Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανεργη διαζευγμενη μητερα


nat73

Recommended Posts

γειά σας!

 

είμαι νέο μέλος και έχω εντυπωσιαστεί από τα θέματα και είμαι σίγουρη ότι θα μπαίνω αρκετά συχνά στο site από δω και πέρα!

το θέμα το δικό μου είναι οτι πριν 10 μήνες έχασα την εργασία μου μετά από 4 χρόνια σε μεγάλη πολύεθνική εταιρία έβγαζα αρκετά χρήματα ώστε να συντηρώ μόνη μου την οικογένεια μου..πήρα μεγάλη αποζημίωση οπότε δεν αγχωνόμουνα πολύ γία να βρω μία νέα εργασία,πίστευα ότι με τα προσόντα μου ότι θα βρω εύκολα δουλεία!!η αλήθεια είναι οτι βρήκα μία που έκανα 2μιση ώρες ταξίδι γία να παω!!!και έπρεπε να κάνω και 3 12αωρα τηνεβδομάδα !!Ε δεν άντεξα και πολύ οπότε σταμάτησα..μετά από αρκετό καιρό αφού τελειώνανε τα λεφτά(της αποζημίωσης)βρήκα μία μαύρη εργασια(χωρις ένσημα)κοντά στο σπίτι μου και έτσι έλυσα προσωρινα το πρόβλημα της εργασίας..μέχρι χθές που μου ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το μαγαζί!εννοειτε πως δεν θα με πληρώσει γιατί και γω είμαι φάουλ επειδή έπαιρνα και το επίδομα ανεργίας.επειδή ήμουνα υποψιασμένη έστελνα όπου μπορούσα βιογραφικά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ανταποκρισή,στις συνευντεύξεις που οι περισσότερες είναι από άσχετους με ρωτάνε για την ηλικία μου(είμαι 35 αλλά μοιάζω με 25! να ναι καλά το dna!)την οικογενειακή μου κατάσταση και άλλες ερωτήσεις παγίδα ώστε να καταλαβουν αν ειμαι ακριβή για το budjet τους!!η ακόμα αν τα παιδιά μου είναι μικρά και άλλες ρατσιστικές ερωτήσεις!!!ξερετε !!!! δεν τα χω βαλει φυσικά κάτω είμαι αγωνίστρια και ελπίζω ότι θα βρεθεί κάτι το αξιόλογο!

πείτε μου την γνώμη σας για αυτο το θέμα.εργαζομαι συνολικά 17 χρόνια και στο παρελθον εχω δουλέψει σε μεγάλες εταιρίες για αρκετά χρόνια και είχα ξεχάσει τον ράτσισμο για τις μητέρες που ψάχνουν για εργασία,πόσο μάλλον στην εποχή που ζούμε!!!:-(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλως ορισες! ελπιζω να σε βλεπουμε συχνα! λοιπον ισχυει αυτο που λες.. οταν ειναι μια γυναικα με καλο ''εργασιακο παρελθον'' ειναι μειον για αυτους. Σου λεει αυτη ξερει.. και θα εχει απαιτησεις. τωρα αν εχεις και παιδια ακομα χειροτερα τα πραγματα. δεν εχεις ακουσει που καποιες γυναικες ''κρυβουν'' την εγκυμοσηνη τους αν ειναι στην ιδια περιοδο που εχουν πιασει δουλεια?αστα. χαλια. αυτο δε σημαινει βεβαια οτι δε θα προσπαθεις. σινεχισε και σιγουρα καπου θα βρεις αυτο που αξιζεις.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

και εγω χωρισμενη και ανεργη ειμαι.χθεσ ημουν γεματη απογοητευση σου εστειλα ενα μηνυμα γεματο απαισιοδοξια αλλα αποφασισα σημερα να τα δω διαφορετικα τα πραγματα και να ευχηθω να σου πανε ολα τελεια και οτι ειμαστε τυχερεσ που ειμαστε μανουλεσ.ολα τα αλλα θα ερθουν.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...