Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εσείς που πάτε βόλτα με το μωρο??

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

Επειδή χθες το Σάββατο βγήκαμε για πρώτη φορά, και βέβαια πήγαμε στο MALL. Σήμερα προβληματιστήκαμε για που να πάμε για ένα καφέ με το μωράκι μας... μιλάμε για όλο το πακέτο: μωρό 1.5 μήνα με καρότσι. Όπου πήγαμε γινόταν τις τρελής, δρόμοι ακατάλληλοι για καρότσι, όλοι κλειστοί με αυτοκίνητα και δεν μπορείς να περάσεις....MAMAMIA!!:shock::shock::shock: και αυτό και είμασταν 2, πως θα το κάνω μόνη μου?? Εσείς που πάτε για βόλτα??

line_m121_beg_40_time_1286424000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά,

Επειδή χθες το Σάββατο βγήκαμε για πρώτη φορά, και βέβαια πήγαμε στο MALL. Σήμερα προβληματιστήκαμε για που να πάμε για ένα καφέ με το μωράκι μας... μιλάμε για όλο το πακέτο: μωρό 1.5 μήνα με καρότσι. Όπου πήγαμε γινόταν τις τρελής, δρόμοι ακατάλληλοι για καρότσι, όλοι κλειστοί με αυτοκίνητα και δεν μπορείς να περάσεις....MAMAMIA!!:shock::shock::shock: και αυτό και είμασταν 2, πως θα το κάνω μόνη μου?? Εσείς που πάτε για βόλτα??

Kouklissa, αν και δεν ξέρω που μένεις, πολύ καλή επιλογή είναι περιοχές με πλατείες και πράσινο. Εμείς πηγαίνουμε συχνά στις Θρακομακεδόνες όπου έχει μεγάλη παιδική χαρά και στην καταπράσινη Βαρυμπόμπη που έχει την πλατεία και μπορείτε να περπατήσετε και να περάσετε καλά. Επίσης, είναι καταπληκτικά στο πάρκο του Τρίτση στο Ίλιον, είναι τεράστιο, κι έχει τεχνητή λίμνη, πολλά κιόσκια και ενδείκνυται για περπάτημα. Και στα 3 μέρη που σου πρότεινα παρκάρεις εύκολα, δενέχει κίνηση κι έχουν καφέ. Μάλιστα στου Τρίτση, κάθεσαι πίνεις καφέ κι έχει ακριβώς μπροστά σου παιδότοπο με φουσκωτά, έχει και για μωρά. Υπάρχουν κοπέλες που επιβλέπουν και όπου κι αν κάθεσαι παρακολουθείς κι εσύ το παιδί σου. Και πάλι όμως, δεν ξέρω που μένεις κι αν σε εξυπηρετούν τα Δυτικά Προάστεια.:roll:

κατ αρχην να σας ζησει το μωρακι σας!!

ο καιρος απο μονος του δεν κανει κακο.γεννησα τον γεναρη (τοτε ηταν και σε εξαρση η νεα γριπη).ο παιδιατρος μας ειπε να μην πηγαινουμε σε κλειστους χωρους με κοσμο.πιο συγκεκριμενα μου ειπε"μπορεις να τον πηγαινεις στο βουνο? δεν προκειται να παθει τιποτα."

συμφωνο με την νιτσα.σε παρκα ,πλατειες να ακουει ηχους απο πουλακια η απο συντριβανια.

eQMGp2.png

νομίζω ότι ο καιρός είναι ύπουλος για τόσο μικρό μωρό, για βόλτες έξω, εννοώ

ίσα-ίσα που ο καιρός ευτυχώς που μας κάνει το χατίρι και είναι ακόμα καλός. αν είναι ντυμένο σωστά δεν θα πάθει κάτι το μωράκι. Ο μπέμπης μας είναι 4 μηνών και έχω την εντύπωση πως έξω στον αέρα κοιμάται καλύτερα !!! οπότε με το που ξυπνάμε το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να δω τί καιρό έχει !!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά,

μόνο ΜΑΜΑΜΙΑ !!!!! και ΜΑΜΑΔΥΟ μη σου πω!!!! Δυο-Δυο σαν τους Χιώτες πάμε κι εμείς . Φοβάμαι να κάνω μεγάλη βόλτα με τον μπέμπη γιατί οι δρόμοι είναι ακατάλληλοι. Χαίρομαι τις κοπέλες που χρησιμοποιούν λεωφορεία, τραίνα κτλ και είναι με το καροτσάκι. Τις προάλλες συνειδητοποίησα πως σε ένα καταστήματα που ψωνίζω συχνά και έχει 2 ορόφους δεν μπορώ να πηγαίνω με το καροτσάκι γιατί έχει σκαλιά και όχι ασανσέρ . Τί να κάνω ? Να παρκάρω τον μπέμπη κάτω ????

κατ αρχην να σας ζησει το μωρακι σας!!

ο καιρος απο μονος του δεν κανει κακο.γεννησα τον γεναρη (τοτε ηταν και σε εξαρση η νεα γριπη).ο παιδιατρος μας ειπε να μην πηγαινουμε σε κλειστους χωρους με κοσμο.πιο συγκεκριμενα μου ειπε"μπορεις να τον πηγαινεις στο βουνο? δεν προκειται να παθει τιποτα."

συμφωνο με την νιτσα.σε παρκα ,πλατειες να ακουει ηχους απο πουλακια η απο συντριβανια.

Τα ίδια ακριβώς μας είπε και ο δικος μας παιδίατρος! ;) Και τα δύο μου είναι γεναριάτικα και απ'την πρώτη βδομάδα τα φόρτωνα στο μάρσιπο και τα πήγαινα περίπατο, σε πάρκα και πλατείες... Με το κατάλληλο ντυσιματάκι πας μια χαρά τσάρκες, οι κλειστοί χώροι είναι το πρόβλημα για τα μωράκια.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Γεια σας παιδιά,

Το πρόβλημά σου νομίζω ότι είναι το καρότσι:D

Εμείς το χρησιμοποιούμε κυρίως για το σούπερ μάρκετ, για να κρεμάω τις σακούλες, και στις υπόλοιπες βόλτες συνήθως χρησιμοποιώ μάρσιπο mei tai που μας βολεύει ακόμα και τώρα που είναι 13 κιλά. Από τράπεζες μέχρι αεροπλάνο και από την παιδίατρο μέχρι για καφέ έτσι πηγαίνουμε και δεν ανησυχώ ούτε για σκάλες, ούτε για αυτοκίνητα ούτε για τίποτα

jv42p3.png

DfUyp2.png

Εμείς πηγαίνουμε συχνά στις Θρακομακεδόνες όπου έχει μεγάλη παιδική χαρά και στην καταπράσινη Βαρυμπόμπη που έχει την πλατεία και μπορείτε να περπατήσετε και να περάσετε καλά. Επίσης, είναι καταπληκτικά στο πάρκο του Τρίτση στο Ίλιον, είναι τεράστιο, κι έχει τεχνητή λίμνη, πολλά κιόσκια και ενδείκνυται για περπάτημα. Και στα 3 μέρη που σου πρότεινα παρκάρεις εύκολα, δενέχει κίνηση κι έχουν καφέ. Μάλιστα στου Τρίτση, κάθεσαι πίνεις καφέ κι έχει ακριβώς μπροστά σου παιδότοπο με φουσκωτά, έχει και για μωρά.

Κι εμείς ακριβώς εκεί πάμε.κά8ε Σάββατο πάμε στο Ιλιον και Κυριακές με καλό καιρό Βαρυμπόμπη!είναι υπέροχα και για τα παιδιά και για μας.ηρεμούμε.

:-D

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Διαφημίσεις

εννοειται μαρσιπος καλη μου!καλα σου λενε;) εμεις ειχαμε σλινγκ μεχρι 8 μηνων και εναλλαξ μει ται για τον μπαμπα:) ... παιρνεις σακιδιο πλατης για τα συμπραγκαλα, μωρο στο σλιγκ κ εφυγες!κ καλυτερα στο βουνο (ο υμηττος ειναι μια χαρα λυση:mrgreen:) παρα στα μολ κ τα καφε...

εγω παντως απο τοτε που σαραντισαμε αλλα και μεχρι τωρα που ειναι ενος κινουμαστε με το καροτσι,για ψωνια στα μαγαζια για καφε...παμε παντου.με το μαρσηπο ειχα δοκιμασει μια φορα και ειχε πιαστει η μεση μου..σιγουρα δεν ειναι τοσο ευκολη η μετακινηση με το καροτσι ,αλλα συνηθιζεις σιγα σιγα...σχεδον ολα τα μαγαζια εχουν ασανσερ,και πλεον στα περισσοτερα μερη δεν καπνιζουν ,οποτε ..ευκολα πας και για καφε

εγω παντως απο τοτε που σαραντισαμε αλλα και μεχρι τωρα που ειναι ενος κινουμαστε με το καροτσι,για ψωνια στα μαγαζια για καφε...παμε παντου.με το μαρσηπο ειχα δοκιμασει μια φορα και ειχε πιαστει η μεση μου..σιγουρα δεν ειναι τοσο ευκολη η μετακινηση με το καροτσι ,αλλα συνηθιζεις σιγα σιγα...σχεδον ολα τα μαγαζια εχουν ασανσερ,και πλεον στα περισσοτερα μερη δεν καπνιζουν ,οποτε ..ευκολα πας και για καφε

Και εμεις το ιδιο.Με το λεωφορειο παμε πολυ συχνα βολτες κανονιζω ομως να μην ειμαι σε ωρες αιχμης γιατι δεν χωραμε.Το μαρσιπο δεν με βολεψε.Αυτο που με χαλαει ειναι οταν παω σε μαγαζια με βρεφικα προιοντα και δεν εχουν ασανσερ,το θεωρω απαραδεκτο.

UeNTp3.png

καλημέρα σας......... να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!

αχ αυτές οι βόλτες είναι ένα μεγάλο θέμα!!!!!!!!!!!!!!!και εγώ γέννησα τον 11/09 μέσα στον πανικό της γρίπης.....και η παιδίατρος μας, μας είχε απαγορεύσει όλες τις επισκέψης στο σπίτι........να μην πηγάινουμε σε κλειστούς χώρους.........σε σπίτια με παιδιά κτλ κτλ κτλ άσε ο πανικός στο μαιευτήριο με τα επισκεπτήρια μας είχαν τρομοκρατήσει..................ένας πανικός!!!!!!!!!!αλλά αυτό που μας είχε τονίσει είναι να πηγαίνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε και εφόσον το επιτρέπει ο καιρός βόλτες ΕΞΩ, σε πάρκα,πλατείες, βουνά και λαγκάδια!!!!και με το που σαραντήσαμε αρχίσαμε τις τσάρκες ντυνόμασταν κατάλληλα και έξω...όλα τα πάρκα και τα βουνά τα μαθαμε χαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Κι εμείς ακριβώς εκεί πάμε.κά8ε Σάββατο πάμε στο Ιλιον και Κυριακές με καλό καιρό Βαρυμπόμπη!είναι υπέροχα και για τα παιδιά και για μας.ηρεμούμε.

:-D

Ναι είναι πολύ καλή επιλογή. Να πάτε και στην παιδική χαρά στις Θρακομακεδόνες. Είναι πολύ όμορφα!:)

:shock::shock: Το καρότσι στο λεωφορειο??? :shock::shock: πως μπαινωβγαινετε??

Nitsa2 μείνω στο κεντρο, στο Μετς :cry::cry:

τότε πήγαινέ τον στον Αρδηττό, εκεί που πηγαίνουν για τζόκινγκ ή αλλιώς από το Ζάππειο μέσα και μετά στον Εθνικό κήπο!

Ωραία βόλτα επίσης είναι στο άλσος Παγκρατίου ή αλλιώς στο πάρκο πίσω από τη Ριζάρειο σχολή. Όλα αυτά είναι σχετικά κοντά στο Μετς, αν και σου εύχομαι καλό κουράγιο με τις ανηφοροκατηφόρες! Να πω επίσης και το μακάβριο, αλλά και το 1ο νεκροταφείο έχει πολύ πράσινο και είναι εύκολη η πρόσβαση από τη γειτονιά σου, αλλά αν είναι να αρχίσεις να αγριεύεσαι, να το αποφύγεις (καλέ μη το βλέπετε έτσι, υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν για να δουν τα ωραία αγάλματα πχ κοιμωμένη του Χαλεπά!)

κι εγω τα ιδια θα πω περιπου.

το mall δεν το καταλαβαινω ως βολτα και διασκεδαση για το παιδι, τι εχουν να προσφερουν? ουτε καθαρος αερας δεν ειναι.

υπαρχουν παντα τα παρκα και οι πλατειες, αλλά και η παιδικες χαρες, ακομα κι αν ειναι πολυ μικρο και δεν ανεβαινει στα παιχνιδια, μπορει παντα να "χαζεψει" τα άλλα παιδακια, να ακουσει φωνουλες, να παρει εναν υπνακο, να δει φως και ηλιο και τετοια ωφελιμα.

Kouklissa, αν και δεν ξέρω που μένεις, πολύ καλή επιλογή είναι περιοχές με πλατείες και πράσινο. Εμείς πηγαίνουμε συχνά στις Θρακομακεδόνες όπου έχει μεγάλη παιδική χαρά και στην καταπράσινη Βαρυμπόμπη που έχει την πλατεία και μπορείτε να περπατήσετε και να περάσετε καλά. Επίσης, είναι καταπληκτικά στο πάρκο του Τρίτση στο Ίλιον, είναι τεράστιο, κι έχει τεχνητή λίμνη, πολλά κιόσκια και ενδείκνυται για περπάτημα. Και στα 3 μέρη που σου πρότεινα παρκάρεις εύκολα, δενέχει κίνηση κι έχουν καφέ. Μάλιστα στου Τρίτση, κάθεσαι πίνεις καφέ κι έχει ακριβώς μπροστά σου παιδότοπο με φουσκωτά, έχει και για μωρά. Υπάρχουν κοπέλες που επιβλέπουν και όπου κι αν κάθεσαι παρακολουθείς κι εσύ το παιδί σου. Και πάλι όμως, δεν ξέρω που μένεις κι αν σε εξυπηρετούν τα Δυτικά Προάστεια.:roll:

Και εμείς εκεί πηγαίνουμε συνήθως με τα ποδήλατα και κλείνουμε κανένα οκτάωρο. Επίσης την τελευταία Κυριακή ενθουσιάστηκα με την προσεύλεση του κόσμου και ιδίως αυτού που έκανε πικ νικ. Αποφάσισα που θα κάνω του χρόνου Κούλουμα. Α! Έχει και κέντρο ιππασίας για τα παιδάκια. Τόσο καιρό πηγαίνω προχθές το ανακάλυψα:mrgreen:!

O5X4p2.png 

νομίζω ότι ο καιρός είναι ύπουλος για τόσο μικρό μωρό, για βόλτες έξω, εννοώ

Καλά ναι ο καιρός είναι λίγο περίεργος. Αλλά όταν έχει λιακάδα, είναι το ιδανικό να βγεις στην ύπαιθρο. Αλλάζει και η διάθεση.

Για όσες μένουν κοντά στο κέντρο είναι ωραία και στον Εθνικό Κήπο.

εμεις παμε στην γλυφαδα στο παρκο ΦΛΟΙΣΒΟΣ , εχει μια τεραστια παιδικη χαρα , θαλλασα διπλα και οραιο μερος για καφε. την κιριακη γινετε χαμος απο παιδια.

oso jia katimerines woltes ...wgienume kathe mera arkei na min wreksi! pame pandu , parka , s/m , laiki . pistewo oti kani kalo . 5,5 minon itane i kori mu kai pigame diakopes stin kriti ( martios minas :) , to kalokieri 9 minon i mikri katsame 2 mines stin polonia . ftu ftu na xtipiso ksilo den exi arostisi prostoparon mono kati miksules

:shock::shock: Το καρότσι στο λεωφορειο??? :shock::shock: πως μπαινωβγαινετε??

Nitsa2 μείνω στο κεντρο, στο Μετς :cry::cry:

Θελει εξασκηση:P:p:p:pΤο ανεβα ειναι ευκολο σουζα το καροτσι και αν βρεθει και κανενας σωστος οδηγος το χαμηλωνει μπαινεις ευκολα,στο κατεβα αν δεν βρεθει κανεις να βοηθησει το κοντραρω με το γονατο και το κατεβαζω.εχω κανει κατι μπρατσα:P:p:pΝα σημειωσω βεβαια οτι στο καροτσι μου το καθισμα το βαζεις οπως θες και εξυπηρετει (εμενα τουλαχιστον) πολυ στο ανεβα-κατεβα το καθισμα με το μωρο να κοιταει εμενα!

UeNTp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Και εμείς από τότε που γεννήθηκε πάμε ΠΑΝΤΟΥ. Ανάλογα το μέρος προσαρμόζουμε και το μεταφορικό μέσο. Sling-mei-tai, ποδήλατο ,καρότσι. Ακόμα και τώρα θηλάζουμε , οπότε από συμπραγκλα μονό τα βασικά.

Από επιλογές πολλές βουνό-θάλασσα!!

Όρεξη και χρόνο να έχουμε και καλές βόλτες;););););););). Σημείωση όλα αυτά τα κάνουμε και μόνοι μας με το μωρό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...