Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα πιο περιεργα ονοματα( φτουυυ....μακρια απο μας!)

vera

Recommended Posts

Τώρα που λετε για αυτο το όνομα ΕΡΜΙΔΑ μου φέρατε ένα βιβλιοπωλείο στο νού που είχε ταμπέλα

"ΜΟΙΡΑ΅Ι΅ΔΑ"

με την πρώτη ματια εγώ το διάβασα Εμοροΐδα......χχαχαχαχαχαχα

και σας πληροφορώ επειδή είναι γειτονικό αυτο το βιβλιοπωλείο την έχουν πατήσει πολλοί γειτονες με την ταμπέλα και τελικά είναι το ονομα της κοπέλας που έχει το κατάστημα

:o:o:o :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 694
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ένα τέτοιο βιβλιοπωλείο υπάρχει και στον Κορυδαλλό, και εγώ έτσι την πάτησα:D:D:D. Μήπως λέμε το ίδιο ή έχουν και αλυσίδας Ε-μμορα-ί-δας;

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Κορυδαλλό μένω και είναι απέναντι απο το MY Market......Το ίδιο λέμε!!!!:D:D:D:D

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Κορυδαλλό μένω και είναι απέναντι απο το MY Market......Το ίδιο λέμε!!!!:D:D:D:D

Εκεί ακριβώς το συνάντησα και εγώ! Φρικτό έτσι; Απορώ πόσες ώρες το σκεφτόντουσαν για το όνομα; Φαντάζομαι δεν είμαστε οι μόνες που κάναμε τον ίδιο συνειρμό. Πάντως μένει αξέχαστο.:mrgreen:

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

RE KORITSIA AN SAS PW EGW TO ONOMA TOY GIOY MOY POY THA TOY TO DWSOUME SE 1MHNA POY TON BAPTIZOYME???

NA PESETE KSERES?

ME KRYA KARDIA TOY TO DINW ALLA....ALLA....EINAI TOY PETHEROY MOY!!!

..LIPON....

>>>NEOFYTOS....!!!!! :D:shock::oops:

APLA SKEFTOMAI OTI OTAN THA MEGALWSEI KAI THA PAEI SXOLIO...SIGOYRA THA ANARWTHTHEI GIATI TOY TO KANAME AFTO!!!!

AFHSTE....

Σε νιώθω κούκλα μου!!! και εμένα τον πεθερό μου έτσι τον λένε...και όσο ακούω το "αντε κάντε αγοράκι,να ακουσω το ονομα μου" με ανεβαίνει η πίεση! όχι τόσο για το ονομα,όσο για το οτι είναι σίγουρος πως θα πάρει το ονομα του και πως το μπεμπε θα είναι αγόρι!! εεε και να σκάσει μύτη καμιά μπεμπα να τον δω τι θα κανει,θα γελάω 10 χρόνια! όπως και να'χει εγώ θα το βγάλω το παιδί μου Κυριάκο (σαν τον μπαμπα μου) και ας τραγουδάει αυτος!

1.png

Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει, ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ΄αγαπώ...

ότι δηλαδή το Κυριάκος είναι ωραιότερο από το Νεόφυτος;

ο σύζυγος είναι σύμφωνος;

γενικά σε υποστηρίζει zoe μου ως προς τους δικούς του;

το λέω, για να μην εκπλαγείς αργότερα.

αν έχεις καβγάδες, θα σου πρότεινα να δώσετε ένα άσχετο όνομα από παππούδες.

Με όλο το θάρρος, κι εμένα το Κυριάκος ουδόλως με συγκινεί.

Το Νεόφυτος έχει ως υποκοριστικό το Νίνος, αν τυχόν σου λέει κάτι.

Πάντως θα συμφωνήσω με τη Σέβη, καλύτερα σε ό,τι κάνεις με αυτό το θέμα να έχεις και τη σύμφωνη γνώμη του συζύγου, αλλιώς σε περιμένουν χοντρές φρίκες!

Ο καλός μου μόνο σπυριά που δεν βγάζει με το Νεόφυτος! Δεν το πάει μια...! για να φανταστείτε ένα απόγευμα αφού φύγαμε από τα λατρεμένα πεθερικά και είχε θυχτεί το θέμα στο τραπέζι τον ρωτάω στο αυτοκίνητο "δεν θα το βγάλουμε το παιδί Νεόφυτο;;;; έτσι δεν είναι;;;" (εε καλά πήρα και μια φάτσα έτοιμη να κλάψω)και με λέει ένα "Ασε μας ρε,να το λένε στο σχολείο," Νεόφυτε,είσαι για μια φωτοσύνθεση..;")...Το Κυριάκο θέλω πολύ να το δώσω,γιατί ο μπαμπάς μου δεν είναι τόσο εγωιστής ούτε το ζητάει,εγώ νιώθω την ανάγκη να το δώσω...τώρα όοοοταν με το καλό έρθει το μπεμπέ δε ξέρω μπορεί και να αλλάξω γνώμη...πάντως αν κάνουμε κοριτσι το όνομα της πεθεράς το δίνω ευχαρίστως (όχι οτι τα πάμε καλά...αλλά μου αρέσει το όνομα..:P) Ερμιόνη!

1.png

Διαφημίσεις

σε καταλαβαίνω που θέλεις να δώσεις το όνομα του πατέρα σου και δεδομένου ότι δεν έχει απαίτηση.

έτσι θα ήθελα κι εγω να δώσω το όνομα του πατερα μου, Ανέστης, και όχι του πεθερού, Θανασης.

κι ας είναι πιο ωραίο το Θανάσης.

αλλά ο σύζυγος έχει διαφορετική άποψη, οπότε του έκανα παραχώρηση να αποφασίσει όταν και αν κάνουμε αγόρι.

δεν βαριέσαι, δικό μου θα είναι!

Από τι στιγμή που ο σύζυγος έχει άλλη άποψη, για να αποφεύγονται οι εντάσεις καλό θα είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω (γιατί αυτοί αν κάνουν θα τους πέσει ο κ*λος..)

Και εγώ αν δεν με υποστήριζε ο καλός μου,δε πιστεύω να ήμουν τόσο απόλυτη..απλά βρήκα πάτημα...Δώσε θάρρος στο χωριάτη δεν λένε;;;; :P εεε για εμένα είναι!

1.png

Από τι στιγμή που ο σύζυγος έχει άλλη άποψη, για να αποφεύγονται οι εντάσεις καλό θα είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω (γιατί αυτοί αν κάνουν θα τους πέσει ο κ*λος..)

Και εγώ αν δεν με υποστήριζε ο καλός μου,δε πιστεύω να ήμουν τόσο απόλυτη..απλά βρήκα πάτημα...Δώσε θάρρος στο χωριάτη δεν λένε;;;; :P εεε για εμένα είναι!

κοίτα στα λόγια και στο χαλαρό και ο δικός μου μια χαρά τα έλεγε. στα δύσκολα, όταν τον ζορίσουν οι δικοί του τον έχεις τσεκάρει;

ο δικός μου εκεί έβαλε όπισθεν!

Zoe καλά...το μπαμπά σου το λένε Κυριάκο, το πεθερό Νεόφυτο και τη πεθερά Ερμινόη;;;Τζακ ποτ κοπέλα μου πέτυχες!!Πες μας ότι λένε τη μητέρα σου και Αφροξυλάνθη να μας αποτελειώσεις....!

Πάντως, ίσως και να το έχω ξαναπεί αλλα, τη μητέρα μου την αγαπάω,την εκτιμάω και δεν ζήτησε καν όνομα (εννοείται αφού ούτε εκείνης της αρέσει!) αλλά δε πρόκειται να τη βγάλω όσα κορίτσια και να κάνω...δηλαδή καλό είναι που θέλουμε να τιμήσουμε τους γονείς μας αλλά δεν έγινε και τίποτα αν δε βγει το όνομα τους..τους τιμούμε με άλλους τρόπους..πολύ πιο ουσιαστικούς!!!

Όχι τη μαμά μου την λένε Αννα-Μαρία αλλά όλοι οι συγγενείς από τη Ρόδο την φωνάζουν Μαριάννα!

ένα όνομα που βρήκα τώρα: ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ!!! που να στείλεις το παιδί σου ωδείο με τέτοιο όνομα! έχει να πέσει τρελός χαβαλές από τους άλλους!

1.png

Α συγνώμη αλλά το Άννα-Μαρία είναι από τα αγαπημένα μου όνοματα...το λατρεύω και αν κάνω 2η κόρη σκέφτομαι να τη βγάλω έτσι και να το φωνάζω ολόκληρο!!!

Πολύ γέλιο αυτό με τη παραφωνία!!!

Ενός πρώην μου, συμμαθήτρια:

Μικρό όνομα : Χαριτωμένη

Επιθετο: Κοτσίδα!!!!

ΟΛΟ ΜΑΖΙ: Χαριτωμένη κοτσίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα το λεω....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...