Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να σου πω ότι εγώ τη πρώτη φορά γύρισα και έκανα γενική όλο το σπίτι (απο τη στεναχώρια μου) , τη δεύτερη σήκωσα όλα τα μαγαζιά και τη τρίτη φόρα μόνο έκλαιγα , εκλαιγα, έκλαιγα. Μια χαρά θα είσαι!!!!

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Κορίτσια, καλημέρα! Έχω καιρό να μπω στο site. Είχα μια παλλίνδρομη στην 7η εβδομάδα, έκανα απόξεση στις 5 του Φλεβάρη και ύστερα από 18 μέρες το αίμα ήταν σχεδόν όπως της περιόδου. Μετά είχα μόνο καφέ εκκρίσεις, που κράτησαν αρκετό καιρό και εδώ και 2 περίπου εβδομάδες είμαι εντελώς καθαρή. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ξανααδιαθετήσει ακόμα (αν θεωρήσουμε, βέβαια, ότι στις 23/2 αυτό ήταν περίοδος). Εχει περάσει πολύς καιρός και την περιμένω για να αρχίσουμε να ξαναπροσπαθούμε. Είναι φυσιολογικό; Ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν ακόμα ανωμαλίες, αλλά εγώ αγχώνομαι. Ξέρετε τίποτα; Ευχαριστώ!

καλημερα,τελικα η μεθη δεν ηταν τιποτα, ουτε η ολη διαδικασια ηταν τιποτα ιδιαιτερα τρομερο...

αιμα εχω ελαχιστο, πολυ λιγο καφε σε σερβιετακι

και γω εχω αυτη την απορια και ξεχασα να ρωτησω τη γιατρο μου, περιοδο τωρα ποτε περιμενουμε?

εμενα ζητησε να με ξαναδει σε καμια 10αρια μερες...

Κι εγώ μετά την απόξεση είχα λίγο αίμα και μετά από κάποιες μέρες μου έκανε υπερηχογράφημα ο γιατρός για να δει ότι έχω καθαρίσει καλά. Μάλλον θα κλείσω ένα ραντεβού αυτές τις μέρες να με ξαναδεί. Δεν χάνω τίποτα.

Διαφημίσεις

Νομιζω...δεν ειμαι και σιγουρη.....οτι η ημερα της αποξεσης..

μετραει σαν πρωτη περιοδου.....οποτε περιπου

σε ενα μηνα η περιοδος.....σωστα τα λεω;; :roll:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Την πρώτη μέρα της απόξεσης είχα αρκετό αίμα. Μετά είχα για 3-4 μέρες λίγο καφέ και η περίοδος μου ήρθε 38 ημέρες μετά την απόξεση και από τότε μου έρχεται κανονικά κάθε 26 μέρες.

5f27b8bd0c.png

εγω προς το παρον σχεδον καθολου

και οταν συνηλθα απο τη ναρκωση, και μου εβγαλαν τη γαζα βγηκε καθαρη

θελω να μου ρθει περιοδος, να ξαναμπω στα κανονικα μου ρε γμτ...

πιστευω οτι οι ορμονες μου τα χουν παιξει εντελως, πανω κατω!! εγκυμοσυνη, γεννα, λοχεια, ξανα εγκυμοσυνη, παλλινδρομηση... δε ξερω κατα ποσο θα τη βγαλω καθαρη οργανικα.... :?

Αχ, φυστικάκι αυτό με τις ορμόνες το καταλαβαίνω απόλυτα...εγώ είχα τρελλαθεί με δύο απανωτές εγκυμοσύνες, και μάλιστα κανένας δε μπορούσε να το καταλάβει....γιαυτό πρέπει να δώσεις χρόνο στον οργανισμό σου να ξεκουραστεί....εγώ τώρα, μετά από 6 μήνες νιώθω ότι κάπως έχω συνέλθει ορμονικά.....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια και εγω ειμαι απο 3 παλλινδρομη και εχω αιμα αρκετο μπορω να πω!!!αλλα αυτο συμβαινει σε μια εβδομαδα θα παω να με δει ο γιατρουλης μου!!!!

Φυστικακι κανει σχεδον ενα μηνα για να ξαναερθει η περιοδος υπομονη μονο!!!

Βρε αθηνουλα μου , σορρυ που ρωταω αλλα σε παρακολουθουσα οταν ησουν εγκυουλα και στεναχωρηθηκα πραγματικα για την εξελιξη ( εχω περασει και εγω απο την κατασταση της παλινδρομης) εξετασουλες εχεις κανει????Θρομβοφιλια , ορμονικες κτλ? Ρε γμτ γιατι επαναλαμβανονται οι ατιμες ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου ευχομαι η επομενη φορα να ειναι και Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!Μεσα απο την καρδια μου αθηνουλα ....!!!

Καλησπερα κοριτσακια και εγω ειμαι απο 3 παλλινδρομη και εχω αιμα αρκετο μπορω να πω!!!αλλα αυτο συμβαινει σε μια εβδομαδα θα παω να με δει ο γιατρουλης μου!!!!

καλη μου Αθηνούλα σε ψαχνα και ρωτουσα τα κοριτσια αμα ξερουν λεπτομερειες γαι εσενα αλλα δεν ξερανε :cry:

Αθηνουλααααααα απνε τα μωρακια μας :cry::cry::cry:

Αθηνούλα και κοριτσια αυτα τα σκαμπανεβασματα πως τα νατιμετοπίζεται????Νιωθω παρανοϊκη λίγο... :roll::roll::roll:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Βρε αθηνουλα μου , σορρυ που ρωταω αλλα σε παρακολουθουσα οταν ησουν εγκυουλα και στεναχωρηθηκα πραγματικα για την εξελιξη ( εχω περασει και εγω απο την κατασταση της παλινδρομης) εξετασουλες εχεις κανει????Θρομβοφιλια , ορμονικες κτλ? Ρε γμτ γιατι επαναλαμβανονται οι ατιμες ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου ευχομαι η επομενη φορα να ειναι και Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!Μεσα απο την καρδια μου αθηνουλα ....!!!

Καλησπερα Ζετουλα ευχαριστω για τις ευχες σου

Ναι τα εχω κανει ολα αλλα δυστυχως μας προδωσε το σακχαρο!!!!

Τελικα εχω αντισταση στην ινσουλινη!!!!και δυστυχως βοηθαει στις αποβολες!!!

Βεβαια εκτος απο αυτο η διαβητολογος δεν ακολουθουσε τις οδηγιες του γυναικολογου μου!!!!!

Ελπιζω η επομενη να ειναι η τυχερη μου!!! :cry::cry::cry::cry:

καλη μου Αθηνούλα σε ψαχνα και ρωτουσα τα κοριτσια αμα ξερουν λεπτομερειες γαι εσενα αλλα δεν ξερανε :cry:

Αθηνούλα και κοριτσια αυτα τα σκαμπανεβασματα πως τα νατιμετοπίζεται????Νιωθω παρανοϊκη λίγο... :roll::roll::roll:

Κρισουλα μου πανε τα νινακια μας!!!!!

Δεν εχω μιλησει σε καμια και γι αυτο δεν ξερει καμια κατι!!!

Οσο για τα σκαμπανεβασματα αστα να πανε δεν αντιμετωπιζονται ευκολα!!!

Οσο για παρανοικη δεν εισαι η μονο τα ιδια και εγω!!!! :cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Αθηνουλα μου καλη γιατι ρε γαμωτο???Ενα μεγαλο γιατι ειναι που με τυραναει!!!

Ο γιατρος μου φοβαται για θρομβοφιλία και τωρα εχω πολλες εξετασεις μπροστα μου!!!

Ειχες καθολου αιμα σαν και εμενα ή απλος παλλινδρομησε??? :cry::cry::cry:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αθηνουλα μου καλη γιατι ρε γαμωτο???Ενα μεγαλο γιατι ειναι που με τυραναει!!!

Ο γιατρος μου φοβαται για θρομβοφιλία και τωρα εχω πολλες εξετασεις μπροστα μου!!!

Ειχες καθολου αιμα σαν και εμενα ή απλος παλλινδρομησε??? :cry::cry::cry:

Τιποτα ουτε αιμα ουτε αποκολληση απλα σταματησε η καρδουλα!!!

Οπως το πρωτο το δικό μου δηλαδη..... :cry:

Εγω ειχα πολύ αιμα και πονο και ημουνα ξαπλα μηπως και τα καταφερει αλλα δυστυχως δεν τα καταφερε :cry::cry::cry:

Δεν εχει βγει ο καρυοτυπος ακομα οποτε δεν ξερουμε λεπτομερειες και από τον αλλο μηνα ξεκιναω μια σελιδα Α4 εξετασεις!!

εσυ πως ξερεις αυτο για το ζαχρο που λες???

Σε ποια βδομαδα ησουνα??Εγω ειχα μπει στην 7μη :lol::lol:

Υποψην ειρωνευομαι με το χαμογελο στις εβδομαδες

Οπως το πρωτο το δικό μου δηλαδη..... :cry:

Εγω ειχα πολύ αιμα και πονο και ημουνα ξαπλα μηπως και τα καταφερει αλλα δυστυχως δεν τα καταφερε :cry::cry::cry:

Δεν εχει βγει ο καρυοτυπος ακομα οποτε δεν ξερουμε λεπτομερειες και από τον αλλο μηνα ξεκιναω μια σελιδα Α4 εξετασεις!!

εσυ πως ξερεις αυτο για το ζαχρο που λες???

Σε ποια βδομαδα ησουνα??Εγω ειχα μπει στην 7μη :lol::lol:

Λοιπον εδω θα μιλησουμε τελικα???

Εγω ημουνα 7μιση εβδομαδων ειχα κανει εξετασεις και εδειξαν οτι εχω προδιαθεση για ζαχαρο!!!!

Απλα η κυρια δεν θεωρησε να μου δωσει ινσουλινη γρηγορα οπως ελεγε ο γυναικολογος και ετσι στο πρωτο 10μερο που ειχα καποιες μετρησεις υψηλες κανανε τη ζημια!!!

Ολα αυτα βαση της εικονας που εχει ο γιατρος μου απο τους υπερηχους

και επειδη ειναι γατα ο ατιμος οτι μου εχει πει εχει βγει και στις ιστολογικες αλλα και στο καρυοτυπο που καναμε στο προηγουμενο!!!

ΑΑΑ ξερεις ο καρυοτυπος θα σου πει και τι φυλλο ειχε το νινι σου!!!

Εμενα το προηγουμενο ητανε αγορακι!!!

Λοιπον παω να κανω μπανακι γρηγορα και ερχομαι ενταξει?????

εγω δεν ειχα καθολου πονο, καμια στιγμη... και αιμα, πολυ λιγο για 2 μερες πριν την αποξεση, και ενω ηξερα οτι ηταν παλλινδρομο πανω απο μια βδομαδα

αντιθετα, στην κορη μου, ειχα αιμα τακτικα σχεδον σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης... στον 2ο, στον 3ο, στον 5ο, και στον 6ο μηνα

και πονακια, αρκετα συχνα...

ειναι παραξενο, στη πρωτη μου εγκυμοσυνη, με τοσα προβληματα και πηγαν ολα καλα... σ αυτη την εγκυμοσυνη, ολα εμοιαζαν τελεια... :(

τελικα, ειναι να θελει...........................

Καλησπερα,

athina76 ο καρυοτυπος σου εδειξε οτι εχεις υψηλό σακχαρο ή καποια αλλη εξέταση ?

Εμενα εδειξε η γενικη αιματος οτι εχω κοντα στα ορια σακχαρο ( μαλλον ειχα φαει πολλα γλυκα).Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αιτια για παλλινδρομηση και ακομα δεν το χω μαθει .

Κάνεις καποια διαιτα ?

Καλησπερα,

athina76 ο καρυοτυπος σου εδειξε οτι εχεις υψηλό σακχαρο ή καποια αλλη εξέταση ?

Εμενα εδειξε η γενικη αιματος οτι εχω κοντα στα ορια σακχαρο ( μαλλον ειχα φαει πολλα γλυκα).Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι αιτια για παλλινδρομηση και ακομα δεν το χω μαθει .

Κάνεις καποια διαιτα ?

Καλημερα δεν καναμε καρυοτυπο αυτη τη φορα αλλα το ζαχαρο το βρηκαμε απο τον προηγουμενο προγεννητικο και με εστειλε για καμπυλη και εκει βγηκε οτι εχω προδιαθεση για ζαχαρο και ετσι εκανα διατροφη και θεραπεια με glucophase αλλα τελικα ενω η διαβητολογος μου ελεγε οτι θα γινω διαβητικη τελικα εχω αντισταση στην ινσουλινη!!!

Απο την εικονα που εχει ο γυναικολογος μου η παλλινδρομη οφειλεται καθαρα εκει και επειδη σε καμια δεν εκανε λαθος και τον δικαιωσαν και οι ιστολογικες αλλα και ο καρυοτυπος πιστευω οτι ητανε το ζαχαρο!!!

Θελει πολυ διατροφη κα χασιμο βαρους!!!!!

Να το κοιταξεις!!!

Την άλλη βδομαδα θα παω σε αιματολογο μπας και βγαλω καμια ακρη με τις δικες μου εξετασεις το πιο πιθανον θα πρεπει να κοψω τις σοκολατες και τα γλυκα .Το ζαχαρο μου στις εξετασεις προγεννητικου που καναμε ηταν λιγο κατω απο τα ορια και μου ειχαν πει να το προσεξω .Ψαχνομαι και γω να βρω μια ακρη .

Την άλλη βδομαδα θα παω σε αιματολογο μπας και βγαλω καμια ακρη με τις δικες μου εξετασεις το πιο πιθανον θα πρεπει να κοψω τις σοκολατες και τα γλυκα .Το ζαχαρο μου στις εξετασεις προγεννητικου που καναμε ηταν λιγο κατω απο τα ορια και μου ειχαν πει να το προσεξω .Ψαχνομαι και γω να βρω μια ακρη .

Στον αιματολογο γιατι θα πας?

Οσο για τα γλυκα καλα θα κανεις να τα κοψεις ειναι αρκετα δυσκολο στην αρχη αλλα μετα συνηθιζεις!!

Οσο για το ζαχαρο σου προσεξε το γιατι μια φιλη εχει ακριβως το ιδιο και της ειπανε οτι και αυτη εχει αντισταση στην ινσουλινη βεβαια εκεινη λιποθυμαει και τακτικα!!!

Οτι και να κανεις κανε υπομονη οσο μπορεις βεβαια δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...