Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Kopelia μου Πολύ Χαιρομαι που ο υπέρηχος πήγε μια χαρα, Εύχομαι να πανε Ολα τέλεια μέχρι το Τέλος!! Ώστε μάλλον κοριτσάκι ε; Τι ωραία:-) :-)

Θα το σιγουρεψετε την επόμενη φορα βέβαια..

Miss piggy εσυ πως πας με την τραχηλιτιδα; Απο τι προήλθε, Ξέρεις; Έτσι ξαφνικά την επαθες εκείνη τη μέρα;

Εγω αδιαθετησα επιτέλους οπότε θα πάρω τον γιατρο μου να δω Ποτέ θα μου πει να πάω..

Mummy soon ολα ok ?

Καλημέρα :)

Καλή επιτυχία αυτό τον μήνα. Θα παρακολουθείς κάθε μέρα ενδομήτριο κλπ ή όχι?

Καλημερα,

Λογικα από κάποιο βακτήριο. Περνω αντιβιωση ενδοκολπικη και εκανα και μια καλλιεργεια απο το αιμα για να δουμε μηπως ειναι χλαμύδια... Σημερα πήγα και εδωσα αιμα, σε 2 βδομαδες θα εχω αποτελεσματα.

Και την Δευτερα πάω για υπερηχο... Και προχωραμε...

Αντε να τα καταφερουμε παρεα αυτο το μηνα!!

Που ειναι η mommy soon????

Αίμα περιόδου σου πήραν? Μια φίλη μου που είχε χλαμύδια και δεν μπορούσε να συλλάβει, της πήραν αίμα περιόδου και βρήκαν την μήτρα γεμάτη χλαμύδια. Τον μήνα που ξεκίνησε να παίρνει αντιβίωση έμεινε και έγκυος.

Γι' αυτό τα μικρόβια θεωρώ οτι είναι ανασταλτικός παράγοντας για σύλληψη. Οπότε καλά κάνεις και καταπολεμάς την τραχηλίτιδα τώρα για να είσαι ήσυχη μετά.

Καλή επιτυχία και σε σένα κοπέλα μου και να έχουμε διπλή χαρά αυτό τον μήνα.

Η mummysoon εξαφανίστηκε... κι εμείς περιμένουμε :)

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που μου δώσατε και εσένα mazi και εσένα mummysoon.

Μας έχει πιάσει ανυπομονησία με τον άντρα μου για να ξεκινήσουμε. Έχουμε θετική σκέψη και αισιοδοξία, αλλά υπάρχει και ο φόβος μέσα μας και λίγο άγχος.

Περιμένω περίοδο στις 24 ή 25 Νοεμβρίου, οπότε και θα πάρω τηλ στο κέντρο για να μου δώσουν οδηγίες για τις ενέσεις και τις εξετάσεις.

Μου τα έχουν δώσει βεβαίως σε χαρτιά αναλυτικά, αλλά μου ειπαν να επικοινωνήσω και μαζί τους τηλεφωνικά.

Να είστε κι εσείς αισιόσοξες και όλα θα πάνε καλά και στις τρείς μας!!!

Σου εύχομαι από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά! Έκανα κι εγώ εξωσωματικές (4) και τώρα έχω τον γιο μου στην αγκαλιά μου, είναι 20 μηνών. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να πιστέψεις σε αυτό που κάνεις, στον γιατρό σου, στην ομάδα του, να μην επηρεάζεσαι από τρίτους και να είσαι περήφανη κι εσύ και ο άντρας σου (αυτό μου το είχε πει ο πατέρας μου όταν ξεκίνησα)! Κάθε άνθρωπος που προσπαθεί να φέρει στον κόσμο ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο, είναι ευλογημένος... Καλή επιτυχία!:)

Καλημερα κοριτσια. Συγνωμη που δεν σας εγραψα αυτες τι μερες αλλα δεν ημουν σε θεση. Δυστυχως τα πραγματα για εμενα δεν πηγαν τοσο καλα οσο θα ηθελα...Τη δευτερα που πηγαμε στο γιατρο ειδαμε οτι το ενα το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε και το αλλο δεν ειδε καρδια ο γιατρος. Μας εδωσε ενα περιθωριο μεχρι την παρασκευη αλλα μας ειπε να μην ελπιζουμε και πολλα. Περασα αυτες τις μερες μεγαλο σοκ. Στεναχωρεθηκα εκλαψα πολυ και τωρα αρχιζω να ανασυγκροτω δυναμεις και να σκεφτομαι πως θα συνεχισουμε. Κοπελια μου χαιρομαι που προχωρανε καλα τα πραγματα για σενα και το μωρακι σουκαι ευχομαι να ειναι καλα μεχρι το τελος..Υπομονη κανουμε ολες και δυστυχως δεν ξερουμε πως μπορουν τα πραγματα να εξελιχθουν μεχρι το τελος....Πηραμε χαρα και τωρα πικρα...πολυ πικρα...Ας μην σας μαυρισω αλλο την ψυχη και εσας ξερω οτι θα σας στεναχωρησω κι οτι νοιαζεστε πολυ και σας ευχαριστω για ολα...Η ζωη συνεχιζεται μαζευουμε τα κομματια μας και ξεκιναμε απο την αρχη..ευτυχως εχουμε αλλα 7 εμβρυακια ελπιζω καποιο απο αυτα να ειναι και το τυχερο μας αν παλι οχι εχει ο θεος δεν θα το βαλω κατω γιατι ξερω οτι υπαρχουν και χειροτερα...Φιλια σε ολες...και παλι συγνωμη που δεν εγραψα αλλα δεν μπορουσα...εχω ομως ανθρωπους διπλα μου που με αγαπουν πολυ και με βοηθησαν να σταθω ξανα γρηγορα στα ποδια μου..Το κακο ειναι οτι δεν πιστευω σε θαυματα...Την παρασκευη λοιπον θα σας πω τα τελικα αποτελεσματα.

[URL="http://lilypie.com"]
[/URL]

Γλυκια μου...τι να σου πω? Δεν ξερω..

Ξερω ακριβως πως νοιωθεις γιατι το περασα κι εγω...με ενα μωρακι βεβαια, οχι με διδυμα, αλλα δεν εχει σημασια..

Πολυ κριμα, κι οτι και να σου λενε, δεν ειναι δυνατον να μην στεναχωριεσαι...

Εμεις θα ειμαστε κοντα σου οτι κι αν θελησεις να μας πεις, και θα σε υποστηριζουμε..

Περιμενουμε νεα σου. οποτε μπορεσεις παλι..

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου... Τι να σου πω Τωρα... Δεν υπάρχουν λόγια. Το φοβήθηκα οτι κάτι δεν πήγε καλα όταν δεν Ειδα νέα σου την Τριτη...

Περίμενε όμως μέχρι την Παρασκευή να δεις τι θα σου πει ο γιατρός. Δεν ξέρεις τι θα γίνει, μπορει να ακούσετε τελικά καρδούλα. Μην ξεχνάς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Το πιο σημαντικό το είπες Μονή σου, εχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν... Οι Άγγλοι λένε count your blessings, not you losses. Εγώ όταν ποναω πολυ αυτο σκέφτομαι, όσο δύσκολο και αν ειναι.

Εμείς θα Είμαστε πάντα Εδω, φίλες σου, Έστω και απο μακριά... Οποτε θέλεις ξαναγράψε μας...

c12e25debb.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη στηριξη..δεν θελω να ελπιζω για να μην απογοητευτω οτι ειναι να γινει θα γινει..Να ειστε καλα με βοηθατε πολυ και το ξερετε. Σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου..

[URL="http://lilypie.com"]
[/URL]

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη στηριξη..δεν θελω να ελπιζω για να μην απογοητευτω οτι ειναι να γινει θα γινει..Να ειστε καλα με βοηθατε πολυ και το ξερετε. Σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου..

Αχ, βρε κοπέλα μου στενοχωρήθηκα πολύ... Είχαμε όλες πολύ αγωνία! Να ξέρεις όμως οτι γίνονται θαυματα κι ένα απο αυτά μπορεί να γίνει την Παρασκευή και να ακούσετε καρδούλα. Ήταν νωρίς την Δευτέρα να την ακούσετε. Κι εμείς την ακούσαμε στον πρώτο υπέρηχο, αλλά δεν τον κάναμε τόσο σύντομα γιατί δεν θα ακουγόταν καρδιά.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου κι εμείς θα είμαστε όποτε μας θελήσεις και κυρίως με την σκέψη μας και την προσευχή μας.

Ο επιμένων πάντα νικά!

Πολλά φιλιά και υπομονή μέχρι αύριο!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Σου εύχομαι από την ψυχή μου να πάνε όλα καλά! Έκανα κι εγώ εξωσωματικές (4) και τώρα έχω τον γιο μου στην αγκαλιά μου, είναι 20 μηνών. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να πιστέψεις σε αυτό που κάνεις, στον γιατρό σου, στην ομάδα του, να μην επηρεάζεσαι από τρίτους και να είσαι περήφανη κι εσύ και ο άντρας σου (αυτό μου το είχε πει ο πατέρας μου όταν ξεκίνησα)! Κάθε άνθρωπος που προσπαθεί να φέρει στον κόσμο ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο, είναι ευλογημένος... Καλή επιτυχία!:)

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Είμαι ήδη στον 4ο μήνα και περιμένω με αγωνία να περάσει ο καιρός να κρατήσουμε το αγγελούδι μας αγκαλιά. Να σου ζήσει ο γιόκας σου. Θα επιχειρήσεις κι άλλη εξωσωματική?

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Mommy soon, ηθελα και εγω να σου πω ότι σε σκεφτόμαστε ολες πολύ! Σου ευχομαστε το καλυτερο και οποτε εισαι ετοιμη, μοιρασου τα νεα σου...

Σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να ακουσεις καρδουλα!

c12e25debb.png

Κοριτσια ασχημα τα νεα δυστυχως. Αυριο πρωι παω για καθαρισμο...κομματια...δεν μπορω να γραψω....

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ Κ ΨΥΧΙΚΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ! ΚΛΑΨΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΦΙΛΙΑ

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε mummy sοon μου... Υπομονή γλυκιά μου..

Ξέρω ότι Τώρα δεν μπορούμε να σου πούμε πολλα πράγματα, δεν βοηθάει τίποτα..

Τουλάχιστον Ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις εγκυος και ότι σύντομα θα ξαναμεινεις και θα πανε ολα καλα.. Σε σκεφτόμαστε πολύ, και ειμαστε εδω οτι κι αν θελήσεις να συζητησεις..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΝΕΑ ΜΕΡΑ,ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΌΡΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΚ? ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΜΕ ΑΘΗΝΑ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΜΑΜΥΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ! ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ?ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ?ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΛΕΝΗ? ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ?

ΜΙΣΠΙΓΚΥ? Η ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Γεια σας Κορίτσια..

Κοπελια μου μας έδωσες λίγο ώθηση να ξεκινήσουμε να ξαναγραφουμε:-)

Μετα απο αυτα που μας είπε η mummy soon σαν να "παγωσαμε" όλες λίγο..

Ελπίζω να είσαι καλα mummy soon μου,όσο γίνεται τελοσπαντων.. Σε σκεφτόμαστε..

Εσυ Κοπελια πως τα πας; Χαιρομαι που αρχισες τις βολτιτσες, παει να πει ότι νοιωθεις γενικά Καλύτερα! Ποτέ έχεις πάλι υπέρηχο; Ταλαιπωρηθηκες στην καμπύλη ζάχαρου ε; Τι να γίνει, όλες οι έγκυες παραπονιούνται για αυτη την εξέταση!

Miss piggy εσυ σε τι φάση είσαι; Ποτέ Είναι οι "μέρες" της προσπάθειας;

Εγώ κοντευω.. Πήγα στον γιατρο την προηγούμενη εβδομάδα και Είπαμε θα αρχίσουμε παρακολούθηση και προγράμματισμενη επαφή. Μου πρότεινε αν Θέλω να πάρω Λίγες ορμονες ωστε να κάνω 2-3 αυγουλακια αντί 1 και έτσι να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσω. Έτσι μου έδωσε μια Πολύ μικρή δόση και το παρακολουθούμε. . Αν δεν μείνω αυτο το μήνα, τον άλλο δεν θα πάρω τίποτα, θα το κάνω εντελώς φυσικά και αν δεν μείνω και τον άλλο το ξαναβλεπουμε. Αλλα αφου θα μείνω *δεν θα χρειαστεί να σκεφτώ για μετα... Έτσι δεν Είναι????

Άντε Κορίτσια υπομονη και Καλή επιτυχία σε όλες ..!

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Μummy soon να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε ολες!

Λενη!!!!!!!!! Με ενθουσιαζει η αισιοδοξια σου!

Εγω ειμαι μια χαρα... Εχω ενα αυγουλακι 12mm και θα ξαναπαω αυριο να το ξαναδω. Λογικα Πεμπτη ενεσούλα και Σαβατο ωορηξια...

Για να δουμε... Μου ειπε οτι αν δεν μεινω και αυτη τη φορα, θα παρω χαμηλή δόση γοναδοτροπινης στον επόμενο κύκλο για να κανω 2 ή 3 αυγουλάκια. Οπότε θα εχω τις γνωστες γραφειοκρατικές βλακειες για να τα γράψω... Για να δούμε, θα χρειαστεί?

Κοπελια μου, πολύ καλα μου ακούγεσαι και σε χαιρομαι...

c12e25debb.png

Miss piggy!! Kι εγω γυρω στο Σαββατο-Κυριακη το βλεπω για ωορρηξια!!

Λες να μεινουμε ταυτοχρονα? χαχα Να το δω κι αυτο !!

Παντως σου ειπε τα ιδια με μενα να κανεις τον επομενο μηνα :-) Αστα, κι εγω ταλαιπωρηθηκα για να τα γραψω τα φαρμακα γιατι μου εδωσε να γραψω σαν να κανω εξωσωματικη. Ετσι θα εχω και αποθεμα αν χρειαστω και στο μελλον (που οπως ειπαμε δεν θα χρειαστω, χαχα). Τελοσπαντων, ελπιζω η φετινη 25η μαρτιου να ειναι η δικη μας επανασταση, και να μας πανε ολα καλα!! Φιλακια

Κορίτσια ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!μέσα απο την καρδιά μου. Την Κυριακή στην εκκλησία θα ανάψω για σας ένα κεράκι για να βοηθήσει κι ο Θεούλης σίγουρα :) Και μετά θα έχουμε την γλυκιά αναμονή κι ελπίδα.Όλες λοιπόν, μαζί και η mummysoon ξεκινάτε για το θαύμα...Πάντως το άγχος δεν σταματάει ούτε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλα αποθέματα δύναμης και ψυχραιμίας, αλλά ειλικρινά εύχομαι να το ζήσετε σύντομα, πολύ σύντομα και όλες να κρατήσουμε γερά και υγιή τα μωράκια μας αγκαλιά στο τέλος της 9μηνης αναμονής.

Εγώ όντως νιώθω πολύ καλύτερα. Εχω μεγαλύτερη διάθεση και κουράζομαι λιγότερο. Βέβαια ο βραδινός εμετός με θυμάται γύρω στις 10 κάθε βράδυ, αλλά δεν με πειράζει, το συνήθισα, αρκεί το μωράκι μας να είναι καλά!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Mummysoon, γράψε όποτε μπορείς πώς είσαι και τί θα κάνεις αφού συνέλθεις...

dT6Fp3.png

4555p3.png

Miss piggy πως τα πας; Αύριο είναι η προγράμματισμενη επαφή;

Να σε ρωτήσω, εσυ κάνεις pregnyl ή Όχι; Ποτέ την κάνουμε Ξέρεις;

Εγώ θα πάω αύριο να με δει και μου είπε ότι αν έχει φτάσει τα 17mm θα κάνουμε pregnyl και Μέσα σε 36 ώρες θα γίνει η ωορρηξια.. Πες μου κι εσυ, τι σου είπε;

Το Υπολοιπο team τι κανει;;

Καλημέρα Λενη μου!

Ναι και Εγώ κάνω pregnyl. Οι δικές μου οδηγειες λένε το εξής:

Μολις φτάσει το μέγεθος που θέλει μου λέει να κάνω την pregnyl το ίδιο βράδυ, Είναι ενδομυικη και δεν Μπορείς να το κανεις Μονή σου (Εμενα μου την κάνει η κουμπαρα μου συνηθως) και μετα ερχόμαστε σε επαφή 2 φορές, το ίδιο βράδυ και 32 με 36 ωρες μετα.

Πχ. Τετάρτη βράδυ στις 22.00 εκανα την ένεση (Ειδα και κουμπαρα και βαφτιστηρι!) μετα επαφή το ίδιο βράδυ και σήμερα Παρασκευή επαφή κατα τις 10.00 Δηλαδη 36 ωρες μετα...

Και Τωρα Ελπίζω... Ποιος ξέρει... Μπορει να κάνω Πάσχα διπλή! Μακάρι!

Ελπίζω να σε βοηθησα και σου εύχομαι και ΕΣΥ διπλή αυτο το μήνα!!!! Πλάκα θα έχει να Είμαστε μαζι!!!

Περιμένω νέα σου!

Φιλια σε όλες τις κοπελιες της παρέας μας!!!

Πάω εκδρομή Τωρα, για Καλη τύχη!

c12e25debb.png

Καλημέρα miss piggy μου!

Ευχαριστώ που μου τα εγραψες τόσο αναλυτικά!

Εγώ θα πάω σημερα σαββατιατικα να με δει και μάλλον θα μου πει να κάνω σημερα το βράδυ την pregnyl. Οπότε είμαστε ακριβως στην ίδια φάση με 2-3 μέρες διάφορα!

Αν μείνουμε κι οι 2 μαζι θα έχει πλάκα, θα είμαστε ίδιες εβδομάδες! Μα πως συγχρονιστηκαμε έτσι; Φοβερό!

Καλα να περάσεις εκει που είσαι, χαλάρωσε, και θα τα πούμε σύντομα:-)

Κοπελια ΕΣΥ πηγές καμία εκδρομή;

Mummy soon μου εσυ πως τα πας ρε κοριτσάκι;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...