Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Ιόλη μου να είσαι καλά.... Πήρα στο τηλ που μου έδωσες και μου έκλεισαν ραντεβού για της 26/05/09... Μου είπε να πάρω τηλ αυριο το πρωί απλός να το επιβεβαιώσω γιατί έλειπε ο κ. Οικονόμου... Απορώ πως στο αιματολογικό και γενικά στις πληροφορίες του νοσοκομείου δεν το γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό το τμήμα...Έλεος βρε παιδιά.

Ιόλη μήπως ξέρεις αν το ΙΚΑ δικαιολογεί αυτές τις εξετάσεις? Γιατί στο Λαϊκό μου είπαν ότι στοιχίζουν 700ευρώ και σου διακαιολογεί το ΙΚΑ το 75%.

Σ΄ευχαριστώωωωω....Φιλάκια

NNbMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιόλη μου να είσαι καλά.... Πήρα στο τηλ που μου έδωσες και μου έκλεισαν ραντεβού για της 26/05/09... Μου είπε να πάρω τηλ αυριο το πρωί απλός να το επιβεβαιώσω γιατί έλειπε ο κ. Οικονόμου... Απορώ πως στο αιματολογικό και γενικά στις πληροφορίες του νοσοκομείου δεν το γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό το τμήμα...Έλεος βρε παιδιά.

Ιόλη μήπως ξέρεις αν το ΙΚΑ δικαιολογεί αυτές τις εξετάσεις? Γιατί στο Λαϊκό μου είπαν ότι στοιχίζουν 700ευρώ και σου διακαιολογεί το ΙΚΑ το 75%.

georgia.g, δεν ξέρω δυστυχώς αν το ΙΚΑ δικαιολογεί. Έχω ταμείο Δημοσίου και απ' ότι διάβασα μου επιστρέφονται λίγα χρήματα. Αν ισχύει αυτό, μάλλον θα καταθέσω τις αποδείξεις στη φορολογική μου δήλωση και δεν θα κάνω κίνηση για επιστροφή. Αλλά θα το ψάξω περαιτέρω.

5f27b8bd0c.png

Την προηγούμενη Τετάρτη πήγα στον γιατρό ... καλό θα ήταν να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης σε περίπου 10 ημέρες...Επειδή είχα αγχωθεί έκανα χτες και βγήκε αρνητικό.

Μήπως να ξαναέκανες το τεστ σε λίγες μέρες? Καλύτερα Clearblue

Gειά σου Γεωργία.

Σχετικά με το αν δικαιολογεί το Ικα τις εξετάσεις αυτές, νομίζω πώς καλύπτει ένα μέρος, εφόσον σου τις γράψει κάποιος γυναικολόγος στο ΙΚΑ, και μετά τις εγκρίνουν στο ταμείο, αλλά δεν ξέρω αν το ποσοστό που παίρνεις πίσω είναι το 75% ή λιγότερο.

VL

ευχαριστω Valentini μου!!! Εσύ πως τα πας? και όπως είπαμε όχι αγχος και σύντομα θα φουσκώσεις!!! Οκ κοριτσάκι μου....

Ζέττα καταρχίν γειά σου,

μαζί μιλάμε πρωτη φορά... όσο για τη συμβουλή σου φυσικά και θα την ακολουθήσω.... Μάλλον θα το κάνω το Σαββατο το τεστ για να έχουν περάσει και οι δέκα μέρες που μου είπε ο γιατρος...

Σας φιλώ γλυκά

NNbMp2.png

Διαφημίσεις

geia sas paidia!! Ego pallindromh kuhsh epa8a stis 6.5 ebdomades!! Apoxesh egine to Sabbato pou perase me ligo aima kai pono (ligo pio poli apo periodou). Mporo na pw pos den ebala ta maura kai exo parei 8aros kai kouragio giati nomizo oti ola ginonte gia ena logo. O giatros mou den mou eipe gia extra eksetaseis alla edo sto forum akou gia 8rombofilia kai alles eksetaseis pou den exo akousei!! Autes tis eksetaseis se pioes periptoseis tis kanoume?? Kati allo.. ego emeina egkuos sto eido mina pou ekana salpigographia kai 8a h8ela na ma8o ean exo tis eidies pi8anotites na meino toso eukola egkuos stous epomenous mines??

koalalou ως παθούσα ξέρω τα εξίς: συνήθως μπαίνει κάποια γυναίκα σε διαδικασία εξετάσεων μετά από δεύτερη παλίνδρομη. Βέβαια πολλές για να νοιώσουν καλύτερα τις ξεκινάνε από την πρώτη, πάντως σχεδόν κανείς γιατρός δεν συστήνει εξετάσεις σε περίπτωση μιας παλίνδρομης γιατί συνήθως είναι τυχαίο γεγονός. Αυτό που δεν ξέρουν πολλές γυναίκες και οι γιατροί δεν το κάνουν από μόνοι τους είναι ότι βοηθάει πάρα πολύ να γίνει ιστολογική και καρυότυπος εμβρύου στο προϊόν της αποβολής. Αν γίνουν αυτά δίνουνε πολλές χρήσιμες απαντήσεις που σε απαλλάσσουν από περιττές εξετάσεις.

Όσο για την σαλπιγγογραφία λένε ότι βοηθάει για να μείνεις έγκυος από εκεί και πέρα όμως δεν σημαίνει κάτι αυτό για σένα, αφού μπορεί να μένεις εύκολα έτσι και αλλιώς, επίσης λένε ότι μένεις εύκολα έγκυος μετά από αποβολή ή παλίνδρομη. Το μόνο που θα μπορούσα να σε συμβουλέψω είναι να μη βιαστείς.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Thank you Angela32 gia tin grigori apantisi sou!!! Nomizo oti apantises se kapoies apo tis apories!!

Εγω εχω να πω καποια πραγματα που πρεπει να τα προσεξεις καταρχας ειχα δυο αποβολες καθ εξιν δηλαδη συνεχομενες εμεινα εγκυος στο πρωτο μου πολυ ευκολα με την πρωτη προσπαθεια απεβαλα στις 9 εβδομαδες και ειχα πολυ τραυματικη εμπειρι ψυχολογικα ημουν χαλια τ πρωτο παιδι και μετα ακουγα και τον περιγυρω να λεει τον στραβο και το κοντο του αγχος αγχος δευτερη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου με ειπε μετα απο 3-4 μηνες να ξανα προσπαθησω εγω δεν εμενα εκανα 2 χρονια να μεινω με χιλιες εξετασεις που εφτιαχνα για το γιατι..τελικα εμεινα εγκυος παλι στης 9 βδομαδες αποβολη οι γιατροι που δεν ηταν και λιγοι απο ολους περασα μου λεγαν να ξανα προσπαθησω ετσι ειναι η φυση και τετοια ειπα τελος δεν θελω παιδι θα παω να δουλεψω μετα απο τεσσερις μηνες μενω εγκυος ενω επερνα κατι χαπια για προλακτινη ωχ τωρα λεω θα μου πουν κατευθειαν αποξεση αλλα βρηκα αλλον γιατρο και απο μια μελανια καταλαβαι οτι εχω προβλημα και με εδωσε ενεσεις πειραματικα να δουμε πως θα παει ολα αυτα την πρωτη μερα που με ειδε της εκανα και τελικα ολα πηγαν καλα και γεννησα ενα γερο αγορακι...μετα εκανα εξετασει και ειχα θροβοφιλια που ειναι κληρονομικη εαν καθομουν στον γιατρο τον προηγουμενο ακομα δεν θα ειχα ουτε ενα ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ημουν τυχερη οι περισσοτεροι γιατροι δεν ψαχνουν εαν υπαρχει καποιο προβλημα μεχρι την τριτη καθ εξιν αποβολη γιατι το θεωρουν περιτο αλλα αυτο εξανληαυτον που τα τραβαει...Σου προτεινω να μην εχεις αγχος και να περνεις και αλλες γνωμες απο γιατρους εσυ θα τηςζυγιζεις και θα βλεπεις ποιος εχει δικιο....Οχι λοιπον και σου ευχομαι γρηγορα να το αποκτησεις γερο μεσα απο τα βαθυ μου γιατι τα περασα... Ενα να ξες οσο προσπαθας για να αποκτησεις κατι τοσο πιο πολυ το εκτιμας. τα λατρευω τα παιδακια μου ...

Γειά σας κορίτσια. Θα σας πω και εγώ την ιστορια μου γιατί βλέπω οτι δίνεται πολύ κουράγιο η μία στην άλλη..και έχω και εγώ ανάγκη. Είμαι παντρεμένη απο τον Δεκέμβρη και αγχωμένη απο πρίν...αυτόν τον μήνα περίμενα στις 14 και ήρθε λίγο..την Παρασκευή έκανα τεστ που επανέλαβα το Σάββατο και ήταν θετικό..φαντάζεστε την χαρά μας.Κυριακή βράδυ όμως μου ήρθε μια απίστευτη περίοδος που μέχρι και σήμερα είναι ασταμάτητη..η απίστευτη κατάθλιψη..η γιατρός με έστειλε να κάνω χοριακή και βγήκε αρνητική 2,63 μου ζήτησε να την επαναλάβω και την Πέμπτη για να δούμε ότι μηδενίστηκε..είμαι τόσο στεναχωρημένη δεν έχώ όρεξη για τίποτα και δεν θέλω ούτε με τον άντρα μου να το συζητάμε..τι μου συνέβει αναρωτιέμαι. θα μπορέσω να μείνω έγκυος;;

Διαφημίσεις

mavraki και εγώ δεν πρόλαβα να χαρώ και εκτόσ από αυτό έκανα και λαπαροσκόπηση γιατί νομίζαμε ότι είναι εξωμήτριο(τελικά ήταν μύλη κύηση)!!!

Αυτό που μου έλεγαν όλοι (γνωστοί, γιατροί και νοσοκόμες), είναι ότι αφού μπορούμε να συλλάβουμε να μην αγχώνομαι και όλα θα γίνουν.

Το ξέρω ότι είναι σκληρό αλλά πρέπει να κοιτάξεισ μπροστά τώρα.

Και βέβαια θα μπορέσεις να μείνεις έγκυος. Όταν έμεινα έγκυοσ(τισ 4 μέρες που το ήξερα) το λέγαμε σε όποιον βλέπαμε από τη χαρά μασ. Μετά λοιπόν έπρεπε να εξηγήσω σε όλουσ ότι το έχασα. Όλοι είχανε να μου πούνε και απο μία περιπτωση παρόμοια. Άκουσα αμέτρητα περιστατικά. Πριν έλεγα σιγά μην το πάθω εγώ. Μετά κατάλαβα ότι συμβαίνει πολύ συχνά. Ετυχε και σε εμάσ. Δε θα ξαναγίνει!!! Όλα καλά θα πάνε!!!

Η θεία μου είχε 3-4 αποβολλές. Δεν το έβαλε κάτω. Έμεινε στο κρεβάτι 9+9 μήνες και τώρα έχει δυο πανέμορφα αγοράκια. Όσεσ μόυ έλεγαν ότι έχουν αποβάλλει τώρα έχουν παιδιά. Δεν μου το είπε καμιά κοπέλα που τελικά δεν τα κατάφερε. Και μια φιλενάδα μου απέβαλε τον Αύγουστο και σε δυο μήνες γεννάει. Το κεφάλι ψηλά και όλα θα γίνουν!!!

mavraki και εγώ δεν πρόλαβα να χαρώ και εκτόσ από αυτό έκανα και λαπαροσκόπηση γιατί νομίζαμε ότι είναι εξωμήτριο(τελικά ήταν μύλη κύηση)!!!

Αυτό που μου έλεγαν όλοι (γνωστοί, γιατροί και νοσοκόμες), είναι ότι αφού μπορούμε να συλλάβουμε να μην αγχώνομαι και όλα θα γίνουν.

Το ξέρω ότι είναι σκληρό αλλά πρέπει να κοιτάξεισ μπροστά τώρα.

Και βέβαια θα μπορέσεις να μείνεις έγκυος. Όταν έμεινα έγκυοσ(τισ 4 μέρες που το ήξερα) το λέγαμε σε όποιον βλέπαμε από τη χαρά μασ. Μετά λοιπόν έπρεπε να εξηγήσω σε όλουσ ότι το έχασα. Όλοι είχανε να μου πούνε και απο μία περιπτωση παρόμοια. Άκουσα αμέτρητα περιστατικά. Πριν έλεγα σιγά μην το πάθω εγώ. Μετά κατάλαβα ότι συμβαίνει πολύ συχνά. Ετυχε και σε εμάσ. Δε θα ξαναγίνει!!! Όλα καλά θα πάνε!!!

αυτό ακριβώς. τόσο καιρό που τα διάβαζα μου φαινόντουσαν τόσο ξένα και μακρινά και ξαφνικά μου συμβαίνει.............θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε καλά.Αλλά τι έγινε και δεν πήγε θέλω τόσο να ξέρω. Τώρα ψάχνω τον θυροειδή που είχα παλια μήπως έχει έξαρση γιατί διάβασα κάπου ότι παίζει ρόλο..σου εύχομαι να πάνε όλα καλά

κοριτσια, να ρωτησω κατι?

απεβαλα τελη μαρτη, 40 μερες μετα μου ρθε περιοδος, και σημερα περιπου 15 μερες μετα ξαναειδα αιμα...

ειναι φυσιολογικο αυτο? γινεται ανω κατω ο κυκλος μετα απο αποξεση, η συμβαινει κατι αλλο?

Δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Και ο κύκλος της κουνιάδας μου όταν είχε αποβάλει είχε γίνει άνω κάτω. Δεν παίρνεις και το γιατρό σου όμως; Σε κάθε περίπτωση θα σε καθησυχάσει.

Διαφημίσεις

Fistikaki, φαντάζομαι ότι είναι κάτι που συμβαίνει.

Εμένα πρώτη φορά μετά την απόξεση μου ήρθε περίοδος στις 38 μέρες κι από εκεί και ύστερα ο κύκλος μου ρυθμίστηκε ρολόι. Πάντοτε είχα μια απόκλιση στον κύκλο (ήταν δηλαδή γύρω στις 26 ημέρες, πότε 23, πότε 24, πότε 25, πότε 28). Όμως τώρα ρυθμίστηκε στις 26-27 νταν.

Επίσης, δεν με πονάει η κοιλιά μου.

Ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν οι πόνοι, με αποτέλεσμα εγώ που έπαιρνα τα χάπια με το τσουβάλι, τώρα δεν παίρνω ούτε ντεπόν.

5f27b8bd0c.png

παιρνω τηλ να κλεισω ραντεβου.. θελω να κανω και παπ, με τις απανωτες εγκυμοσυνες εχω να κανω 2 χρονια περιπου

και υπερηχο στηθους

Υπέρηχο μαστού κι εγώ θέλω να κάνω.

Έχω από προχθές το βράδυ που με τσούζει ο αριστερός μαστός (στον οποίο πριν από ενάμισυ χρόνο είχα πάθει μαστίτιδα) γύρω από τη θηλή. Το καταλαβαίνω μόνο, όταν πάω να βγάλω το μπλουζάκι ή όταν κάνω μπάνιο και τρέχει στην αρχή το νερό. Είναι κάτι στιγμιαίο και αμέσως περνάει. Αλλά είναι περίεργο.

5f27b8bd0c.png

ρωτησα τη γιατρο μου, αν μπορω να κανω μαστογραφια,λογω ηλικιας.. (ειμαι σχεδον 34)

μου ειπε οτι γινεται,κι οτι εχουν κατεβει τα ορια ηλικιας,παλια μονο σε γυναικες ανω των 40 επιτρεποταν η μαστογραφια..

ρωτησα τη γιατρο μου, αν μπορω να κανω μαστογραφια,λογω ηλικιας.. (ειμαι σχεδον 34)

μου ειπε οτι γινεται,κι οτι εχουν κατεβει τα ορια ηλικιας,παλια μονο σε γυναικες ανω των 40 επιτρεποταν η μαστογραφια..

Άρα εγώ που είμαι 37 πρέπει να κάνω και μάλιστα γρήγορα.

Αχ, γμτ, το κακό είναι ότι πρέπει να αναβάλω την προσπάθεια για μωρό για ένα μήνα.

Δεν πειράζει, ένας μήνας πάνω ένας μήνας κάτω, δεν είναι κανένα διάστημα μεγάλο.

5f27b8bd0c.png

εγω ειχα κανει μαστογραφεια στα 30,(μετα βεβαια αποδειχτηκε χωρις λογο),με ειχε στειλει χειρουργος -οχι γυναικολογος- διοτι ειχα βγαλει ενα μικρο ογκακι,και ο ακτινολογος στο διαγνωστικο που πηγε δεν δεχοταν να μου την κανει λογο ηλικιας,αφου πεσαν τα σχετικα τηλεφωνα απο τον γιατρο την εκανα.

Μόλις έκλεισα ραντεβού σε μια μαστολόγο για την Πέμπτη.

Θα δει το σημείο που με πονάει, θα μου κάνει ψηλάφιση και φαντάζομαι θα μου πει αν πρέπει ή όχι να κάνω μαστογραφία ή υπέρηχο.

5f27b8bd0c.png

• 2 εβδομάδες μετά...

παιδιά θέλω κι εγώ να γράψω την εμπειρία μου, γιατί είναι πολύ πρόσφατη. έχω στο ιστορικό μου 2 αποβολές, την πρώτη στην 7η εβδομάδα και την δεύτερη που συνέβη πρίν μερικές μέρες στην 18η εβδομάδα. όπως καταλαβαίνετε, αυτή τη δεύτερη φορά πόνεσε πολύ περισσότερο, γιατί σε 2 μέρες θα έμπαινα στον 5ο... είχε προχωρήσει αρκετά και έλπιζα πώς όλα θα ΄πάνε καλά. ο γιατρός μου, που τον ανακάλυψα αφού είχα μείνει έγκυος, μου είπε πως έχω δίκερο μήτρα και πως εφόσον ήμουν ήδη έγκυος δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, παρά μόνο να ευχόμαστε και να ελπίζουμε πως θα πάει καλά. δυστυχώς μεγαλώνοντας το μωρό στη μήτρα δεν είχε τον απαραίτητο χώρο για να αναπτυχθεί. έγινε αυτό που φοβόμασταν. ήμουν κατά κάποιο τρόπο προετοιμασμένη, παρολαυτά, είναι οδυνηρή εμπειρία. αυτό που θέλω να πώ σε όλες τις κοπέλες είναι να μην απελπίζονται και να το αφήνουν πίσω τους κοιτώντας πάντα μπροστά. όσο δύσκολο κι αν είναι, κορίτσια δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να προχωρήσουμε. η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει να σταματάμε να ελπίζουμε. αυτό έκανα κι εγώ αναγκαστικά. είπα μέσα μου "δε θα κάτσω να κλαίω τη μοίρα μου, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κοιτάζει με οίκτο"! αφού έρχονται ώρες που αναρωτιέμαι που βρήκα τη δύναμη και είμαι έτσι! σκέφτομαι μέσα μου: μήπως είμαι ή έγινα αναίσθητη??!!?? όμως το φιλοσόφησα αρκετά το θέμα και κρατάω αυτή τη στάση. πραγματικά νοιώθω ήδη καλύτερα. ξέρω πως χιλιάδες γυναίκες πέρασαν το ίδιο μ'εμένα, και πολλά χειρότερα ακόμα. από την άλλη βρε κορίτσια, ξέρετε πολλές που στο τέλος να μην κατάφεραν να κάνουν παιδιά? ακόμα και οι πιό δύσκολες περιπτώσεις, οι σχεδόν καταδικασμένες, έκαναν στο τέλος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παιδιά! έτσι το βλέπω και παίρνω κουράγιο!

φιλιά σε όλες και το κεφάλι ψηλά!

μολισ γραφτηκα κ ειμαι τελειως ασχετη.Μπηκα στο forum χθεσ εντελωσ τυχαια κ ψαχνω απεγνωσμενα τροπο για να συνομιλησω μαζι σας ελπιζω να τα καταφερω!Την Τεταρτη εκανα αποξεση στην 2η παλλινδρομη μεσα σε ενα χρονο(11η εβδομαδα και οι δυο)πανω που ειχα αρχισει να ελπιζω οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα δυστυχως...ξαναεγινε!ημουν πολυ απογοητευμενη μεχρι τη στιγμη που διαβασα τοσες ιστοριες κ πηρα δυναμη γιατι καποιες περασαν πολυ χειροτερα!τα αποτελεσματα της ιστολογικης εδειξαν μεγαλυτερη ποσοτητα τροφοβλαστης απτο κανονικο,ο γιατροσ μου ειπε οτι θα κανω μονο εξετασεισ χοριακησ ανα 10 ημερεσ κ σε 3 μηνες να προσπαθησω παλι οπου αν μεινω θα κανω ενεσεις μερα παρα μερα στην κοιλια.διαβασα εδω για την θρομβοφιλια κ για αντιπατρικα αν ξερει καποια ας μου πει πρεπει ολεσ να κανουμε τετοιεσ εξετασεις μετα απο παλλινδρομη ή μονο αν υπαρχει ιστορικο στην οικογενεια.επισης αν καποια ξερει καποιο καλο κεντρο ή γιατρο στη θεσ/νικη ας μου πει γιατι στην περιοχη μου δεν εμπιστευομαι κανεναν.ελπιζω να παρω απαντηση συντομα κ ολα να πανε καλα για ολες μας!

μολισ γραφτηκα κ ειμαι τελειως ασχετη.Μπηκα στο forum χθεσ εντελωσ τυχαια κ ψαχνω απεγνωσμενα τροπο για να συνομιλησω μαζι σας ελπιζω να τα καταφερω!Την Τεταρτη εκανα αποξεση στην 2η παλλινδρομη μεσα σε ενα χρονο(11η εβδομαδα και οι δυο)πανω που ειχα αρχισει να ελπιζω οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα δυστυχως...ξαναεγινε!ημουν πολυ απογοητευμενη μεχρι τη στιγμη που διαβασα τοσες ιστοριες κ πηρα δυναμη γιατι καποιες περασαν πολυ χειροτερα!τα αποτελεσματα της ιστολογικης εδειξαν μεγαλυτερη ποσοτητα τροφοβλαστης απτο κανονικο,ο γιατροσ μου ειπε οτι θα κανω μονο εξετασεισ χοριακησ ανα 10 ημερεσ κ σε 3 μηνες να προσπαθησω παλι οπου αν μεινω θα κανω ενεσεις μερα παρα μερα στην κοιλια.διαβασα εδω για την θρομβοφιλια κ για αντιπατρικα αν ξερει καποια ας μου πει πρεπει ολεσ να κανουμε τετοιεσ εξετασεις μετα απο παλλινδρομη ή μονο αν υπαρχει ιστορικο στην οικογενεια.επισης αν καποια ξερει καποιο καλο κεντρο ή γιατρο στη θεσ/νικη ας μου πει γιατι στην περιοχη μου δεν εμπιστευομαι κανεναν.ελπιζω να παρω απαντηση συντομα κ ολα να πανε καλα για ολες μας!

Καλημέρα Νικολινάκι....είχα ακριβως την ίδια εμπειρία με εσένα...είχα 2 παλλινδρομες μέσα σε ένα χρόνο...

Εμένα ο γιατρος μου είπε να κάνω τις εξετάσεις για θρομβοφιλία...των οποίων και περιμένω τα αποτελέσματα...έκανα εξετάσεις για αντιπατρικά και ΝΚ....Όσο αφορά τις ενέσεις ηπαρίνης μου είπε και εμένα ότι θα τις κάνω καθημερινά ανεξαρτήτως αποτελεσματος.....

Αποψη μου είναι κατόπιν συνεννόησης με το γιατρό σου να κάνεις και εσύ τις παραπώνω εξετάσεις....

αν και είμαι από Αθήνα γνωρίζω ότι το Ιπποκράτειο κάνεις τις εξετάσεις θρομβοφιλίας καθώς επίσης και η Βιοατρική...δεν γνωρίζω να έχετε στη Θεσ/νικη......

Σου έυχομαι τα καλύτερα και να μην αγχώνεσαι...

NNbMp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...