Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιβλιο με ήρωα παιδάκι με γυαλιά

Recommended Posts

Γεια σας. Η κορούλα μου 34 μηνών απο σήμερα φοράει γυαλάκια υπερμετρωπίας και είμαστε σε φάση προσαρμογής.

Επειδή τις αρέσουν πολύ τα βιβλία, σκέφτηκα να βρω βιβλιο με ήρωίδα κάποιο κοριστάκι που φοράει γυαλιά, ανεξαρτήτως θέματος του βιβλίου.

Εχετε κάτι υπόψη σας;

Δυστυχώς όλοι οι ήρωες (Ντόρα, Φραουλίτσα, Barbie, κ.λπ.) έχουν άριστη όραση...!

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Γεια σας. Η κορούλα μου 34 μηνών απο σήμερα φοράει γυαλάκια υπερμετρωπίας και είμαστε σε φάση προσαρμογής.

Επειδή τις αρέσουν πολύ τα βιβλία, σκέφτηκα να βρω βιβλιο με ήρωίδα κάποιο κοριστάκι που φοράει γυαλιά, ανεξαρτήτως θέματος του βιβλίου.

Εχετε κάτι υπόψη σας;

Δυστυχώς όλοι οι ήρωες (Ντόρα, Φραουλίτσα, Barbie, κ.λπ.) έχουν άριστη όραση...!

Ευχαριστώ

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22740

δεν ξέρω το βιβλιο απο ένα σελιδοδεκτη το ειδα.

Αλλα τωρα που διαβασα την υποθεση γραφει οτι τα παιδιά κορόιδευαν οποτε ισως να μην σου κανει.Μπορει να δημιουργήσει φοβία ενος δεν υπάρχει

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

νινάκια2

Σε ευχαριστώ πολύ. Το είδα και εγώ, αλλά θέλω κάτι που να μην κοροϊδεύουν. Απλά μια ηρωίδα που να φοράει γυαλιά. Σκέφτηκα το Χαρυ Ποτερ και τους μικρούς Αινστάιν, αλλά τα γυαλιά πάντα είναι αγορίστικο αξεσουάρ :(

Καλησπέρα ΠΓ,

Ο γιος μου φοραει γυαλια λογω υπερμετρωπιας απο 2 χρονων. Κατα την περιοδο προσαρμογης τον βοηθησε πολυ ο αγαπημενος του αρκουδος ο οποιος φορεσε επισης γυαλια (δικης μου κατασκευης!!). Ελεγα συνεχεια στον γιο μου οτι με τα γυαλια θα βλεπει καλυτερα (οπως ο μπαμπας που επισης φοραει γυαλια). Μερικες φορες τα εβγαζε οποτε και συμφωνουσαμε οτι μπορουσε να κανει ενα διαλειμα (10-15 λεπτα) και μετα του τα φορουσα παλι. Τωρα πλεον καταλαβαινει οτι με τα γυαλια ειναι καλυτερα και τα φοραει μονος του. Στην αρχη θελει λιγο υπομονη και ολα θα πανε καλα.

Οσον αφορα ηρωιδα με γυαλια, ψαχνοντας στο internet βρηκα το βιβλιο "Τα μαγικα γυαλια της Λιζας" ISBN. 960-257-787-8. Δεν το εχω διαβασει και δεν ξερω αν ειναι καλο. Στα βιβλιοπωλεια θα μπορεσουν να σε βοηθησουν καλυτερα.

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου. :P

Τέλεια ιδέα. Θα βάλω γυαλιά στη Ντόρα...:)

Μήπως και στη Barbie που ποτέ μου δεν τη χώνεψα και πολύ που πήρε τη θέση της λίγο πιο μεσογειακής Bibibo?

Αντίστοιχα είχα σκεφτεί να βάλω γυαλιά εγώ σε παιδάκι των βιβλίων.

Ευχαριστώ Ιωάννα Κ. Ο γιός σου πόσο είναι τώρα; Εχει μειωθεί καθόλου η υπερμετρωπία;

Διαφημίσεις

Γεια σου ΠΓ,

Ο γιος μου είναι τώρα 2.5. Έχει υπερμετρωπία και στα δύο μάτια: 6 και 7.5 βαθμούς. Ξεκινήσαμε με γυαλιά των 2 και 2.5 βαθμών για να τα συνηθίσει και τον Οκτώβριο αλλάξαμε σε γυαλιά των 5 και 5.5 βαθμών. Ο γιατρός μού είπε ότι πρωταρχικός στόχος σ' αυτό το στάδιο είναι να αποφύγουμε τον στραβισμό. Δεν μπορεί να προβλέψει αν και πόσο θα μειωθεί η υπερμετρωπία - τουλάχιστον δεν αυξάνεται. Επόμενη εξέταση τον Ιανουάριο. Ίσως κάνουμε laser όταν ο μικρός γίνει 18 χρονών...

Ενα κολπο για ν μαθει να τα προσεχει... να της λες οτι το βραδυ που κοιμαται πρεπει να βαζει κ τα γυαλακια της για υπνο. η θηκη ειναι το κρεβατακι τους κ το πανακι καθαρισμου το σεντονακι τους! πιανει σχεδον παντα!! υπομονη ειναι μικρουλα ακομα αλλα θα τα συνηθισει.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΓΥΑΛΙΑ

22887.jpg Τιμή Πώλησης: 6,67 €Κατηγορία: ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑKωδικός Καταλόγου: 07859Ημ. Έκδοσης: 01/2010Ηλικιακή Ομάδα: ΠΑΙΔΙΑ 4+ISBN: 978-960-453-675-7Σελίδες: 56Βιβλιοδεσία: ΑΔΕΤΟΕικονογράφος: ΛΙΑΝΑ ΔΕΝΕΖΑΚΗ

Ο Κόλι ήταν το πιο ευτυχισμένο και το πιο χαρούμενο ψαράκι του βυθού, μέχρι που ο ψαροφθαλμίατρος του είπε πως έχει ψαρομυωπία και πρέπει να φορέσει γυαλιά. Και τότε τα άλλα ψαράκια στο σχολείο άρχισαν να τον κοροϊδεύουν. Όταν όμως πήγαν εκδρομή για να μαζέψουν θαλάσσιες ανεμώνες, ήταν ο μόνος που είδε πιο γρήγορα από όλους ένα κοπάδι από καρχαρίες και… έγινε ήρωας!

Η Ζιλί δε θέλει να φοράει γυαλιά

9789604410729.jpg

Συγγραφέας: Didier DufresneΕκδότης: Modern TimesΜετάφραση: Γραμμένου, ΜαίρηΑριθμός Σελίδων: 28Έτος Έκδοσης: 01-2005Βάρος: 0 g

Τίτλος πρωτοτύπου:

Τιμή Εκδότη: 3,52€Τιμή biblioasi.gr: 3,17€

Μέσος όρος αστεριών: stars_0.gifpixel_trans.gif

Η Ζιλί η τυφλοποντικίνα σιχαίνεται τα γυαλιά της. Τη μια μέρα της φαίνονται βαριά, την άλλη μέρα τεράστια. Ωστόσο, χωρίς αυτά η Ζιλί δεν μπορεί να κάνει βήμα, γιατί δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη της. Όταν κάποια στιγμή σπάζουν, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση

Τα γυαλιά του φεγγαριού

b74667.jpg

Συγγραφέας:

Κυρίτση, Ιωάννα

Εικονογράφος:Βασιλειάδου, Ευαγγελία

0ος 2002

Εκδόσεις :Ελληνικά Γράμματα

ISBN : 960-406-268-9,Κυκλοφορεί

Σελίδες : 24

Τιμή εκδότη : 9.48 €

Τιμή Πυξίδας : 8.53 €

Ζημιά που έπαθε το φεγγάρι χριστουγεννιάτικα! Έχασε τα γυαλιά του και χωρίς αυτά δε βλέπει ούτε τη μύτη του. Η ώρα περνά και τα δέντρα απ΄ όλα τα δάση της γης το περιμένουν. Πρέπει να τους στείλει το δώρο του, όπως κάνει κάθε χρόνο το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Άραγε θα τα καταφέρει να φτάσει στο ραντεβού του χωρίς γυαλιά ή θα απογοητεύσει τα δέντρα και ούτε που θα τολμήσει να ξαναβγεί στον ουρανό; Κι όμως, αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνουν τα πιο ευτυχισμένα για το φεγγάρι και τους φίλους του...

Μόντυ, ο σκύλος που φορούσε γυαλιά

b12520.jpg

μετάφραση:

Ρένια Τουρκολιά - Κυδωνιέως

εικονογράφηση: Κόλιν Γουέστ

Πατάκη, 1996

68 σελ.

ISBN 960-360-518-2, ISBN-13 978-960-360-518-8, [Κυκλοφορεί]

Τιμή € 4,04

Υπάρχουν και πολλλλλαααα ακόμα!!Καλο διάβασμα :wink:

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Τα φοράει με διάφορα κόλπα βέβαια, αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το επίθεμα που πρέπει να κλείνουμε το μάτάκι μας 3 ώρες κάθε μέρα για 1 μήνα.

Αύριο αγοράζω βιβλία για να την εμψυχώσω.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Γεια σου ΠΓ,

Ο γιος μου είναι τώρα 2.5. Έχει υπερμετρωπία και στα δύο μάτια: 6 και 7.5 βαθμούς. Ξεκινήσαμε με γυαλιά των 2 και 2.5 βαθμών για να τα συνηθίσει και τον Οκτώβριο αλλάξαμε σε γυαλιά των 5 και 5.5 βαθμών. Ο γιατρός μού είπε ότι πρωταρχικός στόχος σ' αυτό το στάδιο είναι να αποφύγουμε τον στραβισμό. Δεν μπορεί να προβλέψει αν και πόσο θα μειωθεί η υπερμετρωπία - τουλάχιστον δεν αυξάνεται. Επόμενη εξέταση τον Ιανουάριο. Ίσως κάνουμε laser όταν ο μικρός γίνει 18 χρονών...

Εμείς έχουμε σύνδρομο duane (στραβισμός που δεν διορθώνεται με επέμβαση) που έχει ως συνέπεια την υπερμετρωπία, η οποία τείνει να γίνει αμβλυωπία.

Και εγώ στην επέμβαση ελπίζω.

Το παιδάκι σου ανταποκρίνεται στη χρήση των γυαλιών;

Διαφημίσεις

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το επίθεμα που πρέπει να κλείνουμε το μάτάκι μας 3 ώρες κάθε μέρα για 1 μήνα.

Καντε το παιχνιδι!!!Πηγαινε και παρε το μαυρο ματι του πειρατη και την ωρα που φοραει η μικρη το επιθεμα θα βαζεις και εσυ το δικο σου "επιθεμα" ή παρέ και για αυτή το ίδιο και βάλτο της πάνω από το επίθεμα...Enjoy it!!!;)

Κορίτσια μου από 2 ετών είχα υπερμετρωπία και στα 5 μου έκανα επέμβαση για σραβισμό. Φορούσα πολύ χοντρα γυαλάκια γιατί τότε δεν υπήρχαν φακοί με λέπτυνση.. Τα γυαλάκια μου ήταν πραγματικά σαν τον πάτο από τα μπουκάλια.. Δεν παραπονιόμουν γιατί τα φοραγα από πολύ μικρή και τα είχα συνηθίσει.. όταν ήμουν 12 χρονών παραπονιόμουν ότι δεν έβλεπα με τα καινούρια μου γυαλιά.. Η μαμά μου δεν με πίστευε κι έλεγε ότι το κάνω επίτηδες επαιδή δεν μου πήρε τα ακριβά γυαλιά που μου άρεσαν και μου πήρε κάποια φτηνότερα..Μετά από πολύ γκρίνια με πήγαν στον οφθαλμίατρο..Φωνάξανε μέχρι και τον διευθυντή να με δει.. μέσα σε τρεις μήνες από 4,5 βαθμούς και 4,75 πήγε 0.5 και 0.75.. Μετά από 2 μήνες αδιαθέτησα κιόλας.. Μετά από ένα χρόνο έβγαλα τα γυαλιά και δεν τα ξαναφόρεσα ποτέ μου! Το καλό της υπερμετρωπίας είναι ότι όσο μεγαλώνουμε μειώνεται σε αντίθεση με την μυωπία! Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τα παιδάκια που φοράνε γυαλάκια και νοιώθω ότι τα συμπαθώ πιο πολυ από τα άλλα (είμαι και εκπαιδευτικός πανάθεμά με)..Να μου φιλήσετε τα παιδάκια σας που φορούν γυαλάκια!

Η κορούλα μου θα φορέσει σίγουρα γυαλιά, μάλλον σε κανα χρόνο, λόγω αστιγματισμού! Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα, γιατί φοράω και εγώ γυαλιά και της το λέω από τώρα ότι θα φορέσει και εκείνη μόλις μας το πει η γιατρός μας και δεν δείχνει να ανησυχεί γι' αυτό, αλλά μάλλον να ανυπομονεί! Σε κάθε περίπτωση θα έχω υπόψη μου τα βιβλιαράκια που προτείνετε! Ίσως τα χρειαστούμε!

Το παιδάκι σου ανταποκρίνεται στη χρήση των γυαλιών;

Ναι. Καταλαβαίνει και ο ίδιος τη διαφορά και νομίζω ότι γι' αυτό τα φοράει πιο πρόθυμα. Όπως είπες κι εσύ το να φορέσει ένα παιδάκι γυαλιά δεν είναι και ό,τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί.

• 1 χρόνο μετά...

καλημέρα κορίτσια,

εύχομαι από πέρσι να μην έχετε χαθεί, γιατί εκτός του οτι ψάχνω βιβλίο για κοριτσάκι με γυαλιά, ψάχνω και γονείς με ανάλογη εμπειρία! η μικρή μου, σχεδόν 3, θα φορέσει γυαλιά μέσα στην εβδομάδα, 5 βαθμούς υπερμετρωπία και ξεκινάμε με γυαλιά 4άρων. φοράω και γω από τα 2,5 για τον ίδιο λόγο, και είχα και στραβισμό, παρόλα αυτά, δεν ξέρω πως να την βοηθήσω τώρα στο ξεκίνημα, έχω δημιουργήσει θετική ατμόσφαιρα προς το παρόν, αλλά η πράξη θα δείξει.

τα περισσότερα βιβλία εδώ τα έχω ψάξει ήδη, αλλά έχουν εξαντληθεί... κάτι ακόμη?

s-age.png

Διαφημίσεις

Το αετόπουλο που φοβόταν να φορέσει γυαλιά

AETOPOULO.jpg

Παιδικά βιβλία της Ράνιας Μπουμπουρή,

Το αετόπουλο που φοβόταν να φορέσει γυαλιά

Ο Αρίστος είναι ένα αετόπουλο πρόσχαρο και γελαστό. Τον τελευταίο καιρό, όμως πολλές σκοτούρες βαραίνουν το μικρό του κεφαλάκι. Δεν πολυθέλει να πηγαίνει στο σχολείο το πρωί, ούτε και να παίζει με τους φίλους του το απόγευμα. Εχει ένα μυστικό που το νομίζει φοβερό: τα μάτια του δεν βλέπουν καλά, χρειάζεται γυαλιά. Και νομίζει ότι όλος ο κόσμος θα τον κοροϊδεύει γι' αυτό. Αραγε, έχει δίκιο;

Από τις Εκδόσεις ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ

Kαι αυτο! http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1835063&prid=1089296&deid=-1

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,

το αετόπουλο το έχουμε αλλά είναι για παιδιά του δημοτικού, και έχει μέσα και το θέμα της κοροϊδίας - η μικρή δεν το βίωσε ακόμη, οπότε δεν θέλω να την προδιαθέσω με κάτι τέτοιο...

s-age.png

Εχω ένα αγοράκι 4 χρονών και εδω και περίπου 6 μήνες φοράμε γιαλάκια. Του αρέσουν πολύ τα γιαλάκια του ,τα πήραμε κόκκινα (του Ολυμπιακού) και όχι κάτι που να μην κάνει μπάμ. Ολοι ενθουσιάζοντε με το που τον βλέπουν με τα γιαλάκια και ο ίδιος έχει την αίσθηση οτι είναι πιο ωραίος με τα γιαλιά. Στο σχολείο μας έχουν σπάσει 5 φορές το χερούλι μέχρι στιγμής άλλα παιδάκια που τα θέλουν κιαυτά να τα φορέσουν και ο δικός μου δεν τους τα δίνει. Εχουν γίνει κάτι σαν ένα αξεσουάρ που μόνο αυτός έχει και όλοι το θέλουν. Ενα παιδάκι με ρώτησε κιόλας απο που τα πήραμε για να πει της μαμάς του να του πάρει. Μην ανησιχείς καθόλου διαλέξτε γιαλάκια που να είναι έντονα φουξια η να έχουν στρασάκια που αρέσουν σε όλα τα κοριτσάκια και θα τα ζηλεύουν :wink:

chrika δυστυχώς εγώ το σκέφτηκα τελείως ανάποδα... κρίνοντας από τις δικές μου τραυματικές εμπειρίες στο σχολείο, δημοτικό βέβαια, δεν τόλμησα το πολύ έντονο, φοβούμενη οτι θα την κάνει να ξεχωρίζει πολύ και φοβήθηκα γιατί αυτή η προσέγγιση είναι δίκοπο μαχαίρι, διάλεξα κόκκινο μεν, αλλά με μεταλικό σκελετό και κοκάλινο βραχίονα.

μπράβο που τα καταφέρατε με τον ολυμπιακό... ίσως για το επόμενο ζευγάρι πρέπει να ψάξω γυαλιά με dora... ή κάτι ανάλογο!

τις πρώτες μέρες πως ήταν τα πράγματα? και κάτι ακόμη, ο γιατρός του έδωσε όλη την διόρθωση, ή σιγά σιγά?

θενξ

s-age.png

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΝΑΣ

ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ

ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΝΑΣ

Τιμή Πώλησης: 6,73 ?

Τιμή Πώλησης Ebook: 4,99 ?

Κατηγορία: ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

Kωδικός Καταλόγου: 07555

Ημ. Έκδοσης: 09/2009

Ηλικιακή Ομάδα: ΠΑΙΔΙΑ 7+

Ημ. Tελ. Ανατ.: 07/2010

Ανατύπωση: 1η

ISBN: 978-960-453-547-7

Σελίδες: 56

Βιβλιοδεσία: ΑΔΕΤΟ

Εικονογράφος: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

Κίτρινα σαν το λεμόνι, κίτρινα σαν καναρίνι. Τι είναι άραγε αυτά; Της Μαλένας τα γυαλιά. Η Μαλένα είναι ένα γλυκό κοριτσάκι με όμορφα καστανοπράσινα μάτια. Τα παιδιά, όμως, στο σχολείο τη φωνάζουν "στραβούλιακα" και "μπουκαλοματού" γιατί φοράει γυαλάκια. Η Μαλένα ντρέπεται και θυμώνει και στενοχωριέται. Μέχρι τη στιγμή που μια συγγραφέας θα τους επισκεφτεί για να τους διαβάσει το βιβλίο της. Τι έκπληξη! Η παραμυθού φοράει γυαλάκια σαν της Μαλένας…

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22740

και αποθηλασε επιτελους!

chrika δυστυχώς εγώ το σκέφτηκα τελείως ανάποδα... κρίνοντας από τις δικές μου τραυματικές εμπειρίες στο σχολείο, δημοτικό βέβαια, δεν τόλμησα το πολύ έντονο, φοβούμενη οτι θα την κάνει να ξεχωρίζει πολύ και φοβήθηκα γιατί αυτή η προσέγγιση είναι δίκοπο μαχαίρι, διάλεξα κόκκινο μεν, αλλά με μεταλικό σκελετό και κοκάλινο βραχίονα.

μπράβο που τα καταφέρατε με τον ολυμπιακό... ίσως για το επόμενο ζευγάρι πρέπει να ψάξω γυαλιά με dora... ή κάτι ανάλογο!

τις πρώτες μέρες πως ήταν τα πράγματα? και κάτι ακόμη, ο γιατρός του έδωσε όλη την διόρθωση, ή σιγά σιγά?

θενξ

Εμένα έχει αστιγματισμο 1,5 και 1,75 οπότε κανονικά απο την αρχή. Τις πρώτες μέρες μπορεί να μου έλεγε για λίγο ότι κουράστικε με τα γιαλιά, τα βγάζαμε για λίγο και μετά του έβαζα πάλι, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα γεννικά . Μην αγχόνεσε, βάλτους όλους να την κανακέψουνε για το πόσο ωραία είναι τα γυαλλάκια της και πόσο πολύ της πάνε και όλα θα πάνε καλά

ευχαριστώ chrika,

τελικά τα φορέσαμε πριν δύο μέρες, και μάλλον είδε τον κόσμο - ο γιατρός μου το είχε πει γιατί την τελευταία εβδομάδα με την επήρεια της ατροπίνης η όραση ήταν 10 φορές χειρότερη- ξυπνάει λοιπόν και τα ζητάει μόνη της! αν πάνε όλα καλά και στο σχολείο θα είμαστε super!

s-age.png

ευχαριστώ chrika,

τελικά τα φορέσαμε πριν δύο μέρες, και μάλλον είδε τον κόσμο - ο γιατρός μου το είχε πει γιατί την τελευταία εβδομάδα με την επήρεια της ατροπίνης η όραση ήταν 10 φορές χειρότερη- ξυπνάει λοιπόν και τα ζητάει μόνη της! αν πάνε όλα καλά και στο σχολείο θα είμαστε super!

όλα καλά θα πάνε αν νιώθει η ιδια ωραία με τα γυαλάκια της θα το μεταδώσει και στους άλλους και θα τους αρέσει:wink:

Η Ζιλί δε θέλει να φοράει γυαλιά

9789604410729.jpg

Συγγραφέας: Didier DufresneΕκδότης: Modern TimesΜετάφραση: Γραμμένου, ΜαίρηΑριθμός Σελίδων: 28Έτος Έκδοσης: 01-2005Βάρος: 0 g

Τίτλος πρωτοτύπου:

Τιμή Εκδότη: 3,52?Τιμή biblioasi.gr: 3,17?

Μέσος όρος αστεριών: stars_0.gifpixel_trans.gif

Η Ζιλί η τυφλοποντικίνα σιχαίνεται τα γυαλιά της. Τη μια μέρα της φαίνονται βαριά, την άλλη μέρα τεράστια. Ωστόσο, χωρίς αυτά η Ζιλί δεν μπορεί να κάνει βήμα, γιατί δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη της. Όταν κάποια στιγμή σπάζουν, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση

Αν θες πάντως αυτό, μπορώ να στο στείλω. Δεν είναι κακό...

ευχαριστώ πολυ κορίτσια, τελικά προς το παρών όλα πήγαν πολύ καλά - στον παιδικό η δασκάλα φοράει γυαλιά, βοήθησε πολύ αυτό, τα παιδάκια θέλουν να της τα πάρουν να τα δοκιμάσουν, όλα θετικά, και τα φοράμε με χαρά όλη μέρα. απ' ότι συζητήσαμε και με την νηπιαγωγό τα μικρά είναι τελικά πιο δεκτικά - οι μεγάλες τάξεις του δημοτικού βγάζουν "προβλήματα" στην αποδοχή της διαφορετικότητας.

Είναι επίσης περίεργο, αλλά ώρες ώρες νομίζω οτι "ξανανακλύπτει" το περιβάλλον της, καρφώνεται και κοιτάζει επίμονα και μετά σχολιάζει λεπτομέρειες, και όχι πάντα θετικές (μαμά έχεις καφέ βουλίτσες στα μάγουλα - το χλόασμα της εγκυμοσύνης!)

όσο για βιβλία, την έψαξα αρκετά την ζιλί, αλλά είναι εξαντλημένη από τον οίκο. αγόρασα άλλα δύο, που εμπεριέχουν το θέμα της κοροιδίας, και δεν θέλω να την προκαταβάλω-δεν της τα διάβασα, και τελικά έτσι που ήρθαν τα πραγματα ακολουθώ την προσέγγιση δεν τρέχει τίποτε ιδιαίτερο, φοράς μαγικά γυαλάκια και τέλος, ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, αλλά ίσως κάποιος άλλος να το χρειαστεί περισσότερο από μένα!

s-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...