Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!Ετυχα πανω στο θεμα σας σημερα κ εχω γεμισει αισιοδοξια..εγω σε 2 βδομαδες εχω ραντεβου με γιατρο,σε αλλο κεντρο βεβαια,αλλα αποφασισα να κανω την αρχη τουλαχιστον...κ εμεις μαλλον παμε για εξωσωματικη,αλλα θα ξερω σιγουρα τοτε...

ηθελα να σας κανω μια ερωτηση...ωραια παμε στο κεντρο,κανουμε την εξωσωματικη κ ολα καλα(ειπαμε,γεμισα αισιοδοξια!!:D)...στην εγκυμοσυνη,ποιος γιατρος σε παρακολουθει?καποιος απο το κεντρο ή ο δικος σου??

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Διαφημίσεις

Leni μου οπως τα λες εχεις δικιο και σωστα τα εχεις σκεφτει.Χαλαρωσε μεχρι το Σεπτεμβριο και απλα να το εχεις καπου στην ακρη του μυαλου σου αν δεν γινει κατι μεχρι τοτε.Εχεις πολλες πιθανοτητες να μεινεις φυσιολογικα.

Εγω ναι πηγα και σε αλλον γιατρο και τωρα μου εχει δωσει να κανω καρυοτυπο και για θυροειδη που δεν ειχα κανει.Περιμενω να αδιεθετησω και να τις κανω.Σε σκεφτομαι πολλες φορες οταν λιγο μπερδευομαι γιατι η αληθεια ειναι οτι με βοηθησες αρκετα στο τι να αποφασισω με αυτα που περασες.Θα σου στειλω πμ.

Καλημερα κοριτσια!!Ετυχα πανω στο θεμα σας σημερα κ εχω γεμισει αισιοδοξια..εγω σε 2 βδομαδες εχω ραντεβου με γιατρο,σε αλλο κεντρο βεβαια,αλλα αποφασισα να κανω την αρχη τουλαχιστον...κ εμεις μαλλον παμε για εξωσωματικη,αλλα θα ξερω σιγουρα τοτε...

ηθελα να σας κανω μια ερωτηση...ωραια παμε στο κεντρο,κανουμε την εξωσωματικη κ ολα καλα(ειπαμε,γεμισα αισιοδοξια!!:D)...στην εγκυμοσυνη,ποιος γιατρος σε παρακολουθει?καποιος απο το κεντρο ή ο δικος σου??

Καλημέρα και Καλώς μας βρηκες!

Ο κανόνας "καλής συμπεριφοράς" μεταξύ γιατρών λέει ότι πηγαίνεις στο κέντρο και σε παρακολουθούν μέχρι να μείνεις έγκυος. Μόλις μείνεις σε στέλνουν πίσω στο γιατρό σου, ειδικά αν οι 2 γνωρίζονται και ο ένας σε Έχει συστήσει στον άλλο. Εγώ έχω αλλάξει 2 γιατρούς για υπογονιμοτητα και οι 2 μου είπαν ότι μόλις μείνω έγκυος θα Πάω πίσω στο γυναικολογο μου για να με παρακολουθήσει στην εγκυμοσύνη και στη γέννα φυσικά.

Απ΄οτι έχω καταλάβει οι γιατροί που κάνουν εξωσωμαυικες δεν θέλουν να μπλεκουν με γεννες και δεν θέλουν να βγάλουν όνομα ότι "κλέβουν" τους πελάτες των άλλων.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που τα κάνουν και τα 2, Οπότε εκει έχεις εξαρχής γυναικολογο που κάνει και εξωσωματικη, Αλλά μάλλον αυτο δεν είναι η περίπτωση σου.

Σου εύχομαι να σου πανε όλα Καλά! Και πολυ σύντομα να είσαι έγκυος!

Αν θέλεις πες μας και την ιστορία σου... Πόσο καιρό προσπαθείς, αν Ξέρεις που είναι το πρόβλημα και δεν μένεις έγκυος, την ηλικία σου ίσως... Ότι Θες!

Φιλία και Καλημέρα σε όλες!

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!ευχαριστω πολυ για την απαντηση,κατι τετοιο υπεθεσα οτι θα γινοταν..

λοιπον,εγω ειμαι 27 χρονων κ μετα απο 2 χρονια ακαρπων προσπαθειων αποφασισαμε να ψαχτουμε λιγο.εκανα εγω σαλπιγγογραφια,στην οποια βρηκαν τη μια σαλπιγγα τελειως κλειστη κ την αλλη με μερικη περιελιξη στο τελικο κωδωνικο της τμημα το οποιο σημαινει πιθανο εξωμητριο αν μεινω εγγυος φυσικα. βεβαια,μετα καναμε το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου στο οποιο βρεθηκε μικρος αριθμος σπερματοζωαριων κ 100% ασχημη μορφολογια,οποτε κ να περνουσαν οι κολυμβητες,αποτελεσμα μηδεν.

ο πρωτος γιατρος που πηγα(κ μου ειχε γραψει τις εξετασεις)μολις ακουσε για κλειστη σαλπιγγα,με εστειλε κατευθειαν για λαπαροσκοπηση,χωρις να δει τις υπολοιπες εξετασεις που μου ειχε ζητησει,απαγορευοντας μου κ την εξωσωματικη,γιατι λεει με τη λαπαροσκοπηση αποφασιζουν κ το πρωτοκολλο(απ οτι ρωτησα εδω αυτο δεν ισχυει).

ετσι αποφασισαμε να παμε σε ενα εξειδικευμενο κεντρο(εμβρυογεννεσις)κ σε 2 βδομαδες περιπου εχω το πρωτο μου ραντεβου!τουλαχιστον,αν ειναι να κανω λαπαροσκοπηση,να ακουσω κ μια πιο εμπεριστατωμένη γνωμη.

παντως εγω παω φουλ για εξωσωματικη,αν γινεται.εχω βαρεθει να περιμενω κ δε θελω να ταλαιπωρηθω.

ευχομαι να πανε ολα καλα γα ολες μας!

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

καλημερα κοριτσια!ευχαριστω πολυ για την απαντηση,κατι τετοιο υπεθεσα οτι θα γινοταν..

λοιπον,εγω ειμαι 27 χρονων κ μετα απο 2 χρονια ακαρπων προσπαθειων αποφασισαμε να ψαχτουμε λιγο.εκανα εγω σαλπιγγογραφια,στην οποια βρηκαν τη μια σαλπιγγα τελειως κλειστη κ την αλλη με μερικη περιελιξη στο τελικο κωδωνικο της τμημα το οποιο σημαινει πιθανο εξωμητριο αν μεινω εγγυος φυσικα. βεβαια,μετα καναμε το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου στο οποιο βρεθηκε μικρος αριθμος σπερματοζωαριων κ 100% ασχημη μορφολογια,οποτε κ να περνουσαν οι κολυμβητες,αποτελεσμα μηδεν.

ο πρωτος γιατρος που πηγα(κ μου ειχε γραψει τις εξετασεις)μολις ακουσε για κλειστη σαλπιγγα,με εστειλε κατευθειαν για λαπαροσκοπηση,χωρις να δει τις υπολοιπες εξετασεις που μου ειχε ζητησει,απαγορευοντας μου κ την εξωσωματικη,γιατι λεει με τη λαπαροσκοπηση αποφασιζουν κ το πρωτοκολλο(απ οτι ρωτησα εδω αυτο δεν ισχυει).

ετσι αποφασισαμε να παμε σε ενα εξειδικευμενο κεντρο(εμβρυογεννεσις)κ σε 2 βδομαδες περιπου εχω το πρωτο μου ραντεβου!τουλαχιστον,αν ειναι να κανω λαπαροσκοπηση,να ακουσω κ μια πιο εμπεριστατωμένη γνωμη.

παντως εγω παω φουλ για εξωσωματικη,αν γινεται.εχω βαρεθει να περιμενω κ δε θελω να ταλαιπωρηθω.

ευχομαι να πανε ολα καλα γα ολες μας!

Γεια σου nikol, καλωσηρθες στην παρεα της ευγονιας!

Μην μπερδευεσαι με τον τιτλο του θεματος, οι μισες εδω δεν παμε σε αυτο το κεντρο, απλα εχουμε γινει καλη παρεουλα και η μια δινει κουραγιο στην αλλη!

Λοιπον, εγω 1 εχω να πω. Εισαι πολυ μικρη!!! Μην αγχωνεσαι καθολου.

Ενταξει, αφου ειναι το σπερμα που εχει το θεμα, ισως η εξωσωματικη ειναι η μονη λυση, αλλα καλα κανεις και το ψαχνεις λιγο.. Οσο για την λαπαροσκοπηση, εχει βοηθησει πολλες κοπελες να μεινουν και φυσιολογικα, αν βεβαια υπαρχει και ενα σπερμα που να βοηθαει! Σ'αυτο το κοσμο παντως, ολα ειναι πιθανα!

Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και να μας γραφεις τα νεα σου! φιλια

Διαφημίσεις

Leni μου οπως τα λες εχεις δικιο και σωστα τα εχεις σκεφτει.Χαλαρωσε μεχρι το Σεπτεμβριο και απλα να το εχεις καπου στην ακρη του μυαλου σου αν δεν γινει κατι μεχρι τοτε.Εχεις πολλες πιθανοτητες να μεινεις φυσιολογικα.

Εγω ναι πηγα και σε αλλον γιατρο και τωρα μου εχει δωσει να κανω καρυοτυπο και για θυροειδη που δεν ειχα κανει.Περιμενω να αδιεθετησω και να τις κανω.Σε σκεφτομαι πολλες φορες οταν λιγο μπερδευομαι γιατι η αληθεια ειναι οτι με βοηθησες αρκετα στο τι να αποφασισω με αυτα που περασες.Θα σου στειλω πμ.

laloo μου σου εστειλα και πμ.

ευχομαι να πανε και σε σενα ολα καλα!

Γεια σου nikol, καλωσηρθες στην παρεα της ευγονιας!

Μην μπερδευεσαι με τον τιτλο του θεματος, οι μισες εδω δεν παμε σε αυτο το κεντρο, απλα εχουμε γινει καλη παρεουλα και η μια δινει κουραγιο στην αλλη!

Λοιπον, εγω 1 εχω να πω. Εισαι πολυ μικρη!!! Μην αγχωνεσαι καθολου.

Ενταξει, αφου ειναι το σπερμα που εχει το θεμα, ισως η εξωσωματικη ειναι η μονη λυση, αλλα καλα κανεις και το ψαχνεις λιγο.. Οσο για την λαπαροσκοπηση, εχει βοηθησει πολλες κοπελες να μεινουν και φυσιολογικα, αν βεβαια υπαρχει και ενα σπερμα που να βοηθαει! Σ'αυτο το κοσμο παντως, ολα ειναι πιθανα!

Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και να μας γραφεις τα νεα σου! φιλια

Και εγώ συμφωνώ και επαυξάνω!

Εισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ!!!!

Καλά κάνεις και ψάχνεσαι, 2 χρόνια είναι πολλά, αλλά έχεις όλο το χρόνο με το μέρος σου... Και πολλά πολλά ωάρια που θελουν να γίνουναι παιδακια. Μην ανησυχεις καθόλου!!!

c12e25debb.png

Miss Piggy μου χαιρομαι που κι εσυ "ακουγεσαι" γενικα καλυτερα!

Ευχομαι μετα το Πασχα να πουμε ολες "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" και να εχουμε καλα νεα :-)

Σημερα θα παμε εκδρομουλα μεχρι Παρασκευη, και Κυριακη θα ψησουμε με φιλους, μετα απο πολλα χρονια! Συνηθως Πασχα φευγουμε κανενα εξωτερικο. Φετος, δυσκολα!

Απο Τεταρτη παλι δουλεια..

Εσεις τι θα κανετε? Καλα κανετε και ειστε ολο εξω, γιατι οχι αλλωστε?? Κι εγω παντως κυνηγαω τον αντρα μου, για αλλο λογο βεβαια! Να πινει κατι βιταμινες για ενδυναμωση ...ξερεις...χαχα

Κοπελια μου εσυ τι νεα? Ολα καλα? θα κανεις τιποτα???

Mummy soon να ξερεις οτι δεν σε ξεχναμε και περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις!!

Γειά σας κορίτσια!!!

Διάβασα όλα τα νέα, μιας και είχα απο προχθές να μπώ.

nikol_te, καλώς ήλθες στην παρέα μας. Καλή επιτυχία να έχεις και θα δεις οτι μετά την λαπαροσκόπηση όλα θα πάνε καλά. Καλά κάνεις και την βάζεις σε προτεραιότητα. Εξάλλου κάποιοι γιατροί την προτείνουν και για διάγνωση για να έχουν πλήρη εικόνα του τί γίνεται μέσα.Μετά την λαπαροσκόπηση, νομίζω οτι δεν μπορείς να προχωρήσεις αμέσως σε εξωσωματική για να επουλωθούν τα ραμματάκια πρώτα. Θα σου πει και ο γιατρός όμως για να μη κάνω κι εγώ λάθος...Στο εμβρυογέννεσις ο Πάντος είναι γιατρός? Εγώ στον Λαϊνά, στο Ευγονία έκανα την εξωσωματική κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Πέτυχε με την πρώτη, παρά τους αυστηρούς όρους που είχαμε βάλει με τον άντρα μου και τις αντιρρήσεις του γιατρού. Αισιοδοξία χρειάζεται, εμπιστοσύνη στον γιατρό, πίστη στον Θεό πάνω απο όλα και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό...

Λένη μου, να περάσετε πολύ καλά αυτές τις μέρες και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους τους τομείς, ειδικά στον τομέα της εγκυμοσύνης που τόσο πολύ το θέλεις και το θέλουμε και όλες μας για σένα.

Μισπίγκυ, εσύ πώς είσαι? Βλέπω οτι προχωράς σταθερά και προσεκτικά. Το ίδιο εύχομαι και σε σένα, όπως και στη Λένη, να έχεις ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και να την έχετε μαζί στο θέμα του μωρού.

Εμείς καλά πάμε με το μωράκι μας. Κλωτσάει πολύ, χιχι. Απο τώρα φαίνεται οτι θα μας τραβάει απο τη μύτη μόλις γεννηθεί, αλλά χαλάλι του... να είναι γερό και ας μας βάλει να κάνουμε τούμπες εμείς τότε, χιχι. Έχεει αρχίσει και με πονάει η μέση μου, αφού για να σηκωθώ το σκέφτομαι και περπατάω σαν πάπια στην αρχή. Ο άντρας μου γελάει όταν με βλέπει έτσι κι εγώ με τον εαυτό μου, χαχαχαχα!

Απο την mummysoon περιμένουμε νέα, αλλά ίσως δεν μπαίνει για να μην αγχωνεται. Πέρασα κι εγώ τέτοια φάση και δεν έμπαινα καθόλου, μετά την λαπαροσκόπηση, γιατί με άγχωναν αυτές οι συζητήσεις.

Πολλά φιλιά σε όλες!

dT6Fp3.png

4555p3.png

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ Κ ΨΥΧΕΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΗΡΕΜΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΕΙΝΑΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ,ΦΑΓΑΜΕ Κ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ Κ ΨΥΧΕΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΗΡΕΜΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΕΙΝΑΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ,ΦΑΓΑΜΕ Κ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

i love your signature :cool:

labels=0

Καλημέρα Κορίτσια! Πως περασατε; Σουβλισατε; Εμένα το πασχα με βρήκε λίγο κρυωμενη με αποτέλεσμα το βράδυ να καταλήξω με πυρετό! Και το καλύτερο ποιο Είναι; Ότι πάλι Είμαι πάνω στις μέρες τις ωορρηξιας!! Χαχαχα, αυτη τη φορά το Έχω πάρει στην πλάκα!! Αλλα αυτα δεν γίνονται!! Τελοσπαντων όπως καταλαβαίνετε, χθες με πυρετό και απο όλη μέρα με τα αρνιά και τον κόσμο δεν μπορούσα να κάνω μετα τίποτα, και σημερα θα δούμε, ανάλογα πως θα Είμαι!

Πάντως καλα Ήταν κατα τ'αλλα.. Εσείς; Τι κάνατε;

Πολλα φιλια και Καλή Ξεκούραση μετα τα γλέντια!!

Γειά σας κορίτσια.

Λένη μου πώς είσαι σημερα? Τί έγινε με τις επαφές σας? Ο πυρετός έπεσε?

Μισπίγκυ, εσύ πώς περασες?

Οι υπόλοιπες της παρέας?

Εμείς, δόξα τω Θεώ, πολύ καλά. Οικογενειακά και χαρούμενα... Δεν σουβλίσαμε έξω, αλλά έψησε η πεθερά μου στον φούρνο και φάγαμε...

Πολλά φιλιά και περιμένω νέα σας

dT6Fp3.png

4555p3.png

Χρονια Πολλα κορίτσια! Χριστος Ανεστη!

Μαζευτηκα και εγώ... Ωρα μου ήταν.

Ειμασταν στον Παρνονα, ορεινα... Αρκετό κρύο, αλλά πολύ ωραία!

Μετα την Ανάσταση αλλά και Κυριακή του Πασχα είμασταν καλεσμένοι σε ένα φίλο, σε διπλανό χωριό κει που μέναμε και περάσαμε πολύ καλα και παραδοσιακά. Μαγειρίτσα, αρνί, κοκορετσι... Πολυ φαί και να δω πως θα μαζευτώ τώρα πάλι... Αφήστε...

Λένη μου, ολα καλά? Περαστηκα σου. Ελπιζω να ειχες κάποιες επαφές...

Κοπελια μου σε χαίρομαι. Φαίναται η ευτυχια σου που ξεχειλίζει!

Ευχομαι και η Mommy soon να είναι καλύτερα τώρα μετά το Πάσχα.

Φιλιά πολλά σε όλες!!

c12e25debb.png

Καλημέρα και παλι χρονια πολλα :-)

Χαιρομαι που περασατε καλα! Οι διακοπές πάντα είναι μια ένεση θετικής ενέργειας!

Εγώ είμαι Καλύτερα, δεν εχω πυρετο και ηρθα και δουλεια σημερα! Πάντα είναι τόσο λίγες οι διακοπές!

Με το θέμα των επαφών, έγινε μια φορα αν και είχα λίγο πυρετο, αλλα δεν μπορούσα παραπάνω. Βασικά δεν Ήθελα να το "τραβηξω απο τα μαλλια". Δεν με πειραζει πραγματικα για αυτο το μηνα. Εχω αποφασισει να κανω σπερματεγχυση τον Μάιο, οποτε θα περιμενω τον αλλο μηνα. Θα δω βεβαια τι θα μου πει κι ο γιατρος!

Εσυ MissPiggy εισαι καλα? Εχεις επανελθει απο την υστεροσκοπηση πληρως? Τι θα κανεις αφου αδιαθετησεις?

Κοπελια μου για σενα τι να πω! Φτου να μην σε ματιαξουμε!! Φουσκωνει η κοιλιτσα? :-) Ποτε εχεις παλι υπερηχο?

Και απο τα καινουργια κοριτσια περιμενουμε νεα! Laloo μου πως εισαι εσυ?

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα κοριτσια μου,ελπιζω να περασατε καλα και να ξεχαστηκατε λιγο.Εγω επεστρεψα εχθες αργα το βραδυ απο Παρο.Ηταν πολυ ωραια απλα φυσαγε αρκετα.Μας τρελανε αυτος ο αερας....κατα τα αλλα μια χαρα οικογενειακα.

Παλι πισω λοιπον στα δικα μας....καλο κουραγιο κοριτσια.Δε σας κρυβω πως απο σημερα επανηλθε τον αγχος.

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς είστε? Γυρίσατε όλες απο τις διακοπές και ξαναμπαίνετε στην μάχη για τον στόχο σας. Σας εύχομαι πολλή καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει η κάθε μια και όποτε της πει ο γιατρός της. Επαναλμβάνομαι βέβαια, αλλά θα το ξαναπώ... Θέλει ηρεμία και υπομονή.

Σήμερα θα κάνουμε την β΄επιπέδου, το απόγευμα κι έχω λίγη αγωνία να δω πώς εξελίσσεται το μωράκι μας. Θα σας τα πω το βράδυ ή αύριο το πρωί :)

Απο χθες έχω κάτι πονάκια αριστερά απο την μήτρα και ξεκουραζομαι σήμερα, αλλά μάλλον είναι απο τους συνδέσμους της μήτρας που τραβιούνται. Το απόγευμα θα μας πουν αν συμβαίνει κάτι άλλο...

Πολλά φιλιά, λοιπόν και θα τα ξαναπούμε.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς είστε? Γυρίσατε όλες απο τις διακοπές και ξαναμπαίνετε στην μάχη για τον στόχο σας. Σας εύχομαι πολλή καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει η κάθε μια και όποτε της πει ο γιατρός της. Επαναλμβάνομαι βέβαια, αλλά θα το ξαναπώ... Θέλει ηρεμία και υπομονή.

Σήμερα θα κάνουμε την β΄επιπέδου, το απόγευμα κι έχω λίγη αγωνία να δω πώς εξελίσσεται το μωράκι μας. Θα σας τα πω το βράδυ ή αύριο το πρωί :)

Απο χθες έχω κάτι πονάκια αριστερά απο την μήτρα και ξεκουραζομαι σήμερα, αλλά μάλλον είναι απο τους συνδέσμους της μήτρας που τραβιούνται. Το απόγευμα θα μας πουν αν συμβαίνει κάτι άλλο...

Πολλά φιλιά, λοιπόν και θα τα ξαναπούμε.

Καλη επιτυχια φιλενάδα μου!!

Περιμένουμε νεα σου!!! Με πολύ αγωνια!!

c12e25debb.png

Καλησπέρα κορίτσια :)

Δεν πρόλαβα να μπω καθόλου. Λοιπόν τα νέα μας είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής. Το μωράκι είναι υγιέστατο και είναι οριστικά κορίτσι 650 γρμ και 24 εκατοστών.3/4 το έψαχνε ο γιατρός κοντά κοντά για να δει πώς λειτουργούν τα όργανα του μωρού. Ευτυχώς όλα καλά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να γεννηθεί γερό. Συγκινηθήκαμε πολύ, ειδικά όταν μας έδειξε το πατουσάκι του και τα χεράκια του. Σκέτη τρέλα, αλλά και μεγάλο θαύμα να βλέπεις οτι μέσα σου μεγαλώνει ένας άνθρωπος.

Ειλικρινά σας το εύχομαι να το ζήσετε πολύ γρήγορα και να συγκινείστε κι εσείς με το απίστευτο που θα συμβαίνει στην κοιλιά σας!!!

Τα δικά σας νέα???

Πολλά φιλιά!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Μπραβο Κοπελια μου! Είχα ανησυχήσει λίγο που δεν εγραψες πιο γρήγορα.. Τώρα γενικά θα είσαι πιο ηρεμη ε; Ευχομαι ολα να συνεχιστούν τέλεια και να Έχετε σύντομα το κοριτσάκι σας στην αγκαλιά σας:-) τι ωραία, κοριτσάκι:-)

Καλημέρα!

Και Εγώ το ίδιο με τη Λενη, Είχα αρχίσει να ανησυχώ που δεν Έβλεπα νέα. Αλλά όλα Καλά!!! Τι Ωραία!!!

Και κοριτσάκι! Μου αρέσουν τα κοριτσακια με τα ροζ και τα φουστανακια τους...

Όλα Καλά θα πανε μέχρι το τέλος. Θα δεις!

Θύμισε μας και το όνομα αυτής; Ειναι διπλό... Μας το έχεις ξαναγράψει Αλλά δεν μου έρχεται τώρα.

c12e25debb.png

Καλό μήνα κορίτσια!

Συγνώμη που σας έκανα να ανησυχήσετε...

Ευτυχώς όλα είναι καλά. Μου έχουν αρχίσει κάτι πονάκια και φοβάμαι για συσπάσεις, αλλά μου είπε και η γυναικολόγος οτι τα πονάκια είναι φυσιολογικά, αρκεί να μη συνεχίζονται. Απόψε νιώθω έντονα αριστερά απο την μήτρα κι ελπίζω να είναι οι σύνδεσμοι που τεντώνονται. Αν συνεχίσουν μέχρι αύριο, θα πάρω την γιατρό μου.

Κατα τα άλλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είναι κοριτσάκι. όσο για το όνομα θα είναι διπλό. Το δεύτερο όνομα θα είναι Νεκταρία (αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο) και το πρώτο κατα 90% της πεθεράς μου, Λαμπρινή. Ακόμα δεν το έχουμε κλείσει, θέλουμε να γεννηθεί το παιδάκι πρώτα και μετά θα το οριστικοποιήσουμε κι αυτό.

Εσείς τί νέα? Πού γιορτάσατε την πρωτομαγιά? Εμείς πήγαμε στα Μέγαρα και κατεβήκαμε μετά στο Αλεποχώρι για φαγητό. Ήταν πολύ όμορφα και είχε πολύ ωραίο καιρό... Ίσως να κουράστηκα και λίγο και γι αυτό να έχω και τα πονάκια. Πάω να ξαπλώσω τώρα με τα πόδια ψηλά για να ξεπρηστούν.

Περιμένω και τα δικά σας.

Πολλά φιλιά.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...