Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω πολυ.Να δεις που πολυ συντομα θα μας λες και εσυ τις αποριες σου για την εγκυμοσυνη σου.Καταλαβαινω πως νιωθεις τωρα γιατι πριν 2 χρονια ειχα και εγω παλινδρομη

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

huida, Καλησπέρα! Λυπάμαι πολύ για την παλίνδρομη. Είχα και γω μία πριν από 2 μήνες. Εγώ παραιτήθηκα από τη δουλειά για την εγκυμοσύνη και η ειρωνεία είναι πως σταματάω τη δουλειά και την ίδια μέρα το απόγευμα διαπιστώνουμε ότι παλινδρόμησε!...

Τελικά μου βγήκε σε καλό που έμεινα σπίτι γιατί είχα τον χρόνο μου να ηρεμήσω από την όλη περιπέτεια..

Για το αίμα μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό. Είχα περίπου για 2 βδαμάδες. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση :) Να είσαι πάντα αισιόδοξη!

Διαφημίσεις

είχα και εγώ μια παλίνδρομη.Την 12 εβδομάδα είδα αίμα, αλλά το μωρό είχε πεθάνει από την 8η εβδομαδα και δεν το ήξερα....

δυστυχώς είχαμε προλάβει να κανουμε όνειρα....

Ο μόνος τρόπος για να ξεχάσεις (αν και δεν νομίζω ότι ξεχνιέται ποτέ)είναι να μείνεις το συντομότερο έγκυος.

αίμα είχα και εγω για 2 εβδομαδες περιπου μην ανησυχείς!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

με τέτοιο άγχος και ψυχολογία..άντε να μείνω έγγυος σύντομα..

Σωπα καλε θα μεινεις εγκυος. Ξερει ποσες γυναικες γεννανε μετα απο δυο τρεις η τεσσερις παλινδρομες?

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

κοριτσια, μολις γυρισα απο τη γιατρο μου

8η εβδομαδα, δεν ειδε καρδιακο παλμο

επισης ειδε μικρη αποκολληση....

99% παλλινδρομο

δεν εχω καθολου αιμα, ουτε σταγονα... καθολου πονο, τιποτα... εχω δεκατα και μικρη ναυτια...

μου ειπε οτι ξαναπαω την αλλη δευετρα να δουμε τι γινεται, και τριτη μπαινω λητω για να με καθαρισει...

τι πρεπει να περιμενω τωρα? αιμα? υπαρχει περιπτωση και μεχρι την αποξεση να μην εχω καθολου αιμα??

Ωχ φυστικάκι....γαμώτο....στεναχωρήθηκα που σε είδα εδώ :(

Όχι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα δεις αίμα....Εγώ μέχρι την απόξεση δεν είχα σταγόνα αίμα...

(((((((φυστικάκι))))))))

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Α, ρε Φυστικάκι, είχα καταχαρεί και τώρα διάβασα αυτό και πραγματικά λυπάμαι πολύ.

Σ' εμένα το αίμα άρχισε 8 εβδομάδων και 6 ημερών, αρχικά λίγο καφέ και μετά λίγο πιο κόκκινο. Την άλλη μέρα έκανα την απόξεση που είχε προγραμματιστεί όταν με είδε ο γιατρός 8 εβδομάδων και 4 ημερών.

5f27b8bd0c.png

Ωχ φυστικάκι....γαμώτο....στεναχωρήθηκα που σε είδα εδώ :(

Όχι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα δεις αίμα....Εγώ μέχρι την απόξεση δεν είχα σταγόνα αίμα...

(((((((φυστικάκι))))))))

πες μου λιγο κουκλα μου,γιατι ανησυχω επειδη δεν εχω που ν αφησω το μωρο... σε περιπτωση αιματος, μιλαμε για τρελο αιμα και αμεση μεταφορα στο νοσοκομειο??

επισης, ρε γμτ, εχω ναυτια... η γιατρος μου λεει, συμβαινει καμια φορα...

σε ποια εβδομαδα συνεβει σε σενα?

Διαφημίσεις

Φυστικάκι, πιστεύω πως το πιο πιθανό είναι ότι δε θα έχεις αίμα κι, αν έχεις, θα είναι ελάχιστο. Εγώ έβαζα ένα σερβιετάκι, για να καταλάβεις την ποσότητα.

Στο ΛΗΤΩ θα ξεμπερδέψεις γρήγορα, εγώ πήγα 11.45 και έφυγα 2.45. Ελπίζω να καταφέρεις να βρεις κάποιον για 4-5 ώρες.

5f27b8bd0c.png

Λοιπόν, αν δεις πολύ αίμα, έφυγες για νοσοκομείο. Για λίγο καφέ, όπως λέει η bp τηλεφωνείς στο γιατρό σου και σου λέει τι να κάνεις....

Λοιπόν εμένα μου συνεβει δύο φορές. Τη μια ήταν νωρίς, δεν χρειάστηκε απόξεση, ο γιατρός μου είχει πει αν δω πολύ αίμα και νιώσω πόνο να πάω στο νοσοκομείο. Δεν νομίζω ότι είναι η περίπτωση σου...αυτός ανησυχούσε για εξωμήτριο επειδή δεν είχε δει σάκο, εσύ είχες δει φαντάζομαι.

Τη δεύτερη φορά ήμουν στην ένατη εβδομάδα, παλινδρόμησε γιατί ήταν μύλη. Αίμα δεν είχα όπως σου είπα....Απ'ότι έχω καταλάβει τις περισσότερες φορές ή δεν βλέπεις αίμα, η αρχίζει λιγό καφέ και σταδιακά αυξάνεται. Για την ναυτία δεν ξέρω δυστυχώς...τώρα εμφανίστηκε;

κοριτσια, μολις γυρισα απο τη γιατρο μου

8η εβδομαδα, δεν ειδε καρδιακο παλμο

επισης ειδε μικρη αποκολληση....

99% παλλινδρομο

δεν εχω καθολου αιμα, ουτε σταγονα... καθολου πονο, τιποτα... εχω δεκατα και μικρη ναυτια...

μου ειπε οτι ξαναπαω την αλλη δευετρα να δουμε τι γινεται, και τριτη μπαινω λητω για να με καθαρισει...

τι πρεπει να περιμενω τωρα? αιμα? υπαρχει περιπτωση και μεχρι την αποξεση να μην εχω καθολου αιμα??

Ρε συ φυστικάκι, πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ. δεν είχες πει οτι η σύλληψη ήταν αργά;μην απελπίζεσαι απο τώρα περίμενε και την δευτέρακαι βλέπεις.εγώ πάντως στην 1η είχα αίμα μην φανταστείς τρελό αίμα απο την αρχή.μετα αφού με εξέτασε ο γιατρός ήρθε .να φανταστείς ξεκίνησε το αίμα το πρωί, κατα της 1 μου είπε ο γιατρός οτι πρέπει να με δεί και απο Κόρινθο με εξέτασε στο Μητέρα.στην 2η πάλι, δεν είχα καθόλου αίμα.μην προδικάζεις τίποτα .ελπίζω να πάνε όλα καλά

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

ειχαμε δει σακο στην 6η εβδομαδα...

εχω ξανακουσει τη "μυλη κυηση", ομως δε ξερω τι ειναι... θα το κοιταξω

ανακατωσουρες ειχα,απο την αρχη... και εχω ακομα

μυρτω, μετα το μωρο σου ηταν οι 2 αποβολες?? σκεφτομαι μηπως φταιει το οτι εμεινα εγκυος πολυ νωρις

Ναι, μετά το μωρό μου. Όταν ήταν 13-14 μηνών.

Εγώ λέω να μην κοιτάξεις τίποτα.....Περίμενε πρώτα να ξαναπάς στο γιατρό...και μετά τα ψάχνεις όλα....υπάρχει κι αυτό το 1% εντάξει;;;;;

Αφού είχες ναυτία και πριν είναι φυσιολογικό που έχεις και τώρα...ακόμα και αν είναι όντως παλίνδρομη, οι ορμόνες δεν εξαφανίζονται από τη μια μέρα στην άλλη....

Ρε συ Φυστικάκι, αν ξέρεις ότι η σύλληψη έγινε αργά, είναι πιθανό να ακούσεις καρδιά τη Δευτέρα.

Εγώ έλεγα στο γιατρό μου ότι η σύλληψη έγινε 10η μέρα του κύκλου κι, επειδή είχα μια ελεύθερη επαφή και την 24η, αυτός επέμενε ότι μπορεί να έγινε τότε σύλληψη και με είδε για τελευταία φορά 8 εβδ.και 4 ημερών.

Για τη μύλη κύηση (και η δική μου αποβολή ήταν μύλη κύηση) έχω γράψει δυο σχετικά πραγματάκια σ' ένα τόπικ. Το χαρακτηριστικό της μύλης είναι η πολύ υψηλή χοριακή χωρίς την ύπαρξη εμβρύου.

5f27b8bd0c.png

οχι, δεν ειχα πολυ υψηλη χοριακη, κανονικη ηταν

δυστυχως εμεινα εγκυος πολυ νωρις στον κυκλο... και το ξερω επειδη ηταν η μοναδικη επαφη

8η μερα κυκλου... οποτε... λιγοστευουν οι πιθανοτητες

κραταω και μια μικρη περιπτωση στο μυαλο μου, αλλα μαλλον χλωμο

Fistikaki σου εύχομαι στο 1% και ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ.

Εμένα στη 10η εβδομάδα μου ανακοίνωσε ο γιατρός οτι είχα παλλίδρομη δεν είχα καθόλου αίμα η απόξεξη έγινε μετά απο 5 ημέρες και ο γιατρός μου είχε πεί πως και αίμα να δώ να μην ανησυχήσω .......τελικά δεν είδα καθόλου αίμα.

Σου εύχομαι τα καλλίτερα

Φιστικακι μου λυπαμαι, αλλα να ξερεις οτι καθε εμποδιο ειναι για καλο...

Εγω δεν ειχα αιμα, μονο λιγες ροζ εκκρισεις που δεν σταματουσαν ομως παρολο που επαιρνα Ουτροτζεσταν και ημουν σε κατακλιση... Τελικα 10η εβδομαδα εκανα αποξεση... Παντως καρδουλα ειχαμε ακουσει :cry::cry:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...