Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μις Πιγκυ μου εσυ πως τα πας? Μια εβδομαδα μας εμεινε...ουφ, πως θα περασει?

Εμένα με εχει πιασει μια τρελλη απάθεια...

Ειμαι σίγουρη οτι δεν εχει γίνει τιποτα, οπότε δεν πολυπεριμένω...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες κοριτσακια, τι κανετε?

Εγω καλα, οσο μπορω δεν κουραζομαι, με το κρεβατι μου και τον καναπε μου εχουμε γινει πολυ καλοι φιλοι!χαχα

Χθες γυρισα απο την δουλεια και τη αραξα οπως μου ειπες κοπελια μου. Ισως ειναι ψυχολογικο, ισως και να εχω συνηθησει το καθισιο αλλα νοιωθω λιγο βαρια τα ποδια μου, λιγο ετσι σαν να με πονανε, η κοιλια μου χαμηλα ομως ειναι οκ. Τωρα τι να πω, ολα αυτα δεν σημαινουν τιποτα..

Μις Πιγκυ μου εσυ πως τα πας? Μια εβδομαδα μας εμεινε...ουφ, πως θα περασει?

Αλλες φορες περνανε τοσο γρηγορα οι μερες...κια οταν περιμενεις κατι, εκει, κολλημενες!

Κοπελια μου εσυ? Κανει τουμπες το μπεμπακι σου? Ποτε θα εχεις παλι κανενα υπερηχο?

Να σου πω, εσυ την χοριακη την εκανες 14 μερες μετα την ωοληψια ή 14 μερες μετα την εμβρυομεταφορα? Γιατι οι αποψεις διιστανται και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω και μια χοριακη το Σαββατο, που ειναι 14 μερες μετα την ωοληψια και που στις αλλες 2 εξωσωματικες αυτο μου ειχε πει ο (πρωην) γιατρος να κανω. Εσενα τι σου ειχαν πει?

Οι υπολοιπες κοπελες? Τι νεα? Που βαδιζετε??

Καλησπερα σε ολες τις κοπελες.

Λενη μου πως εισαι? Την εξεταση της χοριακης την εκανα 12 ημερες μετα την εμβρυομεταφορα,αρα 14 μετα τη ωοληψια. Το Σαββατο δηλ θα κανεις χοριακη?

Κι εσυ Μισπιγκυ ποτε θα την κανεις?

Εμεις καλα ειμαστε... Σας στελνουμε μαζι με την μπεμπα πολλα φιλια,καθως τωρα που γραφω κανει τις τουμπες της.

Καλο ξημερωμα!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλησπερα σε ολες τις κοπελες.

Λενη μου πως εισαι? Την εξεταση της χοριακης την εκανα 12 ημερες μετα την εμβρυομεταφορα,αρα 14 μετα τη ωοληψια. Το Σαββατο δηλ θα κανεις χοριακη?

Κι εσυ Μισπιγκυ ποτε θα την κανεις?

Εμεις καλα ειμαστε... Σας στελνουμε μαζι με την μπεμπα πολλα φιλια,καθως τωρα που γραφω κανει τις τουμπες της.

Καλο ξημερωμα!

Καλημέρα!

Απ'οτι Κατάλαβα, κάποια κέντρα λένε 14 μέρες μετα την ωοληψια και κάποια 14 μετα την εμβρυομεταφορα. Εμένα μου είπε το 2ο. Δηλαδή Κανονικά πρέπει να πάω 7/6. Απλά λόγω ανυπομονησιας έλεγα Μήπως την κάνω με τον 1ο τροπο, χαχα

Θα δω...

Καλές τούμπες!!!:-)

Πάντως μια φίλη μου που έκανε πρόσφατα, εκανε χοριακη 11 μέρες μετα την εμβρυαμεταφορα και ήταν θετική. Έτσι της είχε πει ο γιατρός της. Οπότε και για σένα νομίζω το Σαβ είναι Καλά να πας.

c12e25debb.png

Πάντως μια φίλη μου που έκανε πρόσφατα, εκανε χοριακη 11 μέρες μετα την εμβρυαμεταφορα και ήταν θετική. Έτσι της είχε πει ο γιατρός της. Οπότε και για σένα νομίζω το Σαβ είναι Καλά να πας.

Ναι, βασικα το Σαββατο ειναι η 11η μερα οποτε το σκεφτομαι σοβαρα να παω για να μου φυγει αυτο το αγχος...Αλλωστε και περιοδο να περιμενα, το Σαββατο θα περιμενα.

Εσενα σε εχει πιασει απαθεια ε? Εγω πιστευω οτι ετσι προστατευεις λιγο τον εαυτο σου για να μην στεναχωρηθεις αν αδιαθετησεις.. Αυτο μου συνεβαινε τουλαχιστον εμενα. Τωρα ομως που ειναι εξωσωματικη, δεν μπορω να ειμαι απαθης γιατι αλλαζει ολη σου η ζωη και δεν ξερεις πως να συμπεριφερθεις.Σαν εγκυος? Σαν οχι εγκυος? Δεν μπορεις να προγραμματισεις τιποτα, ουτε να πας πουθενα. Λες και ψεμματα στους αλλους οτι την μια εισαι αρρωστη, την αλλη εχεις πολυ δουλεια κλπ. Σε πρηζουν και ολοι να προσεχεις, μη το ενα, μη το αλλο...

Ετσι που λες! Καλημερα και παλι, και εγω να ξερεις προσευχομαι και για σενα:-)

Διαφημίσεις

Ναι, βασικα το Σαββατο ειναι η 11η μερα οποτε το σκεφτομαι σοβαρα να παω για να μου φυγει αυτο το αγχος...Αλλωστε και περιοδο να περιμενα, το Σαββατο θα περιμενα.

Εσενα σε εχει πιασει απαθεια ε? Εγω πιστευω οτι ετσι προστατευεις λιγο τον εαυτο σου για να μην στεναχωρηθεις αν αδιαθετησεις.. Αυτο μου συνεβαινε τουλαχιστον εμενα. Τωρα ομως που ειναι εξωσωματικη, δεν μπορω να ειμαι απαθης γιατι αλλαζει ολη σου η ζωη και δεν ξερεις πως να συμπεριφερθεις.Σαν εγκυος? Σαν οχι εγκυος? Δεν μπορεις να προγραμματισεις τιποτα, ουτε να πας πουθενα. Λες και ψεμματα στους αλλους οτι την μια εισαι αρρωστη, την αλλη εχεις πολυ δουλεια κλπ. Σε πρηζουν και ολοι να προσεχεις, μη το ενα, μη το αλλο...

Ετσι που λες! Καλημερα και παλι, και εγω να ξερεις προσευχομαι και για σενα:-)

Καλημερα.

Λενη μου 12 ημερες απο την εμβρυομεταφορα μου ειπε, οχι 14. Παντως πιστευω οτι το Σαββατο θα δειξει.

Μισπιγκυ κι εσυ το Σαββατο θα κανεις χοριακη?

Μελανια,εσυ που βρισκεσαι? Οι υπολοιπες κοπελες της παρεας?

Φιλια και πολλες καλημερες.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια...

Ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας...Τελος καλο ολα καλα,μια χαρα πηγαν ολα μια μικρη κυστουλα μου ειπε ο γιατρος στην αρ. ωοθηκη ολα τα αλλα καθαρα.Απλα μου εκαναν ενα servise οπως μου ειπε.Θα μου πει λεπτομερειες αυριο που θα παω για να κοψω τα ραμματα και ξεκιναμε με το καλο.

Λενη μου δεν χρειαζεται να εισαι συνεχεια ξαπλα προσπαθησε να κανεις οτι θα εκανες και χωρις εξωσωματικη,ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα δυο φορες το εχεις περασει και ξερεις....Σου ειπα τριτη και τυχερη!!!

Miss piggy καλη επιτυχια και σε σενα αντε να κανετε παρεουλα στην Κοπελια....

Κοπελια μια χαρα σε βλεπω και τη μικρουλα ζωηρη...επισης θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω που στηριζεις ολες εμας που ειμαστε ακομα στην προσπαθεια,μπραβο σου κοριτσι μου!

Καλημέρα και πάλι.

Λενη μου φυσικά και ειναι αμυνα η απάθεια μου. απλά δεν αντέχω να ξαναπεράσω την ίδια απογοήτευση και προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου...

Κοπελια μου εγω δεν θα κάνω χοριακή. Θα περιμένω να μου ερθει η τρισαθλια περιοδος μου... και αν παρελπίδα αργήσει θα κάνω ένα τεστάκι στο σπίτι και αυτό είναι όλο...

Λαλου, μπράβο που είναι όλα καλα!

Πάνω του τώρα! Και όλα θα πάνε καλά!

φιλια κοριτσια!

c12e25debb.png

Λενη μου δεν χρειαζεται να εισαι συνεχεια ξαπλα προσπαθησε να κανεις οτι θα εκανες και χωρις εξωσωματικη,ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα δυο φορες το εχεις περασει και ξερεις....Σου ειπα τριτη και τυχερη!!!

Εννοειται οτι δεν ειμαι πια ξαπλα.Παω δουλεια κανονικα, με προσοχη βεβαια, απλα μετα τη δουλεια παω σπιτι και ξεκουραζομαι, κοιμαμαι και λιγο, ε και μετα κανενα σινεμα ή σε τιποτα φιλους στο χαλαρο!

Και την αλλη φορα ετσι εκανα.

Μπραβο και σε σενα! Το εκανες και ξεμπερδεψες! Απο την επομενη περιοδο θα εισαι κι εσυ μαχιμη!!

Καλημέρα και πάλι.

Λενη μου φυσικά και ειναι αμυνα η απάθεια μου. απλά δεν αντέχω να ξαναπεράσω την ίδια απογοήτευση και προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου...

Σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εγω για αυτο ακριβως τον λογο αποφασισα για εξωσωματικη. Γιατι κουραστηκα να περιμενω και να απογοητευομαι. Ομως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Μια φιλη μου, 2 μηνες μετα την λαπαροσκοπηση εμεινε μονη της εγκυος ενω προσπαθουσε 2 χρονια, και αλλη φιλη μου το ιδιο ενω προσπαθουσε 1 χρονο. Οποτε ευχομαι να ισχυει το ιδιο και για σενα, απλα αντι για 2 μηνες μετα, να σου συμβει ΤΩΡΑ!!!

Καλημέρα κι απο ένα.Τώρα γυρίσαμε απο τον γιατρό.Είμαι πολύ τσαντισμένη με αυτή στο αιματολογικό γιατί σήμερα που πήρα την εξέταση προγεστερόνης μου λέει πάλι καλή είναι η εξέταση και δεν ήταν :evil:.Καλά με τον πόνο μας παίζει;;:evil::evil:Συζητήσαμε για την βιοψία που θα κάνει ο άντρας μου την παρασκευή.Να δούμε επιτέλους αν θα βρούμε σπέρμα και μετά εγώ πάλι εξετάσεις και υπέρυχους κλπ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι.

Κοπελια μου εγω δεν θα κάνω χοριακή. Θα περιμένω να μου ερθει η τρισαθλια περιοδος μου... και αν παρελπίδα αργήσει θα κάνω ένα τεστάκι στο σπίτι και αυτό είναι όλο...

Λαλου, μπράβο που είναι όλα καλα!

Πάνω του τώρα! Και όλα θα πάνε καλά!

φιλια κοριτσια!

MissPiggy πότε δεν περιμένεις περίοδο;;;;)

Καλησπέρα κορίτσια.

Πώς είστε? Εγώ σήμερα στενοχωρήθηκα λίγο και αγχώθηκα παράλληλα. Βγήκαν οι εξετάσεις που έκανα χθες και στην καμπύλη ζαχάρου βγήκαν λίγο τσιμπημένες οι τιμές, ευτυχώς όχι πολύ ώστε να κάνω ινσουλίνη κλπ. Αύριο θα παω στην γυναικολόγο για να μου δώσει διαιτολόγιο και για λίγες μέρες θα μετράω το ζάχαρο 4 φορές την ημέρα με το μηχανηματάκι για το ζάχαρο... Ελπίζω να μην ανέβει άλλο και αντίθετα με την δίαιτα να πέσει. Είναι της εγκυμοσύνης και εμφανίζεται συνήθως στον 7ο μήνα. Θα το παλέψουμε και αυτό...

Περιμένω και τα δικά σας νέα...

Φιλιά και καλό ξημέρωμα!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Κοπελια μου μην ανησυχείς! Ναι, όντως θα πρέπει να προσεχείς το διαιτολόγιο σου και να τρυπιεσαι με το μηχανηματακι Αλλα ουσιαστικά δεν Είναι κάτι φοβερό. Μια φίλη μου είχε ζαχαρο στην εγκυμοσύνη και Μάλιστα απο πιο νωρίς. Το μόνο που έχασε Ήταν περιττά κιλά εγκυμοσυνης! Ολα θα πανε μια χαρα, Εντάξει, λίγο Υπομονή και θα περάσει κι αυτο:-)

καλησπερα!!τελικα βγηκε σημερα το σπερμ/μα κ παμε για εξωσωματικη, μαλλον μεσα ιουνιου που θα αδιαθετησω..τη δευτερα εχουμε ραντεβου με το γιατρο για λεπτομερειες..

τον αυγουστο ειναι κλειστα τα κεντρα?

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

...Και γω κοριτσια ειμαι ετοιμη!

Ξεκιναω 13 Ιουνιου την πρωτη ενεσουλα d....a και μετα al...n.Θελω να ειναι η τριτη και η τυχερη μου...

Κοπελια μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα,οπως λεει και η Λενη θα γλιτωσεις και τα πολλα κιλακια...

Λενη και Μις Πιγκυ να ειστε αισιοδοξες.....και γω ακολουθω...

Διαφημίσεις

Κοπελια μου μην ανησυχείς! Ναι, όντως θα πρέπει να προσεχείς το διαιτολόγιο σου και να τρυπιεσαι με το μηχανηματακι Αλλα ουσιαστικά δεν Είναι κάτι φοβερό. Μια φίλη μου είχε ζαχαρο στην εγκυμοσύνη και Μάλιστα απο πιο νωρίς. Το μόνο που έχασε Ήταν περιττά κιλά εγκυμοσυνης! Ολα θα πανε μια χαρα, Εντάξει, λίγο Υπομονή και θα περάσει κι αυτο:-)

Θα ακολουθήσω την δίαιτα που μου έδωσε η γιατρός και ελπίζω να μην ανέβει άλλο.

Εσύ, Λένη μου πώς είσαι? Η αγωνία κορυφώνεται?

καλησπερα!!τελικα βγηκε σημερα το σπερμ/μα κ παμε για εξωσωματικη, μαλλον μεσα ιουνιου που θα αδιαθετησω..τη δευτερα εχουμε ραντεβου με το γιατρο για λεπτομερειες..

τον αυγουστο ειναι κλειστα τα κεντρα?

Με το καλό!!! Να πάνε όλα καλά και μέχρι να τελειώσει ο Ιούνιος να ξέρεις τα καλά αποτελέσματα! Τα κέντρα κλείνουν τον Αύγουστο, αλλά ρώτα στο δικό σου τί θα κάνουν και για πόσο θα είναι κλειστοί.

Ξεκιναω 13 Ιουνιου την πρωτη ενεσουλα daronda και μετα altermon.Θελω να ειναι η τριτη και η τυχερη μου...

Κοπελια μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα,οπως λεει και η Λενη θα γλιτωσεις και τα πολλα κιλακια...

Κι εσύ να είσαι αισιόδοξη και σίγουρα θα είναι η τυχερή σου φορά! Στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!!!

Κοπελιά μη στεναχωριέσαι!Όλα καλά θα πάνε.

Καλη αρχή Laloo! :)

Leni πως τα περνάς;;

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο :) Ηδη νιώθω καλύτερα. ΜΙλήσαμε και με την γυναικολόγο μου και μου είπε να μην ανησυχώ. Να παρακολουθώ το ζάχαρο καθημερινά και την δίαιτα που μου έδωσε και δεν θα έχουμε πρόβλημα...

Καλή δύναμη σε όλες και φιλιά!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Θα ακολουθήσω την δίαιτα που μου έδωσε η γιατρός και ελπίζω να μην ανέβει άλλο.

Εσύ, Λένη μου πώς είσαι? Η αγωνία κορυφώνεται?

Με το καλό!!! Να πάνε όλα καλά και μέχρι να τελειώσει ο Ιούνιος να ξέρεις τα καλά αποτελέσματα! Τα κέντρα κλείνουν τον Αύγουστο, αλλά ρώτα στο δικό σου τί θα κάνουν και για πόσο θα είναι κλειστοί.

Κι εσύ να είσαι αισιόδοξη και σίγουρα θα είναι η τυχερή σου φορά! Στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!!!

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο :) Ηδη νιώθω καλύτερα. ΜΙλήσαμε και με την γυναικολόγο μου και μου είπε να μην ανησυχώ. Να παρακολουθώ το ζάχαρο καθημερινά και την δίαιτα που μου έδωσε και δεν θα έχουμε πρόβλημα...

Καλή δύναμη σε όλες και φιλιά!

εισαι πολυ γλυκια κ μας δινεις κουραγιο.σας ευχομαι ολα να πανε υπεροχα στη ζωη σας:-D

Ξεκιναω 13 Ιουνιου την πρωτη ενεσουλα daronda και μετα altermon.Θελω να ειναι η τριτη και η τυχερη μου...

Laloo κ εγω περιπου 15 θα ξεκινησω,βεβαια δεν ξερω ακομη λεπτομερειες...ελπιζω να ειναι η τυχερη μας κ να εχουμε μαζι θετικες χοριακες!!:D

Laloo κ εγω περιπου 15 θα ξεκινησω,βεβαια δεν ξερω ακομη λεπτομερειες...ελπιζω να ειναι η τυχερη μας κ να εχουμε μαζι θετικες χοριακες!!:D

Ωραια θα κανουμε παρεουλα και απο οτι καταλαβα και με την Μελανια...

Καλημέρα κορίτσια...

Μια μέρα δεν μπήκα και πω πω νέα!!! Από που να αρχίσω;

Κοπελια μου, μην ανησυχείς και μην στενοχωριεσαι! Ακούγεται άσχημο Αλλά δεν είναι τόσο φοβερό. Το έζησα Από πολυ κοντά με μια Καλή μου φίλη. Μάλιστα εκείνης της ανέβηκε πολυ νωρίς και το πέρασε και για πολλούς μήνες. Έτρωγε συγκεκριμένα πράγματα και έκανε μια μέτρηση μετα το φαγητό... Στην αρχή της φαινόταν βουνό, μετα το συνηθισε. Αποτέλεσμα: σε Όλη την εγκυμοσηνη πήρε 6 κιλά!!! Μέχρι την τελευταία μέρα δεν είχε βαρύνει καθόλου! Έκανε τα πάντα! Και βγήκε Από το Ιασω πιο αδύνατη απ΄οτι ήταν πριν μείνει έγκυος!

Το πιο αστείο ήταν ότι ο άντρας της, Από συμπαράσταση, έχασε 10 κιλά!!!! Μοντέλο μας έγινε!!!

Μετα τη γέννα έπεσε πολυ γρήγορα το ζαχαρο και δεν Έχει πια Κανενα θέμα.

Μην μας ανησυχείς Λοιπόν καθόλου!

Κορίτσια που ετοιμαζεστε: εύχομαι Καλή επιτυχία μέσα Από την καρδιά μου σε κάθε μια ξεχωριστά!!! Ελπίζω να είναι για όλες η τυχερή φορά και να έχουμε 4 να φουσκώνουν παράλληλα!!!!

Λενη μου εσυ θα προηγησε και μαζί με την Κοπελια θα λύκεια απορίες και θα εξηγεις... Είσαι Καλά κοριτσάκι; Δεν έχεις αγχωθει πολυ ε;

Σήμερα να πεις στον Καλο σου να σε βγάλει έξω, να μην κάθεσαι σπίτι και το σκέφτεσαι. Και αύριο θα Περιμένουμε όλες τα Καλά νέα!!!!

Σας φιλω πολυ!

Μελανια μου την Τριτη περιμένω περίοδο. Μακάρι να μην έρθει Αλλά δεν Έχω Καλο προαισθημα....

c12e25debb.png

Γεια σε ολες! Καλημερα κι απο μενα!

Ειμαι χαρουμενη που ολες εχετε παρει μια σειρα και "μπηκε το νερο στ'αυλακι" που λεμε!!

nikol_te, καλη αρχη! Να φανταστω οτι το σπερμ/μα δεν ηταν πολυ καλο και γι αυτο προχωρατε σε εξωσωματικη ή ηταν μια αποφαση που ειχατε παρει ετσι κι αλλιως? Οπως και να εχει, καλη αρχη και ολα να πανε τελεια!!

laloo μου σου ευχομαι κι εσενα το ιδιο! Καλη αρχη και να ειναι η 3η και τυχερη σου φορα! Εμεις οι δυο εχουμε καπως κοινη πορεια και καταλαβαινομαστε.. Ελπιζω λοιπον οι ταλαιπωρεια μας να τελειωσει εδω!!

Κι εσυ Μελανία μου μην απογοητευεσαι. Θα τελειωσουν οι εξετασεις και ολα οσα πρεπει να γινουν και θα ξεκινησεις. Το θεμα θελει υπομονη...Δυστυχως... Ομως, ολα θα πανε καλα ;)

MissPiggy ευχομαι να μην ερθει η περιοδος!Το ευχομαι πραγματικα!! Θα ξερουμε την Τριτη για σενα λοιπον...Αντε, περναν οι μερες, τον φαγαμε τον γαιδαρο!! :)

Κοπελια μου εχει δικιο σε αυτα που λεει η MissPiggy. Θα δεις οτι τελικα θα σε βοηθησει το ζαχαρο να εισαι προσεκτικη και να τρως υγειινα, κατι που δεν ειναι κακο! Αλλωστε ειναι για το καλο της μπεμπουλας σου οποτε, ας θυσιασεις και μερικα γλυκακια:-P

Εγω παιδια τι να σας πω? Εχω αρκετη ανυπομονησια. Πηρα τελικα χθες τον γιατρο και του ειπα να παω αυριο να κανω την χοριακη αντι για την Τριτη. Αυτος μου ειπε ενταξει, να παω, αλλα να ξερω οτι θα ειναι χαμηλοτερες οι μοναδες απ'οτι την Τριτη. Δεν πανε να ειναι χαμηλοτερες? ΑΡΚΕΙ να ειναι θετικο!

Πραγματικα ρε κοριτσια δεν θα μπορουσα να περιμενω μεχρι 7/6! Μου φαινεται τοσο μακρυα!!!!

Κατα τ'αλλα, με προσοχη βεβαια, και χωρις ορθοστασιες και πολλα πολλα, κανω τις βολτες μου ειτε σε φιλους ειτε κανενα σινεμαδακι κλπ. Δεν ειμαι ξαπλα, προς θεου.

Αυτα που λετε! Μακαρι ρε παιδια να ειμαι τυχερη αυτη τη φορα... Φοβαμαι αρκετα, δεν σας κρυβω...

Leni μου,μας ειχε πει ογιατρος,οτι αν θα ηταν καλο το σπερ/μα,θα μας αφηνε να προσπαθησουμε μονους μας,γιατι ειμαι σχετικα μικρη κ μας παιρνει...αλλα τελικα δεν ηταν,οποτε προχωραμε σε εξωσωματικη...ελπιζω να ειναι η πρωτη κ τυχερη μου!

τη δευτερα,εχουμε ραντεβου με το γιατρο για λεπτομερειες...

θα προλαβω μεχρι τις 15/6 που περιμενω περιοδο να ετοιμαστω??

κανουμε πριν την εξωσωματικη εξετασεις?

περιμενουμε αυριο τη θετικη χοριακουλα σου!!σου στελνω πολληηηηη θετικη ενεργεια :)

Leni μου,μας ειχε πει ογιατρος,οτι αν θα ηταν καλο το σπερ/μα,θα μας αφηνε να προσπαθησουμε μονους μας,γιατι ειμαι σχετικα μικρη κ μας παιρνει...αλλα τελικα δεν ηταν,οποτε προχωραμε σε εξωσωματικη...ελπιζω να ειναι η πρωτη κ τυχερη μου!

τη δευτερα,εχουμε ραντεβου με το γιατρο για λεπτομερειες...

θα προλαβω μεχρι τις 15/6 που περιμενω περιοδο να ετοιμαστω??

κανουμε πριν την εξωσωματικη εξετασεις?

περιμενουμε αυριο τη θετικη χοριακουλα σου!!σου στελνω πολληηηηη θετικη ενεργεια :)

Μη σε αγχωνει αυτο. Ίσως να είναι και καλύτερα. Και μάλιστα θα σου έλεγα να ξεκινήσετε άμεσα, πριν καλά καλά το σκεφτείτε... Θα έχεις λιγότερο άγχος έτσι και θα πετύχει σίγουρα!!!

Παιδιά πήγαμε για την βιοψία σήμερα και βρήκαμε 13 με το ζόρι.... :?

Τι εννοείς 13???

Λένη μου, τελειώνει η αγωνία!!! Κι εμείς έχουμε μαζί σου και θα περιμένουμε να μας γράψεις την απάντηση, που θα είναι θετική και στο εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!!!! Η σκέψη μου είναι μαζί σου και η προσευχή μου!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...