Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Ειμαι εγυος καπου στην εβδομη βδομαδα. Πηγα πριν 2 βδομαδες σε μια γυναικολογο που με ελεγξε πολυ προχειρα και ειπε εχουμε σακο 5 εβδομαδων. Πριν 3 μερες πηγα σε αλλον γιατρο ο οποιος ειπε οτι η εγκυμοσυνη εχει σταματησει καπου στην εκτη βδομαδα οπως υποψιαζει λογω κιστων και τωρα πρεπει να γινει αποξυση. Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης ομως συνεχιζονται οπως μενει το πρηξιμο και ο πονος στο στηθος, ευαισθησια στις μυρωδιες, κοποση αλλα εδω και δυο μερες εχω τασεις για εμετο και πικρη γευση στο στομα. Μπορει να ειναι ψυχολογικο βεβαια αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο οπως και λιγο παραξενο μου φαινεται με τοση ευκολια να βγαινει αποφαση αποξυσης χωρις εστω 2 επισκεψεων παρακολουθησης.

Αν σου είπαν 2 γιατροί το ίδιο πράγμα τότε αυτό ισχύει. Αλλα τι εννοείς ότι η μία γιατρός σε εξέτασε πρόχειρα? Η απόφαση για την απόξεση βγαίνει και με μία μόνο επίσκεψη στον γιατρό δεν είναι κάτι που αλλάζει για να ξαναπάς. Αν το έμβρυο σταματήσει να ανα΄πτύσεται το βλέπουν στον υπέρηχο και δεν είναι κάτι που θα αλλάξει δυστυχώς. Τώρα για τα συμπτώματα, σε πολλές κοπέλες συνεχίζουν να υπάρχουν και σε άλλες δεν συνεχίζουν, αυτό είναι σχετικό. Έχεις κάποιον γιατρό συγκεκριμένο που πηγαίνεις και σε παρακολουθεί?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια..........

Να μαι κι εγω... Επεστρεψα στο γραφειο. Εκανα την αποξεση το σαββαταο. Τελικα δεν ηταν τιποτα. Πιο πολυ στεναχωρηθηκα ωσπου να γινει παρα μετα... Στο Μητερα ολα τελεια, ο γιατρος μου καταπληκτικος (αφου στεναχωριεμαι που ειναι αθηνα κι εγω κερκυρα και δε θα μπορω να πηγαινω να με βλεπει) Μου ειπε οτι δε χρειαζεται να κανω καθολου εξετασεις και απλα να περιμενω να αδιαθετησω 2 φορες και μετα να ξεκινησουμε προσπαθειες ξανα.... Τοσο απλα μου τα ειπε.... ουτε χοριακες ουτε εξετασεις ουτε σε αυτο που εβγαλε θα κανουμε τπτ γιατι 99.999% ειναι ανωμαλια στα χρωμοσωματα δλδ τυχαιο γεγονος... Μου ειπε να το ξεχασω και να προχωρησω παρακατω!

Τη 1η μερα ειχα αιμα αλλα τωρα μονο ψιλοπονακια σα περιοδου εχω και λιγο αιμα τπτ αλλο. Αυτα τα νεοτερα!!!!!!!!!!!!!!! Ελπιζω ολα να πανε καλα απο δω και περα σε ολες μας.......

Α! ξεχασα! ακομα εχω πρηξιμο στο στηθος.... δε θα φυγει? ξεχασα να ρωτησω και το γιατρο μου....

WLFfp2.png XI11p2.png

καλημέρα κι απο μένα.Μπορείτε να γράψετε στο περιπου τα αποτελέσματα της ιστολογικής σας εξέτασης,κι εγώ νομίζω πως ήταν τυχαίο,αλλά όλο βάζω ιδέες στο μυαλό μου.Ακόμη δεν μου ήρθε περίοδος.

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Πηγα πριν 2 βδομαδες σε μια γυναικολογο που με ελεγξε πολυ προχειρα και ειπε εχουμε σακο 5 εβδομαδων. Πριν 3 μερες πηγα σε αλλον γιατρο ο οποιος ειπε οτι η εγκυμοσυνη εχει σταματησει καπου στην εκτη βδομαδα οπως υποψιαζει λογω κιστων και τωρα πρεπει να γινει αποξυση. Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης ομως συνεχιζονται οπως μενει το πρηξιμο και ο πονος στο στηθος, ευαισθησια στις μυρωδιες, κοποση αλλα εδω και δυο μερες εχω τασεις για εμετο και πικρη γευση στο στομα. Μπορει να ειναι ψυχολογικο βεβαια αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο οπως και λιγο παραξενο μου φαινεται με τοση ευκολια να βγαινει αποφαση αποξυσης χωρις εστω 2 επισκεψεων παρακολουθησης. Διαβασα για το κενο σακο. Ισως ειναι αυτο... Πεστε μου αν ξερετε την γνωμη σας και εαν ειχατε εμπειρια κενου σακου τα συμπτωματα υπηρχαν?

Σας φιλω ολες

Αχ Παολαααααα

Κι εγω ακριβως τις ιδιες αποριες και προβληματισμους ειχα... 1)μηπως η αποξυση ειναι αποφαση ρουτινας γιαυτους? 2)αφου εχω ακομα συμπτωματα τι συμβαινει? κλπ κλπ

Δε ξερω αν διαβασες παραπανω που τα συζηταγαμε με τα κοριτσια, παντως αποτι μου ειπε ο γιατρος μου απο οταν δουν σακο πρεπει σε 2 βδομαδες να φανει εμβρυο αλλιως κατι πηγε στραβα, παλλινδρομησε δηλαδη.... τα συμπτωματα συνεχιζουν να υπαρχουν γιατι σ'αυτο το σακο πεφτουν οι ορμονες που τον συντηρουν κι αν δε βγει δε θα σταματησουν......

Αποτι λες αν και σε σενα δε δουν μωρακι εχει σταματησει η εγκυμοσυνη και ειναι κενος σακος δυστυχως...... Μη στεναχωριεσαι (ακου ποια μιλαει) Εγω ειχα πλανταξει στο κλαμα και ελεγα οτι κατι θα παθω αλλα ολα οσα κουβεντιασαμε εδω (και με το γιατρο μου) με βοηθησαν πολυ και αφου ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι βεβαιος προχωρησαμε στη αποξυση η οποια ειναι αληθεια μια διαδικασια ρουτινας πια γιατι κανουν τοσες πολλες συνεχεια δυστυχως.... Πανυως τωρα αισθανομαι καλυτερα και οσο περνανε οι μερες θα ειμαι και καλυτερα πιστευω... Το σημαντικοτερο ειναι να εχεις ενα γιατρο που να εμπιστευεσαι!!!! Αλλιως δεν κανεις τιποτα...... Προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι γιατι δεν υπαρχει τιποτα που να μπορεις να κανεις αν πηγαν στραβα τα πραγματα......

WLFfp2.png XI11p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 05 ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΠΕΙΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 07 ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2η ΑΠΟΞΕΣΗ(ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ).ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙΤΗ & ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ & ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΕΙΔΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ: ΘΥΡΟΕΙΔΗ, ΔΙΑΒΑΤΗ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ Η' ΚΑΛΛΙΕΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ, ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ, ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΟΜΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ & ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ & ΑΡΓΑ Η'ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Τίτη μου καλημέρα! Συμφωνώ με τη προλαλήσασα. Στα εξηγεί πάρα πολύ ωραία. Η επιτομή μίας παλινδρόμησης. Όπως όμως λέει και η female, αφού έχεις ένα παιδάκι ήδη τα πράγματα για σένα είναι πιο απλά. Ηρέμησε και θα έρθει και το επόμενο. Να σκέφτεσαι ότι εσύ τουλάχιστον έχεις ένα παιδάκι. Πολλές από εμάς εδω μέσα παλεύουμε ακόμα για το πρώτο. Θετική σκέψη και άκου τί έχει να σου πει ο γιατρός μετά τα αποτελέσματα της ιστολογικής.

EixMp3.png

Τίτη μου γεια σου και από έμένα. Συμφωνώ με τις φιλενάδες μου απο πάνω. Να σου πω μόνο ότι εχω μια φίλη που έκανε παλίνδρομη, παιδάκι, παλίνδρομη, παιδάκι, παλίνδρομη. Τυχαίνουν αυτά. Εκανες όλες της τις εξετάσεις και είναι μια χαρά. Και η ιστολογική δεν έδειξε τίποτα όπως σε πολλές απο εμάς. Κάνε τις εξετάσεις σου και να σκέφτεσαι πως για καλό είναι όλα. Ακόμα και να σου βρουν κάτι όπως της mariakar θρομβοφιλιά να χαίρεσαι που στο βρήκαν γιατί τώρα ξέρεις τι είναι και θα το αντιμετωπίσεις κορίτσι μου. Φιλιά

Κορίτσια θέλει δύναμη! Όση περισσότερη μπορέσουμε να βρούμε μέσα μας!

Και μη ξεχνάτε έχουμε η μία την άλλη και σύντομα, πολύ σύντομα, θα έρθουν τα ευχάριστα! Ο χρόνος κυλάει πιό γρήγορα απ' ότι φαίνεται!

EixMp3.png

Πως περνανε οι μερες βρε κοριτσιαααααααααααα?

Πως?????????????????? Δε περνανε με τιποτα παροτι κανω φιλοτιμες προσπαθιες και σκεφτομαι το χριστουγεννιατικο σκηνικο κλπ.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Συμβουλή βγες για ψώνια! Ή έστω βγες για βιτρινοθεραπεία και μετά καφέ! Βοηθάει πίστεψέ με! :wink:

Βρες ένα μεγάλο εμπορικό και όρμα μέσα. Όσο πιο μεγάλο τόσο καλύτερα! Χαζεύεις από δω κι από κει, δοκιμάζεις δυο τρια πραγματάκια, αν κάτι σ' αρέσει πολύ και μπορείς το παίρνεις κιόλας, εξαντλεισαι, κάθεσαι πίνεις το καφεδάκι σου, τρως και κανά γλυκάκι και γυρνάς στο σπιτάκι σου, στον αντρούλη σου για νάνι. Κι έχουν περάσει τόσες ώρες χωρίς πολλές σκέψεις (ή μόνη θα πας ή με φίλη που ξέρει να κρατά το στόμα της κλειστό) και ανανεώνεται η ψυχολογία!

EixMp3.png

Σκεφτήτε τα χριστούγεννα και συνδιάστε το με τα ψώνια που λέει η Μαρία. Ψάξτε συνταγές για γλυκά, πειραματιστητε, δείτε φίλου, βγείτε έξω, πάτε σινεμα όλα όσα δεν θα μπορείτε να τα κάνετε σε λίγο καιρό ΄-τόσο εύκολα και απλα- που θα είστε (θα είμαστε μην με ξεχάσω) μανούλες. Τα Χριστούγεννα κορίτσια θα βοηθήσουν πάρα πολυ, ειναι μια ανανέωση γιά όσες είναι Χριστουγεννοβιες. χιχι. Τα περιμένω πως και πως αν και εγώ που έχω πένθος δεν θα στολίζω ή δεν ξέρω ακόμα αν θα στολίσω...

Ακόμα και απλά πραγματάκια μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Ένα χριστουγεννιάτικο θέμα στο κινητό, ένα νέο και εύθυμο τραγούδι για ήχο κλήσης, ένα μπιχλιμπίδι στο γραφείο να μας βγάλει από τη ρουτίνα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

EixMp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΟΙΛΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ, ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΛΙΓΟ ΡΟΖ ΥΓΡΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΝΗΣΥΧΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ. ΠΕΘΑΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΦΥΓΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΩ. ΘΑ ΓΕΝΝΙΩΤΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑΟ ΝΑ ΠΙΕΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΓΧΟΝΕΤΑΙ... ΘΕΛΩ ΜΩΡΑΚΙ... ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.. ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???

.png

Christindol μου, μπορώ να καταλάβω πώς νιώθεις, όπως και όλες μας σε αυτή την ενότητα. Πίστεψέ με, δεν είσαι παράλογη που αισθάνεσαι έτσι, έχεις κάθε δικαίωμα να αντιδράσεις, να κλάψεις, να θρηνήσεις για το μωράκι που χάθηκε, και όχι μόνο έχεις δικαίωμα, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις. Πρέπει να βγάλεις όσα νιώθεις στην επιφάνεια, για να καταφέρεις να το ξεπεράσεις.

Όλες βρεθήκαμε στην ίδια θέση με σένα, και είναι σίγουρο ότι δε θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή την εμπειρία... Όλες ξεκινήσαμε μια εγκυμοσύνη με ενθουσιασμό, όνειρα και χαρές και καταλήξαμε σε ένα χειρουργικό κρεβάτι για απόξεση. Να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνη, αύτό βοηθάει, τουλάχιστον βοήθησε εμένα...

Ταυτόχρονα όμως να θυμάσαι ότι έτσι όπως έμεινες έγκυος αυτή τη φορά, θα μείνεις και την επόμενη! Μην απελπίζεσαι και μη χάνεις το κουράγιο σου. Κάτι δεν πήγε καλά τώρα, καλό είναι να μάθεις τί κάνοντας τις εξετάσεις που θα σου πει ο γιατρός σου, αλλά και να μη μάθεις να ξέρεις ότι είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις που αυτό που συνέβη ήταν ένα "λάθος της φύσης", που δεν το φαντάζεσαι, όπως δεν το φανταζόμουν κι εγώ μέχρι που μου συνέβη... Οι 2-3 στις 10 εγκυμοσύνες είναι παλλίνδρομες! Εγώ δεν είχα ιδέα για αυτά τα νούμερα, όπως και οι περισσότερες κοπέλες στην ενότητα, αντίθετα νόμιζα ότι μόλις μείνω έγκυος όλα θα πάνε καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν όμως συνέβη το κακό, έμαθα ότι οι περισσότερες από τις φίλες/γνωστές μου είχαν ένα περιστατικό παρόμοιο, ή είχαν κάποια φίλη/γνωστή με ένα περιστατικό.... Να θυμάσαι ότι αυτά συμβαίνουν, έτσι απλά. Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε δυστυχώς και η τελευταία..... Μέχρι να βρουν οι γιατροί έναν τρόπο να μπορούν να αποφύγουν, ή έστω να προβλέψουν, μια παλλίνδρομη κύηση, αυτές θα συνεχίσουν να μας ταλαιπωρούν...

Μην το βάζεις κάτω, συνέχισε τις προσπάθειες με τον άντρα σου και σύντομα θα μας ανακοινώνεις να ευχάριστα! Είμαστε εδώ πάντα να σε στηρίξουμε όταν χρειαστείς....

.png

Διαφημίσεις

Πώς να μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου??

Πώς να μην σου το καταλογίσεις ως προσωπική αποτυχία...

Έζησα τη χειρότερη εβδομάδα της μέχρι τώρα ζωής μου...

Την περασμένη Πέμπτη έμαθα ότι είμαι έγκυος... 'Εκλαψα με λυγμούς από χαρά και ανακούφιση... Λίγο μετά είδα τα πρώτα καφέ... Το ίδιο απόγευμα με είδε η γιατρός και με προειδοποίησε ώστε να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα... "Η χοριακή είναι λίγο πιο χαμηλή από όσο θα έπρεπε... Αν μέχρι Δευτέρα δεν δούμε σάκο θα είναι βιοχημική". Μέρα με τη μέρα τα καφέ άρχισαν να αυξάνονται. Το Σαββατοκύριακο έπεσα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους στη μέση, συσπάσεις στη μήτρα μούδιασμα στα πόδια. Με το ζόρι κατάφερα να συρθώ ως την εκκλησία την Κυριακή. Ως το βράδυ δεν μπορούσα πλέον να περπατήσω, να σταθώ, ή να κάτσω σε καρέκλα. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο. Ο αντρας μου με γυρνούσε με καροτσάκι... Δεν βρίσκουν τίποτα... Αυτή την εβδομάδα έτρεχα κάθε μέρα σε γιατρούς και νοσοκομεία... Τίποτα... Τα καφέ έγιναν κόκκινα...

Τελικά μάλλον δεν μπορώ να περπατήσω επειδή από τις συσπάσεις έχουν εξαντληθεί όλοι οι κοιλιακοί μυες και γι'αυτό μουδιάζουν τα πόδια... Παράλληλα κόλλησα και ίωση!

Τώρα παίρνω χάπια Feldene και Buskopan και έχω κρίσεις άγχους... Εξωμήτριος δεν είναι γιατί η χοριακή μου έπεσε. Και απόξυση αρχικά μου είπε η γιατρός ότι δεν χρειάζεται γιατί δεν υπήρχε καν σάκος. Η γιατρός μου δεν περίμενε να αποβάλω με τόσο άσχημο τρόπο και μου έδωσε τα χάπια μόλις προχτές.

Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, αλλά αισθάνομαι τόση εξάντληση λες κι έχει ξεκολλήσει όλη η μήτρα μου... Φοβάμαι να ξαναμείνω έγκυος γιατί αισθάνομαι απίστευτα αδύναμη την κοιλιά μου, αλλά από την άλλη το θέλω τόσο πολύ!!!

Μακάρι να ήταν τυχαίο, αλλά νομίζω ότι το προκάλεσα εγώ με το άγχος της δουλειάς μου...

Περαστικά μου και άλλο κακό να μην μας βρει!

Πώς να μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου??

Πώς να μην σου το καταλογίσεις ως προσωπική αποτυχία...

Έζησα τη χειρότερη εβδομάδα της μέχρι τώρα ζωής μου...

Την περασμένη Πέμπτη έμαθα ότι είμαι έγκυος... 'Εκλαψα με λυγμούς από χαρά και ανακούφιση... Λίγο μετά είδα τα πρώτα καφέ... Το ίδιο απόγευμα με είδε η γιατρός και με προειδοποίησε ώστε να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα... "Η χοριακή είναι λίγο πιο χαμηλή από όσο θα έπρεπε... Αν μέχρι Δευτέρα δεν δούμε σάκο θα είναι βιοχημική". Μέρα με τη μέρα τα καφέ άρχισαν να αυξάνονται. Το Σαββατοκύριακο έπεσα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους στη μέση, συσπάσεις στη μήτρα μούδιασμα στα πόδια. Με το ζόρι κατάφερα να συρθώ ως την εκκλησία την Κυριακή. Ως το βράδυ δεν μπορούσα πλέον να περπατήσω, να σταθώ, ή να κάτσω σε καρέκλα. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο. Ο αντρας μου με γυρνούσε με καροτσάκι... Δεν βρίσκουν τίποτα... Αυτή την εβδομάδα έτρεχα κάθε μέρα σε γιατρούς και νοσοκομεία... Τίποτα... Τα καφέ έγιναν κόκκινα...

Τελικά μάλλον δεν μπορώ να περπατήσω επειδή από τις συσπάσεις έχουν εξαντληθεί όλοι οι κοιλιακοί μυες και γι'αυτό μουδιάζουν τα πόδια... Παράλληλα κόλλησα και ίωση!

Τώρα παίρνω χάπια Feldene και Buskopan και έχω κρίσεις άγχους... Εξωμήτριος δεν είναι γιατί η χοριακή μου έπεσε. Και απόξυση αρχικά μου είπε η γιατρός ότι δεν χρειάζεται γιατί δεν υπήρχε καν σάκος. Η γιατρός μου δεν περίμενε να αποβάλω με τόσο άσχημο τρόπο και μου έδωσε τα χάπια μόλις προχτές.

Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, αλλά αισθάνομαι τόση εξάντληση λες κι έχει ξεκολλήσει όλη η μήτρα μου... Φοβάμαι να ξαναμείνω έγκυος γιατί αισθάνομαι απίστευτα αδύναμη την κοιλιά μου, αλλά από την άλλη το θέλω τόσο πολύ!!!

Μακάρι να ήταν τυχαίο, αλλά νομίζω ότι το προκάλεσα εγώ με το άγχος της δουλειάς μου...

Περαστικά μου και άλλο κακό να μην μας βρει!

Να σου πω...προσπάθησε να συνέλθεις, όσο είναι εφικτό, γιατί τώρα είναι πρόσφατο.

Καταλαβαίνω τον πόνο σου, κουράγιο και να μάθεις ευχάριστα πολύ σύντομα!Σου το εύχομαι!!!

Φιλικά,

Ελίνα

Polixenia προσπάθησε με κάποιον τρόπο να ξεχαστείς και να συνεφέρεις τον εαυτό σου από το σοκ. Δεν είναι κακό να κλάψεις και να σταναχωρηθείς γι'αυτό που έγινε. Αντίθετα είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά βάλε ένα όριο. Θα είναι το καλύτερο στον εαυτό σου και στο μελλοντικό μωράκι που θα αποκτήσεις μόλις ηρεμήσεις :):)

• 4 εβδομάδες μετά...

Γειά σας. Καλά Χριστούγεννα και ένα υγιές νέο έτος σας εύχομαι.

Δυστυχώς ανήκω και εγώ στο κλαμπ των παλίνδρομων κυήσεων. Η πρώτη μου κύηση, μετά από "υπομονετικές" προσπάθειες για να συλλάβουμε, δυστυχώς οδηγήθηκε σε παλίνδρομη κύηση στην 9 εβδομάδα κυρίως λόγω θρομβόσεων. Ο γιατρός μου (αφού είχα αλλάξει ήδη 2 πριν τη σύλληψη) μετά την απόξεση και την ιστολογική εξέταση, μας έδωσε οδηγίες και συμβουλές που τελικά απέδωσαν.

Μετά 7 μήνες έμεινα πάλι έγκυος και το ευτυχές γεγονός συνεχίστηκε από μια επιτυχημένη -γεμάτη χτυποκάρδια- κύηση και στη γέννηση της κορούλας μας. Είμασταν τρισευτυχισμένοι.

Επειδή "θέλαμε" να κάνουμε εάν μπορούμε 2 ή 3 παιδιά, βάλαμε σχετικά σύντομα μπροστά.

Τον Σεπτέμβριο λοιπόν έμεινα πάλι έγκυος. Δεν το πιστεύαμε. Αυτοί τη φορά είμασταν και πιο άνετοι, παρόλο που μέσα μου είχα από την πρώτη στιγμή ένα φόβο ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Τα χτυποκάρδια άρχισαν όταν στην 12η εβδομάδα κάναμε τροφοβλάστη (λόγω ηλικίας - είμαι 37 ετών). Έκλαιγα και παρακαλούσα όλα να πάνε καλά. Πήραμε τα αποτελέσματα και ήταν όλα πάρα πολύ καλά, ένα υγιέστατο αγοράκι. Στο υπέρηχο όμως που κάναμε υπήρχε μία Μεγακύστη κάτι ο γιατρός ενώ το είδε δεν έβαλε σε ανησυχία. Τελικά προπαραμονή των Χριστουγέννων πήγαμε για τον μηνιαίο έλεγχο και η καρδιά του μωρού μας δεν δούλευε, ενώ ήταν και λίγων ημερών πιο μικρό. Φαινόταν όπως μας εξήγησε ο γιατρός να υπήρχε πρόβλημα στο ουροποιητικό του σύστημα και η κύστη είχε σκάσει από τα τσισάκια του.

Δεν νομίζω να έχω περάσει ξανά τόσο έντονο πόνο, σωματικό και ψυχικό. Σωματικό γιατί το γέννησα με φοβερούς πόνους και πολύ αίμα την ημέρα των Χριστουγέννων (2-3 μέρες μετά και πετάγομαι στον ύπνο μου ουρλιάζοντας). Και ψυχικό πόνο γιατί νιώθω έντονα την απώλεια, από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι το μωρό θα ήταν άρρωστο μια ζωή. Τυχερή στην ατυχεία μου; Δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ξέρω που θα βρω το κουράγιο μετά από αυτό να μπω πάλι στη διαδικασία να προσπαθήσω για άλλο ένα παιδί που τόσο θέλω. Ευτυχώς που έχω την κόρη μου που βλέποντας την αγαλιάζει η ψυχή μου.

Απλά ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου. Ελπίζω να μην σας ταλαιπώρησα.

Basiliki is the sun in my life

janep ότι και να πούμε είναι λίγο.σαν να περιέγραφες την ιστορία μου μόνο που την 2η φορά έφτασα στην 7η εβδομάδα και παρόλο που έχουν περάσει 2 μήνες και 6 μέρες ακόμα το σκέφτομαι πολύ έντονα.εσύ που "γέννησες" φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο είναι.τι να πώ, μόνο κουράγιο να χαίρεσε το παιδάκι σου και σου εύχομαι το 2009 να σου φέρει ότι επιθυμής πραγματικα

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ++++++ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΩΝ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ.26 ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.30 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ 1.558 Η ΙΔΙΑ.ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 22.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΑ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΟΞΕΣΗ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΑΜΩΤ<<>>>.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΘΥΜΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΩ.ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ???ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΑΥΤΟ. ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

elina προσπαθούσα να μείνω έγκυος σχεδον 2 χρόνια και πίστευα οτι ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί.μετά έμεινα έγκυος και σε 1 εβδομάδα αφότου το έμαθα είχα αιμορραγία και χρειάστηκε να κάνω απόξεση.είπα αυτό είναι το χειρότερο που θα αντιμετωπίσω,έκανα λάθος όμως γιατι στης 24 οκτωβρίου έκανα την 2η απόξεση,το έμβρυο δεν είχε αναπτυχθεί και το να χάνω πάλι μωράκι χωρίς να έχω κανένα σύπτωμα ήταν ακόμα χειρότερα .διαβάζοντας κάποιες ιστορίες άκουσα 3ης χειρότερα .άλλη έχει ήδη 3 αποβολές, 'αλλη "γέννησε" νεκρό μωρό στους 4 μήνες,άλλη γέννησε και το μωράκι της πέθανε..... θα ακούσεις πάρα πολλά και πάντα χειρότερα πίστεψέ με.αυτο που θέλω να πώ είναι οτι σε αυτη τη φάση τα βλέπεις όλα μαύρα και με το δίκιο σου αλλα σκέψου και τα "θετικά",αυτοί που σου λένε οτι είσαι τυχερή γιατι δεν χρειάστηκες απόξεση έχουν δίκιο πίστεψέ με,έπειτα αν 'επρεπε να γίνει, καλύτερα που έγινε τώρα, το φαντάζεσαι να είχε προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου πόσο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα;ακομα είναι νωρίς και σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες μέρες που θα κλάψεις και δεν θα το ξεπεράσεις 100% αλλα ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθήσεις να προχωρήσεις. {δέσ το ώς μία φιλική συμβουλή απο μία ομοιοπαθούσα}

elina προσπαθούσα να μείνω έγκυος σχεδον 2 χρόνια και πίστευα οτι ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί.μετά έμεινα έγκυος και σε 1 εβδομάδα αφότου το έμαθα είχα αιμορραγία και χρειάστηκε να κάνω απόξεση.είπα αυτό είναι το χειρότερο που θα αντιμετωπίσω,έκανα λάθος όμως γιατι στης 24 οκτωβρίου έκανα την 2η απόξεση,το έμβρυο δεν είχε αναπτυχθεί και το να χάνω πάλι μωράκι χωρίς να έχω κανένα σύπτωμα ήταν ακόμα χειρότερα .διαβάζοντας κάποιες ιστορίες άκουσα 3ης χειρότερα .άλλη έχει ήδη 3 αποβολές, 'αλλη "γέννησε" νεκρό μωρό στους 4 μήνες,άλλη γέννησε και το μωράκι της πέθανε..... θα ακούσεις πάρα πολλά και πάντα χειρότερα πίστεψέ με.αυτο που θέλω να πώ είναι οτι σε αυτη τη φάση τα βλέπεις όλα μαύρα και με το δίκιο σου αλλα σκέψου και τα "θετικά",αυτοί που σου λένε οτι είσαι τυχερή γιατι δεν χρειάστηκες απόξεση έχουν δίκιο πίστεψέ με,έπειτα αν 'επρεπε να γίνει, καλύτερα που έγινε τώρα, το φαντάζεσαι να είχε προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου πόσο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα;ακομα είναι νωρίς και σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες μέρες που θα κλάψεις και δεν θα το ξεπεράσεις 100% αλλα ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθήσεις να προχωρήσεις. {δέσ το ώς μία φιλική συμβουλή απο μία ομοιοπαθούσα}
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΗΡΕΜΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΥΓΕΙΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΣΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.

Γεια σας κορίτσια γραφω για πρώτη φορά όπως θα καταλάβατε και νιώθω πολύ περίεργα. Διαβαζα τις συζητήσεις σας και έκλαψα με πολλα από αυτά που γράφετε γιατί και εγώ ακόμα παλέβω να ξεπεράσω την παλίνδρομη κύηση μου. Πέρσι τον Ιανουάριο έμαθα πως είμαι έγγυος αλλά βιαστίκαμε να χαρούμε. μετα από πολύ ταλαιπωρία έκανα απόξεση και από τότε καθε μήνα παρακαλάω να είμαι έγγυος και να πάνε όλα καλά.

Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις τέτοιες καταστάσεις κυρίως όταν βλέπεις γύρω σου άτομα να έχουν αυτό το δώρο χωρις καμία δυσκολία και να μην το εκτιμάνε. Εγω προσωπικά πιστεύω πως όλες αυτές οι δυσκολίες που περνάμε θα μας κάνουνε πιο δυνατές για τα μωράκια μας που θα έρθουνε και θα εκτιμήσουμε αλιώς τα πραγματα και τις καταστάσεις γύρω μας. Εγω για παράδειγμα πριν μου συμβεί αυτό νόμιζα οτι μπορώ να προγραμματίσω ακόμα και το μήνα που θέλω να γεννήσω ότι τόσο έυκολο είναι να μείνεις έγγυος και να γεννήσεις.

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...