Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατί δε με αφήνουν να γεννήσω;

Recommended Posts

Ελπίζω οι επισκέπτες να έχουν καταλάβει ότι το θέμα από ιατρικό γύρισε σε αστρολογικό. Γιατί τα λες αυτά για τους συγγενείς σου Αγγελίνα; Τί φίδι τρέφω στον κόρφο μου;

Άμα δεν είναι καταπιεστικός, ζηλόφθων και γενικότερα παράφρων, τότε είσαι ΟΚ.

Φαίνεται είναι στη δική μου τηντύχη να πέφτω στις περιπτώσεις!:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράννια, έχεις δίκιο, όχι. Θα συνεχίσω να διαβάζω πολιτικά blogs μπας και γεννήσω παρά τα yutopar

το θεμα ειναι αν αυτα που θα συμβουν μετα τις εκλογες τρομαξουν τα παιδακια μας και δε θα θελουν να βγουν

πως το γυρισαμε τωρα απο την αστρολογια στην πολιτικη ειναι ενα αλλο θεμα...

γυναικες λειτουργει ο εγκεφαλος ταυτοχρινα σε πολλα επιπεδα!

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

χαχαχα...ωραια τα λεω εγω τωρα βεβαια...αλλα οταν ειχαν ερθει οι μερες μου....εκει να με δεις! Γκρινια! Γκρινια! Γκρινια! Και τιποτα δε γινοταν....τελικα γεννησα 5 μερες πριν την ΠΗΤ με ραντεβου κιολας, γιατι το μωρο παραειχε μεγαλωσει....4800!

Πωπω...μη μου πεις φυσιολογικά, θα λιποθυμήσω!

Εγώ να δεις νεύρα. Το πρωί να ετοιμάζω τη βαλίτσα μου για το μαιευτήριο, η μάνα μου να με ρωτάει αν προλαβαίνει να λουστεί και τελικά να καταλήγω στα yutopar. 4800; Πώς τα κατάφερες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρα τα καταφερα...με καισαρικη! Η γεννα δεν ηταν τιποτα....για τους 9 μηνες ρωτα με! Που δε μπορουσα να ανασανω!

Αλλα οποιος θελει να μαθει για extreme εμπειριες, ας ρωτησει τη μανα μου πως με γεννησε 5500 ...φυσιολογικα! :shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Μια χαρα τα καταφερα...με καισαρικη! Η γεννα δεν ηταν τιποτα....για τους 9 μηνες ρωτα με! Που δε μπορουσα να ανασανω!

Αλλα οποιος θελει να μαθει για extreme εμπειριες, ας ρωτησει τη μανα μου πως με γεννησε 5500 ...φυσιολογικα! :shock::shock::shock::shock:

μπραβο!!! η μανα μου γεννησε τον αδερφο μου 4700 φυσιολογικα και αυτη ειναι 1,50! αλλα η δικαι σου δεν παιζεται

τωρα να σου πω την αληθεια ενας λογος που δε θελω να παω μεχρι τελουυς ειναι να μη μου βγει κι εμενα κανενας παιδαρας και δε βγαινει και παμε για καισαρικη

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

ναι, αλλα ειναι καλο για τα πνευμονια τους μωρε .... οποτε...καλυτερα μεχρι τελους, και απο κει και περα (για μενα τουλαχιστον) 1000 φορες καισαρικη ....

baila, τη τελευταια φορα που εκανες υπερηχο σε ποια εβδομαδα ησουν και ποσε ζυγιζε το πιτσιρικακι?

τι ειναι οικος? :confused::confused:

(αερικο εχουμε την ιδια ημερομηνια γεννησης, για πες να ξερω :P )

H δική σου εκπαίδευση σε άλλο thread :lol: Ένα να ξέρεις: Είμαστε τα πάντα όλα :D και κυρίως... το ξέρουμε :lol:

Ε, λοιπόν ναι αερικό. Έχω πια πειστεί πως συναντηθήκαμε και σε άλλη ζωή. Δε φανταζόμουν πως υπάρχει κι άλλος τόσο προχωρημένος όσο εγώ στην αστρολογία εδώ μέσα. Μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο μου τα χάλασες

Ουδείς άσφαλτος my love :D

Ράννια, έχεις δίκιο, όχι. Θα συνεχίσω να διαβάζω πολιτικά blogs μπας και γεννήσω παρά τα yutopar

απαπα! απαπα! όχι καλέ! Είναι αργά για να αρχίσεις ανησυχίες του στυλ "σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου;" Και είναι πολύ νωρίς για να σου χτυπήσει τον αφαλό ουρλιάζοντας: "Εμένα με ρώτησες που θα με φέρεις εκει;"

Κλείσε τα πολιτικά blogs ΤΩΡΑ!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Αερικό ,το έγραψα κι αλλού: καιρός να φεύγουμε για Βενεζουέλα. Όλο και κάποια λαική κατοικία θα φτιάξει εκεί ο Ούγκο και για μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχασα το φως μου!:shock:

Αλλά τότε έτσι ήταν...ή γεννούσες ή την επόμενη έβλεπες τα ραδίκια ανάποδα!

Αν και η μια μου γιαγιά, μετά από 4 γέννες, στον 5ο στούπωσε (5.800 γαρ) και μια χαρά καισαρική της κάνανε!:-P

Συμφωνώ Ράννια. Η καισαρική σώζει ζωές. Αλλιώς κι εγώ και ο πρωτότοκος τώρα θα ήμασταν πιθανότατα στας αιωνίους μονάς!:wink:

Αγγελίνα ένα θα σου πω: η μάνα μου είναι τοξότης (φαντάζομαι ότι έχεις διαβάσει τι σημαίνει "μάνα μου"!) στην κοσμάρα της, ο εαυτούλης της κ.λπ. Να περνάνε αυτοι καλά και όλα τα άλλα πέρα βρέχει... και άμα λάχει και κόρη; Drama Queen από τις λίγες λέμε!

Κάτι έχει πάρει το μάτι μου Αερικό μου...έτσι είναι οι περισσότεροι δηλαδή? ή μήπως έπεσες σε καμία δυσοίωνη συζυγία Κρόνου, Πλούτωνα και μυστήριου ωροσκόπου?

καλά για τους ζυγούς δεν το συζητώ θα σας πω τα καλύτερα γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει (μεταίχμιο εγώ αλλά με 8 οίκους στον Ζύγο!)

Όντως, ανάθεμα κι αν έχω ακούσει κακή κουβέντα για Ζυγό στη ζωή μου. Για να καταλάβεις, Ζυγός είναι εμένα η μάνα μου. Η μάχη του καλού και του κακού μέσα στο σπίτι, ένα πράμα.:wink:

Διαφημίσεις

Να σου πω και κάτι άλλο (γελοίο)?

Σε δυο εβδομάδες αλλάζει και το ζώδιο...χίλιες φορές μια Τοξοτίνα από μια Σκορπίνα μέσα στο σπίτι, κατά τη γνώμη μου!

:evil::evil::evil: εεεεεεεεεεε ποτέ!!! :lol::lol::lol::lol:

κοριτσακι, κανε υπομονη μια βδομαδουλα... καταλαβαινω πως σου την εχει βαρεσει, αλλα γιατι να μην παρει λιγο βαρος ακομα το μωρουδακι σου!!!

(ακου καλυτερη η τοξοτινα απο την σκορπινα!!!! )

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

θα μου γνωρισεις τη μαμα σου??? θελω να της σφιξω το χερι!!!!! 5.500!!!!!!!!!

να υποθεσω οτι μολις σε πλυνανε και σε καθαρισανε, πηγες για καφε??!!!! :lol:

στις ποσες εβδομαδες ρε συ ραννια, γεννηθηκες?

θα μου γνωρισεις τη μαμα σου??? θελω να της σφιξω το χερι!!!!! 5.500!!!!!!!!!

να υποθεσω οτι μολις σε πλυνανε και σε καθαρισανε, πηγες για καφε??!!!!

:-D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!

Εγώ ξαναπήρα το χάπι μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

2-3 μερες πριν την ΠΗΤ. Και χωρις ζαχαρο η μανα μου εννοειται...

παντως οταν γεννηθηκε ο γιος μου, βγαινει η παιδιατρος να πει στην οικογενεια μου τα ευχαριστα και τους λεει...

"Μια χαρα ειναι το παιδακι, δε χρειαζεται γαλα, μπορει να φαει κατευθειαν κοκορετσι, κοντοσουβλι, ο,τι θελει! " :mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol: αυτα ειναι!!!

θανασομανα, ετσι τρωγομουν και γω παντως, σα και σενα.... και γω, φαντασου εφαγα ολο το καλοκαιρι του 08 στη μαπα...... εσυ χαλαραααααααα...

την ειχα φαει τη γιατρο μου, αντε να γεννησω κι αντε να γεννησω, την ειχα σκασει τη γυναικα!! δεν ηξερα κι ολας, νομιζα οτι μολις μπει στο μηνα της η γυναικα, πρεπει να γεννησει κι ολας!!!! ντοινγκ!!!:roll: δεν επαιρνα χαπια, αλλα επαιρνα μαγνησιο..

τελικα 38η εβδομαδα γεννησα, 3100.. για φαντασου να ειχα γεννησει, οπως ηθελα, μολις ειχα μπει στο μηνα μου!!! ουτε 2500 κιλα δεν θα ηταν το Μαρικακι...

παρθενακι... :roll: με ωροσκοπο διδυμο:roll::roll::roll: εμοτικον μανα σκορπινα με ωροσκοπο ιχθυ παιρνει φορα και χτυπαει κεφαλι στον τοιχο...... :?

Ο ωροσκόπος δίδυμος δίνει νεανική εμφάνιση και ευφυία. Θα αλλάζει όμως συνέχεια γνώμες. Ως παρθένος θα είναι λίγο γκρινιάρα αλλά και ευαίσθητη ταυτόχρονα. Τα άστρα μίλησαν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...