Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ fysalida μου. Μακάρι να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου. Βασικά εύχομαι και εγώ με την σειρά μου σε όσα κορίτσια προσπαθούν να έχουν ευτυχές τέλος. Διάβασα και την δική σου περίπτωση... Πολύ λυπάμαι που σου συνέβει αυτό το κακό... Ας είναι μέχρι εδώ και ας μην πάει άλλο...

Καλή σου επιτυχία κοριτσάκι μου !

γιολαντα οτι σου λεει ακριβως η ελισαβετ...ολα θα γινουν, θελει ισως λιγο χρονο αλλα θα γινουν..πιστεψε το...καλη επιτυχια απο εδω και μπρος...
an1cCvp002B1210MDAwNzM4OGR8OTAyMjk1ZGF8VGhlIFN1blNoaW5lIG9mIG15IGxpZmUgaXMgOiA.gif

ευχαριστω πολυ γιολαντα μου..εγω παρολο που περασα απο αυτο το ασχημο σταδιο εχω πιστη και αισιοδοξια οτι ολα θα πανε καλα...μας το ευχομαι ολοψυχα...αν βλεπω καλα απο το τικερακι σου εχεις ηδη ενα παιδακι ε;

Ναί έχω ένα μωρό (13 μηνών) και ακόμα αναρωτιέμαι πως η εγκυμοσύνη η τότε ήταν τόσο ανώδυνη. Βάλσαμο αυτά που λες περί αισιοδοξίας. Πρέπει να μπω και εγώ σε αυτό το mode. Είχα πιστέψει και τις 2 φορές ότι όλα θα πάνε καλά. Όμως η πραγματικότητα με διέψευσε. Είμαι μεγάλη λίγο προ των πυλών όπως καταλαβαίνεις και με έχει πιάσει άγχος . Άραγε θα τα καταφέρω στην πορεία ?

ευχαριστω πολυ γιολαντα μου..εγω παρολο που περασα απο αυτο το ασχημο σταδιο εχω πιστη και αισιοδοξια οτι ολα θα πανε καλα...μας το ευχομαι ολοψυχα...αν βλεπω καλα απο το τικερακι σου εχεις ηδη ενα παιδακι ε;
an1cCvp002B1210MDAwNzM4OGR8OTAyMjk1ZGF8VGhlIFN1blNoaW5lIG9mIG15IGxpZmUgaXMgOiA.gif

γιολαντα μου εχεις ηδη ενα παιδακι οπως και εγω και βιωσαμε και οι δυο καλες εγκυμοσυνες χωρις προβληματα..μας ετυχε αυτο τωρα, εσενα 2 φορες αλλα δεν το βαζουμε κατω...θα ξαναγινουμε μανουλες...εχει πετυχει το γλυκο την πρωτη φορα γιατι να μην πετυχει και τωρα;

οι ιστολογικες σου τι εδειξαν;ειχατε ακουσει καρδουλα και μετα εγινε η αποβολη;

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΠΡΙΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ.ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ.ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑ ΕΧΩ.ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ?

Μαρία μου απο την μέρα που έκανα απόξενση πήγα 1 φορά για να δει αν καθάρισα και θα πάω πάλι αύριο για να κάνω το τεστ παπ, ΄και για να δούμε γενικά αν έχω παράξει άλλο ωάριο.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Γεια σου και πάλι fysalida μου,

Ναι ευτυχώς έχω το μωρό μου και αυτό μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω κάπως. Δυστυχώς όταν πήγαμε στον γιατρό την 9η εβδομάδα δεν ακούσαμε καρδούλα. Ούτε ο σάκος είχε μεγαλώσει, ήταν στο ίδιο μέγεθος όπως την πρώτη φορά. Δεν το απέβαλα μόνη μου το μωρό. Ο γιατρός μου συνέστησε απόξηση. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να πονάω γιατί το έμβρυο δεν ζούσε για αρκετές ημέρες. Τις ιστολογικές θα τις πάρω ή αύριο ή την Παρασκευή. θα σου γράψω τα αποτελέσματα. Εγώ το μόνο θλιμμένο που θυμάμαι σε αυτή την εγκυμοσύνη είναι ότι έζησα έναν τεράστιο οικογενειακό καυγά (όχι με τον άντρα μου) ο οποίος με τάραξε απίστευτα πολύ. Το ίδιο βράδυ μετά τον καυγά είχα τρομερές συσπάσεις στην μήτρα. Μετά από 1 εβδομάδα που πήγα στον γιατρό το μωρό είχε πεθάνει... Άσε το γράφω και ανατριχιάζω. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι αυτός ήταν ο λόγος της ατυχούς κύησης. Παρόλα αυτά η τελευταία ελπίδα μου είναι ο Θεός. Δεν έχω άλλη ελπίδα. Εύχομαι να έχω κάνει κάτι καλό στην ζωή μου και ο Θεός να μου το ανταποδώσει με άλλο ένα αγγελάκι ή με όσα θέλει Εκείνος. Τι να πώ. Μετά το 2ο συμβάν έχω πελαγώσει...

Εσένα ήταν λίγο διαφορετική η περίπτωση έτσι ? Νομίζω δεν υπήρχε μωράκι στον σάκο ? ή κάνω λάθος ? Τι θλιμμένα γεγονότα....

Ελπίζω να υπάρχει θετική συνέχεια για όλες μας.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον... Μου κάνει καλό που το βγάζω από μέσα μου... Το φέρω βαρέως τον τελευταίο καιρό και έχω κλειστεί σχεδόν απόλυτα στον εαυτό μου.

γιολαντα μου εχεις ηδη ενα παιδακι οπως και εγω και βιωσαμε και οι δυο καλες εγκυμοσυνες χωρις προβληματα..μας ετυχε αυτο τωρα, εσενα 2 φορες αλλα δεν το βαζουμε κατω...θα ξαναγινουμε μανουλες...εχει πετυχει το γλυκο την πρωτη φορα γιατι να μην πετυχει και τωρα;

οι ιστολογικες σου τι εδειξαν;ειχατε ακουσει καρδουλα και μετα εγινε η αποβολη;

γιολαντα μου εμεις δεν ειδαμε ποτε εμβρυο...μονο σακο που μεγαλωνε κανονικα και χοριακη που επισης μεγαλωνε φυσιολογικα...ατυχησαμε αλλα σηκωνουμε το κεφαλι...

μη νιωθεις τυψεις για εκεινη τη φορα με τον καυγα που λες, ηταν να γινει οτι εγινε γιολαντα μου, δεν οφειλετε σε αυτο...

ο θεος μας βλεπει και θα μας χαρισει αυτο που τοσο θελουμε...μην αγχωνεσαι,ηρεμια, ξεκουρασου τωρα με τις διακοπουλες και θα ερθει το μωρακι...αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα, κανε εξετασεις σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο κατα τη γνωμη μου που εχει τμημα αποβολων..εγω ακομη το σκεφτομαι..

επισης σκεψου αυτο που μου ειπε και ο γιατρος μου...μπορεις να συλλαβεις ευκολα..πολυ θετικο αυτο...αλλες κοπελες παλευουν χρονια....εε δε μπορει την επομενη φορα θα κρατηθει το μωρακι...στο ευχομαι απο την καρδια μου..

θα τα ξαναπουμε..φευγω τωρα..

Λυπάμαι πολύ που βιώσατε μια τόσο άσχημη κατάσταση... Έχεις δίκαιο "ψηλά το κεφάλι"... Τώρα για τις εξετάσεις ... θα το σκεφτώ...

Καλά να περάσεις και καλή σου βόλτα !

γιολαντα μου εμεις δεν ειδαμε ποτε εμβρυο...μονο σακο που μεγαλωνε κανονικα και χοριακη που επισης μεγαλωνε φυσιολογικα...ατυχησαμε αλλα σηκωνουμε το κεφαλι...

μη νιωθεις τυψεις για εκεινη τη φορα με τον καυγα που λες, ηταν να γινει οτι εγινε γιολαντα μου, δεν οφειλετε σε αυτο...

ο θεος μας βλεπει και θα μας χαρισει αυτο που τοσο θελουμε...μην αγχωνεσαι,ηρεμια, ξεκουρασου τωρα με τις διακοπουλες και θα ερθει το μωρακι...αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα, κανε εξετασεις σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο κατα τη γνωμη μου που εχει τμημα αποβολων..εγω ακομη το σκεφτομαι..

επισης σκεψου αυτο που μου ειπε και ο γιατρος μου...μπορεις να συλλαβεις ευκολα..πολυ θετικο αυτο...αλλες κοπελες παλευουν χρονια....εε δε μπορει την επομενη φορα θα κρατηθει το μωρακι...στο ευχομαι απο την καρδια μου..

θα τα ξαναπουμε..φευγω τωρα..

Μαρι-α λυπάμαι πολύ για την άσχημη εμπειρία σου.Σε καταλαβαίνω γιατί έπαθα το ίδιο πριν 13 ημέρες.Οσο περνάει ο καιρός θα είσαι καλύτερα.Σου εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά.Εγώ τις τελευταίες ημέρες δεν έχω αίμα.Πόσες ημέρες μετά την απόξεση σου είπε ο γιατρός να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα ή στην μπανιέρα?

Διαφημίσεις

Alexa μου πήγα σήμερα στο γιατρό όπως σου είπα για το τεστ. Είδε και τις αιματο΄λογικές μου, μου είπε ότι όλα είναι οκ. Με κοίταξε και μέσα και μου είπε πως ίδη παράκτηκε το ωαριάκι μου και έπεσε οπόταν σε καμιά δεκαριά μέρες θα περιμένω να αδιαθετήσω και θα ξαναξεκινήσω προσπάθειες. Ελπίζω να πετύχουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ CHRIS.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ.

Μαρια μου τωρα το ειδα τι εννοεις κατι δεν κανεις σωστα???μιλησες σε καμια και δεν σου απαντησε?????ηρθες καθολου στον καφε???:roll::roll::roll:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Alexa μου πήγα σήμερα στο γιατρό όπως σου είπα για το τεστ. Είδε και τις αιματο΄λογικές μου, μου είπε ότι όλα είναι οκ. Με κοίταξε και μέσα και μου είπε πως ίδη παράκτηκε το ωαριάκι μου και έπεσε οπόταν σε καμιά δεκαριά μέρες θα περιμένω να αδιαθετήσω και θα ξαναξεκινήσω προσπάθειες. Ελπίζω να πετύχουν.

Μπράβο Ιωάννα μου,αυτά είναι ευχάριστα νέα.Αντε με το καλό να έρθει η κυρία να ξαναξεκινήσεις με το καλό.Σου είπε μετά από πόσες μέρες κάνεις μπάνιο στη θάλασσα?Εμένα μου είπε 20 μέρες από την αποξεση και μου φαίνονται πολλές.Να κάνουμε κανένα μπάνιο να ξεσκάσουμε.Φιλιά, όλα να πάνε καλά.

alexa μου σε ευχαριστώ. Μου είπε να κάνω μπάνιο 10 μέρες μετά την απόξενση αλλά θα προσέχω, δεν θα πάω, παρόλο που λατρεύω τη θάλασσα. θα προσπαθήσω μα μείνω έγκυος και γι'αυτό καλύτερα να μην το ρισκάρω να πάθω καμοία μόλυνση. Εσύ αν δεν αρχίσεις απο τώτα προσπάθειες πήγαινε να χαλαρώσεις.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..Μάλλον θα πρέπει να με συμπεριλάβετε και μένα στην παρεούλα σας..Εγώ έκανα απόξεση στις 17/07/09..ήμουν 8 εβδομάδων αλλά μόνο σάκο είχαμε δεί και μάλιστα την τελευταια φορά όχι απλά δεν είχε μεγαλώσει αλλά ειχε μικρύνει κιόλας οπότε οταν πήγα στον γιατρό κ το επιβεβαίωσε επρεπε να κανουμε αποξεση.. Πριν γινει αυτο ειχα συνεχεια καφέ σημάδια στο σκούπισμα για τουλαχιστον 4 μέρες.. Ακόμα είμαι κάπως ήταν κ το πρώτο μας..είχε γίνει κ με πολύ αγάπη..τι να πώ......

Καλησπέρα κορίτσια..Μάλλον θα πρέπει να με συμπεριλάβετε και μένα στην παρεούλα σας..Εγώ έκανα απόξεση στις 17/07/09..ήμουν 8 εβδομάδων αλλά μόνο σάκο είχαμε δεί και μάλιστα την τελευταια φορά όχι απλά δεν είχε μεγαλώσει αλλά ειχε μικρύνει κιόλας οπότε οταν πήγα στον γιατρό κ το επιβεβαίωσε επρεπε να κανουμε αποξεση.. Πριν γινει αυτο ειχα συνεχεια καφέ σημάδια στο σκούπισμα για τουλαχιστον 4 μέρες.. Ακόμα είμαι κάπως ήταν κ το πρώτο μας..είχε γίνει κ με πολύ αγάπη..τι να πώ......

Μακάρι Αγγελική να σε είχαμε στην παρέα χωρίς αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία.Την ίδια ακριβώς είχα και εγώ πριν 20 μέρες.Στην 8η εβδομάδα βλέπαμε σάκο και το έμβριο μια κουκίδα.Εγώ δεν είχα σημάδια και ήμουνα στον κόσμο μου οτι όλα πάνε καλά και έπαθα σοκ όταν κατάλαβα τι συμβαίνει.Να μην αφήσεις να σε πάρει απο κάτω.Ηταν μια ατυχία και πέρασε.Σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο πόνος και να συνεχίσεις με δύναμη.

Κοριτσάκια μου είμαστε δυνατές δεν είμαστε? Έχουμε τους συντρόφους μας που μας λατρεύουν και αυτό είναι το σημαντικό. Αφου τους 'εχουμε θα τα καταφέρουμε

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες για τα παρήγορα λόγια σας... Έχετε δίκιο όμως είμαστε δυνατές και θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό το πλήγμα!! Έχουμε τους αγαπημένους μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η συνταγή για ένα μωρό δεν θα πρέπει να είναι μόνο η πράξη αλλά και πολύ βαθεία αγάπη για να μπορεί να μεγαλώσει σωστά όταν έρθει στον κόσμο!! Σήμερα νιώθω ότι χωρίς τον άντρα μου όλα θα ήταν μάταια και ότι το σημαντικότερο όλων είναι η αγάπη μας..απο κεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.. Να είμαστε όλες καλά και αγαπημένες με τους συντρόφους μας και ο θεός θα μας φέρει όλα όσα επιθυμούμε.. Τι λέτε και σεις?

Μπράβο κορίτσια,χαίρομαι που σας ακούω να μιλάτε έτσι.Πολύ σημαντική είναι η σχέση μας με τους άντρες μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.Εμένα με βοήθησε πολύ να δω ψύχραιμα την κατάσταση.Να είμαστε καλά και αγαπημένοι για να περνάμε τα προβλήματα της ζωής πιο εύκολα

Καλήμερα!! Εγώ αποφάσισα ότι πρέπει να κοιτάξω μπροστά και μάλιστα τώραααα!!! Καταρχήν θέλω να κοιτάξω και λιγάκι τον εαυτό μου τον οπόιο και παραμέλησα τελευταία καθώς το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμουν ήταν το μωρό. Λοιπόν προχθές πήγα στο κομμωτήριο και έκανα αντάυγιες που είχα γίνει το χάλι μου το μάυρο λόγω εγκυμοσύνης, επόμενο βήμα ξεκίνησα διατροφή να χάσω επιτέλους τα 10 κιλά που είχα φορτωθεί στην πλάτη μου απο πρίν και που δεν πρόλαβα ποτέ να χάσω πρίν έρθει το νινί. Θεωρώ ότι αν επικεντρωθούμε στον εαυτό μας θα μας κάνει καλό τι λέτε? Αχ δώστε μου κουράγιο να χάσω αυτά τα ρημάδια τα κιλά...τουλάχιστον αν είναι να ξαναέρθει μια εγκυμοσύνη να με βρεί προετοιμασμένη..

Να μην στεναχωριέσε για τα παραπάνω κιλά, είνα γοητία.Να χει και κάτι ο αντρούλης σου να πιάνει. Όσο για τα μαλλάκια περιποιήσου τα, άλλαξε τους χρώμα και στύλ γαι να αλλάξεις και διάθεση

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...