA ESU TO PROKALESES ALLA PWS TI EKANES?

Οχι κορίτσι μου αυτό να μην το κάνεις στον εαυτό σου..σταμάτα να τον τιμωρείς για κάτι που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις αν εφταιγες και μεταξύ μας πιστέυω πως όχι αν κρίνω απο προσωπική μου πείρα.. Να σου πώ και κάτι? Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό που έγινε δείχνει ότι ο οργανισμός μας λειτουργεί σωστά όταν το έμβρυο δεν εξελίσσετε καλά..το ξέρεις ότι σε κάποιες γυναίκες δεν λειτουργεί σωστά και μεγάλωνει το έμβρυο με πολλά προβλήματα και στο τέλος αναγκάζονται να το κάνουν όταν πλέον έχει φτάσει 5 μηνών και πάνω...το φαντάζεσε αυτό??? εγώ ούτε να το διαννοηθώ δεν θέλω πάντως....

Διαφημίσεις

OXI PESEI MALLON TOUALETA POU EIXA PAEI DEN UPHRXE TO MWRO OTAN MOU EIXAN KANEI THN APOXESH...

Ααα γι'αυτό έχεις αυτή την αγωνία τώρα.. Εφόσον όμως σε εξέτασε ο γιατρός και είδε ότι όλα είναι καλά είναι το ίδιο πράγμα ειλικρινά.Απλώς εσύ μπήκες στην διαδικασία των εξετάσεων πιο πριν από εμάς, που είχε το κύημα να εξετάσει πρίν, και μετά εμείς να υποβληθούμε σε εξετάσεις.

Οχι κορίτσι μου αυτό να μην το κάνεις στον εαυτό σου..σταμάτα να τον τιμωρείς για κάτι που ούτως ή άλλως δεν ξέρεις αν εφταιγες και μεταξύ μας πιστέυω πως όχι αν κρίνω απο προσωπική μου πείρα.. Να σου πώ και κάτι? Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό που έγινε δείχνει ότι ο οργανισμός μας λειτουργεί σωστά όταν το έμβρυο δεν εξελίσσετε καλά..το ξέρεις ότι σε κάποιες γυναίκες δεν λειτουργεί σωστά και μεγάλωνει το έμβρυο με πολλά προβλήματα και στο τέλος αναγκάζονται να το κάνουν όταν πλέον έχει φτάσει 5 μηνών και πάνω...το φαντάζεσε αυτό??? εγώ ούτε να το διαννοηθώ δεν θέλω πάντως....

GINONTAI KAI TETOIA?DEN TO IXERA..TOTE MALLON EXEIS DIKIO..

Διαφημίσεις

Ααα γι'αυτό έχεις αυτή την αγωνία τώρα.. Εφόσον όμως σε εξέτασε ο γιατρός και είδε ότι όλα είναι καλά είναι το ίδιο πράγμα ειλικρινά.Απλώς εσύ μπήκες στην διαδικασία των εξετάσεων πιο πριν από εμάς, που είχε το κύημα να εξετάσει πρίν, και μετά εμείς να υποβληθούμε σε εξετάσεις.

TWRA META THN PROSFATH APOVOLH DEN EXW KANEI EXETASEIS THN TRITH THA PAW STON GIATRO MOU GIA EXETASH KAI NA MOU PEI TI NA KANW...

Έχεις δίκιο γι'αυτό..Ίσως ο γιατρός σου έπρεπε να σου εξηγήσει κάποια πράγματα..τι να πώ..Δηλαδή το μόνο που σου είπε ήταν "Δυστηχώς"?

DEN HTAN O GIATROS MOU DHL O GUNAIKOLOGOS MOU.HTAN APO TO NOSOKOMEIO ENAS POU EFHMEREYE..NAI AUTO MOU EIPE DUSTUXWS DEN EXEI PALMOUS.KAI TOU LEW TI TO PROKALESE?DEN XERW MOU LEEI/LEW GIATROS DEN EISTE?NAI MOU LEEI KAI DEN XERETE NA EXHGHSETE STHN GUNAIKA TI TO PROKALESE AUTO?KAI ARXISE META NA MOU LEEI AN ARRWSTHSA AN PHRA FARMAKA KAI MALAKIES SORRY KIOLAS GIA THN FRASH.TON EIPA NAI PRIN ENA MHNA ARRWSTHSA ALLA FARMAKA DEN PHRA EIXA LIGO PURETO OMWS KAI MOU LEEI AMESWS APO AUTO EINAI.KAI LEW META APO 4 VDOMADES PETHANE?AN HTAN APO AUTO EKEINES TIS MERES EPREPE NA GINEI KAI META KAI KALA XYUPHSE TO KINHTO TOU KAI VGHKE.....

Διαφημίσεις

Βρές ένα καλό γιατρό,έναν ΑΝΘΡΩΠΟ γιατρό

KALISPERA IWANNA

TON EXW TON GIATRO MOU KAI POLU KALOS MALISTA ALLA EKANA VLAKEIA POU AKOUSA THN PETHERA MOU NA PHGAINW MOSKOMEIO THA SE PROSEXOUN POLU KALA EINAI KAI H KOUMPARA MAS EKEI ME EIPE....EIMAI BLAKAS..ALLH FORA DEN AKOUW KANENAN!8 XRONIA STON GIATRO MOU PWS PHRA AUTHN THN APOFASH?

Καλήμερα!! Εγώ αποφάσισα ότι πρέπει να κοιτάξω μπροστά και μάλιστα τώραααα!!! Καταρχήν θέλω να κοιτάξω και λιγάκι τον εαυτό μου τον οπόιο και παραμέλησα τελευταία καθώς το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμουν ήταν το μωρό. Λοιπόν προχθές πήγα στο κομμωτήριο και έκανα αντάυγιες που είχα γίνει το χάλι μου το μάυρο λόγω εγκυμοσύνης, επόμενο βήμα ξεκίνησα διατροφή να χάσω επιτέλους τα 10 κιλά που είχα φορτωθεί στην πλάτη μου απο πρίν και που δεν πρόλαβα ποτέ να χάσω πρίν έρθει το νινί. Θεωρώ ότι αν επικεντρωθούμε στον εαυτό μας θα μας κάνει καλό τι λέτε? Αχ δώστε μου κουράγιο να χάσω αυτά τα ρημάδια τα κιλά...τουλάχιστον αν είναι να ξαναέρθει μια εγκυμοσύνη να με βρεί προετοιμασμένη..

Angelikig νομίζω οτι είσαι σε πολύ καλό δρόμο να ξεπεράσεις αυτό που σου συνέβη.Λυπάμαι γι αυτό αλλά η ζωή συνεχίζεται και το οτι προσέχεις τον ευατό σου να ξέρεις είναι το καλύτερο δείγμα ανάρρωσης.Κι εγώ επειδή είμαι στην ίδια φάση με σένα προσπαθώ να χάσω 5 κιλά που πήρα νωρίτερα.Εφόσον ακολουθείς διατροφή θα τα χάσεις, λίγο υπομονή θέλει.Μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου με λίγη γυμναστική ή περπάτημα,λίγο κολύμπι.Εγώ κατέβασα πρόγραμμα γυμναστικής απο το internet και κάνω κάθε απόγευμα οσο μπορώ.Νομίζω οτι δικαιούμαστε να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και φυσικά μας κάνει καλό.

KAI EGW SAS KATALABAINW...OLES TA PERASAME AUTA..KAI KATALABAINEI H MIA THN ALLH XEROUME PWS NOIWTHOUME PISTEYW EINAI TO IDIO PRAGMA..POU EINAI..

PRAGMATIKA SHMERA POU MPHKA EDW KAI SAS GNWRISA HREMHSA LIGO....KATALAVES TI THELW NA PW..

Στέλλα μου καλησπέρα.Διαβασα την τραυματική σου εμπειρία και λυπάμαι ειλικρινά.Πρώτα πρώτα να μην νοιώθεις ενοχη για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις.Δυστυχώς δεν υπάρχουν απαντήσεις σίγουρες για κάποια πράγματα.Το μόνο σίγουρο είναι οτι χρειάζεσαι ανθρώπινη αντιμετώπιση απο τους γιατρούς.Κάνε αυτό που νομίζεις σε σχέση με την επιλογή του γιατρού σου και απο εκεί και πέρα να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις .Το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να συνεχίσεις.Σου εύχομαι να περάσουν όλα τα άσχημα και σύντομα να έρθουν τα καλύτερα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...