Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χριστουγενιατικο δεντρο.ΠΟΥ???

Recommended Posts

παιδια το στολισα το δεντρακι,πηρα ενα δεντρο 1.5 μετρο το εβαλα πανω σε ενα τραπεζακι και αντι για μπαλες φετος βαλαμε πανινα στολιδια.την ιδεα για τα στολιδακια τη πηρα απο ενα σπιτι που πηγα να χτενισω μια κοπελα το σαββατο η οποια εχει και αυτη ενα μπομπιρα 2 χρονων και μου ειπε οτι ολες οι μπαλιτσες σπασανε.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το δεντρο δε του εχει κανει του μικρου καμια αισθηση.σαν να μην υπαρχει.εγω περιμενα οτι θα ηταν εκει ολη την ωρα αλλα....

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το δεντρο δε του εχει κανει του μικρου καμια αισθηση.σαν να μην υπαρχει.εγω περιμενα οτι θα ηταν εκει ολη την ωρα αλλα....

Πέρυσι που η μικρή μου ήταν 10 μηνών δεν πολυασχολήθηκε κατά ένα περίεργο τρόπο. 2-3 φορές το πλησίασε και 1 φορά πήγε να γραπώσει κάποιο στολίδι αλλά ευτυχώς ήμουν κοντά και προλαβα το κακό...γιατί από το τράβηγμα παραλίγο να της έρθει το δεντράκι στο κεφάλι!!

Φέτος όμως....το βλεπω να το στολίζω και την επόμενη μέρα να το ξεστολίζω και να το πακετάρω!! Δεν υπαρχει περίπτωση να ζήσει αυτό το δέντρο μεχρι το τέλος των γιορτών!!!

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει χώρος να το "στριμώξω" ή να το βάλω ψηλά.

Από στολίδια εννοείται βαζω μόνο άθραυστα.

Και εμένα όταν ήταν 13 μηνών, δεν ασχολήθηκαν με το δέντρο. Πέρισυ, στα 2, στόλιζαν και ξεστόλιζαν. Φέτος στα 3 πια, στολίσαμε, και αυτό ήταν. Δεν το πειράζουν. Πιο πολύ ασχολούνται με την ... διακόσμηση (τα κεριά τις έχουν εντυπωσιάσει), παρά με το δέντρο. Γενικά δεν έχω πρόβλημα, βέβαια, τις γυάλινες μπάλες τις έχω αποθηκεύσει για αργότερα. Μάλλον όταν πάνε πανεπιστήμιο, γιατί είναι και πανάκριβες....:D

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

εμεις εδω και 3 χρονια το βαζουμε με ουπατ στον τοιχο!!!!!!!!!!!!!!!

εχω βεβαια μια τρυπα μονιμη στον τοιχο αλλα ας ειναι καλα ενας πινακας που μου την κρυβει μεχρι να ερθουν τα επομενα χριστουγεννα.

τα δυο προηγουμενα χρονια το βαζαμε αναποδα η κορυφη προσ τα κατω φετος λεω να αλλαξουμε προσανατολισμο!!

με εχει βολεψει πολυ γιατι δεν μπορει να το πειραζει ιδιαιτερα η μικρη, δε μου πιανει πολυ χωρο,και ειναι κατι διαφορετικο

Πέρυσι που η μικρή μου ήταν 10 μηνών δεν πολυασχολήθηκε κατά ένα περίεργο τρόπο. 2-3 φορές το πλησίασε και 1 φορά πήγε να γραπώσει κάποιο στολίδι αλλά ευτυχώς ήμουν κοντά και προλαβα το κακό...γιατί από το τράβηγμα παραλίγο να της έρθει το δεντράκι στο κεφάλι!!

Φέτος όμως....το βλεπω να το στολίζω και την επόμενη μέρα να το ξεστολίζω και να το πακετάρω!! Δεν υπαρχει περίπτωση να ζήσει αυτό το δέντρο μεχρι το τέλος των γιορτών!!!

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει χώρος να το "στριμώξω" ή να το βάλω ψηλά.

Από στολίδια εννοείται βαζω μόνο άθραυστα.

μπορεις να παρεις ενα μικρο δεντρακι και να το βαλεις στη τραπεζαρια σου πανω ας πουμε,εχει το carrefour απο 3 ευρω δεντρακια και εχει και σετ με μικρες μπαλιτσες με 2 ευρω οι 20μπαλες αν δε κανω λαθος.να το στολισεις ετσι για το καλο μωρε

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

μπορεις να παρεις ενα μικρο δεντρακι και να το βαλεις στη τραπεζαρια σου πανω ας πουμε,εχει το carrefour απο 3 ευρω δεντρακια και εχει και σετ με μικρες μπαλιτσες με 2 ευρω οι 20μπαλες αν δε κανω λαθος.να το στολισεις ετσι για το καλο μωρε

Σίγουρα μπορώ να κάνω κατι εναλλακτικό σαν αυτό που λες, έχω και ενα ελατάκι στο μπαλκόνι μπορώ να το στολίσω και αυτό για να βγάλω το άχτι μου! Ούτως ή άλλως δεν στολίζω μόνο το δεντρο αλλα κρεμάω στολίδια από τα πολύφωτα, βάζω στεφάνια στις πόρτες, διακοσμητικά και κεράκια παντού, φωτάκια εννοείται στο μπαλκόνι. Αλλα το δέντρο είναι το highlight όπως και να το κανουμε. Η κολλητή μου στολίζει καράβι λόγω του παιδιού αλλα εγώ προτιμώ δέντρο. Είδωμεν...μαλλον θα στολίσω το Σ/Κ οπότε θα σας πω εξελίξεις...:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...