Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Εγώ στο Ιασώ έδωσα € 500,00 μαύρα στον γιατρό και όταν βγήκε η βιοψία πάλι μαύρα € 600,00. Εγώ είχα πάει πρώτη φορά στον γιατρό μου την 7η βδομάδα που είδαμε δεν είδαμε καρδιά ένα πολύ αχνό ασπράκι να αναβοσβήνει και μου είπε ο άθλιος ότι όλα πάνε καλά και όταν ξαναπήγα στη 10η βδομάδα διαπιστώθηκε ότι ο σάκος είναι άδειος. Η κοιλιά μου εντωμεταξύ ίσως επειδή ήταν δεύτερη εγκυμοσύνη σε μικρό χρονικό διάστημα είχε αρχίσει να δείχνει κανονικότατα. Γι αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερα είναι να το ξέρεις και να το παίρνεις απόφαση όσο νωρίτερα γίνεται.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστα να πάνε. Γιατρός 850 (για 5 λεπτά), αναισθησιολόγος 350 (για 5 δεύτερα) ιστολογική 70 και τα υπόλοιπα 300 κάτι το νοσοκομείο που σε φιλοξενεί για 1 ώρα... Σκέψου να γένναγα τα δίδυμα ε ? χιχι

Εγώ δεν είχα τίποτα σε σχέση μαι αίμα ή πόνο. Ο οργανισμός μου δεν αντιδρούσε. Το μόνο που κατάλαβα ότι άλλαξε ήταν ότι είχε σταματήσει να μεγαλώνει το στήθος μου και να το νοιώθω έντομα πρησμένο, αυτό συνέβη όμως μόνο τις τελευταίες 4-5 μέρες. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι ενώ είχα αρχίσει να ανεβαίνω σε γραμμάρια μέρα με την μέρα τις τελευταίες μέρες είχα χάσει μισό κιλό.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Τι λες βρε Ειρήνη? Ο γιατρός μου πήρε 250 ευρώ (βάλε ό,τι δεν μου είχε χρεώσει ποτέ επίσκεψη στο ιατρείο του), 50 ο αναισθησιολόγος και 150 η κλινική. Και μάλιστα ο γιατρός μου ήταν εκεί από τις 7 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Καμμία ενόχληση, καθόλου αίμα! Τίποτα απολύτως που να δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά..... Μόνο το ένστικτό μου το έλεγε και κάτι απαίσια όνειρα που έβλεπα επί μέρες...............

EixMp3.png

Εγώ δεν είχα τίποτα σε σχέση μαι αίμα ή πόνο. Ο οργανισμός μου δεν αντιδρούσε. Το μόνο που κατάλαβα ότι άλλαξε ήταν ότι είχε σταματήσει να μεγαλώνει το στήθος μου και να το νοιώθω έντομα πρησμένο, αυτό συνέβη όμως μόνο τις τελευταίες 4-5 μέρες. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι ενώ είχα αρχίσει να ανεβαίνω σε γραμμάρια μέρα με την μέρα τις τελευταίες μέρες είχα χάσει μισό κιλό.

Ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια. Φοβερό :cry:

Και εγώ απολύτως τίποταπου να προειδοποιεί για το κακό. Πιο ύπουλο πράγμα κορίτσια δεν υπάρχει συμφωνείτε? Να κάνεις όνειρα για το μωρό σου ενώ αυτό είναι ήδη νεκρό! Πολύ τραγικό!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Η απόξεση έγινε στην αρχή της έκτης εβδομάδας. Εκείνη την ημέρα είχα από το πρωί πόνους περιόδου και λίγο καφέ. Εκτός από υπέρηχο έκανα και άλλη μια β χοριακή, η οποία βγήκε πολύ χαμηλή (<200) και δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας. Πάντως ο γιατρός μου κατάλαβε ότι κάτι δεν παει καλά από το πρώτο λεπτό που τον πήρα τηλ όταν έκανα την πρώτη χοριακή, γιατί του φάνηκε μικρή η τιμή (383) σε σχέση με την τελευταία περίοδο.

Επίσημες στατιστικές: 1 στις 10 εγκυμόσυνες είναι παλλίνδρομη.

Ανεπίσημα, το ποσοστό είναι μεγαλύτερο γιατί πολλές κοπέλες έχουν αίμα πριν υποψιαστούν εγκυμοσύνη και απλά νομίζουν ότι ήταν 1-2 μέρες καθυστέρηση.

Θα πάνε όλα κάλα για όλες μας!

Επίσημες στατιστικές: 1 στις 10 εγκυμόσυνες είναι παλλίνδρομη.

Ανεπίσημα, το ποσοστό είναι μεγαλύτερο γιατί πολλές κοπέλες έχουν αίμα πριν υποψιαστούν εγκυμοσύνη και απλά νομίζουν ότι ήταν 1-2 μέρες καθυστέρηση.

Θα πάνε όλα κάλα για όλες μας!

Έγώ ξέρω για 3 στις 10 εγκυμοσύνες. Επίσης από αυτές τις 3 τουλάχιστον 1-2 ξαναμένουν έγκυες σύντομα χωρίς κανένα απολυτως πρόβλημα κορίτσια

Όλα καλά θα πάνε! Θα δίνουμε η μία στην άλλη δύναμη και όλα θα πάνε καλά! Μέχρι να τελειώσει το 2009 θα έχουμε όλες μας μωράκι και θα δίνουμε συμβουλές σε άλλες κοπέλες που δυστυχώς θα έχουν περάσει τα ίδια μ' έμάς. Μακάρι βέβαια να είμαστε οι τελευταίες και από δω και πέρα να ακούμε μόνο χαρμόσυνα μαντάτα και όλες οι εγκυμοσύνες όσο δύσκολες κι αν είναι να έχουν μόνο καλά αποτελέσματα!

Δύσκολη η ευχή μου, έτσι δεν είναι!................... Έστω να μειωθούν!

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Όλα καλά θα πάνε! Θα δίνουμε η μία στην άλλη δύναμη και όλα θα πάνε καλά!

Έτσι θα γίνει. Εξάλλου Μαρία μου έχουμε ήδη βρεί το επόμενο θέμα που θα ανοίξουμε εδώ στο forum σωστά?

Εγώ έδωσα 500€ όλα και ιστολογικές.Ακριβώς 6η βδομάδα είχα ακούσει καρδιά και 9η βδομάδα κοιμήθηκε για πάντα το αγγελάκι μου.Ούτε πόνος,ούτε αίμα,τίποτα ανησυχητικό.Γι`αυτό έπαθα σοκ.Αλλά πρέπει να προχωρήσουμε για να ρθει μία επόμενη τελειόμηνη εγκυμοσύνη.[/url]

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Εγώ έδωσα 400 για όλα, χωρίς αμοιβή γιατρού. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να μου πάρει χρήματα, αλλά του έδωσα 150 ευρώ, γιατί στο ιατρείο του δεν μου πήρε χρήματα ποτέ (παρά μόνο στο ετήσιο τσεκ απ.

Άρα συνολικά μου πήγε 550 χωρίς απόδειξη.

irida85, τα είπαμε κοριτσάκι μου γλυκό. Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το χωνέψεις, αλλά, όσο αργά κι αν έγινε η σύλληψη, τουλάχιστον στην 8η εβδομάδα ο γιατρός θα έπρεπε να δει έμβρυο.

Οι περιπτώσεις που λες ότι άκουσαν καρδιά την 10η, ισχύουν, αλλά στην 8η όμως είχαν δει έμβρυο. Εσένα, όπως κι εμένα και σε άλλες, δεν έβλεπαν έμβρυο στην 8η εβδομάδα.

Το έμβρυο πρέπει να φαίνεται από την 6η. Περιμένουν απλώς μέχρι και την 8η, μήπως και έγινε καθυστερημένα η σύλληψ.

Οι χοριακές δεν παίζουν ρόλο. Εγώ στην 8η εβδομάδα είχα 40.000 αλλά έμβρυο πουθενά.

Ελπίζω πάντως σε σένα να γίνει το θαύμα.

5f27b8bd0c.png

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!!!!!!

Τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε το ξερω...

Μη με παρεξηγειτε please

Παντως μου λυθηκαν πολλες αποριες και τωρα οτι και να συμβει ειμαι προετοιμασμενη γιατι παντα ο φοβος για το αγνωστο χειροτερευει τη κατασταση...

Ευχομαι για ολες μας τα καλυτερα και συντομα!!!!!!!!!!!!

Θα επανελθω με νεοτερα...

WLFfp2.png XI11p2.png

Ίριδα ό,τι άλλο χρειαστείς θα είμαστε εδώ. Να φανείς δυνατή και να σκέφτεσαι πως το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές κοπέλες. Σου εύχομαι το καλύτερο από εδώ κι πέρα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

koritsia kai egw simera to prwi ekana apoxisi. Eixa apo exthes akatasxeti aimoragia kai ponous trelous. Apo tin arxi tipota den pigene kala. Ti na pw eimai xalia alla apo tin alli exw idi mia prigkipisa pou me kanei na eimai kala fantazomai an den tin eixa ti tha ekana

Euxaristw omws tin panagitsa gia ola akoma kai gia ta asxima... den thelw na to valw katw....Ta apotelesmata twn toxologikwn tha vgoune tin epomeni evdomada ... Koritsia einai asximo na xanoume aggeloudia alla ola mallon gia kapoio logo ginontai............Kouragio se oles kai min to valoume katw!!!!!!!!!

OUR LITTLE GIRLS ARE OUR HEAVEN IN EARTH

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

mkkk σου εύχομαι περαστικούλια και από εδώ και πέρα όλα να σου πάνε καλά :wink:

Να δώσεις ένα ρουφιχτό φιλάκι στο αγγελούδι σου και όλα θα γίνουν ροζ.

Φιλιά.

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Γεια σας και παλι κοριτσακια........

Δεν αντεξα στην αναμονη και ξανακανα χοριακη.... 17/10 ηταν 2300 και 29/10 3695 δε χρειαζεται να εχεις και πτυχιο ιατρικης για να καταλαβεις τι συμβαινει....... Δυστυχως τελειωσε γρηγορα η χαρα μιας εγκυμοσυνης και για μενα..... Σαββατο θα παω για αποξεση στο Μητερα... Τουλαχιστον βεβαιωθηκαν οι υποψιες των γιατρων.... Εχω ολο κατι ψιλοπονακια χαμηλα εδω και μερες αλλα αιμα τιποτα αλλα τελικα τσαμπα ελπιζα......

WLFfp2.png XI11p2.png

Irida δεν πειράζει κοπέλα μου. Είναι τόσο συχνό το φαινόμενο που σε λίγο θα καταντήσουν πιο πολύ οι παλίνδρομες από τις τελειόμηνες κυήσεις. Ο καιρός θα περάσει και θα έχεις πάλι την ευκαιρια να αγγίξεις το όνειρο!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...