Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

marilu

Recommended Posts

Λοιπόν, για πείτε μου αν κάποια έχει εμπειρία, ποια απο τις παρακάτω κρέμες προσωπου να πάρω?

Οccitane, Olay, Apivita, Lierac

Ηλικίες:30-40 ετών. Τώρα χρησιμοποιώ aveeno για ευαίσθητα δέρματα, αλλά κάθε φορά αλλάζω.

Εχω φαγωθεί να πω την αλήθεια να δοκιμάσω την Olay regenerist αλλά νομιζω οτι ειναι για μεγαλύτερες ηλικίες.

Υ.Γ. Χρόνια πολλά

Διαφημίσεις

Occitane και apivita δεν εχουν, και αν έχουν τουλάχιστον είναι ελάχιστα σε σχέση με τις άλλες κρέμες, αλλά θέλω μια κρέμα να μου κάνει λείο το δέρμα και μέχρι τώρα καμία του φαρμακείου δεν το έχει πετυχει!

Εγω παιρνω apivita την πρασινη σειρα αν και δεν τη βρισκω φοβερη, απλα καλη. Απο δειγματα που εχω δοκιμασει, η κοκκινη σειρα της apivita ειναι τελεια για προσωπο και ματια αλλα για μετα τα 40-45. Γιατι δεν ζητας δειγματα και απο apivita και απο l' occitane να διαλεξεις; Σου δινουν ευκολα. Εχω ακουσει οτι η l' occitane ειναι καλυτερη αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομη.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίσια θα ήθελα τη βοήθειά σας....

Στο δεξί μου μάγουλο, από τα δεξιά συνήθως μιλάω στο κινητό, όπως ακουμπάει το κινητό έχω γεμίσει σπυράκια..... Τί να κάνω να φύγουν; Τώρα πια μιλάω με τα hands-free....

iyuNp3.png4hNCp3.png

θαυματακι εγω θα σου προτεινα καθημερινο πλησυμο με σαπουνι προσωπου καθημερινα και απο πανω κρεμουλα της freziderm απο τα φαρμακεια ειναι και για μωρα!σε μενα παντως οταν ειχα μια περιοδο σπυρακια λογω μολυνσης με αυτον τον τροπο μου περασε αρκετα γρηγορα;)

θαυματακι εγω θα σου προτεινα καθημερινο πλησυμο με σαπουνι προσωπου καθημερινα και απο πανω κρεμουλα της freziderm απο τα φαρμακεια ειναι και για μωρα!σε μενα παντως οταν ειχα μια περιοδο σπυρακια λογω μολυνσης με αυτον τον τροπο μου περασε αρκετα γρηγορα;)

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!:D Η freziderm τί κρέμα είναι ακριβώς;

Εσύ την έβαλες για τον ίδιο λόγο με εμένα και σού εξαφανίστηκαν μετά;

iyuNp3.png4hNCp3.png

κοριτσια ειναι λιγο ασχετο αυτο που θα πω, αλλα απολυμαινετε το κινητο σας με οινοπνευμα τακτικα;Νομιζω ειναι πολυ σημαντικο. Και τα κλειδια το ιδιο...

Καμια κρεμουλα καλη για τα 30;

κοριτσια ειναι λιγο ασχετο αυτο που θα πω, αλλα απολυμαινετε το κινητο σας με οινοπνευμα τακτικα;Νομιζω ειναι πολυ σημαντικο. Και τα κλειδια το ιδιο...

Καμια κρεμουλα καλη για τα 30;

Πώς να το απολυμάνω; Να τού ρίξω οινόπνευμα;;;;:shock:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την απάντησή σου!:D Η freziderm τί κρέμα είναι ακριβώς;

Εσύ την έβαλες για τον ίδιο λόγο με εμένα και σού εξαφανίστηκαν μετά;

λοιπον η κρεμα αυτη ειναι φυτικη πολυ καλη και ειναι και για μωρα και για ερεθισμους στο σωμα η στο προσωπο.εμενα παντως με αυτον τον τροπο μου περασαν τα σπιθουρακια που ειχα βγαλει στα ζυγωματικα απο κακης ποιοτητας ρουζ!!και οπως σου ειπαν τα κοριτσια να απολυμενεις το κινητο σου με οινοπνευμα.βαζεις λιγο σ ενα πανακι και το καθαριζεις.καλη δουλεια επισης κανου και τα αντιμικροβιακα μαντιλακια αν εισαι καπου εξω και δεν εχεις δυνατοτητα για οινοπνευμα κτλ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...