Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο κορίτσακι μου έτσι ακριβώς πρέπει να κάνεις..να είσαι καλά!! Άντε το ότι ήρθε η περίοδος σήμερα είναι πολύ καλό σημάδι..σημαίνει ότι όλα μπαίνουν και πάλι στην σειρά τους και φυσικά αυτό σημαίνει ότι σε λιγάκι θα μπορέσετε να κάνετε την προσπάθεια σας !!! Χαίρομαι πολύ για σένα είλικρινα!!

Δεν πειράζει προσπάθησε όλες τις προηγούμενες και τις επόμενες μέρες. Πού ξέρεις μπορεί να είσαι τυχερή!!! Άλλωστε πολλές φορές ακούμε για σύλληψη που έγινε εκτός των γονιμων ημερών.

Καλή επιτυχία!!!!

Διαφημίσεις

σημερα έχει 24 ο μήνας, όσο εκτος και αν βγω γόνιμες μέρες δεν πετυχαίνω. Εκτός αν γίνει το θαύμα όπως την προηγούμενη φορά που έμεινα την 25η μέρα

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

σου ευχομαι ολοψυχα η παναγια να σας χαρισει το μωρακι που τοσο επιθυμειτε και σιγουρα θα σας καλοκαρδισει γρηγορα το σεπτεμβριο ολες θα γραφουμε στο Α τριμηνο με αποριες για τα μωρα

σου ευχομαι ολοψυχα η παναγια να σας χαρισει το μωρακι που τοσο επιθυμειτε και σιγουρα θα σας καλοκαρδισει γρηγορα το σεπτεμβριο ολες θα γραφουμε στο Α τριμηνο με αποριες για τα μωρα ολα θα πανε καλα η παναγια θα δειξει τη βοηθεια της

καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες αντε να φουσκωνουν οι κοιλιτσες

Δυστυχώς αυτό το μήνα δεν θα κάνουμε γιατί οι γόνιμες μέρες πέφτουν σε νηστεία και ο άντρας μου δεν θέλει μωράκι σε νηστεία

Ιωαννακι μου καλημερα...διαβασα που είχες γράψει και νωρίτερα στο καφε...

Σου είπε ογιατρος σου να ξεκινησεις αμέσως ξανα?

Εγω πάντως και τις δυο φορες που ειχα παλλινδρομη (ειχα διαφορετικους γιατρους) μου ειπαν να περιμενω 3 μηνες και μετα να ξεκινησω ξανα για να μπορέσει να επανέλθει και η μητρα στα φυσιολογικα της...

Καλο θα ήταν να μην αγχώνεσαι και να μην σου γίνει εμμονη...

Οσο για το σύζηγο ..ααα...πολυ θρησκο τον βρίσκω...καλα δεν κάνετε και κατι κακο ...στο κατω κατω παντρεμένο ζευγάρι ειστε...

NNbMp2.png

KALIMERA

PRIN 2 VDOMADES EXASA TO MWRAKI MOU

EIMOUN 3.5 MHNWN ENW 3 VDOMADES PRIN TO XASW HTAN OLA MIA XARA STIS 9 TOU MHNOS PAW GIA EXETASH NA DW TO MWRO KAI MOU EIPAN "DYSTYXWS......DEN EXEI PALMOUS"ENW HTAN KANONIKA MESA MOU STHN THESH TOU. EKEINH THN WRA ENOIWSA THN GH NA ANOIGEI KAI NA ME KATAPINEI.EIMAI POLU XALIA PSUXOLOGIKA EXASA KAI ENA PRIN ENAMISH XRONO EIMOUN 2 MHNWN.KAI ENA PRIN 5 XRONIA EIMOUN 2 MHNWN KAPOU EKEI.DEN XERW TI NA KANW PLEON.PANTWS DEN SKEFTOMAI GIA ALLO.EKTOS KAI AN MOU ERTHEI.

Διαφημίσεις

καλως ηρθες στο club των καθεξην αποβολων! ειναι ενα στεναχωρο club που καμια δεν θελει να μπει...

Εχεις κανει εξετασεις για να διερευνησεις τις πιθανες αιτιες? πιστευω οτι ηρθε η ωρα να βρεις ενα γιατρο και να αρχισεις τον ελεγχο ετσι ωστε η επομενη εγκυμοσυνη να ολοκληρωθει!

sq3Zp2.png

KALIMERA

EIMOUN 3.5 MHNWN ENW 3 VDOMADES PRIN TO XASW HTAN OLA MIA XARA STIS 9 TOU MHNOS PAW GIA EXETASH NA DW TO MWRO KAI MOU EIPAN "DYSTYXWS......DEN EXEI PALMOUS"ENW HTAN KANONIKA MESA MOU STHN THESH TOU. EKEINH THN WRA ENOIWSA THN GH NA ANOIGEI KAI NA ME KATAPINEI.EIMAI POLU XALIA PSUXOLOGIKA EXASA KAI ENA PRIN ENAMISH XRONO EIMOUN 2 MHNWN.KAI ENA PRIN 5 XRONIA EIMOUN 2 MHNWN KAPOU EKEI.DEN XERW TI NA KANW PLEON.PANTWS DEN SKEFTOMAI GIA ALLO.EKTOS KAI AN MOU ERTHEI.

Καλημέρα Σταλλιτσα μου...το μονο που μπορω να σου πω είναι να κάνεις υπομονη και κουράγια...ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα δεν γινεται και αλλιως..

Έκανες ποτέ εξετάσεις για να δεις γιατί συμβαίνει? Καλο θα ήταν να το ψαξεις όμως....Σου ευχομαι να επανέλθεις το συντομότερο .....και θα δεις που θα ερθει και το μωράκι...σε φιλω

NNbMp2.png

Ιωαννακι μου καλημερα...διαβασα που είχες γράψει και νωρίτερα στο καφε...

Σου είπε ογιατρος σου να ξεκινησεις αμέσως ξανα?

Εγω πάντως και τις δυο φορες που ειχα παλλινδρομη (ειχα διαφορετικους γιατρους) μου ειπαν να περιμενω 3 μηνες και μετα να ξεκινησω ξανα για να μπορέσει να επανέλθει και η μητρα στα φυσιολογικα της...

Καλο θα ήταν να μην αγχώνεσαι και να μην σου γίνει εμμονη...

Οσο για το σύζηγο ..ααα...πολυ θρησκο τον βρίσκω...καλα δεν κάνετε και κατι κακο ...στο κατω κατω παντρεμένο ζευγάρι ειστε...

Δεν είναι τόσο την πράξη που βρίσκει αμαρτία αλλά το να κάνουμε ένα μωρό μέσα στην νηστεία. Ο γιατρός μου μου είπε ότι όλα είναι οκ και με εξέτασε 3 φορές μετά την απόξενση και μου είπε ότι άλα είναι οκ. Αλλά άκουσα και απο άλλες κοπέλες ότι ο γιατρός τους τους είπε σε 1 μήνα.

KALIMERA

ΚΟριτσάκι, πρέπενα το ψάξεις, να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού μπορείς και μένεις έγκυος όταν κάνεις την κατάλληλη θεραπεία θα τα καταφέρεις να αποκτήσεις το μωράκι σου. Έστειλες το έμβρυο για ανάλυση?

Διαφημίσεις

EPISHS TO STALLA EINAI LATHOS...TO ONOMA MOU EINAI STELLA...XARHKA KORITSIA KAI LUPAMAI PRAGMATIKA GIA TIS GUNAIKES POU EXOUN XASEI TA MWRA TOUS TIS KATALAVAINW APOLUTA...EGW FOBOMOUN POLU MHPWS..KAI MOU EVGAINE THN PATTHENA TELIKA.ALLA KAI AYTES POU PROSPATHOUN TIS EUXOMAI KALH EPITYXIA NA MHN AGXWNONTAI OLA KALA THA PANE KAI NA KRATHSOUN SUNTOMA ENA MWRO STHN AGKALIA TOUS....FILAKIAA

VASIKA EIPA NA KANW TO XATIRI AYTHN THN FORA PHGA STO NOSOKOMEIO EPEIDH H KOUMPARA THS PETHERAS MOU EINAI MAIA EKEI KAI DEN PHGAINA STON GIATRO MOU

KAI XTHES EXW MATHEI POLLA GIA TO TI GINONTAI EKEI MESA OSO GNWSTO ATOMO KAI AN EXEIS..O GIATROS NA KANEI THN DOULEIA TOU KAI TELOS..GIA TA LEFTA OLA GINONTAI..ALLA XANA DEN EXEI..TWRA THN TRITH THA PAW STON GIATRO XANA KAI EKEI THA SUNEXISW NA PHGAINW KAI THA MOU PEI TI NA KANW..

NA SAS KANW MIA ERWTHSH...UPARXEI PERIPTWSH META APO MIA WRA META APO MENA NA EIXE KAI ALLH KOPELA THN IDIA PERIPTWSH AKRIBWS THN IDIA???EGW PISTEYW KATI GINETE.....KAI O GIATROS XTHES POU TON PHRA THL GIA NA KLEISW RANTEVOU MOU EIXE PEI PRIN MISO MHNA PERIPOU PHGE MIA KOPELA DIKIA TOU H OPOIA GIA LOGOUS OIKONOMIKOUS OMWS PHGAINE STO NOSOKOMEIO KAI THN EIXAN PEI TO IDIO PRAGMA PHGE STON GIATRO MOU META KAI HTAN MIA XARA TO PAIDI!!!!KONTEYW NA TRELATHWWWW..

Εμένα ο γιατρός μου είπε να πάω 20 μερές μετά την απόξεση να με δεί και να προσπαθήσουμε πάλι μετά απο 2 κύκλους κανονικούς. Ιωάννα δεν ξέρω αλλά εγώ συμφωνώ σχετικά με την νηστεία που λές...έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας τότε πρέπει να γίνει? Εγώ έμεινα έγκυος με την 2η προσπάθεια που κάναμε αφού η πρώτη είχε πέσει μέσα στην Μ.Εβδομάδα και ενώ μας είπε ο γιατρός ότι έβλεπε αυγουλάκι και να προρσπαθούσαμε εμείς δεν θέλαμε τέτοιες μέρες και τον επόμενο μήνα τσούπ ήρθε..(άλλο που έφυγε αυτό δεν έχει σημασία)

Στέλλα στην ίδια φάση είμαστε όλες μας πιστεψέ με...Υπάρχουν στιγμές που είμαι καλά..αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλω απλώς να εξαφανιστώ και να φωνάξω...Κουράγιο να πέρνει η μία απο την άλλη για να συνεχίσουμε ...να κοιτάξουμε μπροστά όχι πίσω..

Εμένα ο γιατρός μου είπε να πάω 20 μερές μετά την απόξεση να με δεί και να προσπαθήσουμε πάλι μετά απο 2 κύκλους κανονικούς. Ιωάννα δεν ξέρω αλλά εγώ συμφωνώ σχετικά με την νηστεία που λές...έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας τότε πρέπει να γίνει? Εγώ έμεινα έγκυος με την 2η προσπάθεια που κάναμε αφού η πρώτη είχε πέσει μέσα στην Μ.Εβδομάδα και ενώ μας είπε ο γιατρός ότι έβλεπε αυγουλάκι και να προρσπαθούσαμε εμείς δεν θέλαμε τέτοιες μέρες και τον επόμενο μήνα τσούπ ήρθε..(άλλο που έφυγε αυτό δεν έχει σημασία)

Δηλ πάθαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αγγελική μου όμως εμείς μέσα στην νηστεία του πάσχα χάσαμε 3 κύκλους χωρίς καμία προσπάθεια

Δηλ πάθαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αγγελική μου όμως εμείς μέσα στην νηστεία του πάσχα χάσαμε 3 κύκλους χωρίς καμία προσπάθεια

Να μήν ανησυχείς καθόλου γιατί πιστέυω πολύ στο θέλημα του και θα σου τα φέρει όλα όπως πρέπει να γίνουν...Τι και άν έχασες 3 κύκλους εσείς να είσαστε καλά και με το καλό να φουσκώσεις και πάλι..να μην στεναχωρίεσαι ειλικρινά..και που το ξέρουμε δηλαδή ότι ο θεός δεν προφύλαξε εμάς και τα παιδάκια μας έτσι ώστε να μην γεννηθούν με πρόβλημα???

Να μήν ανησυχείς καθόλου γιατί πιστέυω πολύ στο θέλημα του και θα σου τα φέρει όλα όπως πρέπει να γίνουν...Τι και άν έχασες 3 κύκλους εσείς να είσαστε καλά και με το καλό να φουσκώσεις και πάλι..να μην στεναχωρίεσαι ειλικρινά..και που το ξέρουμε δηλαδή ότι ο θεός δεν προφύλαξε εμάς και τα παιδάκια μας έτσι ώστε να μην γεννηθούν με πρόβλημα???

Με αυτά που μου είπες δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη μου δίνεις. Πραγματικά αυτά ακριβώς τα λόγια μου λέει και ο αντρούλης που που η αλήθεια είναι ότι τον λατρεύω.

Με αυτά που μου είπες δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη μου δίνεις. Πραγματικά αυτά ακριβώς τα λόγια μου λέει και ο αντρούλης που που η αλήθεια είναι ότι τον λατρεύω.

Χαίρομαι πάρα πολύ που σου δίνω δύναμη ειλικρινά..Οσο γι'αυτά που σου είπα τα πιστεύω πραγματικά!!! Τον αντρούλη σου καλά κάνεις και τον λατρεύεις έτσι πρέπει και όταν υπάρχει αγάπη αληθινή όλα θα γίνουν στην πορεία θα δείς! Πίστη και αγάπη θέλει και θα έρθει και το νινάκι!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...