Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και την ακτινογραφία θώρακα τι την θέλουν? Βρε τι περίεργα πράγματα είναι αυτά. Τρόμαξα με αυτά τα καρκινώματα που λες! Τι εποχές ζούμε βρε κορίτσια?

Ιδέα δεν έχω. Ο δικός μου γιατρός πάντως δεν μου είπε τίποτε για ακτινογραφία θώρακος. Αυτό μου το είπε ο αχώνευτος που απαντάει μέσω φόρουμ.

5f27b8bd0c.png

Bp ποιος είναι αυτός ο 'αχώνευτος'? Επειδή υποψιάζομαι κάποιον σε ρωτάω. Αν δεν θέλεις να πεις εδώ στείλε μου ένα πμ. Περιέργεια έχω αν έχω πέσει μέσα στην ιδέα που έχω σχηματίσει γι'αυτόν!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Σου έγραψα bp! Αυτό το bp μου θυμίζει βενζινάδικο! Αχαχαχαχα

Πλακίτσα κάνω οκ? Να γελάσουμε και λίγο το χειλάκι μας!

Το ξέρω female, γι' αυτό το διάλεξα. Πολύ γέλιο δεν έχει? Άκου bp. Σε λίγο θα μου ζητάτε και βενζίνη.

Εν τω μεταξύ, το ίδιο σχόλιο για το ψευδώνυμο, μου το έκανε κι άλλη κοπέλα εδώ στο φόρουμ. Μάλλον τελικά όλες το ίδιο σκέφτεστε :lol::lol:

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Ωχ, Μυρτώ μου μπερδεύτηκα πάλι με τις παλλίνδρομες. Εσύ θα ξανακάνεις απόξεση, γιατί δεν έπεσε η χοριακή, αν έχω καταλάβει καλά.

Κουράγιο κούκλα μου.

Μήπως θυμάσαι πόση ήταν η χοριακή σου πριν σου πει ο γιατρός να κάνεις απόξεση? Ρωτάω, γιατί η δική μου ήταν 40.000 και μετά από 3 ημέρες έκανα απόξεση.

5f27b8bd0c.png

bp, κάτσε να θυμηθώ...έκανα χωριακή αρχή πέμπτης βδομάδας και ήταν 1071, στις 5 εβδομάδες και 5 μέρες ήταν 5791, μια εβδομάδα μετά πήγα στο γιατρό που είδε έμβρυο και ακούσαμε και καρδιά. Απ'ότι είπε στην επόμενη επίσκεψη που διαπίστωσε ότι είχε σταματήσει να αναπτύσεται αυτό πρέπει να έγινε μια δυο μερες αφού το είδαμε...άρα λίγο πριν μπω στην έβδομη....άρα: σε μπέρδεψα, ε;;;; Κι εγώ δεν έχω βγάλει κανένα συμπέρασμα....κοντεύω να σκάσω. Το βράδυ θα πάω στο γιατρό να μου τα εξηγήσει καλύτερα....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Myrto δεν ήταν υψηλή η χοριακή σου και μου κάνει εντύπωση που είχες μερική μύλη, γιατί στη μύλη η χοριακή ανεβαίνει πολύ ψηλά.

Τέλος πάντων, γράψε μας, αν θέλεις, τα νέα από το γιατρό σου.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Tελικά ο γιατρός μου είπε ότι θα περιμένουμε, θα κάνω χοριακή και την επόμενη εβδομάδα και αν πέσει τότε θα τη γλυτώσω την απόξεση....θα χρειαστεί απλώς παρακολούθηση και σε αντίθεση με τον δικό σου γιατρό εμένα μου είπε να μην μείνω έγκυος για ένα χρόνο...αυτά....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Tελικά ο γιατρός μου είπε ότι θα περιμένουμε, θα κάνω χοριακή και την επόμενη εβδομάδα και αν πέσει τότε θα τη γλυτώσω την απόξεση....θα χρειαστεί απλώς παρακολούθηση και σε αντίθεση με τον δικό σου γιατρό εμένα μου είπε να μην μείνω έγκυος για ένα χρόνο...αυτά....

Αυτό για τον ένα χρόνο το διάβασα κι εγώ χθες στο βιβλίο μαιευτικής-γυναικολογίας που είχε στο πανεπιστήμιο μια φίλη μου γιατρός.

Άλλοι λένε ένα χρόνο, άλλοι λένε έξι μήνες, άντε να βγάλουμε άκρη.

Εγώ σε ένα χρόνο θα είμαι 37,5.

5f27b8bd0c.png

Ψάχνοντας στο internet εντόπισα το site του διευθυντή της κλινικής επαναλαμβανόμενων αποβολών ή κάτι τέτοιο του μαιευτηρίου Λητώ. Μ' άρεσε ο τρόπος που απαντάει στις απορείες γυναικών που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα έως και πολύ πιο δύσκολο. Μπορεί να κάνω του κεφαλιού μου αλλά δεν ξέρω και κανένα άλλο γιατρό και δεν θέλω να πάω στο γιατρό κάποιας ξαδέρφης κλπ. Δεν θέλω να ξέρει κανένας πλην του άντρα μου τί κάνω και τι δεν κάνω.

καλημέρα κορίτσια χαιρομαι πολυ που έγινα μέλος..Δυστυχώς και γω πέρασα τα ίδια με απόξεση στην 7η εβδομάδα αλλά το τραγικό στη δική μου υπόθεση ήταν ό,τι εξαρχής δεν υπήρχε ανάπτυξη του μωρού. Ο αμνιακός σάκος μεγάλωνε συνεχως αλλά το μωρό μέσα ήταν μια κουκίδα. Η σύλληψη ήταν "ανάπηρη " απο την αρχή. Μεχρι την 6η εβδομάδα περιμέναμε μήπως αναπτυχθεί αλλά κατά τη γνώμη μου άργησα κιόλας. Αυτή η αναμονή ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσα να ζήσω. Τώρα προσπαθώ να ανασυγκροτηθώ και να ηρεμήσω. Κουράγιο σε όλες όσες αντιμετωπίζουμε δυσκολίες....

Καλως ήρθες στην παρέα μας boubou. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Εδώ είμαστε να τα συζητάμε. Έχεις καιρό που έκανες την απόξεση? Πότε σου είπε ο γιατρός ότι μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις?

Γεια σας, κοριτσια!!

Εχω πολυ πονο και βλεπω πολλα κοριτσια περνανε δυσκολες στιγμες.

Ειμαι εγυος καπου στην εβδομη βδομαδα. Πηγα πριν 2 βδομαδες σε μια γυναικολογο που με ελεγξε πολυ προχειρα και ειπε εχουμε σακο 5 εβδομαδων. Πριν 3 μερες πηγα σε αλλον γιατρο ο οποιος ειπε οτι η εγκυμοσυνη εχει σταματησει καπου στην εκτη βδομαδα οπως υποψιαζει λογω κιστων και τωρα πρεπει να γινει αποξυση. Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης ομως συνεχιζονται οπως μενει το πρηξιμο και ο πονος στο στηθος, ευαισθησια στις μυρωδιες, κοποση αλλα εδω και δυο μερες εχω τασεις για εμετο και πικρη γευση στο στομα. Μπορει να ειναι ψυχολογικο βεβαια αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο οπως και λιγο παραξενο μου φαινεται με τοση ευκολια να βγαινει αποφαση αποξυσης χωρις εστω 2 επισκεψεων παρακολουθησης. Διαβασα για το κενο σακο. Ισως ειναι αυτο... Πεστε μου αν ξερετε την γνωμη σας και εαν ειχατε εμπειρια κενου σακου τα συμπτωματα υπηρχαν?

Σας φιλω ολες

Πάολα καλή σου μέρα. Το έχουμε πει και άλλες φορές εδώ μέσα,θα το ξαναπούμε και σε σένα. Κάπου την 6η-7η εβδομάδα πρέπει να φαίνεται και έμβρυο & να υπάρχει καρδιακή λειτουργία σε αυτό. Αν κάτι από αυτά δεν υπάρχει η εγκυμοσύνη έχει σταματήσει να εξελίσεται.

Ζήτησε από τον γιατρό να περιμένεις μερικές μέρες μήπως και έγινε αργά η σύλληψη αλλά άρχιζε να συνηθίζεις την ιδέα ότι δεν θα προχωρώσει.

Ξέρω είναι σκληρό, το έχω βιώσει και εγώ και τόσες άλλες κοπέλες και έχω φιλοσοφήσει επί του θέματος τώρα 3,5 μήνες.

Κάνε κουράγιο και την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...