Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μυριζουν τα τσισα

Recommended Posts

Από χθες όταν αλλάζω πάνα στο μωρό μου, παρότι τον αλλάζω αρκετά συχνά, τα ούρα του και τα γεννητικά του όργανα μυρίζουν πολύ έντονα - κάτι σαν δημόσιο ουρητήριο.

Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Φοβάμαι για ουρολοίμωξη

Διαφημίσεις

Καλησπέρα mama en drasi, καποια στιγμή περάσαμε μια φάση και μεις που μύριζαν τα ούρα του μπέμπη μου, ίσως όχι σε τέτοιο βαθμό που περιγράφεις, και μας είπε η παιδίατρος να κάνουμε καλλιέργεια ούρων η οποία τελικά δεν έδειξε τίποτα. Τελικά μας είπε πως ίσως να οφείλονταν στη διατροφή του, εκείνη την περίοδο είχαμε ξεκινήσει την κρέμα ρυζάλευρο. Ίσως να ήταν και τυχαίο, δεν ξέρω, μετά από περίπου 10 μέρες σταμάτησε να μου μυρίζει.

εμενα οταν μου μυριζαν εντονα της μικρης αμμωνια, καναμε εξεταση και τελικα ειχε ουρολειμωξη, ο γιατρος απορησε πως το καταλαβα γιατι δεν ειχε απολυτως κανενα αλλο συμπτωμα!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Το μωρό είναι 5 μηνών. Δεν έχω αλλάξει πάνα και η μόνη διαφορά στη διατροφή του είναι ότι του έδωσα μια κουταλιά στιμμένο πορτοκάλι σε νερό, όπως μου είχε πει η παιδίατρος. Του είχα δώσει και πριν από μια δυο εβδομάδες, όμως, και δεν είχα παρατηρήσει κάτι παράξενο.

Θα μπορούσε να είναι το μοναδικό σύμπτωμα ουρολίμωξης, μου το είχε πει ο παιδίατρος όταν το είχε πάθει η κόρη μου. Τότε είχαμε κάνει κι εμείς καλλιέργεια η οποία όμως ήταν καθαρή...

WGVKp2.png<a COGYp2.png

Κι εμεις ετσι τη βρηκαμε την ουρολοιμωξη. Απο τη μυρωδια. Ο μικρος ηταν 4 μηνων τοτε και μας μυρισαν οι πανες. Η αληθεια ειναι οτι ειχαν και οι ιδιες οι πανες μυρωδια (οι πιο γνωστες πανες του εμποριου..) και καναμε παραπονα στην εταιρεια και μας αποζημιωσαν με ενα κουπονι των 15 ευρω.. Μας υποχρεωσαν.. Περασαμε 10 μερες στο νοσοκομειο για ενδοφλεβια αντιβιωση και οι γιατροι εκει δεν απεκλεισαν το ενδεχομενο να επαιξαν ρολο και οι πανες για την εμφανιση της ουρολοιμωξης..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...