Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα Λενη μου!

Ναι και Εγώ κάνω pregnyl. Οι δικές μου οδηγειες λένε το εξής:

Μολις φτάσει το μέγεθος που θέλει μου λέει να κάνω την pregnyl το ίδιο βράδυ, Είναι ενδομυικη και δεν Μπορείς να το κανεις Μονή σου (Εμενα μου την κάνει η κουμπαρα μου συνηθως) και μετα ερχόμαστε σε επαφή 2 φορές, το ίδιο βράδυ και 32 με 36 ωρες μετα.

Πχ. Τετάρτη βράδυ στις 22.00 εκανα την ένεση (Ειδα και κουμπαρα και βαφτιστηρι!) μετα επαφή το ίδιο βράδυ και σήμερα Παρασκευή επαφή κατα τις 10.00 Δηλαδη 36 ωρες μετα...

Και Τωρα Ελπίζω... Ποιος ξέρει... Μπορει να κάνω Πάσχα διπλή! Μακάρι!

Ελπίζω να σε βοηθησα και σου εύχομαι και ΕΣΥ διπλή αυτο το μήνα!!!! Πλάκα θα έχει να Είμαστε μαζι!!!

Περιμένω νέα σου!

Φιλια σε όλες τις κοπελιες της παρέας μας!!!

Πάω εκδρομή Τωρα, για Καλη τύχη!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΑΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ!

Καλημέρα miss piggy μου!

Ευχαριστώ που μου τα εγραψες τόσο αναλυτικά!

Εγώ θα πάω σημερα σαββατιατικα να με δει και μάλλον θα μου πει να κάνω σημερα το βράδυ την pregnyl. Οπότε είμαστε ακριβως στην ίδια φάση με 2-3 μέρες διάφορα!

Αν μείνουμε κι οι 2 μαζι θα έχει πλάκα, θα είμαστε ίδιες εβδομάδες! Μα πως συγχρονιστηκαμε έτσι; Φοβερό!

Καλα να περάσεις εκει που είσαι, χαλάρωσε, και θα τα πούμε σύντομα:-)

Κοπελια ΕΣΥ πηγές καμία εκδρομή;

Mummy soon μου εσυ πως τα πας ρε κοριτσάκι;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΝΗ ΜΟΥ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ Κ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΠΟΥ?

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!!

Τί κάνετε? Πώς περάσατε το Σ/Κ?

Εμείς ήρεμα. Πήγαμε μια βόλτα σε ένα μοναστήρι που έχω μια φίλη καλόγρια εκεί και χαλαρώσαμε πολύ, αλλά μετά που γυρίσαμε ο άντρας μου είχε πυρετό και έμεινα στο κρεβάτι.

Περιμένω και τα νέα σας...

Φιλιά!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Κι εμεις πηγαμε χαλκιδα σε κατι φιλους και ηταν πολυ ωραια αλλα απο χθες ειμαι χαλια γιατι αρρωστησε (κι εμενα) ο αντρας μου χθες το βραδυ με εμετους και πυρετο. Δεν εχω κοιμηθει καθολου κι ολο κλαιω γιατι σημερα ειναι η μερα που θα παρω την Pregnyl για να γινει η επαφη, και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι καλο να εχει πυρετο, ( δεν ειναι κι οτι καλυτερο για το σπερμα οι υψηλες θερμοκρασιες, ουτε αντιπυρετικα κλπ). Μου την εχει δωσει γιατι ολο το μηνα τρεχω για υπερηχους, αιμα κλπ και πηρα και ορμονες να κανω παραπανω απο ενα ωαριο (εκανα 2) και τωρα χαλασανε ολα..

Εχω κουραστει παρα πολυ..

Κι εμεις πηγαμε χαλκιδα σε κατι φιλους και ηταν πολυ ωραια αλλα απο χθες ειμαι χαλια γιατι αρρωστησε (κι εμενα) ο αντρας μου χθες το βραδυ με εμετους και πυρετο. Δεν εχω κοιμηθει καθολου κι ολο κλαιω γιατι σημερα ειναι η μερα που θα παρω την Pregnyl για να γινει η επαφη, και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι καλο να εχει πυρετο, ( δεν ειναι κι οτι καλυτερο για το σπερμα οι υψηλες θερμοκρασιες, ουτε αντιπυρετικα κλπ). Μου την εχει δωσει γιατι ολο το μηνα τρεχω για υπερηχους, αιμα κλπ και πηρα και ορμονες να κανω παραπανω απο ενα ωαριο (εκανα 2) και τωρα χαλασανε ολα..

Εχω κουραστει παρα πολυ..

Έχει πυρετό και σήμερα? Κανονικά αύριο δεν είναι να έχετε επαφή? Αν πάρει αντιβίωση, μήπως είναι καλό και για τον πυρετό και για το σπέρμα? Στο λέω γιατί εμάςπριν κάνουμε την εξωσωματική, μας έδωσε αντιβίωση και στους δύο για χλαμύδια που βρήκαν στο σπέρμα, αλλά και για να δυναμώσει... Μην τα παρατάς όμως, έστω κι έτσι κάντε την προσπάθειά σας και δεν ξέρεις... ΄Μπορεί να γίνει το θαύμα τώρα που δεν θα το περιμένετε.

Καλή επιτυχία!!!!

Φιλιά!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Ax Leni μου...

Θελω πολύ να προσπαθήσω να σου φτιαξω τι διαθεση αλλά και εγω δεν εχω το κουραγιο...

Με εχει παρει πολύ από κατω...

Το 3ημερο πηγαμε Σπετσες που ήταν πολύ ωραία, φανταστικός καιρός, καλή παρεα... και το Σαβατο το πρωι πάω στην τουαλέτα... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ!!!

Τιποτα δεν κατάφερα για την τραχηλίτιδα... με το που είχαμε επαφές, επανήλθε...

Και δεν ειμαι στις καλές μου, ολη την ημέρα κάνω απολογισμούς:

1 χρόνο προσπάθειες

2 κύστες

2 σπερματεγχύσεις

δεκάδες αν όχι εκατοντάδες υπέρηχα

δεκάδες τρυπίματα για αιμα

4 μηνες τραχηλιτιδα

εκατοντάδες τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης...

Τι να πω, ίσως να ξερουν κάτι παραπάνω που λενε κάθε εμπόδιο για καλο. Μπορεί ολα αυτά να μας συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Πάντως εσύ θα κάνεις και την pregnyl σου και τις επαφες σου κανονικά! Και σαν να μην συμβαινει τιποτα! και θα ευχεσαι για το καλύτερο! (τα λέω για να τα ακούω...)

Και μην ανησυχείς τόσο πολύ γιατί το σπέρμα επηρεάζεται από τον πολύ ψιλό πυρετο! Δεν ειναι και τόσο ευαισθητο πια. Αλλωστε αν κάνεις σήμερα την ενεση η κρίσιμη επαφή θα είναι μεθαυριο και μέχρι τότε θα ειναι περδίκι ο αντρας σου! Θα δεις...

Κοπελια μου... μονο εσύ μας δίνεις κουράγιο... το ξερεις ε?

Σας φιλώ.

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Αχχχ... Αντι να δινουμε εμεις κουραγιο στην κοπελια, μας δινει αυτη!

Miss Piggy μου πως σε καταλαβαινω...

Χθες κι εγω εκανα αυτον τον απολογισμο και με ειχε παρει πολυ απο κατω και εκλαιγα για την ατυχια γενικα. Εχω κουραστει να προσπαθω να ειμαι θετικη, να ειμαι σουπερ αισιοδοξη, να προσπαθω ξανα και ξανα τα ιδια. κύστες, τρυπίματα για αιμα, υπέρηχους, εξωσωματικες, λαπαροσκοπηση, αποβολες κλπ. Ολες μου οι κολλητες και φιλες, ξεκινησαν μετα απο μενα να προσπαθουν και εχουν τωρα 1-2 παιδια. Κι ολοι μας οι φιλοι εχουν παιδια πια..

Δεν ξερω, βαρεθηκα να ασχολουμαι με αυτο το θεμα..

Πραγματικα ημουν πολυ απογοητευμενη χθες, μου ερχοταν να τα παγωσω ολα, κι οτι θελει ας γινει!

Ομως κι αυτο, δεν θα μας κανει καλο και ξερω οτι δεν πρεπει να χανουμε το κουραγιο μας..

Να σε ρωτησω κατι... η τραχηλιτιδα ενοχλει αν εισαι εγκυος? Πρεπει να παιρνεις αντιβιωση? Τωρα που ειδες ξανα αιμα, τι προβλημα σου δημιουργει στην προσπαθεια σου? Και γενικα τι σου λεει ο γιατρος? Γιατι δεν περναει?

Εγω τελικα εκανα χθες βραδυ την Pregnyl και μου ειπε να ερθω σε επαφη σημερα αυριο και μεθαυριο. Μου προτεινε σπερματεγχυση για πιο σιγουρα αποτελεσματα γιατι ειναι αρρωστος ο αντρας μου (χθες ειχε 38 ) αλλα εγω αποφασισα να μην την κανω.. Δεν ξερω, δεν εχω ορεξη.. Σημερα του εχει πεσει ο πυρετος αλλα δεν ξερω το βραδυ αν θα εχει παλι. Ο,τι γινει..πραγματικα.. δεν μπορω να κανω τιποτα..

Κοπελια μου εσυ πως εισαι? Ευτυχως εχουμε κι εσενα και μας δινεις μια νοτα χαρας!Ποτε εχεις παλι υπερηχο? Η αυχενικη ποτε θα ειναι?

Και η mummy soon εχει εξαφανιστει... τι να κανει?

Mummy soon, αν μας διαβαζεις, γραψε μας 2 γραμμες...πως εισαι? Αν και φανταζομαι..

Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας!

Σας καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθετε... Κι εμείς μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της εγκυμοσύνης περάσαμε πολλά. Και ο άντρας μου κι εγώ είμαστε χωρισμένοι απο προηγούμενους γάμους. Ο δικός μου ο πρώην για 4 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι δεν ήθελε παιδί. Ενώ εγώ έτρεχα σε όλους τους γιατρούς, αυτός ήταν απαθέστατος. Στο τέλος έκανε κάποιες εξετάσεις, βρέθηκε προβλημα στο σπέρμα, του έδωσαν κάποια φάρμακα κι επέιδή είχα διοριστεί μακριά απο την πόλη μας, μου έλεγε οτι τα παίρνει. Όταν γύρισα μόνιμα στην Πάτρα, σε μια καθαριότητα γενική του σπιτιού βρήκα όλα τα κουτιά των φαρμάκων άθικτα... Εκεί ήρθε και το οριστικό τέλος, γιατί έτσι κι αλλιώς ο χωρισμός φαινόταν απο την αρχή στον ορίζοντα, απλά έδινα ευκαιρίες...

Τώρα με τον αντρούλη μου, απο την αρχή του γάμου μας τρέχαμε για παιδάκι γιατί εγώ είχα ινομυώματα κι έπρεπε να καθαριστούν, οπότε εκεί ανακαλύψαμε και την ενδομυτρίωση και μετά το πρόβλημα στο σπέρμα. Δεν το βάλαμε όμως κάτω. Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι μας έλεγαν οι γιατροί.

Τελιά καταλήξαμε στην εξωσωματική, αλλά πάνω απο όλα θέλει ΠΕΙΣΜΑ, ΠΙΣΤΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΉ ΑΓΑΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ. Μη το βάζετε κάτω. Κάποια στιγμή, όταν Αυτός θα κρίνει, θα κάνει ο Θεός το θαύμα του και δεν θα το πιστευετε... Έτσι εκτιμάμε πιο πολύ το παιδάκι που μεγαλώνει στο σώμα μας

Εμείς καλά πάμε μέχρι στιγμής. Περιμένω να φτάσει η 5η Απριλίου για να ξαναδούμε το μωράκι μας. Τώρα πάντως το ακούω πιο έντονα. Χθες το βράδυ έβαλε το χέρι του ο άντρας μου στην κοιλιά κι το ένιωσε κι αυτός μια φορά. Μακαρι να είναι καλά το μικρούλι μας και να έχει υγεία.

Mummysoon, δεν το βάζουμε κάτω, έτσι δεν είπαμε? Γράψε μας τα νέα σου, όταν εσύ έχεις διάθεση.

Φιλιά σε όλη την παρέα!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Kopelia μου, δεν ηξερα οτι ειχες τοσο μεγαλη ιστορια...

Παντως η ιστορια σου ειναι η μεγάλη απόδειξη ότι κάθε εμπόδιο για καλό και ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο!

Φαντάζεσαι να μην είχες κανένα θέμα και να είχες κάνει παιδί με τον πρώτο σου σύζηγο? Ο οποίος προφανώς δεν το αξιζε καθόλου? Σκέψου πως θα ήταν η ζωή σου τωρα?

Αρα μάλλον Σε προστάτεψε και δεν σου έστειλε τότε ένα αγγελουδι... όσο και αν υπέφερες...

Λενη... Τι να σου πω κοριτσάκι μου? Εγω λέω να αφήσουμε τα μαθηματικά στην ακρή και να παλέψουμε όσο μπορούμε! Ευχομαι να ειναι καλύτερα ο αντρας σου και να πάνε όλα μια χαρά!

Εγώ πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα χλαμύδια... και μαντέψτε... αρνητικά. Θα έπρεπε να χαίρομαι θα μου πείτε, αλλά πως να χαρώ? Αν ήταν θετικά θα ήξερα σε τι οφείλεται η τραχηλίτιδα... τώρα δεν έχω ιδέα!

Αντιβίωση πήρα, υπόθετα που βοηθάμε την χλωρίδα του κόλπου πήρα... Τι μου μένει??? Τι να κάνω τώρα???? Θα πάρω το γιατρό το απόγευμα, αλλά είμαι πολύ απαισιοδοξη!

Θεωρητικά η τραχηλίτιδα δεν επιρεαζει ΠΟΛΥ την συλληψη, επιρεαζει λίγο την εμφύτευση, αλλά δεν είναι απαγορευτική... ΟΜΩΣ αν μείνω εγκυος και εχω ακόμα την τραχηλίτιδα και κάθε λίγο και λιγάκι εχω αίμα, δεν θα ξέρω σε τι οφείλεται και θα ψάχνομαι συνέχεια... Ακινησία, εξετάσεις, αντιπυκτικες και συνεχεια υπερηχους για να βλέπουμε από τι προέρχεται το αιμα...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!! Σοβαρά σας μιλάω, το θέμα παιδί το έχω βάλει στην ακρη! ΠΡΕΠΕΙ να δω τι θα κάνω με την τραχηλίτιδα γιατί θα μου στρίψει!

c12e25debb.png

Γεια σε ολες..

Γενικα αυτη την εβδομαδα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες κι εμενα!

Μια με την αρρωστια του αντρα μου, μια ενα προβλημα στη δουλεια, και το αποκορυφωμα, μου κλεψανε χθες το iPhone με οτι ειχα και δεν ειχα εκει μεσα κι εχω σκασει..

Εβδομαδα των παθων!

Τελοσπαντων ας παει εκει το ματι, κι ας ειμαστε εμεις καλα..

MP (Miss Piggy) μου τι να σου πω? Εχεις δικιο να σκας κι εσυ.. Καλα, δεν μπορει να καταλαβει ο γιατρος τι συμβαινει? Δεν μπορει να σου δωσει μια θεραπεια να σου περασει? Δεν καταλαβαινω..

Ελπιζω να περασει γρηγορα γιατι φανταζομαι οτι τα νευρα σου εχουν γινει κροσια, οπως λενε!!!

Kopelia μου, δεν ηξερα οτι ειχες τοσο μεγαλη ιστορια...

Παντως η ιστορια σου ειναι η μεγάλη απόδειξη ότι κάθε εμπόδιο για καλό και ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο!

Φαντάζεσαι να μην είχες κανένα θέμα και να είχες κάνει παιδί με τον πρώτο σου σύζηγο? Ο οποίος προφανώς δεν το αξιζε καθόλου? Σκέψου πως θα ήταν η ζωή σου τωρα?

Αρα μάλλον Σε προστάτεψε και δεν σου έστειλε τότε ένα αγγελουδι... όσο και αν υπέφερες...

Λενη... Τι να σου πω κοριτσάκι μου? Εγω λέω να αφήσουμε τα μαθηματικά στην ακρή και να παλέψουμε όσο μπορούμε! Ευχομαι να ειναι καλύτερα ο αντρας σου και να πάνε όλα μια χαρά!

Εγώ πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα χλαμύδια... και μαντέψτε... αρνητικά. Θα έπρεπε να χαίρομαι θα μου πείτε, αλλά πως να χαρώ? Αν ήταν θετικά θα ήξερα σε τι οφείλεται η τραχηλίτιδα... τώρα δεν έχω ιδέα!

Αντιβίωση πήρα, υπόθετα που βοηθάμε την χλωρίδα του κόλπου πήρα... Τι μου μένει??? Τι να κάνω τώρα???? Θα πάρω το γιατρό το απόγευμα, αλλά είμαι πολύ απαισιοδοξη!

Θεωρητικά η τραχηλίτιδα δεν επιρεαζει ΠΟΛΥ την συλληψη, επιρεαζει λίγο την εμφύτευση, αλλά δεν είναι απαγορευτική... ΟΜΩΣ αν μείνω εγκυος και εχω ακόμα την τραχηλίτιδα και κάθε λίγο και λιγάκι εχω αίμα, δεν θα ξέρω σε τι οφείλεται και θα ψάχνομαι συνέχεια... Ακινησία, εξετάσεις, αντιπυκτικες και συνεχεια υπερηχους για να βλέπουμε από τι προέρχεται το αιμα...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!! Σοβαρά σας μιλάω, το θέμα παιδί το έχω βάλει στην ακρη! ΠΡΕΠΕΙ να δω τι θα κάνω με την τραχηλίτιδα γιατί θα μου στρίψει!

Νομίαζω οτι καλά κάνεις και ασχολείσαι μόνο με την τραχηλίτιδα για να είσαι ησυχη μετα. Τελείωσέ την πρώτα, θεράπευσέ την και μετά βουρ για το μωράκι :)

Γεια σε ολες..

Γενικα αυτη την εβδομαδα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες κι εμενα!

Μια με την αρρωστια του αντρα μου, μια ενα προβλημα στη δουλεια, και το αποκορυφωμα, μου κλεψανε χθες το iPhone με οτι ειχα και δεν ειχα εκει μεσα κι εχω σκασει..

Εβδομαδα των παθων!

Τελοσπαντων ας παει εκει το ματι, κι ας ειμαστε εμεις καλα..

MP (Miss Piggy) μου τι να σου πω? Εχεις δικιο να σκας κι εσυ.. Καλα, δεν μπορει να καταλαβει ο γιατρος τι συμβαινει? Δεν μπορει να σου δωσει μια θεραπεια να σου περασει? Δεν καταλαβαινω..

Ελπιζω να περασει γρηγορα γιατι φανταζομαι οτι τα νευρα σου εχουν γινει κροσια, οπως λενε!!!

Σου έτυχαν όντως πολλά, αλλά μάλλον ξέσπασε σε όλα αυτά το κακό και απο δω και πέρα θα περιμένεις μόνο ευχάριστα. Εντάξει με τις επαφές αυτές τις μέρες? Μακάρι να πάνε όλα καλα, στο εύχομαι ολόψυχα!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ρε παιδια..

Κοπελια απο την μαυριλα μου χθες δεν σχολιασα και αυτα που ειχες γραψει πιο πανω. Μου αρεσε που μοιραστηκες μαζι μας την ιστορια σου...

Ειδες καμια φορα ολα γινονται για καποιο λογο...!

Πως εισαι γενικα? Σε προσεχουν?

Χθες γεννησε η 1η ξαδερφη του αντρα μου και θα παω Ιασω σημερα.. Βαρεθηκα να πηγαινω ολο για τους αλλους... Βαρεθηκα και να σας κλαιγομαι ρε κοριτσια!!!!χαχα

Αντε πειτε κανενα νεο! Κανενα αστειο σας κανανε?

Γεια σας ρε παιδια..

Κοπελια απο την μαυριλα μου χθες δεν σχολιασα και αυτα που ειχες γραψει πιο πανω. Μου αρεσε που μοιραστηκες μαζι μας την ιστορια σου...

Ειδες καμια φορα ολα γινονται για καποιο λογο...!

Πως εισαι γενικα? Σε προσεχουν?

Χθες γεννησε η 1η ξαδερφη του αντρα μου και θα παω Ιασω σημερα.. Βαρεθηκα να πηγαινω ολο για τους αλλους... Βαρεθηκα και να σας κλαιγομαι ρε κοριτσια!!!!χαχα

Αντε πειτε κανενα νεο! Κανενα αστειο σας κανανε?

Καλησπέρα Λένη μου :)

Να σας ζήσει το μωράκι και γρήγορα να έρθει ο καιρός που θα επισκέπτονται οι άλλοι εσένα για το δικόσου μωρό. Κι εγώ ετσι ένιωθα όταν πήγαινα σε όλες τις φίλες μου, αλλά τώρα θα τις περιμένω εγώ, όταν έρθει με το καλό η ώρα. Μην αγχώνεσαι και δεν χρειάζεται να κλαίγεσαι σε κανέναν γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για τον σκοπό σου και σίγουρα θα πετύχει.

Καλό μήνα να έχουμε. Δεν μου έκαναν κανενα αστείο σήμερα. Όλοι δούλευαν και ο αντρούλης μου γύρισε με πονοκέφαλο απο τη δουλειά του και ακόμα δεν έχει συνέλθει.

Εσένα σου έκαναν τίποτα?

Πολλά΄φιλιά σε όλες!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλημέρα!

Και εμένα δεν μου κάνανε καμια φάρσα... Είχα τόση πολύ δουλειά που μάλλον δεν τολμούσε κανείς να μου μιλήσει!!! Χι!

Από χτες είμαι εκδρομουλα Καβαλα... Είναι παρά πολύ όμορφα!!! Πολύ γραφική Πολη! Και πολύ φαΐ!!! Έχει και μια όμορφη συννεφιά που της ταιριάζει πολυ!

Είπαμε... Πριν το μωρό, βόλτες και έξω! Κάπως πρέπει να αποζημιωνομαστε και εμείς!!!

Σήμερα είδα ένα παράξενο όνειρο, δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά ξύπνησαν και η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είμαι έγκυος... Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, φαντάζομαι ότι σας Έχει συμβεί, σε όσες προσπαθούν Έχει συμβεί...

Λενη... Την προηγούμενη φορά που Είχα έρθει Καβαλα, εμένα και στο ίδιο ξενοδοχείο... Είχα το καινούργιο μου iPhone και επλενα τα δόντια μου... Και κάνω ένα απότομο... Και το ρίχνω στο νερό!!! Και τέλος το iPhone!!! Πήγα να σκάσω!!!! Οπότε νιώθω τον πόνο σου!

Τελικά επειδή στενοχωρηθηκα παρα πολυ, μου πήρε ο καλός μου ένα καινούριο τα Χριστούγεννα...

Αυτά κορίτσια μου... 6 μέρες... Αν και δεν το φαντάζομαι καν...

c12e25debb.png

Χθες γεννησε η 1η ξαδερφη του αντρα μου και θα παω Ιασω σημερα.. Βαρεθηκα να πηγαινω ολο για τους αλλους... Βαρεθηκα και να σας κλαιγομαι ρε κοριτσια!!!!?

Σου εύχομαι μέσα Από την καρδιά μου να είσαι ΕΣΥ η επόμενη!!!

Και να χαίρεσαι για τους άλλους! Θα χαρούν και αυτοί δίπλα για σένα...

Το Δεκεμβρη γέννησε η κουμπαρα μου. Ξέρεις ποια μέρα; Την ημέρα που πήρα την αρνητική χοριακη μετά τη 2η σπερματεγχυση... Όλη μέρα εκλαιγα... Πήγα στο Ιασω και εκλαιγα και έξω Από την πόρτα... Αλλά μόλις πήρα το βαφτιστηρι μου αγκαλιά, σας το ορκιζομαι, πέρασαν όλα!!!

c12e25debb.png

Καλημερα :-)

Δεν ειπα ρε κοριτσια οτι δεν χαρηκα για την ξαδερφη μας...Ισα ισα. Απλα οταν ειχα μεινει εγκυος, μετα απο μια εδομαδα ειχε μεινει και αυτη και οπως υπολογιζαμε θα γεννουσα μεχρι 25η Μαρτιου εγω και μεχρι 2 Απριλιου αυτη...Αυτο ηταν που με επηρρεασε πιο πολυ..

Οσο για την Πρωταπριλια, η μαμα μου εκανε σε ολους πλακες, να ειναι καλα, και γελασαμε πολυ!Αλλα εγω φετος δεν μπορουσα να σκεφτω ουτε μια πλακα να κανω...χαχα

Miss Piggy εσυ μπορει να εισαι εγκυος κι ας εχεις την τραχηλιτιδα...Το μονο προβλημα ειναι αν θα μπορεις να κανεις θεραπεια οντας εγκυος και εχοντας τραχηλιτιδα....

Εσυ ποσο του μηνος περιμενεις? Εμενα μου ειπε στις 12 Απριλιου να κανω χοριακη, αν δεν εχω αδιαθετησει βεβαια..

Να σας πω ρε κοριτσια, ξερετε αν τα τεστ εγκυμοσυνης εχει εγκυρα αποτελεσματα αν εχεις κανει Pregnyl? Γιατι σκεφτομαι, αντι για χοριακη να κανω τεστ..

Αυτα..Ηρθε κοσμος και πρεπει να σας αφησω...

Θα τα πουμε φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

Miss Piggy εσυ μπορει να εισαι εγκυος κι ας εχεις την τραχηλιτιδα...Το μονο προβλημα ειναι αν θα μπορεις να κανεις θεραπεια οντας εγκυος και εχοντας τραχηλιτιδα....

Εσυ ποσο του μηνος περιμενεις? Εμενα μου ειπε στις 12 Απριλιου να κανω χοριακη, αν δεν εχω αδιαθετησει βεβαια..

Να σας πω ρε κοριτσια, ξερετε αν τα τεστ εγκυμοσυνης εχει εγκυρα αποτελεσματα αν εχεις κανει Pregnyl?!

Καλησπερα!

Εγώ περιμένω 8/4. Την Παρασκευή δηλαδή. Χοριακη δεν ξανακανω... Σας το έχω πει... Και τον προηγούμενο μήνα δεν έκανα. Έκανα τεστ στο σπίτι και ήταν αρνητικοτατο, παρόλη την pregnyl. Και μετά τις σπερματεγχυσεις που Είχα κάνει και τεστ στο σπιτι... Πάλι αρνητικό ήταν, Οπότε δεν νομίζω ότι επηρεάζεται...

c12e25debb.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΛ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΝΗ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΠΙΓΚΥ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ.

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Η ΜΑΜΥΣΟΥΝ ΧΑΘΗΚΕ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ.

dT6Fp3.png

4555p3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΛ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΝΗ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΠΙΓΚΥ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ.

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Η ΜΑΜΥΣΟΥΝ ΧΑΘΗΚΕ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ.

Καλώς την! Περιμένουμε νέα Από το μωρακι σας αύριο! Σίγουρα θα είναι μια χαρά, αλλά θελουμε όλες τις λεπτομεριες!

Από μένα μην περιμένετε νέα... Αποκλείεται.. Σας το λέω Εγώ... Και η τραχηλιτιδα εδώ... Χειρότερη Από ποτέ! Δεν ξέρω τι θα κάνω, έχω απελπιστει, να δείτε που δεν θα τον γλιτωσω τον καυτηριασμο.

Ας ελπίσουμε να έχουμε Από τη Λενη Καλά νέα!!!

Την σκέφτομαι και Εγώ τη μαμμυσουν. Ελπίζω να είναι καλύτερα και σύντομα να έχουμε νέα της...

c12e25debb.png

Καλημερα!!

Κοπελια μου περιμενουμε τα νεα σου...!! Ολα καλα το μωρακι, ετσι? Τι λεει ο γιατρος?Μηπως ειδατε και φυλο??

MissPiggy μου τι να σου πω? Κανε οτι χρειαζεται να τελειωνεις...απλα δεν καταλαβαινω γιατι αποκλειεις να εισαι και τωρα εγκυος, που βεβαια, αν εισαι, πρεπει να δεις και παλι τι θα κανεις...

Παντως κι εγω να σας πω, η διαισθηση μου λεει αρνητικο.. Ισως επειδη ηταν αρρωστος ο αντρας μου, επισης δεν το καναμε 3 συνεχομενες μερες οπως μας ειχε πει ο γιατρος, γιατι δεν ηθελα να τον ξεκανω(χαχα) τελοσπαντων γενικα, θα δειξει...

Κοπελια μου ευτυχως που εχουμε κι εσενα!!!! :-)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΓΡΑΦΩ ΑΡΓΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΑΡΓΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ...ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.ΜΗΤΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ!Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 300 ΓΡΜ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΣΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ.

ΦΙΛΙΑ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Κοριτσακιιιιιι!!!! Τι ωραία!! Μπραβο Κοπελια μου που πηγαίνουν ολα καλα:-) αυτο Είναι Πολύ ευχάριστο :-)

Εγώ Κορίτσια (άσχετο) Έχω πάλι iPhone !! Yuppiii!

Το αγορασα απο ενα φίλο μου που το έδινε και Τώρα σας γράφω απο αυτο! Miss piggy με καταλαβαίνεις ε; Χαχα

Αλήθεια πως είσαι; Μιλησες με τον γιατρο για το θέμα;

Εγώ καλα ειμαι, περιμένω την Τρίτη για να δούμε απο εκει και πέρα τι θα κάνουμε, ανάλογα με τις εξελίξεις..

Καλημέρα Κορίτσια, και σε σένα mummysoon!!

Κοριτσακιιιιιι!!!! Τι ωραία!! Μπραβο Κοπελια μου που πηγαίνουν ολα καλα:-) αυτο Είναι Πολύ ευχάριστο :-)

Εγώ Κορίτσια (άσχετο) Έχω πάλι iPhone !! Yuppiii!

Το αγορασα απο ενα φίλο μου που το έδινε και Τώρα σας γράφω απο αυτο! Miss piggy με καταλαβαίνεις ε; Χαχα

Αλήθεια πως είσαι; Μιλησες με τον γιατρο για το θέμα;

Εγώ καλα ειμαι, περιμένω την Τρίτη για να δούμε απο εκει και πέρα τι θα κάνουμε, ανάλογα με τις εξελίξεις..

Καλημέρα Κορίτσια, και σε σένα mummysoon!!

Με γειά και καλοχρησιμοποίητο!!! :)

Περιμένουμε νέα δηλαδή αυτές τις μέρες και απο σένα και απο την Μισπίγκυ...Άντε βρε κοριτσάκια, να πάνε όλα καλά και να είναι ευχάριστα όλα.

Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας στην χαρά μου και θέλω πολύ γρήγορα να συμμετάσχω κι εγώ στην δική σας χαρά.

Φιλιά :)

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλημερα κοριτσια!

Κοπελια μου τι ωραια να βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει! Συγκινουμε και μονο που το σκεφτομαι!!!

Λενη μου... ω, ναι... σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ! Να το προσέχεις το 2ο!!! Δεν ειναι εποχες για τέτοια εξοδα!

Εγώ δεν έχω καλά νέα: 1. Εκανα εχτές τεστ στο σπίτι και ήταν αρνητικό... και το χειροτερο δεν ειναι το αρνητικό του τεστ, αλλά η ψυχολογια μου. Εχτες δεν στενοχωρήθηκα καν. Αντέδρασα με εναν αδιάφορο τρόπο, του στυλ... α, αρνητικό... δεν περιμενα και κατι διαφορετικό, ας ντυθώ τωρα γιατι εχω πολύ δουλεια στο γραφειο... Ουτε κλάματα, ουτε να ξυπνησω τον καλο μου, τίποτα. Σαν να ήταν δεδομένο.

Ο γιατρός μου είπε στο τηλ. οτι επειδη έχω αίμα μπορέι να μην δείχνει σωστά το τεστ. Σκεφτηκα εχτες για μια στιγμή να πάω σήμερα να κάνω χοριακή. Σήμερα το πρωι, το ξεχασα! Και αργότερα που το συνειδητοποίησα σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος, αφού δεν είμαι... ας γλιτώσω το τσίμπιμα και την απογοητευμένη φωνή της μικροβιολόγου όταν την πάρω και μου πει "ειναι αρνητικό, 1"

2. Οπως δείχνει δεν γλιτώνω την επεμβαση. Αυριο πρωί πάω στο γιατρό αν με δει και να δρομολογήσω τον καυτηριασμό για την τραχηλίτιδα. Φοβάμε αρκετά, σκέφτομαι ότι θα χάσω και καποιους μήνες ετσι, αλλά ίσως πρέπει να γίνει να τελειώνουμε...

Κοριτσια κουράστηκα...

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια!

Κοπελια μου τι ωραια να βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει! Συγκινουμε και μονο που το σκεφτομαι!!!

Λενη μου... ω, ναι... σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ! Να το προσέχεις το 2ο!!! Δεν ειναι εποχες για τέτοια εξοδα!

Εγώ δεν έχω καλά νέα: 1. Εκανα εχτές τεστ στο σπίτι και ήταν αρνητικό... και το χειροτερο δεν ειναι το αρνητικό του τεστ, αλλά η ψυχολογια μου. Εχτες δεν στενοχωρήθηκα καν. Αντέδρασα με εναν αδιάφορο τρόπο, του στυλ... α, αρνητικό... δεν περιμενα και κατι διαφορετικό, ας ντυθώ τωρα γιατι εχω πολύ δουλεια στο γραφειο... Ουτε κλάματα, ουτε να ξυπνησω τον καλο μου, τίποτα. Σαν να ήταν δεδομένο.

Ο γιατρός μου είπε στο τηλ. οτι επειδη έχω αίμα μπορέι να μην δείχνει σωστά το τεστ. Σκεφτηκα εχτες για μια στιγμή να πάω σήμερα να κάνω χοριακή. Σήμερα το πρωι, το ξεχασα! Και αργότερα που το συνειδητοποίησα σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος, αφού δεν είμαι... ας γλιτώσω το τσίμπιμα και την απογοητευμένη φωνή της μικροβιολόγου όταν την πάρω και μου πει "ειναι αρνητικό, 1"

2. Οπως δείχνει δεν γλιτώνω την επεμβαση. Αυριο πρωί πάω στο γιατρό αν με δει και να δρομολογήσω τον καυτηριασμό για την τραχηλίτιδα. Φοβάμε αρκετά, σκέφτομαι ότι θα χάσω και καποιους μήνες ετσι, αλλά ίσως πρέπει να γίνει να τελειώνουμε...

Κοριτσια κουράστηκα...

Α, όχι!!! Δεν θέλω τέτοια... Καταρχήν έχει δίκιο ο γιατρός σου, το τεστ μπορεί να και να μην έδειξε την αλήθεια. Όμως πρέπει να σκέφτεσαι θετικά. Καλύτερα να είναι αρνητικό γιατί αν υπάρχει εγκυμοσύνη θα είναι δύσκολο για σένα μαζί με την τραχηλίτιδα. Θα σου πω και κάτι άλλο. Σταμάτα την προσπάθεια για παιδί για λίγο καιρό. Τακτοποίησε πρώτα το θέμα της τραχηλίτιδας, να ηρεμήσεις απο αυτό και μετά άρχισε πάλι τις προσπάθειες. Όλα μαζί σου δημιουργούν άγχος και πίεση και δεν κάνουν καλό για να προκύψει η εγκυμοσύνη. Θέλει ηρεμία και όχι άγχος και απογοήτευση.

Όταν έκανα την λαπαροσκόπηση, μου έκοψαν την περίοδο για 6 μήνες και μου ξαναήρθε τελικά μετά απο 8 μήνες. Δεν αγχωνόμουν όμως. Ήθελα να τακτοποιηθεί το θέμα της ενδομυτρίωσης και μετα να προσπαθήσουμε πάλι για παιδί. Μέχρι τότε απολάμβανα την σχέση μας με τον άντρα μου με ηρεμία και με πίστη οτι θα προσπαθήσουμε όταν πρέπει και θα πετύχουμε όταν θα είναι ο σωστός χρόνος.

Γι' αυτό σου λέω, όλα γίνονται στο σωστό χρόνο, όταν είμαστε έτοιμοι γι' αυτό κι εμείς και το σώμα μας.

Η παρέα μας λοιπόν δεν θα έχει καμία απογοήτευση, εκτός αν είναι για λίγα δευτερόλεπτα... Μετά ξανασηκωνόμαστε και προχωράμε...

Φιλιά σε όλη την παρέα.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Να σαι καλά βρε κοπελιά! Το χρειαζόμουνα, ειδικά σήμερα, σ'ευχαριστώ...

Λοιπόν, κατ' αρχάς μου ήρθε πάλι η ακατανόμαστη! Αλλά όντως ισως είναι για καλό.

Και πρέπει να κάνω και την επεμβασούλα για την τραχηλίτιδα.

Ταυτόχρονα θα κάνω και μια κολποσκόπηση και ίσως και υστεροσκόπηση, να την κάνω να τελειώνω και με αυτή... Όλα μαζί...

Για ένα μήνα δεν μπρορώ να έχω επαφές, οπότε χάνω και ένα μήνα, εκτός αν θέλω να κάνω σπερματέγχυση για αυτό το μήνα. Πράγμα που σκέφτομαι αρκετά σοβαρά. Θα δρομολογήσω τα υπόλοιπα, ελπίζω ως το απόγευμα και θα σκεφυώ και την σπερματέγχυση μετά...

Αντε να δούμε. Τουλάχιστον να τελειώνω με την τραχηλίτιδα γιατί μου έχει διαλύσει την ψυχολογία! Το μωρό δεν περίμενα ότι θα έρθει απο το 2ο μήνα... η τραχηλίτιδα ειναι που με έχει γονατίσει. φανταστείτε επι ένα μήνα κάθε μέρα να βλέπετε αιμα..

c12e25debb.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...