Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Έυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Εύχομαι σε όλες κουράγιο και σύντομα να φωλιάσει στην κοιλίτσα σςα ένα υγιή μωράκι!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ και ο άντρας μου θα περιμένουμε την φίλη μας τη περίοδούλα με μεγάλη αγωνία. Ελπίζω να έρθει σύντομα άν και ο κύκλος μου είναι λίγο άστατος.

Φιλάκια

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσάκια καλησπέρα,

Θα ήθελα την εξής βοήθεια...μία φίλη μου έχει πρόβλημα - όπως κι εγώ άλλωστε - αλλά πολύ διαφορετικό και δεν μπορώ να βοηθήσω...

Θετικό τέστ εγκυμοσύνης, κλείνει ραντεβού σε διαφορετικό γυναικολόγο (αποφάσισε να αλλαξει τον παλιό) κι εκεί που όλα είναι καλά και έχει τις αναγουλίτσες της κτλ κτλ βλέπει λίγο ρόζ...παθαίνει πανικό και πάει στο Ιπποκράτειο στα εξωτερικά. Εκεί ενώ βλέπουν σάκο και προσδιορίζουν την εγκυμοσύνη περίπου στις 6 εβδομάδες, δε βλέπουν έμβρυο...για να μη τα πολυλογώ αφου ξεκίνησε να έχει κανονική αιμοραγία και νοσηλεύτικε για 4 ημέρες γιατί φοβήθηκαν για εξωμήτριο, της έδωσαν δύο υπογλώσσια για να αποβάλει μόνη της τον σάκο. Έτσι κι έγινε...έχετε ακούσει ξανά για τέτοια περίπτωση???και επίσης χαρακτηρίζεται σαν παλλίνδρομη ή ανεμβρυκή???Οι γιατροί εκεί της είπαν πως σε 2 περιόδους μπορεί να ξαναπροσπαθήσει.Ισχύει?

Ευχαριστώ...

franka καλημερα!

θα σου πω την δικια μου περιπτωση που μοιαζει λιγο..

εγω ημουν 6 εβδομαδων με χοριακη 30000 και εμβρυο πουθενα στον υπερηχο, μονο σακο βλεπαμε..

ο γιατρος χαραχτηρισε την κυηση ανεβρυικη και μου ειπε οτι ανηκει στις παλλινδρομες κυησεις αυτη η κατασταση.

δεν ειχα αιμα, δεν εκανα μονη μου αποβολη αρα χριεαστηκε να μπω στο χειρουργειο και να κανω αναρροφηση του σακου με ολικη ναρκωση.

και εμενα ο γιατρος μου μου ειπε να προσπαθησω ξανα για εγκυμοσυνη μετα απο δυο κυκλους περιοδου και το χαρακτηρισε τυχαιο γεγονος απο τη στιγμη λεει που εχω ηδη ενα παιδακι και η ιστολογικη μου βγηκε καθαρη.

καλη επιτυχια στην φιλη σου στη νεα της προσπαθεια.

franka καλημερα!

εγω ημουν 6 εβδομαδων με χοριακη 30000 και εμβρυο πουθενα στον υπερηχο, μονο σακο βλεπαμε..

ο γιατρος χαραχτηρισε την κυηση ανεβρυικη και μου ειπε οτι ανηκει στις παλλινδρομες κυησεις αυτη η κατασταση.

δεν ειχα αιμα, δεν εκανα μονη μου αποβολη αρα χριεαστηκε να μπω στο χειρουργειο και να κανω αναρροφηση του σακου με ολικη ναρκωση.

και εμενα ο γιατρος μου μου ειπε να προσπαθησω ξανα για εγκυμοσυνη μετα απο δυο κυκλους περιοδου και το χαρακτηρισε τυχαιο γεγονος απο τη στιγμη λεει που εχω ηδη ενα παιδακι και η ιστολογικη μου βγηκε καθαρη.

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, μόνο που η δική μου ιστολογική έδειξε μερική μύλη κύηση κι έπρεπε να περάσουν 6 μήνες, για να ξεκινήσω πάλι προσπάθεια. Βέβαια, μόλις πέρασαν οι 6 μήνες, πήρα το ΟΚ από το γιατρό, αλλά εγώ για διάφορους άλλους λόγους έχω αφήσει και πέρασαν 8,5 μήνες. Την άλλη βδομάδα ξεκινάω.

5f27b8bd0c.png

καλη επιτυχία bp-ΙΟΛΗ,μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία σου,εμένα οι ιστολογικές μου ήταν καθαρές αλλά από ψυχολογία χάλια.Εκανα εξετάσεις θυροειδή,ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα,είχα κάνει προγεννετικό έλεγχο τότε,τεστ ΠΑΠ πριν 1 μήνα,όλα καθαρά.Στην αναμονη λοιπόν.....

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Διαφημίσεις

franka καλημερα!

Aκριβως τα ιδια και εγω... Σε εμενα ηταν και διδυμακια και πρωτη εγκυμοσυνη... Μεγαλο το σοκ πρεπει να σας πω.

blue velvet..για ολους ειναι μεγαλο σοκ αυτο το πργαμα...ειτε εχεις παιδια ειτε οχι..εγω ενιωθα οτι σκοτωνω ανθρωπο οταν πηγα για την αναρροφηση....ενιωθα να σκαω....

καλη μας επιτυχια απο εδω και περα...σε ολες..και θα την εχουμε...

Το βασικό είναι να έχουμε θετική ενέργεια και να λατρεύουμε το σύντροφο μας. Να χαλαρώνουμε και να απολαμβάνουμε την όλη διαδικασία και να μην το κλανουμε μόνο και μόνο για να μινουμε εγκυούλες. Άντε να μου έρθει η περίοδος για να ξαναμπορέσω να αρχίσω προσπάθειες. Υπομονή και θα έρθει στην κοιλίτσα μας το μωράκι !!!!!!!!!

Σοφουλικάκη και Ιόλη εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνει το πολυπόθητο.Ιωάννα και εγώ έχω λίγο αίμα μετά από 9 ημέρες αλλά όχι κάθε μέρα.Είναι φυσιολογικό, όσο για την περίοδο εμένα μου είπε ο γιατρός οτι θα έρθει περίπου μετά από 30 ημέρες περίπου.Θα περιμένουμε.Φυσαλιδα τώρα έχουν περάσει οι πόνοι εντελώς.Εχεις δίκιο η μήτρα πρέπει να επανέλθει και γίνονται συσπάσεις.Κορίτσια οτι καλύτερο σε ολες και να έχετε υπομονή και δύναμη.

Ευχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου σε λίγες εβδομάδες να έχουμε ευχάριστα νέα και να τα ανακοινώσουμε στο σιδε αλεχα μου. Όταν αδιαθετήσεις πές μου το. Πότε έκανες την απόξενση?

Διαφημίσεις

Ευχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου σε λίγες εβδομάδες να έχουμε ευχάριστα νέα και να τα ανακοινώσουμε στο σιδε αλεχα μου. Όταν αδιαθετήσεις πές μου το. Πότε έκανες την απόξενση?

Την απόξεση την έκανα στις 2 Ιουλίου και σήμερα μετά από δύο ημέρες που είχε σταματήσει εντελώς το αίμα ξαναέχω.Ελπίζω να είναι το τελευταίο.Θα σου πω όταν έρθει περίοδος.Σου είπαν τίποτα για εξετάσεις?

Ο γιατρός μου αλέξα μου μου είπε να μην κάνω. Έκανα μόνο γενικές αίματος και ήταν καλές. Κάποιες άλλες κοπέλες κάνουν εξετάσεις για θηρεοειδή, τοξόπλασμα και θρομβοφιλία. Αν δεν σου είπε ο γιατρός σου καλύτερα να μην μπεις σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Δεν πρέπει να είσαι αγχωμένη για να ετοιμάσεις το νέο σου σποράκι. Εγώ προσπαθώ να ξεχάσω πλήρως την παλινδρόμηση και να συνεχίσω πιο δυνατή. Αν ξανασυμβεί που με την βοήθεια του θεού πιστεύω δεν θα ξανασυμβεί τότε θα κάνω εξετάσεις. Εσένα τί σου είπε ο γιατρός? Εγώ μόλις αδιαθετήσω θα ξεκινήσω προσπάθειες. Α τώρα που θυμήθηκα... ο γιατρός μου μου είπε να κάνω τεστ παπ και θα πάω την Πέμπτη. Περιμένω απάντηση σου Φιλάκια

Καλημέρα,

Είμαι καινούργιο μέλος. Εύχομαι σε όλες τις ομοιοπαθούσες να μην μας ξανασυμβεί. Δυστυχώς και εγώ είχα ανάλογη εμπειρία. Στις 11 Απριλίου έχασα το πρώτο μωρό με αποβολή στην 5η εβδομάδα και στις 5 Ιουλίου είχα παλλίνδρομη κύηση στην 9η εβδομάδα. Έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου! Πως να ανέβω πάλι ψυχολογικά... Όταν τα θυμάμαι κλαίω και δεν μπορώ να ηρεμίσω... Ο γιατρός το αποδίδει σε τυχαίο γεγονός... Δεν μου έχει γράψει εξετάσεις... Εγώ όμως είμαι κομμάτια...

an1cCvp002B1210MDAwNzM4OGR8OTAyMjk1ZGF8VGhlIFN1blNoaW5lIG9mIG15IGxpZmUgaXMgOiA.gif

καλησπερα γιολαντα! και εγω ακριβως ιδια περιπτωση, μια αυτοματη αποβολη και μια παλινδρομη σε παρομοιες εβδομαδες. θα σου προτινα να πας σε εναν γιατρο εξειδικευμενο στις αποβολες. κι εμενα ετσι μου ελεγαν οτι ειναι τυχαιο γεγονος, το ενστικτο μου σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειμαι του χωρου, με εκαναν να παρω 2η και 3η γνωμη πριν ξαναμεινω εγκυος. τελικα στον γιατρο που που κατεληξα μου βρικε 4 πιθανα αιτια που μπορει να προκαλεσαν τις αποβολες και εκανα θεραπεια, και πριν την εγκυμοσυνη και τωρα που ειμαι εγκυος ( σε πολυ μικρη εβδομαδα ακομη).

Μην αρκεστεις σε μια γνωμη ενος μαιευτηρα που κατα τα αλλα μπορει να ειναι αριστος στην δουλεια του, αλλα να μην εχει εμπειρια και εξειδικευση στις αποβολες.

φιλια

sq3Zp2.png

Ο γιατρός μου αλέξα μου μου είπε να μην κάνω. Έκανα μόνο γενικές αίματος και ήταν καλές. Κάποιες άλλες κοπέλες κάνουν εξετάσεις για θηρεοειδή, τοξόπλασμα και θρομβοφιλία. Αν δεν σου είπε ο γιατρός σου καλύτερα να μην μπεις σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Δεν πρέπει να είσαι αγχωμένη για να ετοιμάσεις το νέο σου σποράκι. Εγώ προσπαθώ να ξεχάσω πλήρως την παλινδρόμηση και να συνεχίσω πιο δυνατή. Αν ξανασυμβεί που με την βοήθεια του θεού πιστεύω δεν θα ξανασυμβεί τότε θα κάνω εξετάσεις. Εσένα τί σου είπε ο γιατρός? Εγώ μόλις αδιαθετήσω θα ξεκινήσω προσπάθειες. Α τώρα που θυμήθηκα... ο γιατρός μου μου είπε να κάνω τεστ παπ και θα πάω την Πέμπτη. Περιμένω απάντηση σου Φιλάκια

Ο γιατρός μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω εξετάσεις για την παλίνδρομη.Βέβαια κάνω συνέχεια ορμονικές γιατί έχω θέμα με τον θυρεοειδή, που έχω ρυθμίσει, και όλες τις εξετάσεις για τοξόπλασμα και προγεννητικό έλεχγο όπως επίσης και επίχρισμα κόλπου.Για θρομβοφιλία δεν έκανα αλλά έπαιρνα salospir κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης γιατί είχα κάνει εξωσωματική.Περιμένω να πάω και στο γιατρό μου στην Αθήνα όπου έκανα την εξωσωματική και θα το συζητήσω πάλι το θέμα.Τεστ παπ δεν εκανα.Εγώ θα περιμένω αρκετά για να ξαναπροσπαθήσω.Πες μου νέα σου.Όλα καλά θα πάνε.Να το πιστεύεις

Christy σου εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά .Να είσαι αισιόδοξη και να έχεις θετική σκέψη.

Γιολάντα λυπάμαι για ότι έχεις περάσει κορίτσι μου.Ολες οι κοπέλες εδώ καταλαβαίνουν γιατι δυστυχως έχουμε παρομοιες εμπειρίες.Είναι φυσικό να αισθάνεσαι διαλυμένη αλλά να σκέφτεσαι οτι πρέπει να συνεχίσεις να το παλεύεις.Με τον καιρό θα βρεις δύναμη.Σου εύχομαι όλα αυτά στο μέλλον να γίνουν ένα κακό όνειρο και να έχεις το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

Alexa μου όταν πάω στο γιατρό την πέμπτη θα σου πω τα νέα μου. Τα αποτελέσματα του τεστ νομίζω θέλουν περίπου μία εβδομάδα για να βγουν. Εμένα όμως αυτό που με καίει είναι αν θα δεί κανένα ωαριάκι που θα σημαίνει πως θα αδιαθετήσω σε λίγο καιρό και έτσι θα μπορέσω να αρχίσω πάλι προσπάθεις. αλέξα μου μην το αμελήσεις, μην αγχώνεσε καιπροσπάθησε ξανά, ο θεός είναι μεγάλος.

Γιολάντα μου μην σε παίρνει από κάτω. Σε καταλαβαίνω απόλυτα όμως η ζωή συνεχίζετε και πρέπει και εμείς να προχωρήσουμε παρόλο που η απωλεια είναι μεγάλη.Και εμένα ο γιατρός μου μου είπε πώς είναι τυχαίο γεγονός και γιαυτό απο μόνη μου έκανα τις βασικές εξετάσεις τοξόπλασμα και αιματολογικές. Να μην κλαίς και να κάνεις με τον άντρα σου ότι σου αρέσει και σε ευχαριστεί. Πηγαινε και κανένα ταξιδακι να χαλαρώσεις. Πότε σου είπε ο γιατρος να ξαναρχίσεις προσπάθειές?

Καλημέρα,

Είμαι καινούργιο μέλος. Εύχομαι σε όλες τις ομοιοπαθούσες να μην μας ξανασυμβεί. Δυστυχώς και εγώ είχα ανάλογη εμπειρία. Στις 11 Απριλίου έχασα το πρώτο μωρό με αποβολή στην 5η εβδομάδα και στις 5 Ιουλίου είχα παλλίνδρομη κύηση στην 9η εβδομάδα. Έχω χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου! Πως να ανέβω πάλι ψυχολογικά... Όταν τα θυμάμαι κλαίω και δεν μπορώ να ηρεμίσω... Ο γιατρός το αποδίδει σε τυχαίο γεγονός... Δεν μου έχει γράψει εξετάσεις... Εγώ όμως είμαι κομμάτια...

Γιολαντα μου κουραγιο και υπομονη...ειναι το μοναδικο πραγμα που μπορω να σου πω...ειχα και εγω 2 παλινδρομες και ειμαι σε διαδικασία εξετάσεων....

Αποψη μου είναι αν αντεχεις να κανεις κάποιε εξετάσεις προκειμενου να αισθανεσαι μαγαλητερη ασφαλεια την επομενη φορα...απο εκει και πέρα ειναι στην δική σου ευχερεια αν θες να μπεις σε αυτη τη διαδικασία....

Σου ευχομαι την επομενη φορα να παν ολα καλα....

NNbMp2.png

christy28 καλημέρα,

Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιο γιατρό που θα μπορούσα να επισκευτώ ? Δεν ξέρω που να απευθυνθώ ούτε γνωρίζω γιατρούς ειδικούς στις αποβολές !!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

καλησπερα γιολαντα! και εγω ακριβως ιδια περιπτωση, μια αυτοματη αποβολη και μια παλινδρομη σε παρομοιες εβδομαδες. θα σου προτινα να πας σε εναν γιατρο εξειδικευμενο στις αποβολες. κι εμενα ετσι μου ελεγαν οτι ειναι τυχαιο γεγονος, το ενστικτο μου σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειμαι του χωρου, με εκαναν να παρω 2η και 3η γνωμη πριν ξαναμεινω εγκυος. τελικα στον γιατρο που που κατεληξα μου βρικε 4 πιθανα αιτια που μπορει να προκαλεσαν τις αποβολες και εκανα θεραπεια, και πριν την εγκυμοσυνη και τωρα που ειμαι εγκυος ( σε πολυ μικρη εβδομαδα ακομη).

Μην αρκεστεις σε μια γνωμη ενος μαιευτηρα που κατα τα αλλα μπορει να ειναι αριστος στην δουλεια του, αλλα να μην εχει εμπειρια και εξειδικευση στις αποβολες.

φιλια

an1cCvp002B1210MDAwNzM4OGR8OTAyMjk1ZGF8VGhlIFN1blNoaW5lIG9mIG15IGxpZmUgaXMgOiA.gif

georgia.g καλημέρα και από εμένα,

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ ή τι εξετάσεις να κάνω ? Έχω ήδη ζητήσει και από μια άλλη κοπέλα από το forum να με βοηθήσει πάνω σε αυτό. Μήπως θα μπορούσες και εσύ να μου δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες ?

Ευχαριστώ πολύ !

Γιολαντα μου κουραγιο και υπομονη...ειναι το μοναδικο πραγμα που μπορω να σου πω...ειχα και εγω 2 παλινδρομες και ειμαι σε διαδικασία εξετάσεων....

Αποψη μου είναι αν αντεχεις να κανεις κάποιε εξετάσεις προκειμενου να αισθανεσαι μαγαλητερη ασφαλεια την επομενη φορα...απο εκει και πέρα ειναι στην δική σου ευχερεια αν θες να μπεις σε αυτη τη διαδικασία....

Σου ευχομαι την επομενη φορα να παν ολα καλα....

Γειά σας κορίτσια είμαι η Ιωάννα και τις 25 του ιούνη έκανα απόξενση μετά απο πάλύνδρομη κύηση. Ο γιατρός μου μου είπε ότι κάτι με τα χρωματοσώματα δεν πήγαινε καλά. Είναι η 11η μέρα μετά την απόξενση και ακόμα έχω λίγο αίμα. Ο γιατρός μου μου είπε 'οτι μόλις δώ περίοδο θα ξαναμπορέσω να ΄μείνω έγκυος. Μήπως ξέρει καμόιά σας πότε περίπου θα αδιαθετήσω??????? Άκουσα ότι θα πονέσει η πρώτη φορά. Αλήθεύει????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΠΡΙΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ.ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ.ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑ ΕΧΩ.ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ?

Και εγώ έκανα απόξηση στις 5 Ιουλίου 2009. Σήμερα δεν έχω καθόλου αίμα. Και εγώ έχω ακούσει ότι η πρώτη περίοδος θα πονέσει. Αλλά ο άλλος πόνος (της καρδιάς) είναι μεγαλύτερος.... Άραγα θα τα καταφέρουμε πάλι ? Έχω απογοητευτεί !!!

Δεν ξέρω τι να κάνω και που να πάω...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΠΡΙΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ.ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ.ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑ ΕΧΩ.ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ?

christy28 ξέχασα να σου πω να έχεις την καλύτερη τύχη κοριτσάκι μου. Αυτή την φορά να σου πάνω όλα καλά... Εύχομαι να έχουμε και οι υπόλοιπες θετική έκβαση των γεγονότων !

Σε φιλώ και σου στέλνω την αγκαλιά μου !:-)

φιλια

Και εγώ έκανα απόξηση στις 5 Ιουλίου 2009. Σήμερα δεν έχω καθόλου αίμα. Και εγώ έχω ακούσει ότι η πρώτη περίοδος θα πονέσει. Αλλά ο άλλος πόνος (της καρδιάς) είναι μεγαλύτερος.... Άραγα θα τα καταφέρουμε πάλι ? Έχω απογοητευτεί !!!

Δεν ξέρω τι να κάνω και που να πάω...

Και βέβαια θα τα καταφέρεις.

Ξέρω ότι τώρα σου φαίνεται αβάσταχτο αλλά όσο περνάει ο καιρός σιγά σιγά ο πόνος θα μαλακώνει. Αυτήν την απώλεια ποτέ δεν την ξεχνάς. Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό και κάποια στιγμή αρχίζεις να το αντέχεις........

Δεν ξέρω καμιά γυναίκα που να ήθελε παιδί και να μην τα κατάφερε. Ίσως εμείς να χρειαστεί να περάσουμε πιο δύσκολα από τις άλλες αλλά σίγουρα θα τα καταφέρουμε

Και όταν, σε λίγο καιρό, θα βάζουμε τα αγγελούδια μας για ύπνο θα σκεφτόμαστε ότι άξιζε να περάσουμε αυτά και άλλα τόσα για να τα αποκτήσουμε.................

Έχε πίστη και κουράγιο................

Σε ευχαριστώ πολύ ELISAVET μου για τα καλά σου λόγια. Πράγματι έχω τεράστια ανάγκη να ακούσω κάτι τέτοιο. Με έχει πιάσει απελπισία. Έχει περάσει και η ηλικία. Άστα !

Μακάρι να γίνουν όλα όπως τα λές και να έχουμε να ανακοινώνουμε ευχάριστα από εδώ και στο εξής !

Καλή τύχη σε όλες μας !

Και βέβαια θα τα καταφέρεις.

Ξέρω ότι τώρα σου φαίνεται αβάσταχτο αλλά όσο περνάει ο καιρός σιγά σιγά ο πόνος θα μαλακώνει. Αυτήν την απώλεια ποτέ δεν την ξεχνάς. Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό και κάποια στιγμή αρχίζεις να το αντέχεις........

Δεν ξέρω καμιά γυναίκα που να ήθελε παιδί και να μην τα κατάφερε. Ίσως εμείς να χρειαστεί να περάσουμε πιο δύσκολα από τις άλλες αλλά σίγουρα θα τα καταφέρουμε

Και όταν, σε λίγο καιρό, θα βάζουμε τα αγγελούδια μας για ύπνο θα σκεφτόμαστε ότι άξιζε να περάσουμε αυτά και άλλα τόσα για να τα αποκτήσουμε.................

Έχε πίστη και κουράγιο................

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...