Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Ο καθε ανθρωπος παντως θελει το χρονο του..

Εγω το πηρα αποφαση πριν καποιους μηνες να ξαναρχισω προσπαθιες και εχουνε περασει κοντα 3 χρονια.

Φυσικα και βοηθησαν ολα τα post απο τα κοριτσια που διαβασα πηρα αφανταστα πολυ κουραγιο αλλα τωρα νιωθω ετοιμη :)

qbd8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα Βαλεντινη ναι για το Filicine μιλαμε και οπως μου ειπε και ο ενδοκρινολογος βοηθαει πολυ στη συλληψη και περνω 1 καθε πρωι!!

Οπως θα διαβασες εχω 3 παλλινδρομες!

Εχω λοιπον να σου πω οτι μεσα σε 4 μιση μηνες ξαναεμεινα αμεσως και οπως μου ειπανε με βοηθησε αρκετα το συγκεκριμενο!!!

Σου ευχομαι γρηγορα να μας πεις τα ευχαριστα!!!

Γειά σου και πάλι Αθηνά.

Σχετικά με το φολικό οξύ είχα διαβάσει κάπου ότι πρέπει να λαμβάνεις ημερησίως 10-15mg. Το ένα χαπάκι filicine είναι 5 mg και τους τελευταίους 3 μήνες άρχισα να παίρνω 2 αντι για ένα. Αλλά και πάλι τίποτα μεχρι στιγμής. Επίσης είχα διαβάσει ότι πρέπει να το παίρνεις νηστική και να αποφεύγεις να πίνεις από πάνω καφέ ή τσάι. Ξέρεις τίποτα για αυτό?

Εχτές πήγαμε και δώσαμε αίμα για καρυότυπο ζεύγους....

εύχομαι καλά αποτελέσματα και σε σένα...

VL

Γεια σας κοριτσια.

Το Πασχα εκανα αποξεση, ημουν εγκυος 12 εβδομαδων και μου στοιχησε πολυ. Ηταν η 1η εγκυμοσυνη και το ηθελα τοσο πολυ.

Η ιστολογικη δεν εδειξε τιποτα και κατι μου ειπε ο γιατρος να σηζητησουμε για ανοσολογικο ελεγχο. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι τετοιο προς το παρόν απο οτι τουλαχιστον εχω ενημερωθει.

Περιμένωντας την περιοδο μου να εμφανιστεί αναρωτιεμαι τι εφταιξε και χασαμε το μπιζελακι μας? Μηπως το ατελειωτο αγχος μου για τη δουλεια και οι μετακινησεις με το αυτοκινητο?

Με ποιανει απο κατω καποιε φορες και στεναχωριεμαι.

Σας ευχαριστω...

Έτσι κάπως είμαστε όλες όσες περάσαμε αυτήν την απαίσια εμπειρία. Γεμάτες ερωτηματικά και ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Θα δεις που όσο περνάει ο καιρός θα αισθάνεσαι καλύτερα. Δε σου λέω πως θα το ξεχάσεις αλλά ο πόνος θα μαλακώσει και θα αδημονείς να περάσει ο καιρός για να ξαναπροσπαθήσεις.

Ούτε κι εγώ έκανα εξετάσεις μετά, απλά το άφησα να περάσει. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, δεν οφελεί να αγχωνόμαστε και ούτε φταίμε εμείς για ό,τι έγινε. Κι εμένα δε με καλύπτει η απάντηση αυτή αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν "τυχαίο γεγονός".

Ο Θεός να μας βοηθήσει να μείνουμε γρήγορα έγκυες κι αυτή τη φορά να είναι για καλό......

Έτσι κάπως είμαστε όλες όσες περάσαμε αυτήν την απαίσια εμπειρία. Γεμάτες ερωτηματικά και ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Θα δεις που όσο περνάει ο καιρός θα αισθάνεσαι καλύτερα. Δε σου λέω πως θα το ξεχάσεις αλλά ο πόνος θα μαλακώσει και θα αδημονείς να περάσει ο καιρός για να ξαναπροσπαθήσεις.

Ούτε κι εγώ έκανα εξετάσεις μετά, απλά το άφησα να περάσει. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, δεν οφελεί να αγχωνόμαστε και ούτε φταίμε εμείς για ό,τι έγινε. Κι εμένα δε με καλύπτει η απάντηση αυτή αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν "τυχαίο γεγονός".

Ο Θεός να μας βοηθήσει να μείνουμε γρήγορα έγκυες κι αυτή τη φορά να είναι για καλό......

Αγαπητη Ελισαβετ,

Ευχαριστω.

Τελικα ειναι ψυχοθεραπεια η επικοινωνία αυτή.

Καλο ΣΚ.;)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Το Πασχα εκανα αποξεση, ημουν εγκυος 12 εβδομαδων και μου στοιχησε πολυ. Ηταν η 1η εγκυμοσυνη και το ηθελα τοσο πολυ.

Η ιστολογικη δεν εδειξε τιποτα και κατι μου ειπε ο γιατρος να σηζητησουμε για ανοσολογικο ελεγχο. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι τετοιο προς το παρόν απο οτι τουλαχιστον εχω ενημερωθει.

Περιμένωντας την περιοδο μου να εμφανιστεί αναρωτιεμαι τι εφταιξε και χασαμε το μπιζελακι μας? Μηπως το ατελειωτο αγχος μου για τη δουλεια και οι μετακινησεις με το αυτοκινητο?

Με ποιανει απο κατω καποιε φορες και στεναχωριεμαι.

Σας ευχαριστω...

Azor, μη στεναχωριέσαι... Το ξέρω δεν είναι εύκολο.

Ο γιατρός μου τότε (δες πιο πάνω 518) είχε πει σε μένα και στον άντρα μου μισοαστεία - μισοσοβαρά, μην ψάχνετε τι φταίει, η τρύπα του όζοντος, η μόλυνση του περιβάλλοντος...

Δεν φταίει κάτι που έκανες, ξέρω πολλές κοπέλες που δουλεύουν, οδηγούν, κουβαλάνε όλα τα ψώνια του σπιτιού μέχρι να γεννήσουν. Κι εγώ δούλευα 8 το πρωι με 9 το βράδυ στην πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι μία βδομάδα πριν γεννήσω.

Δες το θετικό της υπόθεσης, μπορείς να συλλάβεις.

Αχ βρε κορίτσια είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να ησυχάσω,οι σκέψεις με τρελαίνουν. Σκέφτομαι ότι τώρα θα ήμουν στον 5ο , θα είχε φουσκώσει η κοιλίτσα μου, θα ήξερα αν είναι αγόρι ή κορίτσι.............

Και τώρα τι κάνω; Περιμένω να κάνω εξετάσεις για να δω αν έχω πρόβλημα και κάθε βράδυ πριν πέσω στο κρεββάτι προσεύχομαι για ένα γερό μωράκι.

Σε όλους δείχνω ότι είμαι μια χαρά και ότι το έχω ξεπεράσει. Αλλά μπορεί κανείς να ξεπεράσει κάτι τόσο οδυνηρό; Πώς μπορεί μια γυναίκα που έχασε το μωρό που τόσο λαχταρούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν βλέπει μανάδες με παιδάκια στο δρόμο;

Αύριο είναι η Γιορτή της Μητέρας. Άραγε θα με αξιώσει ο Θεός να τη γιορτάσω κι εγώ σύντομα;

Συγγνώμη για το παραλλήρημα αλλά με έπιασε το παράπονο. Και εσείς είσαστε οι μόνες στις οποίες μπορώ να ανοίξω την καρδιά μου..............

Αχ βρε κορίτσια είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να ησυχάσω,οι σκέψεις με τρελαίνουν. Σκέφτομαι ότι τώρα θα ήμουν στον 5ο , θα είχε φουσκώσει η κοιλίτσα μου, θα ήξερα αν είναι αγόρι ή κορίτσι.............

Και τώρα τι κάνω; Περιμένω να κάνω εξετάσεις για να δω αν έχω πρόβλημα και κάθε βράδυ πριν πέσω στο κρεββάτι προσεύχομαι για ένα γερό μωράκι.

Σε όλους δείχνω ότι είμαι μια χαρά και ότι το έχω ξεπεράσει. Αλλά μπορεί κανείς να ξεπεράσει κάτι τόσο οδυνηρό; Πώς μπορεί μια γυναίκα που έχασε το μωρό που τόσο λαχταρούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν βλέπει μανάδες με παιδάκια στο δρόμο;

Αύριο είναι η Γιορτή της Μητέρας. Άραγε θα με αξιώσει ο Θεός να τη γιορτάσω κι εγώ σύντομα;

Συγγνώμη για το παραλλήρημα αλλά με έπιασε το παράπονο. Και εσείς είσαστε οι μόνες στις οποίες μπορώ να ανοίξω την καρδιά μου..............

Καλημερα Ελισαβετ.

Κοριτσακι μου σε καταλαβαινουμε απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην αρχη που προσπαθουσαμε για παιδακι προσευχομουνα να μας στηλει ο Θεος ενα μωρακι.Ηρθε το μωρακι σχετικα γρηγορα στους 6μηνες περιπου αλλα δεν εμεινε:-(

Μετα οταν ξαναπροσπαθουσαμε και περνουσε ο καιρος και τιποτα (1χρονος και κατι) προσευχομουνα να μην εχουμε τιποτα και να μπορουμε να κανουμε παιδακια.Κια ηρθε το μωρο και δεν εμεινε παλι!!!:-(

Τωρα ακομα δεν ξεκινησαμε προσπαθειες αλλα πλεον αυτο που προσευχομαστε ειναι ενα γερο μωρο που να καταφερουμε να το φερουμε στις αγκαλιτσες μας.

Θα γινουμε μανουλες θα δεις...και μαλιστα πιστευω πως θα γινουμε υπεροχες μανουλες!!!!

Του χρονου στην γιορτη της μητερας θα δεις οτι ή θα ειμαστε φουσκοτουλες(βαρελακια για την ακριβεια) ή θα γιορταζουμε ηδη:-P:wink:

Εχε πιστη και θα το παλεψεις!!!Η απωλεια σου δεν προκειτε να ξεχαστει ποτε αλλα θα ειναι απλος μια ασχημη αναμνηση και οταν θα κοιτας το παιδακι σου στα ματια θα σκεφτεσαι πως αν δεν ειχα την παλινδρομη δεν θα ειχα αυτο το αγγελουδι τωρα θα ειχα ενα αλλο και πιστεψε με δεν θα θελεις να ειχες ενα αλλο!!!

Φιλια:-P

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Διαφημίσεις

Azor, μη στεναχωριέσαι... Το ξέρω δεν είναι εύκολο.

Ο γιατρός μου τότε (δες πιο πάνω 518) είχε πει σε μένα και στον άντρα μου μισοαστεία - μισοσοβαρά, μην ψάχνετε τι φταίει, η τρύπα του όζοντος, η μόλυνση του περιβάλλοντος...

Δεν φταίει κάτι που έκανες, ξέρω πολλές κοπέλες που δουλεύουν, οδηγούν, κουβαλάνε όλα τα ψώνια του σπιτιού μέχρι να γεννήσουν. Κι εγώ δούλευα 8 το πρωι με 9 το βράδυ στην πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι μία βδομάδα πριν γεννήσω.

Δες το θετικό της υπόθεσης, μπορείς να συλλάβεις.

Ζεττα σε ευχαριστω για το σχολιο σου.

Αναμενω τισ διακοπες και τη στιγμη που θα ειμαι παλι εγκυος χαλαρη και ημρεμη αυτη τη φορα, χωρις αγχος & τετοια.

Ευχομαι να ολες μας να δουν τα ονειρα του να πραγματοποιούνται το συντομοτερο δυνατον..

Σας φιλω...

Ζεττα σε ευχαριστω για το σχολιο σου.

Αναμενω τισ διακοπες και τη στιγμη που θα ειμαι παλι εγκυος χαλαρη και ημρεμη αυτη τη φορα, χωρις αγχος & τετοια.

Ευχομαι να ολες μας να δουν τα ονειρα του να πραγματοποιούνται το συντομοτερο δυνατον..

Σας φιλω...

Καλησπέρα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ έχασα το μωρό μου την Μ.Παρασκευή. Δεν σου λέω ότι είναι εύκολο αλλά θα το ξεπεράσουμε, θα το κλείσουμε μέσα στην καρδιά μας και θα προχωρήσουμε μπροστά. Είμαι σίγουρη ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα γιορτάζουμε κι εμείς....

κοριτσια καλησπέρα,

διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τα μηνύματα σας αλλά δεν είχα πάρει την απόφαση να συμμετάσχω και εγώ... εχω ήδη στο ενεργητικό μου δύο παλλίνδρομες και οι δύο τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης.Την πρώτη φορά ο γιατρός μου θεώρησε πως ήταν τυχαίο περιστατικό και μου έδωσε να κάνω κάποιες εξετάσεις λύκο και θυροειδή. Την δεύτερη φορά που συναίβει στείλαμε το έμβρυο για ιστολογική..(είχα αλλαξει γιατρο). Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα έδειξαν κάποιες θρομβώσεις και ετσι ο γιατρός μου, μου έδωσε να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας. Μίλησα με το Λαϊκό και το Ιπποκράτειο και έχουν ραντεβού μετά τον Σεμπτέμβρη... Η αλήθεια είναι πως αυτη τη φόρα δεν θα βιαστώ θα κάνω όλες τις εξετάσεις για να είμαι πιο σίγουρη για την επόμενη φορά... Η δέυτερη φορά που έκανα απόξεση ήταν 28/03/09 και ενω έχουν περάσει 45ημέρες από τότε δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος. Την προηγούμενη Τετάρτη πήγα στον γιατρό και μου είπε πως η μήτρα μου είναι καθαρή και η ωοθήκες που πολύ καλές και πως καλό θα ήταν να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης σε περίπου 10 ημέρες...Επειδή είχα αγχωθεί έκανα χτες και βγήκε αρνητικό. Αν γνωρίζει κάποια από εσάς κάτι περισσότερο και μπορεί να με βοηθήσει θα την ευχαριστούσα.... Να είστε πάντα καλά και να έχετε σύντομα στα χέρια σας το αγγελούδι σας. Συγνωμη αν σας κούρασα αλλα θα ήθελα να έχετε μια γενικότερη εικόνα για το θέμα μου.... Σας φιλώ γλυκα

NNbMp2.png

Εξετάσεις για θρομβοφιλία θα κάνω την Παρασκευή στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.

Κλείνουν ραντεβού πολύ γρήγορα, μέσα 15 ημέρες.

Θα τις κάνω την Παρασκευή κι ελπίζω να θυμηθώ να σου γράψω λεπτομέρειες.

Για να κλείσεις ραντεβού θα πάρεις τηλ. στο 210 7286259 στον κ. Οικονόμου (είναι ο γιατρός που θα μιλήσεις, θα σου πάρει ιστορικό και θα αποφασίσει ποιες εξετάσειες θρομβοφιλίας θα κάνεις, γιατί υπάρχει ολόκληρο πακέτο απ' ότι κατάλαβα).

Μου είπαν ότι στοιχίζουν από 150-500 ευρώ, αναλόγως πόσες και ποιες εξετάσεις θα κάνεις.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπέρα,

διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τα μηνύματα σας αλλά δεν είχα πάρει την απόφαση να συμμετάσχω και εγώ... εχω ήδη στο ενεργητικό μου δύο παλλίνδρομες και οι δύο τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης.Την πρώτη φορά ο γιατρός μου θεώρησε πως ήταν τυχαίο περιστατικό και μου έδωσε να κάνω κάποιες εξετάσεις λύκο και θυροειδή. Την δεύτερη φορά που συναίβει στείλαμε το έμβρυο για ιστολογική..(είχα αλλαξει γιατρο). Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα έδειξαν κάποιες θρομβώσεις και ετσι ο γιατρός μου, μου έδωσε να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας. Μίλησα με το Λαϊκό και το Ιπποκράτειο και έχουν ραντεβού μετά τον Σεμπτέμβρη... Η αλήθεια είναι πως αυτη τη φόρα δεν θα βιαστώ θα κάνω όλες τις εξετάσεις για να είμαι πιο σίγουρη για την επόμενη φορά... Η δέυτερη φορά που έκανα απόξεση ήταν 28/03/09 και ενω έχουν περάσει 45ημέρες από τότε δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος. Την προηγούμενη Τετάρτη πήγα στον γιατρό και μου είπε πως η μήτρα μου είναι καθαρή και η ωοθήκες που πολύ καλές και πως καλό θα ήταν να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης σε περίπου 10 ημέρες...Επειδή είχα αγχωθεί έκανα χτες και βγήκε αρνητικό. Αν γνωρίζει κάποια από εσάς κάτι περισσότερο και μπορεί να με βοηθήσει θα την ευχαριστούσα.... Να είστε πάντα καλά και να έχετε σύντομα στα χέρια σας το αγγελούδι σας. Συγνωμη αν σας κούρασα αλλα θα ήθελα να έχετε μια γενικότερη εικόνα για το θέμα μου.... Σας φιλώ γλυκα

Καλησπερα Γεωργια!!!

Εαν διαβασες ειμαι κι εγω μετα απο 3 παλλινδρομες και μαλιστα η τελευταια 27/03 και δεν μου εχει ερθει ουτε εμενα η περιοδος!!!

θα παω την πεμπτη να με δει!!!επειδη κατι τετοιο μου εχει ξανασυμβει και οταν με ειδε ηταν ολα καθαρα και δεν επαιζε εγκυμοσυνη μου ειπε οτι ειχα κανει περιοδο απλα δεν ηρθε αιμα και μου ηρθε κανονικα τον επομενο μηνα!!

εχεις καθολου καφετια απο την ημερα που σε καθαρισε???

οσο για τις εξετασεις εγω εκανα την περασμενη καποιες θρομβοφιλιας αλλα και για λυκο και πληρωσα 550 ευρω στο ΜΗΤΕΡΑ!!!

Τωρα θα κανω και αντιπατρικα σου ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορα να γινουμε μανουλες!!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!

Κοριτσάρες σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε...

Αθηνά μου αυτά που μου έγραψες με ανακούφισαν πολύ.... Ναι όπως είπες είχα λίγα καφετιά μια βδομάδα αφού σταμάτησα τα αντισυλληπτικα... Όσο για τις εξετάσεις θρομβοφιλίας ρώτησα στο Ιασώ όπου είναι ο Γιατρός μου και για το πακέτο που μου είχε γράψει θέλουν 1.070 ευρώ.... άκου εκεί!!! Αθηνά μου σου βγήκαν τα αποτελέσματα ή όχι ακόμα?

Εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε πως ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων τις ενεσούλες θα τις κάνω αφού η ιστολογική έδειξε θρομβώσεις... Απλώς μέσα από τις εξετάσεις αυτές θα δεί αν χρειάζετε να κάνω και τα εμβόλια γιατι οι εξετάσεις για τα αντιπατρικά που κάναμε με τον άντρα μου ήταν λίγο χαμηλες μου είπε ,ενω για ΝΚ ήταν οκ. Εσείς τις κάνατε αυτές τις εξετάσεις?

bp-IOLH εγώ όταν ρώτησα στο Αρεταίειο αν κάνουν εξετάσεις για θρομβοφιλία (πήρα στο νοσοκομείο και με συνέδεσαν με το αιματολογικο μαλιστα δύο φορές) που είπαν πως δεν κάνουν τέτοιε εξετάσεις. Σε ευχάριστω για το τηλ που μου έδωσες θα προσπαθήσω να πάρω εκει αργότερα για να κανονίσω...

Σας εύχομαι μια όμορφη μέρα!!!!:cool:

NNbMp2.png

Γειά σου Georgia.g

Καταρχάς σου εύχομαι σύντομα μανούλα....Διάβασα λίγο το ιστορικό σου...Είμαι και εγώ στην 3η προσπάθεια μετά απο 2 παλίνδρομες στην 6η εβδομάδα και οι δυο. Εμένα κανονική περίοδος την 2η φορά παλίνδρομης μου ήρθε μετά από 96 ημέρες.Δηλαδή Αφού περάσανε 40 ημέρες, έκανε έναν κύκλο με καφετιά και στον επόμενο κύκλο μου ήρθε φυσιολογικά.

Απ'οτι διάβασα έχεις μπεί στη διαδικασία με αντιπατρικά εμβόλια? Ο γιατρός σου είναι υπέρ αυτού ή πήρες μόνη σου την πρωτοβουλία?

Εύχομαι όλα να πάνε καλά

VL

Valentini μου καλημερα και σε ευχαριστω που μου απαντας για να με καθησυχάσεις.

Βλέπω ξεκινάς και εσύ πρωί πρωί την δουλειά...

Όσο για τα αντιπατρικά που με ρωτάς ο γιατρό μου μου τα πρότεινε...

Εγώ είχα μάθει γι΄αυτά από το forum και είδα ότι πολύ γιατροί δεν τα πιστεύουν.

Πάντως αν εμένα ο γιατρός μου μου πει ότι πρέπει να γίνουν θα τα κάνω δεν το ρισκάρω... Εσυ έκανε κάποιες εξετάσεις? τι σου είπε ο γιατρός σου?

NNbMp2.png

Καλημερα georgia g τα αποτελεσματα κανονικα θα ειναι αυριο ετοιμα που θα παω και για τα αντιπατρικα.Οσο για τις ενεσουλες που σου ειπεο γιατρος σου για τις θρομβωσεις να τις κανεις κανω κι εγω τετοιες γιατι κι εμενα η πρωτη παλλινδρομησε λογο θρομβοφιλιας!!!!

Σχετικα με την περιοδο ετσι μου ειχε πει ετσι σου ειπα περιμενω αυριο να δω τι θα μου πει γιατι ακομη τιποτα!!!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

Έχω μείνει άναυδη. Αφού στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ υπάρχει ολόκληρη ομάδα που εξειδικεύεται στη θρομβοφιλία. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ανενημέρωτος είπε τέτοια ανοησία.

Εμένα με έστειλε ο γιατρός μου εκεί, γιατί είναι καθηγητής στο Αρεταίειο. Μου έδωσε το όνομα και το τηλέφωνο που σου έγραψα και μου είπε να τα κάνω εκεί.

Τηλεφώνησα την επομένη το πρωί και μου κλείσανε ραντεβού μετά από 15 μέρες.

Μάλιστα με ρώτησαν αν είμαι έγκυος, γιατί στις έγκυες κλείνουν ραντεβού μέσα μια εβδομάδα.

5f27b8bd0c.png

Ιόλη μου το φανταζόμου ότι κάτι στραβό μου έλεγαν .... όταν διάβαζα το forum έβλεπα ότι κάποιες κοπέλες έγραφαν ότι έκαναν τι εξετάσεις στο Αρεταίειο και αυτός ήταν και ο λόγος που πηρα τηλ και εκεί...

Αφού όταν μου είπαν ότι δεν γίνονται νόμιζα πως δεν καταλάβαινα τι διάβαζα... Θα μας τρελάνουν! Ευτυχώς που τώρα πλέον έχω ζωντανό παράδειγμα!!! Αντε περιμένω και εγώ να την κάνει το αφεντικό για να πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού. Πιστεύω οι εξετάσεις που θα μου πουν να περιλαμβάνει αυτές που μου έγραψε ο γιατρός μου....

Φιλάκια και καλή συνέχεια...............

Υ.Γ. βρε κοριτσάκι πως το βάζετε το σχεδιακι που δείχνει πόσο καιρο είστε παντρεμένοι? μπαινω φτιαχνω το δικό μου αλλα μετα πως το στέλνω να εμφανιστεί από κάτω....

NNbMp2.png

Valentini μου καλημερα και σε ευχαριστω που μου απαντας για να με καθησυχάσεις.

Βλέπω ξεκινάς και εσύ πρωί πρωί την δουλειά...

Όσο για τα αντιπατρικά που με ρωτάς ο γιατρό μου μου τα πρότεινε...

Εγώ είχα μάθει γι΄αυτά από το forum και είδα ότι πολύ γιατροί δεν τα πιστεύουν.

Πάντως αν εμένα ο γιατρός μου μου πει ότι πρέπει να γίνουν θα τα κάνω δεν το ρισκάρω... Εσυ έκανε κάποιες εξετάσεις? τι σου είπε ο γιατρός σου?

Γειά σου και πάλι γεωργία. Ναι κι εγώ ξεκινάω νωρίς, στις 7.00πμ....!

Λοιπόν, σχετικά με τα αντιπατρικά ο δικός μου ο γιατρός δεν τα δέχεται, με αποτέλεσμα να μην έχω μπεί στη διαδικασία αυτή.Σε περίπτωση όμως που συμβεί και 3η φορά (θέλω να ελπίζω πώς όχι.......)θα αναλάβω από μόνη μου να μπώ σε αυτή τη διαδικασία, και ίσως αλλάξω και γιατρό...Μέχρι στιγμής , έχω κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας, θυροειδή, προλακτίνης, και καρυότυπο ζεύγους απο το οποίο περιμένω τέλη του μήνα αποτελέσματα. Η εξέταση θρομβοφιλίας βγήκε καλή. Παρ'ολ'αυτά μου είπε ότι αν ξαναμείνω έγκυος θα μου κάνει ενεσούλες υπαρίνης. Η προλακτίνη μου δε είναι γύρω στα 38 και κατά διαστήματα παίρνω dostinex. Το άγχος τώρα εμένα είναι να μείνω έγκυος, γιατί εχουν περάσει 6 μήνες και ακόμη τιποτα......

Πάντως σου εύχομαι το εμβόλιο με τα αντιπατρικά να σε βοηθήσει, και σύντομα να γίνεις Μανούλα...όπως και σε όλες μας φυσικά...

VL

Vallentini μου νομίζω πως το αγχος είναι αυτό που σου κάνει όλη τι ζημιά!

Πρεπει να χαλαρώσεις λιγουλάκι και να δεις οτι όλα θα γίνουν...Ξέρω ότι αυτό που σου λέω είναι δύσκολο αλλά πρέπει να προσπαθήσεις!!! Άσε που είμαι θετικός άνθρωπος και πιστεύω ότι θα σου φέρω γούρι.....Άντε και βουρ στον πατσά γλυκα.........Το τερπνον μετε του ωφελίμου!!!:lol:

NNbMp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...