Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!!!Τί κάνετε?

RAFIA, να σου ζήσει η κορούλα σου! Να την χαίρεσαι και να την δείτε όπως εσείς επιθυμείτε και όπως είναι το καλό το δικό της!!! Να έχει πολλές ευλογίες στην ζωή της! Σου έχω στείλε 2 ή 3 φορές π.μ., αλλά δεν ξέρω αν τα έχεις πάρει. Όλα καλά?

Mummysoon, πώς νιώθεις? Όταν θα ακούσετε και την καρδούλα, θα τρελαθείτε απο την χαρά σας! Έχεις ανθρωπους να σε βοηθούν τώρα που πρέπει να είσαι στο κρεβατάκι και να ξεκουράζεσαι?

Leni7, γυρίσατε απο Ισπανία? Πώς περάσατε? Θέλουμε λεπτομέρειες για να ταξιδέψουμε κι εμείς με το νου μας στα ομορφα μέρη που είδατε...

Misspiggy, πότε δεν περιμένεις περίοδο?

Εγώ είμαι αρκετά καλύτερα. Η κοιλίτσα έχει μεγαλωσει λίγο καιφοράω μόνο φαρδιά ρούχα και παντελόνια ή φούστες εγκυμοσύνης πια γιατί δεν κουμπώνει τίποτα απο τα άλλα ρούχα μου.

Πολλά φιλιά σε όλες!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!!!Τί κάνετε?

Mummysoon, πώς νιώθεις? Όταν θα ακούσετε και την καρδούλα, θα τρελαθείτε απο την χαρά σας! Έχεις ανθρωπους να σε βοηθούν τώρα που πρέπει να είσαι στο κρεβατάκι και να ξεκουράζεσαι?

Καλημερα κοπελια μου. Καλα αισθανομαι, περιμενω με αγωνια να ακουσουμετις καρδουλες να χτυπουν!!! Ευτυχως εχω τον αντρα μου που τα εχει παρει ολα πανω του και μια φιλη που με βοηθανε..μονο το μαγειρεμα κανω κι αυτο αν δεν μπορει ο αντρας μου..η μαμα μου ειναι μεγαλη σε ηλικια και δεν μπορει να κανει και πολλα αλλα ακομη κι αυτη οτι μπορει κανει.Δοξα το θεο ολα καλα να πανε ειμαι πολυ αισιοδοξη:wink:

Φιλια σε ολες!!

[URL="http://lilypie.com"]
[/URL]

Καλημερα!!!

Ηλπιζα σε λιγο παραπανω χιόνι για να κατσω σπιτι μου σημερα... αλλα δεν μου εκανε το χατιρι! Κριμα...

Κοπελια μου, το Σαβατο ειναι 14 μερες από την ωορρηξια μου...

Σήμερα πονάει η μέση μου, αλλά δεν ξερω αν ειναι πονος περιοδου ή κανονικος πόνος μέσης, που με πιάνει συχνά. Κατα τα άλλα δεν έχω κανένα αλλό σημάδι. Ούτε εγκυμοσύνης, ούτε περιόδου... Θα δουμε. Εσυ ξεκίνησες να φτιάχνεις παιδικό δωμάτιο? Πότε θα ξαναπάς να το δείτε το σποράκι σας?

Mommy soon, εσύ ποτε θα πάς να ακούσεις καρδούλες????

Νομίζω θα τρελαθείς από την χαρά σου!!! Τι καλα!!!

Και ξεκούραση!!! Ούτε μαγειρεμα να μην κάνεις! Τα delivery κλέφτες θα γίνουν? Ξέρω θα μου πεις πρέπει να τρως καλα, όχι delivery... αλλά ακόμα και στα carrefour εχει μαγειρευτό φαγακι...

Λενάκι??? Που είσαι συμπάσχουσα???? Ακόμα Ισπανία???

Rafia, να σου ζήσει το καριτσάκι σου!!! Να είναι πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη και να την καμαρώνεις πάντα! Χρειαζόμαστε τέτοια post για να παίρνουμε κουράγιο και να συνεχίζουμε...

c12e25debb.png

Καλημερα!!!

Ηλπιζα σε λιγο παραπανω χιόνι για να κατσω σπιτι μου σημερα... αλλα δεν μου εκανε το χατιρι! Κριμα...

Κοπελια μου, το Σαβατο ειναι 14 μερες από την ωορρηξια μου...

Σήμερα πονάει η μέση μου, αλλά δεν ξερω αν ειναι πονος περιοδου ή κανονικος πόνος μέσης, που με πιάνει συχνά. Κατα τα άλλα δεν έχω κανένα αλλό σημάδι. Ούτε εγκυμοσύνης, ούτε περιόδου... Θα δουμε. Εσυ ξεκίνησες να φτιάχνεις παιδικό δωμάτιο? Πότε θα ξαναπάς να το δείτε το σποράκι σας?

Mommy soon, εσύ ποτε θα πάς να ακούσεις καρδούλες????

Νομίζω θα τρελαθείς από την χαρά σου!!! Τι καλα!!!

Και ξεκούραση!!! Ούτε μαγειρεμα να μην κάνεις! Τα delivery κλέφτες θα γίνουν? Ξέρω θα μου πεις πρέπει να τρως καλα, όχι delivery... αλλά ακόμα και στα carrefour εχει μαγειρευτό φαγακι...

Λενάκι??? Που είσαι συμπάσχουσα???? Ακόμα Ισπανία???

Rafia, να σου ζήσει το καριτσάκι σου!!! Να είναι πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη και να την καμαρώνεις πάντα! Χρειαζόμαστε τέτοια post για να παίρνουμε κουράγιο και να συνεχίζουμε...

Καλημέρα :)

Οπότε περιμένουμε το Σάββατο για να ξέρουμε τί έχει γίνει. Στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να μη σου έρθει η περίοδος για τους επόμονους 9 μήνες!!!

Την Δευτέρα θα πάω να ξαναδώ το μπεμπάκι μου, να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει και πώς είναι. Έχω αγωνία, αλλά νιώθω καλά, οπότε φαντάζομαι οτι και το μωράκι καλά θα είναι...

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλημερα κι απο μενα!

Στη Μαδριτη ηταν πολυ ωραια, αν και την πρωτη μερα που πηγαμε εβρεχε ολη μερα!

Μετα εφτιαξε ο καιρος και καναμε ατελειωτες βολτες σε πλατειες, μαγαζια, λεωφορους κλπ. Κι ειχε τοσα πολλα εστιατορια που γυρισα με πονοκοιλο απο το πολυ φαγητο!! χαχα

Κατα τ'αλλα καλα ρε κοριτσακια, περιμενω κι εγω να τελειωσουν τα Cyclacur για να αδιαθετησω επιτελους και να αρχισω μετα την παρακολουθηση κυκλου!

Αχ ρε piggy μου τι τραβαμε!! Που θα παει? Θα τα καταφερουμε!

Ελπιζω εσενα να ΜΗΝ σου ερθει η περιοδος!!!!! Ωστε να παρω κι εγω σειρα τον αλλο μηνα!!

Εσυ mummy soon μου πως νοιωθεις? Τι ωραια που ειναι διδυμακια! Θα ξεμπερδεψεις με την μια! Βεβαια, ειναι λιγο δυσκολοτερος ο δρομος και θελει πολυ προσοχη, ομως...ειναι τοσο συγκινητικο :-)

Κι εσυ κοπελια μου? Σιγουρα θα εχεις ηρεμησει τωρα που μπηκες στο 2ο τριμηνο! Μπηκες, ε? Δεν κανω λαθος...

Εσυ εισαι η πρωτοπορος, ξεκινησες εσυ κι εμεις ακολουθουμε! Και ελπιζω γρηγορα...

Σας αφηνω γιατι εδω και 2 ωρες προσπαθω να τελειωσω το μηνυμα κι ολο μου σκαει δουλεια

Φιλακια παρεακι

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!! Καλα ειμαι δοξα το θεο..περιμενω με αγωνια τη δευτερα να ακουσω τις καρδουλες μου να χτυπουν!!! Οντως Miss Piggy θα ειναι απο τις πιο συγκινητικες στιγμες αν θυμηθω και απο την κοπελια μας!!...Προσεχω δεν κανω τιποτα στο σπιτι μεχρι να ειναι ολα καλα και να μην διατρεξουν κινδυνο τα μωρακια μου...Ευχομαι το σαββατο να μαθουμε οτι δεν σου ηρθε η περιοδος αλλα να ξερεις οτι αν αγχωθεις μπορεις να εχεις καθυστερηση ψυχραιμια!! Χαιρομαι που ειναι 2 Leni μου και ειλικρινα δεν φοβαμαι καθολου εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στον γιατρο μου και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα με λιγο περισσοτερη βεβαια προσοχη οπως ειπες κι εσυ!! Θα ξεμπερδευω μια κι εξω!!!Αντε κι εσυ να ξεκινησεις με το καλο και ολα καλα θα πανε!!! Φιλια σε ολες!!:cool::wink:

[/URL]

Αχ κοριτσια... Δεν κρατηθηκα και το εκανα το τεστ...

Αρνητικό, αρνητικοτατο...

Δεν πειράζει... Τωρα ξεκίνησα ουσιαστικά... Θα ήταν δύσκολο να γίνει απο τον πρώτο μήνα. Τουλάχιστον θα αντιμετωπίσω σωστά αυτήν την τραχηλιτιδα που τόσο πολυ με έχει παιδεψει...

Και τον άλλο μήνα ακόμα πιο γερά!!!

Παρόλα αυτα, στενοχωρηθηκα!

c12e25debb.png

miss piggy μου, πολυ νωρις δεν ηταν για τεστ?

12η μέρα... Ξέρω γω... Θεωρητικά απο 11η μέρα δείχνουν.

Τι να πω... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έχω και πονακια περιόδου σήμερα...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Τα πονακια δεν λενε απαραιτητα κατι... αλλα αν δεις οτι δεν σου ερχεται το Σαββατο, ξανακανε Κυριακη - Δευτερα ενα τεστακι..

Παει ρολοϊ η περιοδος σου γενικα?

Οχι, δεν παει ρολοϊ, αλλά τώρα έχω κάνει την ενεση για την ωορρηξία και δεν μπορεί να κάνει τα δικά της!!!

c12e25debb.png

Καλησπέρα σε όλες στην παρέα μας :)

Τί κάνετε? Όλες μας με τις αγωνίες μας, αλλά και με αισιοδοξία προχωράμε μπροστά!

Mummysoon την Δευτέρα που θα ακούσετε καρδούλα, ετοίμασε χαρτομάντηλα :) Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα να βλέπεις ένα τόσο δα πραγματάκι, σαν σποράκι να έχει καρδιά και να ακούγεται παράλληλα. Περιμένω να μου πεις πώς νιώσατε... Θα πάτε με τον αντρούλι σου, έτσι?

Misspiggy, το Σάββατο θα ξέρεις σίγουρα, αλλά και πάλι καλύτερα να θεραπευτεί τελείως η τραχηλίτιδα, γιατί όσο υπάρχουν μικρόβια ή κάποιες μολύνσεις δεν είναι καλό να προκύπτει και εγκυμοσύνη. Δεν ξέρεις τί επιπλοκές μπορεί να δημιοργήσει και σε σένα και στο μωρό.Ηρέμησε, κάνε τη θεραπεία σου και μετά βάλε μπρος ολοταχώς για το μωράκι σας!!!

Leni7, εσύ τώρα που ξεκουράστηκες στην Ισπανία και πέρασες τόσο καλά, θα ξεκινήσεις προσπάθειες? Συνέχισε όμως με ηρεμία και χωρίς άγχος. Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος για όλα τα πράγματα στη ζωή μας και κυρίως για την επίτευξη της εγκυμοσύνης.

Εμένα, φαίνεται, οτι σταμάτησαν οι εμετοί. Το μωράκι καθημερινά χοροπηδάει και μου λείπει οταν δεν το νιώθω. Χαζομαμά απο τώρα...χιχι. Την Δευτερα θα το δούμε κι εμείς και θα σας πω πόσο έχει μεγαλώσει.

Φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Mummysoon την Δευτέρα που θα ακούσετε καρδούλα, ετοίμασε χαρτομάντηλα :) Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα να βλέπεις ένα τόσο δα πραγματάκι, σαν σποράκι να έχει καρδιά και να ακούγεται παράλληλα. Περιμένω να μου πεις πώς νιώσατε... Θα πάτε με τον αντρούλι σου, έτσι?

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!Εδω εκλαιγα και μονο που τα ειδα...τωρα που θα τα ακουσω κιολας.....βεβαια εκεινα ηταν δακρυα ανακουφισης μετα το σοκ που ειχα περασει.Εννοειται μαζι με τον αντρουλη μου θα παμε...περασαν οι μερες και κοντευουμε..Ευτυχως εγω ακομη δεν με εχει πιασει ουτε ναυτια ουτε εμετοι και ευχομαι να μη ερθουν καθολου.Χαιρομαι που συνηλθες λιγαακι εσυ και εισαι καλυτερα! Αληθεια εσενα απο ποτε σου ξεκινησαν οι εμετοι??

Miss piggy καλο θα ηταν να μην βιαζεσαι τοσο στα τεστ αλλα καλου κακου ξανακανε ενα ακομη...και κυριως μην απογοητευεσαι:)

[/URL]

Καλημέρα...

Ηρθε και η ακατανομαστη!!! Δεν πειραζει, οπως ειπε και η Κοπελια, καλυτερα να ξεφορτωθώ την τραχηλιτιδα μου και να προχωρήσω ετοιμη, παρά να το αφήσω ετσι και να εχω επιπλοκές μετά...

την Δευτερα θα πάω ΚΑΙ εγω στον γιατρο... (3 στα 4) δυστυχως οχι για να ακουσω καρδουλα... αλλά για να μου πει τι να κανω για να απαλλαγώ από την τραχηλιτιδα και πως προχωραμε. Νομιζω θα παω σε φυσικό κυκλο και αυτο το μήνα. Δεν με πειραζει... καλυτερα.

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγώ παιρνω κάτι χάπια, τα cyclacur, για να ενισχύσουμε το ενδομητριο μετα την Λαπαροσκοπηση. Αύριο Είναι το τελευταίο και μετα απο 2-3 μέρες πρέπει να αδιαθετησω... Οπότε μόλις αδιαθετησω θα πάρω τον γιατρο να μου πει ποια μερα να παω για να αρχίσουμε την παρακολούθηση...

Αφήστε τα Κορίτσια, απο χθες ψηνομαι στον πυρετό, και με depon & panadol δεν πέφτει με τίποτα. Αναγκάστηκα να πάρω ponstan.Ξέρω ότι είναι λίγο χαζό αυτο που θα πω, αλλα αυτές τις μέρες που το κάνουμε ελεύθερα σκέφτομαι μήπως Υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να εχω μείνει εγκυος, και τα φάρμακα δεν είναι και ότι πρέπει.. Ξέρω ότι αποκλείεται, Γιατί δεν είχα δει περίοδο, αρα δύσκολο να εχω κάνει και ωορηξία... Αλλα Ποτέ δεν Ξέρεις... Τι να κάνω άραγε;

Εγώ παιρνω κάτι χάπια, τα cyclacur, για να ενισχύσουμε το ενδομητριο μετα την Λαπαροσκοπηση. Αύριο Είναι το τελευταίο και μετα απο 2-3 μέρες πρέπει να αδιαθετησω... Οπότε μόλις αδιαθετησω θα πάρω τον γιατρο να μου πει ποια μερα να παω για να αρχίσουμε την παρακολούθηση...

Αφήστε τα Κορίτσια, απο χθες ψηνομαι στον πυρετό, και με depon & panadol δεν πέφτει με τίποτα. Αναγκάστηκα να πάρω ponstan.Ξέρω ότι είναι λίγο χαζό αυτο που θα πω, αλλα αυτές τις μέρες που το κάνουμε ελεύθερα σκέφτομαι μήπως Υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να εχω μείνει εγκυος, και τα φάρμακα δεν είναι και ότι πρέπει.. Ξέρω ότι αποκλείεται, Γιατί δεν είχα δει περίοδο, αρα δύσκολο να εχω κάνει και ωορηξία... Αλλα Ποτέ δεν Ξέρεις... Τι να κάνω άραγε;

Το μονο που μπορεις να κανεις Λενακι ειναι υπομονη!! Περαστικα σου ευχομαι και μην ανησυχεις αν εισαι εγκυος δεν θα παθει τιποτα το φασολακι σου..Τα cyclacur εγω τα παιρνω ακομη αλλα μονο τα ασπρα...Ξερω οτι τα φαρμακα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εχω ακουσει οτι στην εγκυμοσυνη επιτρεπουν μονο depon. Ηρεμισε κοιτα να γινεις καλα πρωτα και μην φοβασαι...Φιλια!!:)

[/URL]

Καλημέρα...

Ηρθε και η ακατανομαστη!!! Δεν πειραζει, οπως ειπε και η Κοπελια, καλυτερα να ξεφορτωθώ την τραχηλιτιδα μου και να προχωρήσω ετοιμη, παρά να το αφήσω ετσι και να εχω επιπλοκές μετά...

την Δευτερα θα πάω ΚΑΙ εγω στον γιατρο... (3 στα 4) δυστυχως οχι για να ακουσω καρδουλα... αλλά για να μου πει τι να κανω για να απαλλαγώ από την τραχηλιτιδα και πως προχωραμε. Νομιζω θα παω σε φυσικό κυκλο και αυτο το μήνα. Δεν με πειραζει... καλυτερα.

Μην σε παιρνει απο κατω!!!!Ολα γινονται για καποιο λογο.Κανε οτι πρεπει να φυγει η τραχηλητιδα για να μην εχεις προβληματα και θα ερθει κι αυτη η ομορφη μερα να ακουσεις κι εσυ καρδουλες!!! Να εισαι δυνατη και να σκεφτεσαι παντα θετικα!!Η καθεμια απο εμας τραβαει το δικο της ζορι αλλα ξερουμε οτι ολα γινονται για να αποκτησουμε τα φασολακια μας και να ολοκληρωθουμε σαν γυναικες και σαν ανθρωποι!! Υπομονη θελει...:)

[/URL]

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!

Τι νεα ρε παιδια; Οι έγκυουλες μας καλα τα πανε; Φουσκωνετε; :-)

Miss piggy μου, πάνω στον πυρετο μου δεν είχα διαβάσει ότι σου είχε έρθει περίοδος, διάβασα μόνο το 2ο μήνυμα σου που με ρωτάς Ποτέ ξεκιναω και τέτοια. Σορρυ που δεν σου απάντησα πάνω στα δικα σου κάτι!

Λοιπόν φαντάζεται να μείνουμε και οι 2 έγκυες αυτο το μήνα; Χαχα καλα θα Είναι!Μας το Εύχομαι :-)

Εγώ Είμαι Καλύτερα σημερα, δεν Έχω πυρετο Αλλα Έχω έναν πονοκέφαλο, αστα. Γύρισα δουλεια και ο θεός βοηθός!

Αυα ρε Κορίτσια.. Φιλακια πολλα

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!

Τι νεα ρε παιδια; Οι έγκυουλες μας καλα τα πανε; Φουσκωνετε; :-)

Miss piggy μου, πάνω στον πυρετο μου δεν είχα διαβάσει ότι σου είχε έρθει περίοδος, διάβασα μόνο το 2ο μήνυμα σου που με ρωτάς Ποτέ ξεκιναω και τέτοια. Σορρυ που δεν σου απάντησα πάνω στα δικα σου κάτι!

Λοιπόν φαντάζεται να μείνουμε και οι 2 έγκυες αυτο το μήνα; Χαχα καλα θα Είναι!Μας το Εύχομαι :-)

Εγώ Είμαι Καλύτερα σημερα, δεν Έχω πυρετο Αλλα Έχω έναν πονοκέφαλο, αστα. Γύρισα δουλεια και ο θεός βοηθός!

Αυα ρε Κορίτσια.. Φιλακια πολλα

Περαστικά σου!

Μακάρι κοριτσάκι μου! Μακάρι!!!!

Εγώ θα πάω σήμερα, αλλά πρώτα με ενδιαφέρει ειναι να εξολοθρέψω την τραχηλιτιδα γιατι δεν πάει άλλο!!

Πρέπει να φύγει!!!

Μακάρι να ερθει και το μπεμπε αυτο το μηνα... και για τις 2 μας.

Περιμένουμε νέα και από τις υπόλοιπες το απόγευμα...

Καρδούλες... φύλο (επιβεβαίωση)... ανάπτυξη...

c12e25debb.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!

Βλέπω οτι προχωράμε αισιόδοξα και έτσι πρέπει. Με πείσμα και υπομονή και επιμονή, όλες θα τα καταφέρετε να γίνετε μανούλες. Εξάλλου τα προβλήματα δεν είναι τόσο σοβαρά, απλά όλα θέλουν τον χρόνο τους και θα ερθουν στον σωστό χρόνο!!! Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα απο την δική μου εμπειρία. Ήρθε η εγκυμοσύνη σε στιγμή που είμασταν λιγότεροι αγχωμένοι απο άλλες φορές που τρέχαμε για εξετάσεις και επεμβάσεις...

Νομίζω και η άλλη μανούλα θα συμφωνήσει...

Σας το εύχομαι και σε σένα Λένη και σε σένα Misspiggy και σε όσες κοπέλες διαβάζουν και θέλουν να γίνουν μανούλες.

Πάντως το άγχος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πιο μεγάλο απο ο,τι πριν...Ουφ!

Το απόγευμα θα σας γράψω νεώτερα. Περιμένουμε και απο τη mummysoon.

Φιλιά σε όλη την παρέα.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλησπέρα :)

Λοιπόν, πήγαμε, είδαμε το μωράκι μας μεγαλωμένο, το ίδιο ζωηρό και υγιέστατο, όπως φαίνεται... Δεν είχε πάρει κατάλληλη στάση για να δούμε το φύλο, αλλά όπως έκανε τις τούμπες του, μας είπε η γιατρός οτι δεν φαίνεται να κρέμεται κάτι, οπότε μάλλον είναι κορίτσι, αλλά σίγουρα θα το δούμε στην 20η εβδομάδα. Σημασία έχει οτι μεγαλώνει καλά...Ηρέμησα αρκετά. Μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχάρου την μεγάλη, αυτή που κάνεις επανάληψη 3 φορές, κάθε μια ώρα, αφού πίνεις κάθε φορά γλυκόζη. Είχα κάνει την μικρή στην αρχή της εγκυμοσύνης και ήταν μαρτύριο. Πώς θα αντέξω τώρα αυτή που κρατάει περισσότερο και πιο πολύ η γλυκόζη? Τέλος πάντων, θα περάσει, τί να κάνουμε? Πανω απο όλα η υγεία του μωρού.

Περιμένουμε και την άλλη μανούλα...

Φιλιά σε όλες!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Τι ωραια νεα!!!

Τι καλα που το μωρακι σας ειναι μια χαρα!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Εγώ πήρα τη θεραπεια μου για την τραχηλιτιδα, θα την ξεκινησω το βραδυ. Dalacin κρεμα μου εδωσε, εχω να κανω και μια εξεταση αιματος αυριο και θα ξαναπαω την αλλη Δευτερα για υπερηχο...

Ολα καλα δηλαδη!!!

Που ειναι η αλλη μανουλα???

c12e25debb.png

Kopelia μου Πολύ Χαιρομαι που ο υπέρηχος πήγε μια χαρα, Εύχομαι να πανε Ολα τέλεια μέχρι το Τέλος!! Ώστε μάλλον κοριτσάκι ε; Τι ωραία:-) :-)

Θα το σιγουρεψετε την επόμενη φορα βέβαια..

Miss piggy εσυ πως πας με την τραχηλιτιδα; Απο τι προήλθε, Ξέρεις; Έτσι ξαφνικά την επαθες εκείνη τη μέρα;

Εγω αδιαθετησα επιτέλους οπότε θα πάρω τον γιατρο μου να δω Ποτέ θα μου πει να πάω..

Mummy soon ολα ok ?

Καλημερα,

Λογικα από κάποιο βακτήριο. Περνω αντιβιωση ενδοκολπικη και εκανα και μια καλλιεργεια απο το αιμα για να δουμε μηπως ειναι χλαμύδια... Σημερα πήγα και εδωσα αιμα, σε 2 βδομαδες θα εχω αποτελεσματα.

Και την Δευτερα πάω για υπερηχο... Και προχωραμε...

Αντε να τα καταφερουμε παρεα αυτο το μηνα!!

Που ειναι η mommy soon????

c12e25debb.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...