Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδότοπος για πάρτυ στο Ηράκλειο Κρήτης

Recommended Posts

Κορίτσια, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Τέλος Νοέμβρη έχει η κόρη μου γενέθλια τα οποία πέρυσι τα είχαμε κάνει στο Ρίκοκο (που έκλεισε), κι ήταν τρομερά διότι είχαμε δικό μας χώρο και κλόουν του μαγαζιού και χορέψαμε κλπ.

Ξέρετε κανένα παιδότοπο στο Ηράκλειο (Κρήτη) που να κάνει πετυχημένα πάρτυ, αλλά να μην είναι πάνω το πάρτυ και κάτω ο παιδότοπος γιατί φοβάμαι τα μικρά παιδιά στις σκάλες?

Σκέφτηκα το σπίτι αλλά 1ον τα παιδιά μου θέλουν παιδότοπο και 2ον στο σπίτι θα γίνει χαμός αν κάνει και κρύο και δεν ανοίξουμε τις βεράντες!!!

Σκέφτηκα επίσης ταβέρνα με παιδότοπο αλλά θα είναι πολύ καθιστικό, χωρίς μουσική κι εγώ θέλω τζερτζελέ happy birthday 2 u κλπ.

Στα Goodys έχετε πάει σε πάρτυ?

Διαφημίσεις

γεια σου.

δυστυχως εδω στο ηρακλειο δεν εχουμε πολλες επιλογες,μονο το funny land και το mythos land.θα το ξερεις αλλωστε.στο funny land εχω παει σε παρτυ που εχουν κανει εξω,οχι στον οροφο κι ειναι τελεια.στα goody's δεν ξερω να σου πω.

• 2 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Τέλος Νοέμβρη έχει η κόρη μου γενέθλια τα οποία πέρυσι τα είχαμε κάνει στο Ρίκοκο (που έκλεισε), κι ήταν τρομερά διότι είχαμε δικό μας χώρο και κλόουν του μαγαζιού και χορέψαμε κλπ.

Ξέρετε κανένα παιδότοπο στο Ηράκλειο (Κρήτη) που να κάνει πετυχημένα πάρτυ, αλλά να μην είναι πάνω το πάρτυ και κάτω ο παιδότοπος γιατί φοβάμαι τα μικρά παιδιά στις σκάλες?

Σκέφτηκα το σπίτι αλλά 1ον τα παιδιά μου θέλουν παιδότοπο και 2ον στο σπίτι θα γίνει χαμός αν κάνει και κρύο και δεν ανοίξουμε τις βεράντες!!!

Σκέφτηκα επίσης ταβέρνα με παιδότοπο αλλά θα είναι πολύ καθιστικό, χωρίς μουσική κι εγώ θέλω τζερτζελέ happy birthday 2 u κλπ.

Στα Goodys έχετε πάει σε πάρτυ?

ΓΕΙΑ.

ΤΕΛΙΚΑ τι κανατε με το παρτυ?

Σκεφτομαι και εγω goodys και mac donald.

Μήπως έχεις κάτι άλλο να προτείνεις;

Ευχαριστώ

• 1 month later...

Το κάναμε στο Goody's κι ήταν τέλεια.

Στο κεντρικό, κάτω. Ο χώρος είναι πριβέ. Ο παιδότοπος χωρίζει από την καφετέρια με τζάμι για να μην είναι οι γονείς μέσα στη βαβούρα. Μια κοπέλα είχε ντυθεί πασχαλίτσα και απασχολούσε τα παιδιά, ζωγράφισαν, έπαιξαν τυφλόμυγα κλπ. Το μενού ήταν τρομερό και όπως ακριβώς είχαμε συνεννοηθεί μόλις ζητούσαμε κάτι αμέσως το έφερναν. 3 άτομα από το προσωπικό ήταν στη διάθεσή μας. Μαζί με καφέδες (ο καθένας διάλεγε ότι ήθελε μόλις ερχόταν) μπύρες και αναψυκτικά, μας στοίχισε 350 ευρώ μαζί με την τούρτα (όσο θα στοίχιζε και στο σπίτι). Στο τέλος μας έδωσαν ένα CD με φωτος που είχαν τραβήξει.

Έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...