Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

Ειλικρινά το εύχομαι σε όλες να το ζήσετε αυτό το θαύμα και θα το ζήσετε, είμαι σίγουρη. Λένη σε βλέπω να κάνεις την αρχή και ακολουθεί η Μισπίγκυ. Και φυσικά η Μελανία και όλες οι καλές φίλες της παρέας μας...:)

Περιμένω και τα δικά σας νέα. Πώς νιώθετε?

Λένη, εσύ με τις ενέσεις? Σου αύξησαν την δόση?

Απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι!

Ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που μπαινω σε αυτη τη διαδικασια και να πανε ολα καλα. Την δοση μου την εχει αφησει 250.

Πηγα σημερα στον γιατρο και μου ειπε οτι θα γινει ωοληψια τελικα το Σαββατο μαλλον. Τα ωαρια δεν προχωρανε ολα μαζι αλλα θα καταφερει να παρει 5-6 απ'οτι ειπε..Τωρα τι να πω?

Το μονο που τον προβληματισε ειναι οτι το ενδομητριο μου ειναι λιγο περιεργο ειπε. Ειναι λεει σαν περισπωμενη, οχι ευθυ οπως θα επρεπε.

Δεν ξερει γιατι εχει αυτη την εικονα...Τον ειδα λιγο προβληματισμενο να σας πω την αληθεια...Ελπιζω να μην επηρρεαζει αυτο την εμφυτευση..

Εσυ Miss Piggy πηγες σημερα? 'Η θα πας το απογευμα?

Μελανια εσυ τι εγινε?

Peach τι νεα?

Kopelia μου σε χαιρομαι. Ετσι ακριβως θελω να νοιωθω κι εγω οταν θα ειμαι εγκυος. Φτου σας να μην σας ματιαξουμε!!

Διαφημίσεις

Leni μου νομιζω πως εκανες πολυ καλα που πηρες αυτη την αποφαση,η διαισθηση σου σε οδηγησε...Και το σημαντοκοτερο ειναι οτι εσυ νιωθεις καλα,στηριξε λοιπον την αποφαση σου και μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.5-6 ωαρια μια χαρα ειναι.Καλη επιτυχια κοριτσι αντε να βγαλουμε τους προηγουμενους...ψευτες!Κανε εσυ την αρχη και γω ακολουθω....

Leni μου νομιζω πως εκανες πολυ καλα που πηρες αυτη την αποφαση,η διαισθηση σου σε οδηγησε...Και το σημαντοκοτερο ειναι οτι εσυ νιωθεις καλα,στηριξε λοιπον την αποφαση σου και μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.5-6 ωαρια μια χαρα ειναι.Καλη επιτυχια κοριτσι αντε να βγαλουμε τους προηγουμενους...ψευτες!Κανε εσυ την αρχη και γω ακολουθω....

Σ'ευχαριστω πολυ laloo μου..Την υποστηριζω οσο μπορω, παρολο που υπαρχουν καποια θεματακια. Αυτη τη φορα ειμαι πολυ πιο ψυχραιμη, και ειμαι προετοιμασμενη για καθε ενδεχομενο..... και ελπιζω!

Εσυ τι θα κανεις? Αποφασισες αν θα πας στον γιατρο τον καινουργιο που μου ειχες πει?

Καλημέρα και απο μένα και απο την μπέμπα, η οποία χοροπηδάει απο τις 6 το πρωί ασταμάτητα...

Λένη μου, θα δεις οτι θα πάνε όλα πολύ καλά! Οι γιατροί θέλουν πολλά ωάρια για να έχουν σίγουρη επιτυχία για την δική του φήμη περισσότερο. Όταν όμως θέλει ο Θεός, ανατρέπονται όλες οι προβλέψεις τους και γίνεται το θαύμα. Εσυ να είσαι αισιόδοξη, ήρεμη και με πολλή πίστη οτι θα πετύχεις και με τα 5-6 ωάρια. για μένα στο έχω ξαναπεί... Μου πηραν 5 καλά, και ζήτησα να μου γονιμοποιήσουν μόνο τα δύο και πέτυχε παρόλο που ο γιατρός είπε οτι είναι δύσκολο και οτι εύχεται να μας βοηθήσει ο Θεός (με λίγη ειρωνία στο ύφος του). Προχώρα με δύναμη και σε λίγες μέρες θα γιορτάζουμε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, χιχιχι!!!

καλή συνέχεια!

Φιλιά και στις υπόλοιπες κοπέλες!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλημέρα και απο μένα.

Πήγα εχτές και τίποτα... Δεν εχει μεγαλώσει ακόμα αυγουλάκι... Θα πάω και αυριο να με ξαναδει. Μου είπε οτι θα μεγαλώσει αλλά αργει. Είχα όμως ενα τεράστιο, χοντρουλό ενδομήτριο. Το πιο μεγαλο που εχω δει μέχρι σημερα... Τι να πω... Οσο ζω ελπίζω...

Λενη μου κράτα την αισιοδοξια σου και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις, 5-6 ωορια ειναι μαι χαρα!!!

Κοπελια μου να ξερες ποσο κουραγιο μου δινεις καθε φορα... Να μας γραφεις λεπτομεριες για να επιμενουμε και εμεις!!

Οι αλλες κοπελιες? Περιμένουμε νεα... σαλπιγγογραφιες... αποτελέσματα...

Φιλια πολλά σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Λενη μου,ναι πηγα τελικα και νιωθω ηδη καλυτερα...Μου εδωσε διαφορες εξετασεις που δεν ειχα κανει και αφου ηταν καλες μου ειπε να κανουμε την υστεροσκοπηση,σκεφτομαι πολυ σοβαρα να του πω να κανω και λαπαροσκοπηση για να ειμαι καλυμενη.Προτιμω να τα κανω αυτα τωρα παρα να χασω αλλη μια προσπαθεια.

Λενη μου,ναι πηγα τελικα και νιωθω ηδη καλυτερα...Μου εδωσε διαφορες εξετασεις που δεν ειχα κανει και αφου ηταν καλες μου ειπε να κανουμε την υστεροσκοπηση,σκεφτομαι πολυ σοβαρα να του πω να κανω και λαπαροσκοπηση για να ειμαι καλυμενη.Προτιμω να τα κανω αυτα τωρα παρα να χασω αλλη μια προσπαθεια.

Συμφωνώ απολυτα με το σκεπτικό σου! Πιστεύω ότι αν Είναι να μπεις στη διαδικασια μιας εξέτασης, η λαπαροσκοπηση Είναι πιο ολοκληρωμένη. Μια ψυχή που Είναι να βγει, ας βγει! Θα νοιωσεις σίγουρη μετα ότι Ολα Είναι έτοιμα να υποδεχτούν το σπορακι σου :-)

Κι Εγώ πάντως Είμαι χαρούμενη με τον νεο γιατρο μου Γιατί Τώρα που Είμαι φοβισμένη και ταλαιπωρημενη, νοιώθω ότι η θετικοτητα του με ισσοροπει. Σκέφτομαι, φαντασου να είχα τον άλλο να μου λέει "δεν μ'αρεσει η εικονα" και τέτοια!

Τελοσπαντων, Καλή επιτυχία κοπέλα μου!

Καλημέρα και απο μένα.

Πήγα εχτές και τίποτα... Δεν εχει μεγαλώσει ακόμα αυγουλάκι... Θα πάω και αυριο να με ξαναδει. Μου είπε οτι θα μεγαλώσει αλλά αργει. Είχα όμως ενα τεράστιο, χοντρουλό ενδομήτριο. Το πιο μεγαλο που εχω δει μέχρι σημερα... Τι να πω... Οσο ζω ελπίζω...

Τι εγινε Miss Piggy μου? Μεγαλωσε το αυγουλακι??

Αντε βαλε τα δυνατα σου να μεινουμε μαζι αυτο το μηνα!!

Εγω αυριο παω για ωοληψια, χθες το βραδυ εκανα την Pregnyl...

Κοριτσια πραγματικα, σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη σας!!!

Ευχομαι να τα καταφερουμε ολες!!!

Καλημέρα σε όλες :)

Μισπίγκυ μου, θα δεις οτι θα μεγαλωσει, αφού στο λέει και ο γιατρός...Και θα βάλετε μπροστα μαζί με την Λένη :)

Laloo37 κάνε τώρα όλες τις εξετάσεις για να είσαι σίγουρη και ο γιατρός σου για το γίνεται μέσα σου. Και μετά απο υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση και ο γιατρός ξέρεις τι να κάνει ακριβώς και ποιά μέθοδο να ακλουθήσει και εσύ θα ξερεις τί σου γίνεται...

Λένη μου, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!! μέσα απο την καρδιά μου. Δηλαδή αύριο ωοληψία και την Δευτέρα εμβρυομεταφορά :) Είναι και του Αγίου Κων/νου αύριο, μεγάλη γιορτή και σίγουρα θα σε βοηθήσει!!!

φιλιά σε όλες!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλημέρα...

Μεγάλωσε λίγο το αυγουλάκι μου... Πάλι καλά.

Κυριακή την ενεσουλα και βουρ για Τριτη μετα... Αντε να δουμε... Μπας και γίνει το θαμα.

Τι να πω ρε κορίτσια, ξερω οτι θα με μαλώσετε αλλά με εχει πιάσει μια απάθεια... Εχω σταματήσει να το σκέφτομαι, εχω σταματήσει να αγχώνομαι... ισως εχω σταματήσει και να ενδιαφέρομαι να πω... Σκεφτομαι να δοκιμάσω 2-3 μήνες ετσι να τελειωνουμε και να παμε για σπερματεγχυση μπας και τα καταφερουμε. Αλλά δεν είμαι πια ζεστη... ειμαι αδιαφορη. Δεν ξερω αν σας το εξηγω καλα... Απάθεια... αυτή ειναι η πιο σωστή λέξη.

Λενη μου, καλη επιτυχια για αυριο μεσα από την καρδια μου!!! Θα πανε ολα καλα! Και μην αγχώνεσαι, πόσα θα πάρουνε δεν εχει καμια σημασια, ενα τυχερο και γερο χρειαζεται μονο. Τιποτα αλλο!!!

Laloo, δεν ξερω ακριβως την ιστορια σου και δεν εχω και εμπειρια με εξωσωματικη για να σου πω, αλλά ξερω ότι το να εχεις ενα γιατρο που να σου ταιριαζει ειναι το πιο σημαντικο απ' ολα!!! Τον καλυτερο γιατρο να εχεις, αν δεν τον εμπιστευεσαι δεν καταφερνεις τιποτα...

Φιλια σε ολες...

Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!:)Πριν λίγο γύρισα αθήνα και βλέπω MissPiggy και Leni7 ετοιμάζεστε για ωοληψία;;Καλή επιτυχία και στις δυο σας:!::!::!:Εγώ μάλλον κρύωσα εκεί που πήγα έχει βουλώσει η μύτη μου απο την μία μερία μονο και το αυτί μου.Ελπίζω να μην χειροτερέψω τώρα που σε 3 μέρες έχω να κάνω και την σαλπιγγογραφία:-(

Ευχαριστώ παρα Πολύ Κορίτσια! Να'στε καλα!

Θα σας γράψω μόλις μπορέσω να σας πω τα νεα μου.

Η εμβρυομεταφορα μάλλον θα γίνει Τρίτη. Ανάλογα, θα το δούμε στην πορεία!

Πολλα φιλια σε όλες:-)

Καλημέρα κορίτσια μου,

Μελανια πως είσαι; Δεν πιστεύω να αρρωστησες Τελικά; Παντως μην ανησυχείς για τη σαλπιγγογραφεια, δεν είναι Τίποτα πραγματικά! Μακάρι να μην δείξει Τίποτα!

Λενη μου Εσυ τι κανεις;;; Σε Έχω πολυ στο μυαλό μου. Σου είπαν

Ποσά προχώρησαν; Πως πήγαν;;;

Αν κανεις Τριτη εμβρυομεταφορα θα μετράμε μαζί 14 μέρες. Και Εγώ την Τριτη θα Έχω ωορρηξια. Φυσικά Από σένα θα έχουμε περισσότερες προσδοκίες, Αλλά θα έχουμε παρέα η μια την άλλη!

Όλα θα πανε Καλά, Έχω πολυ Καλο προαισθημα για σένα!!!

Περιμένω νέα σου ε;;;

Φιλία πολλα!

c12e25debb.png

Λένη, τί έγινε? Όλα καλα, έτσι? Περιμένουμε να μας γράψεις νεα, όταν εσύ μπορείς. Γιόρταζες χθες? Αν ναι,χρόνια σου πολλά και να εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και στον επόμενο χρόνο να κρατάς στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου!!!

Μισπίγκυ, καλη επιτυχία και σένα και να γιορτάζουμε μαζί και για τις δύο τα θετικά αποτελέσματα!!!

Μελανία, καλή επιτυχία αύριο στην σαλπιγγογραφία και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες !

Καταρχας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας! Ευχομαι και σε σας φιλεναδες μου ο,τι επιθυμειτε:-) Υγεια πανω απ'ολα, ευτυχια, τυχη και βεβαια....γερα μωρακια!!!

Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξης.. Έκανα την ωοληψια το Σαββατο και μου πήραν τελικά 7 ωαρια. Ο γιατρός μας ειχε πει οτι μπορει να κανει μικρογονιμοποιηση και μπορει και να μην κανει, αναλογα με το πώς θα εβλεπε το σπερμα. Παρολο λοιπον που το σπερμα δεν ηταν κακο, σκεφτηκε να κανει το εξης. Εβαλε στα 3 ωαρια σπερμα χωρις μικρογονιμοποιηση και στα αλλα 4 εβαλε επεξεργασμενο σπερμα..

Τα 3 που ηταν χωρις μικρο/ση σπερματος δεν γονιμοποιηΘηκαν καν! Είπε ότι αυτο δειχνει οτι τα ωαρια μου δεν Είναι συμβατα με τα σπερματοζωαρια του άντρα μου, δηλ. Αυτο το σπερμα δεν γονιμοποιει το δικό μου ωαριο! Προφανώς, γιαυτο τόσα Χρόνια δεν εμένα Μονή μου Εγκυος! Και επίσης, αν είχα κάνει Σπερματεγχυση θα Ήταν χαμένη υπόθεση και πάλι.

Τα Αλλα 4 λοιπόν γονιμοποιηΘηκαν κανονικα αν και μεχρι χθες τουλαχιστον τα 3 προχωράγανε καλα. Κορίτσια προσεύχομαι για αυτα τα 3 να προχωρήσουν για να γίνει η εμβρυομεταφορα την Τρίτη. Έχω Πολύ αγωνία!!

Μισπιγκυ μου, απο την Τρίτη και μετα θα περιμένουμε μαζι:-) Πόσο το Θέλω να μείνουμε και οι 2 αυτο το μήνα! Θα Είναι διπλή χαρα για μένα! Έκανες την pregnyl χθες τελικα?

Kopelia μου σ'ευχαριστω πολυ και για τις ευχες σου και για την υποστηριξη σου..

Εχεις υπερηχο εσυ αυτη την εβδομαδα?

Μελανια μου περιμένουμε νεα σου απο την σαλπιγγογραφια! Θα δεις ότι δεν Είναι τίποτα!Ολα θα πανε καλα!!

Μισπιγκυ μου, απο την Τρίτη και μετα θα περιμένουμε μαζι:-) Πόσο το Θέλω να μείνουμε και οι 2 αυτο το μήνα! Θα Είναι διπλή χαρα για μένα! Έκανες την pregnyl χθες τελικα?

Λενη μου, εγώ να δεις ποσο θα το ήθελα... Τριπλή χαρά θα ήταν και ας είμαστε μονο 2!

Αλλά τελικά είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε που δεν ξέρω τι να πω πια...

Είδες και σε εσάς. Όλα δείχνουν μια χαρά και τελικά υπάρχει ασυμβατότητα σε ενα σημείο που δεν μπορείς να το προβλέψεις...

Ισως τελικά η λύση να είναι η εξωσωματική... και να γλιτώνεις όλη αυτή την κούραση και τη φθορά των πολλαπλών απογοητεύσεων...

Θέλω να ελπίζω ότι το πρόβλημα ήταν η ενδομητρίτηδα και τωρα θα είναι ολα καλά. Θα δώσω 3 μήνες περιθώριο, αλλά αν δεν δουλέψει... θα προχωρήσω και εγώ δραστικά, όπως εσυ.

Δεν ξύπνησα καλά σήμερα... φαίνεται?

Ισως φταίει που ετρεχα στην εφορία πρωι πρωί...

Μελανιά περιμένουμε νεα ε?

Φιλια σε όλες και κυριως στο μωράκι της Κοπελιας!!!!!

c12e25debb.png

Καλημέρα κι απο μένα.

Λένη μου πολύ καλά είναι τα νέα σου!!!! :) Θα προχωρήσουν και τα 3 και θα κανεις αύριο την εμβρυομεταφορά... Είμαι σίγουρη οτι έκανες την σωστη επιλογή για εξωσωματική και θα έχεις και τα καλύτερα αποτελέσματα!!! Στο εύχομαι μέσααπο την καρδιά μου και με τη σκέψη μου είμαι μαζί σου... :)

Μισπίγκυ μακάρι να ήταν ο λόγος η ενδομητρίτιδα και αυτό τον μήνα να έχεις θετικό τεστ μαζί με τη Λένη :) Ωρε πανηγύρια τότε!!! χιχι

Εγώ έχω απο χθες κάτι μικροσυσπάσεις και ξεκίνησα μαγνήσιο. Ανησύχησα λίγο, αλλά σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα. Το απόγευμα θα κάνω υπέρηχο και αν συνεχιστούν οι συσπάσεις θα κάνω καρδιοτοκογράφημα για να δούμε αν είναι επικίνδυνες για πρόωρο τοκετό. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Μελανία περιμένουμε τα νέα σου...

Καλό μας μεσημέρι!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Κορίτσια να μαι κι εγώ ;).Δεν αρρώστησα τελικά.Νιώθω καλύτερα απο χτες το βράδυ.Σήμερα πήγα για την σαλπιγγογραφία πολύ αγχος είχα και πήρα και παυσίπονα.Χειρότερα το περίμενα πάντως σαν εμπειρία...Όλα καλά μου είπαν ευτυχώς πονάω ακόμα λίγο πάντως.Leni μου τι καλά:PΠολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά.MIssPiggy μακάρι όλα να πάνε καλά και σε σένα.Kopelia το μωράκι σου κάλα;Πήγες για τον υπέρηχο;Κορίτσια πολύ χαίρομαι που τελείωσα και με την σαλπιγγογραφία.Πλησιάζει ο καιρός και για μένα:P:p:p

Kopelia μου Γιατί έτσι; Ο γιατρός τι σου είπε; Πονας κιόλας; Πιστεύω να μην Είναι τίποτα! Έχω ακούσει ότι βοηθάει το μαγνήσιο στις συσπασεις, τι να πω; Ελπίζω να περάσει γρήγορα κοριτσάκι μου...

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας και γω νομιζω πως εκανα το σωστο δεν θελω να χανω αλλο χρονο.Θελω να ειναι η τριτη και η τελευταια μου.

Λενη μου μπραβο κοριτσι μου ολα καλα θα πανε θα δεις.Ηταν για να γινει τωρα.Καλη επιτυχια κοριτσι μου για αυριο,να εχεις τρια τελεια εμβρυακια σου ευχομαι!!

Καλημέρα κορίτσια,

Λενη μου ήθελα να σου ευχηθώ Όλη την Καλή τύχη του κόσμου!!

Θα πανε Όλα Καλά. Μην ανησυχείς για Τίποτα!

Κοπελια τι έγινε;;; Πηγες στο γιατρο; Ειναι Όλα Καλά έτσι;;

Μελανια Από το ύφος σου συμπεραινω ότι δεν έδειξε κάτι η σαλπιγγογραφεια, Όλα καθαρά ε; Πως θα προχωρήσεις τώρα; Ποτε θα πας στο γιατρο σου;

Λαλού σου εύχομαι να είναι Τριτη και τυχερή! και θα είναι! Ποτε ξεκινάς; Ή έχεις ήδη ξεκινήσει;

Εγώ Έκανα ότι έπρεπε να κάνω και για αυτο το μήνα... τώρα η γνωστή υπομονή... Μακάρι να είναι η τελευταία φορά...

c12e25debb.png

Καλημέρα :)

Σήμερα ήρθε ο ξυλουργός για να φτιάξει μια ντουλάπα, ωστε να μεταφερουμε τα ρούχα μας εκεί και να αφήσουμε χώρο για το νέο μέλος... Οι συσπάσεις, μου είπε η γιατρός οτι είναι φυσιολογικές σ' αυτό τον μήνα και θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. Θέλει ξεκούραση και αν δω οτι συνεχίζονται θα κάνω καρδιοτοκογράφημα για να δούμε πόσο επικίνδυνες είναι για το μωρό. Η μπεμπούλα έχει φτάσει τα 900 γρμ και τραβάει την ανηφόρα... Χθες όλο το μεσημέρι έπαιζε μέσα στην κοιλιά και την ώρα που΄πήγαμε στη γιατρό κοιμόταν, χιχι.

Λένη μου καλή επιτυχία!!! Ηρεμία και ξάπλα απο την στιγμή που θα γίνει η εμβρυομεταφορά. Έχεις ανθρώπους να σε βοηθούν στο σπίτι? Εσύ, καλό είναι να μη σηκώνεσαι καθόλου.

Μισπίγκυ, καλά αποτελέσματα και σε σένα και να είναι ο τυχερός σου μήνας, μέσα απο την καρδιά μου!!!

Μελανία, πώς είσαι σήμερα? Τί θα κάνεις απο δω και πέρα?

Λαλού έχεις ξεκινήσει εξωσωματική ή είναι να ξεκινήσεις τώρα? Ποιό πρωτόκολλο θα ακολουθήσεις, το βραχύ ή το μακρύ? Καλή επιτυχία και να είναι η τρίτη και τυχερή!!!

Φιλιά σε όλες και περιμένουμε νέα...

dT6Fp3.png

4555p3.png

Μελανια Από το ύφος σου συμπεραινω ότι δεν έδειξε κάτι η σαλπιγγογραφεια, Όλα καθαρά ε; Πως θα προχωρήσεις τώρα; Ποτε θα πας στο γιατρο σου;

Εγώ Έκανα ότι έπρεπε να κάνω και για αυτο το μήνα... τώρα η γνωστή υπομονή... Μακάρι να είναι η τελευταία φορά...

Καλημέρα MissPiggy υπομονή λοιπόν και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι:rolleyes: Η σαλπιγγογραφία ήταν καθαρή όλα καλά.Την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού με τον γιατρό:DΕπιτέλους:rolleyes:

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας και γω νομιζω πως εκανα το σωστο δεν θελω να χανω αλλο χρονο.Θελω να ειναι η τριτη και η τελευταια μου.

Στο εύχομαι ολόψυχα Laloo μου!

Καλημέρα :-)

Σήμερα ήρθε ο ξυλουργός για να φτιάξει μια ντουλάπα, ωστε να μεταφερουμε τα ρούχα μας εκεί και να αφήσουμε χώρο για το νέο μέλος... Οι συσπάσεις, μου είπε η γιατρός οτι είναι φυσιολογικές σ' αυτό τον μήνα και θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. Θέλει ξεκούραση και αν δω οτι συνεχίζονται θα κάνω καρδιοτοκογράφημα για να δούμε πόσο επικίνδυνες είναι για το μωρό. Η μπεμπούλα έχει φτάσει τα 900 γρμ και τραβάει την ανηφόρα... Χθες όλο το μεσημέρι έπαιζε μέσα στην κοιλιά και την ώρα που΄πήγαμε στη γιατρό κοιμόταν, χιχι.

Μελανία, πώς είσαι σήμερα? Τί θα κάνεις απο δω και πέρα?

Ελπίζω όλα να συνεχιστούνε καλά Kopelia.Εγώ τώρα περιμένω απλά να με δει ο γιατρός την άλλη βδομάδα και να δούμε πότε ακριβώς και πως θα ξεκινήσουμε.Φιλιά στο κοριτσάκι σου!!:-)

Γεια σε όλες:-)

Μόλις γύρισα σπιτάκι! Μου βάλανε 3 εμβρυακια και απο δω και πέρα προσευχομαστε!

Η χοριακη, την άλλη Τρίτη, δλδ 7 ιουνίου!

7 ωαρια, 7 ιουνίου, πολυ 7 Έπεσε! Χαχα

Misspiggy μου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση! Εσυ ποια μέρα θα πρέπει να κανεις τεστ; Για να δω αν θα μάθουμε την ίδια μέρα! Μ'αρεσει που θα περιμένουμε μαζι:-) έχει πλάκα!

Εσυ Κοπελια είσαι Καλύτερα, έτσι; Σου είπε κάτι άλλο ο γιατρός; Εύχομαι να μην σε ξαναανησυχησει η μπεμπα σου, Αλλα κι εσυ να ξεκουράζεται, μην παίρνεις θάρρος:-P Ασε τον άντρα σου να ασχοληθεί με τους ξυλουργους και τις δουλειές!

Μελανια μου, στον γιατρο Ποτέ θα πας να δείξεις την σαλπιγγογραφια; Μπραβο που Ήταν Καλή! Πιο Είναι το επόμενο βήμα;

Laloo μου και εσένα σε σκέφτομαι. Θα κανεις λαπαροσκοπηση τελικά;

Πάντως ρε παιδια Είναι Πολύ περίεργη η αίσθηση της εξωσωματικης.. Κάθεσαι σε ενα κρεβάτι, χωρίς να είσαι ούτε άρρωστη, ούτε χειρουργημενη, ούτε τίποτα και δεν Ξέρεις και πώς να αισθανθεις. Να χαρεις; Να μην χαρεις; Περίεργη φάση γενικά..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...