Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Kopelia μου μιλήσαμε με τον γιατρό.Θα ξανακάνω χοριακή την Τετάρτη πάλι.Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο τυχεροί είμασταν μέσα στην ατυχία μας.Είμασταν σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε με σπέρμα δότη και με τόσα λίγα σπερματοζωάρια πήγαν όλα τόσο καλά και με την πρώτη!Μακάρι να συνεχιστούν όλα έτσι καλά.Σοβαρά όμως το λέω αλλά δεν το έχω καταλάβει οτι αφορά εμένα.Πάντως μετά την πολύ χαρά και το πανηγύρι έλιωσα στον ύπνο και ξύπνησα πριν λίγο.

Διαφημίσεις

Επίσης ο γιατρός μου στην σπερματεγχυση δινει γοναδοτροφινες σε χαμηλες δώσεις, οπότε σκεφτομαι ότι γιατι να φορτωθω τόσες ορμόνες, τόσες φορές?

Με την εξωσωματική θελω να ελπίζω ότι θα είανι μια και εξω...

Θα δούμε. Τεταρτη τα νεότερα...

Συμφωνώ, μαζί σου.. Εγώ φαντάσου αποφάσισα να κάνω κατ'ευθείαν εξωσωματική χωρίς καν προσπάθεια σπερματέγχυσης. Βέβαια δεν μας έδιναν από την αρχή και πολλές πιθανότητες λόγω χαμηλής κινητικότητας...

Kopelia μου μιλήσαμε με τον γιατρό.Θα ξανακάνω χοριακή την Τετάρτη πάλι.Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο τυχεροί είμασταν μέσα στην ατυχία μας.Είμασταν σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε με σπέρμα δότη και με τόσα λίγα σπερματοζωάρια πήγαν όλα τόσο καλά και με την πρώτη!Μακάρι να συνεχιστούν όλα έτσι καλά.Σοβαρά όμως το λέω αλλά δεν το έχω καταλάβει οτι αφορά εμένα.Πάντως μετά την πολύ χαρά και το πανηγύρι έλιωσα στον ύπνο και ξύπνησα πριν λίγο.

Ε θα αρχίσουν και οι υπνηλίες της εγκυμοσύνης...χιχι. Εξάλλου η ξεκούραση συνεχίζεται και σεόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης θα προσέχεις...

Συμφωνώ, μαζί σου.. Εγώ φαντάσου αποφάσισα να κάνω κατ'ευθείαν εξωσωματική χωρίς καν προσπάθεια σπερματέγχυσης. Βέβαια δεν μας έδιναν από την αρχή και πολλές πιθανότητες λόγω χαμηλής κινητικότητας...

Τώρα είσαι έγκυος, περιμένεις αποτελέσματα? Σε ποιά φάση είσαι?

dT6Fp3.png

4555p3.png

Γιατι κουραστηκα... Εχω κανει ηδη 2 σπερματεγχυσεις με αλλο γιατρο ομως. Και αυτη θα ειναι η 3η ουσιαστικα... και δεν μπορω αλλο. Μετραω 18 μηνες ήδη... και ενα χρονο με γιατρους, μετρήσεις υπερηχα...

Θα τον δω την Πεμπτη απο κοντά και θα δω τι θα μου πει και αυτός...

Παντως αυτό το μήνα πάμε για σπερματεγχυση και βλέπουμε.

Επίσης ο γιατρός μου στην σπερματεγχυση δινει γοναδοτροφινες σε χαμηλες δώσεις, οπότε σκεφτομαι ότι γιατι να φορτωθω τόσες ορμόνες, τόσες φορές?

Με την εξωσωματική θελω να ελπίζω ότι θα είανι μια και εξω...

Θα δούμε. Τεταρτη τα νεότερα...

Αν έχεις ξανακάνει νομίζω καλύτερα πήγαινε για εξωσωματική.Σου εύχομαι καλή επιτυχία πάντως εγώ και για την σπερματέγχυση τώρα.Ποτέ δεν ξέρεις;)

Διαφημίσεις

Ε θα αρχίσουν και οι υπνηλίες της εγκυμοσύνης...χιχι. Εξάλλου η ξεκούραση συνεχίζεται και σεόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρoσεχεις...

Καλά ναι τώρα θα ξαναπατήσω στην δουλειά μάλλον τον Σεπτέμβριο ίσως και μπορεί και καθόλου.Είχα πάρει ανευ αποδοχών υποτίθεται πως πήγα για επέμβαση στο γόνατο εδώ και λίγο διάστημα μετά Αύγουστο παίρνω την άδεια μου για καλοκαίρι.Καθόλου δεν με νοιάζει όμως και να μου έρθει και καπάκι άδεια εγκυμοσύνης και ας πούνε οτι θέλουν...

Καλά ναι τώρα θα ξαναπατήσω στην δουλειά μάλλον τον Σεπτέμβριο ίσως και μπορεί και καθόλου.Είχα πάρει ανευ αποδοχών υποτίθεται πως πήγα για επέμβαση στο γόνατο εδώ και λίγο διάστημα μετά Αύγουστο παίρνω την άδεια μου για καλοκαίρι.Καθόλου δεν με νοιάζει όμως και να μου έρθει και καπάκι άδεια εγκυμοσύνης και ας πούνε οτι θέλουν...

Κι εγω είχα χτυπήσει το πόδι μου τον Σεπτέμβριο και είχα άδεια για 2 μήνες. Όταν μου πέρασε πήγαμε για εξωσωματική και δεν ξαναπήγα για δουλειά. Έχω άδεια τόσους μήνες. Τα μωρά μας πάνω απο όλα!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Μελανια μου!!!!!! Συγχαρητήρια!!!! Μπράβο κορίτσι μου! Μπράβο!

Μας έδωσες φοδερη χαρα και ελπίδα! Σ΄ευχαριστουμε πολυ!!!!

Σου εύχομαι μια υπεροχή εγκυμοσύνη! Όλα να πανε Καλά! Δεν ξέρω αν πρέπει να σου ευχηθώ να είναι 2 ή Όχι, ας είναι όσα Θελει Και να έρθουν γερά και δυνατά!

Νικολ μου Μακάρι αύριο να Λέμε τα ίδια και για Εσένα.

Κοπελια Ευχαριστώ για τις ευχές, Μακάρι να δουλέψει η σπερματεγχυση.

c12e25debb.png

Κορίτσια σας αφήνω γιατί πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή. Αύριο θα έρθει ο ελαιοχρωματιστής να βάψουμε το παιδικό δωμάτιο και θα μαζέψουμε όλα τα πράγματα απόψε για να έχει άνεση αύριο.

Σας φιλώ και αύριο θα μπώ απο το κινητό μου για να δω τα αποτελέσματα της Νικόλ.

Καλή σας νύχτα και πάντα να έχουμε χαρές στην παρέα μας.

Μελανία μου να προσέχεις τα μπεμπάκια σου!!!

καλήνύχτα!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Κι εγω είχα χτυπήσει το πόδι μου τον Σεπτέμβριο και είχα άδεια για 2 μήνες. Όταν μου πέρασε πήγαμε για εξωσωματική και δεν ξαναπήγα για δουλειά. Έχω άδεια τόσους μήνες. Τα μωρά μας πάνω απο όλα!!!

Εγώ δεν χτύπησα.Ούτε καν πήγα για επέμβαση (αλλιώς σιγά μην ζητούσα άνευ αποδοχών)πρόβλημα όμως έχω πολλά χρόνια και στα 2 γόνατα κι επειδή δουλεύω σε γυμναστήριο το έχαψαν.:lol:Σιγά μην τους έλεγα οτι πάω να κάνω εξωσωματική.Καταλαβαίνεις οτι σ αυτή τη δουλειά θα είχα φάει σουτ αν δεν πετύχαινε και ήξεραν οτι προσπαθώ για παιδί.

Διαφημίσεις

Τώρα είσαι έγκυος, περιμένεις αποτελέσματα? Σε ποιά φάση είσαι?

Βασικά μόλις ξεκίνησα την εξωσωματική... και προσεύχομαι για το καλύτερο....

Εσύ βλέπω περιμένεις το μωράκι σου ε? Με το καλό!! Πέτυχες με την πρώτη?

Καλή αρχή!!Σου ευχήθηκα κι απο αλλού!:PΠρώτη προσπάθεια είναι;Κι εμένα η πρώτη μου ήταν:rolleyes:

Καλή αρχή!!Σου ευχήθηκα κι απο αλλού!:PΠρώτη προσπάθεια είναι;Κι εμένα η πρώτη μου ήταν:rolleyes:

Ναι το ξέρω.. και σ ευχαριστώ πολύ!! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και έχω πολύ αγωνία... Ανυπομονώ αν και ακούω πολλές ιστορίες εδώ και οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν την πρώτη προσπάθεια σαν ...δοκιμαστική:( Τι να πω?? είναι και τύχη!

Πάντως δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα με τη χοριακή σου!!! Μόλις χτες γραφτηκα στο φόρουμ αλλά σας παρακολουθούσα καιρό... Είναι φοβερό πόσο ωραία νιώθεις να μοιράζεσαι τις αγωνίες σου και να νιώθεις οτι σε καταλαβαίνουν..

Καλή επιτυχία και Από μένα! Μακάρι να είναι Πρωτη και τυχερή και να μοιραστούμε και τα δικα σου Καλά νέα!

c12e25debb.png

Καλή επιτυχία και Από μένα! Μακάρι να είναι Πρωτη και τυχερή και να μοιραστούμε και τα δικα σου Καλά νέα![/quote Αχ σ' ευχαριστώ πολύ:rolleyes: Είστε όλες τόσο καλές εδώ μέσα!!

Και σε σένα ότι καλύτερο!! Θα τα λέμε εδώ;)

Διαφημίσεις

Μπραβο Μελανια μου χαρηκα πολυ για σενα και συγκινηθηκα διοτι παρακολουθω καιρο την ιστορια σου.Σου ευχομαι τα καλυτερα για μια τελεια εγκυμοσυνη.Και αν ειναι και διδυμακια τελεια!!! Μας δινεις χαρα και ελπιδα.

Καλημέρα σε όλες!!!

Ναι, περιμένω με αγωνία το μωράκι μου, κοριτσάκι και μας έγινε το θαύμα με την πρώτη προσπάθεια. Να σου πω την αλήθεια κι εμείς δοκιμαστικά την κάναμε την πρώτη για να δούμε πώς αντιδρά το σώμα μου και αν έχουμε κάποια άλλα προβλήματα... Ίσως επειδή είμασταν χαλαροί, πέτυχε. Ήθελε κι ο Θεός όμως γιατί για τον καθένα μας θέλει σε διαφορετική περίοδο που μόνο Αυτός ξέρει το γιατί.

Ποιο πρωτόκολλο ακολουθείς? Στον Λαϊνά πηγαίνεις ή σε κάποιο άλλο κέντρο? Να πάνε όλα καλά, σου εύχομαι!!!!

Μελανία, πώς είσαι σήμερα? Θα είδες τα πιο όμορφα όνειρα απόψε, έτσι?

Νικόλ πήγες για την εξέταση? Τί ώρα θα είναι έτοιμη, σου είπαν?

Εμείς ξεκινήσαμε να βάφουμε σήμερα. Πορτοκαλί λέμε να το κάνουμε το δωμάτιο. Δεν ήθελα ροζάκια και παρόμοια χρώματα. Προτιμήσαμε κάτι ουδέτερο. Θα πάρουμε και αυτοκόλλητα για τον τοίχο με παιδικές παραστάσεις. Ήρθε και η κούνια-κρεβατάκι, οπότε σιγά σιγά τα ετοιμάζουμε, αν και φοβάμαι λίγο μη πάει κάτι στραβά, αλλά προσπάθώ να είμαι και αισιόδοξη...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Εμείς ξεκινήσαμε να βάφουμε σήμερα. Πορτοκαλί λέμε να το κάνουμε το δωμάτιο. Δεν ήθελα ροζάκια και παρόμοια χρώματα. Προτιμήσαμε κάτι ουδέτερο. Θα πάρουμε και αυτοκόλλητα για τον τοίχο με παιδικές παραστάσεις. Ήρθε και η κούνια-κρεβατάκι, οπότε σιγά σιγά τα ετοιμάζουμε, αν και φοβάμαι λίγο μη πάει κάτι στραβά, αλλά προσπάθώ να είμαι και αισιόδοξη...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Μου αρεσει πολύ το πορτοκαλι!

Μονο μην το κανεις πολυ εντονο για να μπορει να χαλαρωνει η μικρη σας! Θα γινει πολύ ωραιο!

Και να μην το σκεφτεσαι καν οτι κατι δεν θα παει καλα σε παρακαλω! Ιλα θα πάνε τέλεια! Μην εχεις καμια εννοια! Να εχεις πιστη και να εμπιστευεσαι το γιατρό σου και ολα θα ερθουν μια χαρα!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια... Ξαφνικα με τα καλά νεα την Μελανια γιναμε πολλές! Ειδες Μελανια, το χρειαζομασταν να εχουμε καλα νεα!

Περιμένουμε και της Νικολ τα καλά νεα για να ειναι διπλη η χαρά μας!!!

Φιλια πολλά και αναμένω...

c12e25debb.png

kopelia73 καλημερα το δωματιο με το χρωμα που διαλεξες θα γινει τελειο.Με το καλο ολα θα ερθουν.Μην βαζεις αρνητικα στο μυαλο σου.Να σκεφτεσε οτι σε λιγο καιρο θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια.Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα φανταζομαι

καλημερα σε ολες σας! Νικολ περιμενουμε τα ευχαριστα νεα!

Ποιο πρωτόκολλο ακολουθείς? Στον Λαϊνά πηγαίνεις ή σε κάποιο άλλο κέντρο? Να πάνε όλα καλά, σου εύχομαι!!!!

Είμαι στο μακρύ αν και μου φαίνεται περίεργο που η ένεση καταστολής ήταν μόνο μία... Τελοσπάντων, ο γιατρός θα ξέρει... Δεν είμαι στον Λαινά, αλλά σ ένα κέντρο στον Πειραιά. Θα δείξει!!;)

Α! Και συμφωνώ με το χρώμα που διάλεξες! κ εγώ επειδή στο σπίτι έχω δύο παιδικά (χωρίς παιδιά :lol:!!) το ένα το εχω πορτοκαλί και το άλλο λαχανί!

κ εγώ επειδή στο σπίτι έχω δύο παιδικά (χωρίς παιδιά :lol:!!) το ένα το εχω πορτοκαλί και το άλλο λαχανί!

Και εγώ 2 εχω... Το ενα το εκανα και εγω λαχανί με μπεζ.... αλλά το έκανα γραφείο και τώρα μένει ο σκύλος εκει...

Το 2ο το αφησα λευκό για να περιμένει... Προς το παρον φιλοξενεί βιβλιοθήκη, απλώστρα, σιδερώστρα... και ότι άλλο περισσευει στο υπόλοιπο σπίτι... Δεν μπορούσα να τα βλέπω αδεια... φρίκαρα!

c12e25debb.png

κοριτσακια μου!!!!!!!

ειμαι πολυ συγκρατημενα εγκυος!!!!

με χοριακη στις 10 ημερες μετα την εμβρυομεταφορα μονο 15 μοναδες κ με λιγο αιματακι μολις γυρισα απο το κεντρο,που περασε μολις ξαπλωσα....τωρα την παρασκευη επαναληπτικη κ τελειως ξαπλα μεχρι τοτε.

χαλαλι,αν ειναι να κρατησω το παιδακι μου στα χερια μου!!

αλλη αγωνια ξεκιναει τωρα!!!ελπιζω να βγει αγωνιστης το σπλαχνο μου κ να κρατηθει!!

εχει τυχει σε καποια θετικη εκβαση εγκυμοσυνης με τετοια χοριακη???

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

nikol μου καλημερα.Μπραβο!!Συνχαρητηρια! Μην ανησυχεις και ολα θα πανε καλα στο τελος θα δεις! Κανε οτι σου ειπε ο γιατρος ξαπλα εντελως.Πιστεψε οτι το μικρο σου θα τα καταφερει και θα δεις.Πρεπει να εχουμε θετικη σκεψη.Καλη ξεκουραση και ηρεμησε , ολα θα πανε τελεια.!!!

κοριτσακια μου!!!!!!!

ειμαι πολυ συγκρατημενα εγκυος!!!!

με χοριακη στις 10 ημερες μετα την εμβρυομεταφορα μονο 15 μοναδες κ με λιγο αιματακι μολις γυρισα απο το κεντρο,που περασε μολις ξαπλωσα....τωρα την παρασκευη επαναληπτικη κ τελειως ξαπλα μεχρι τοτε.

χαλαλι,αν ειναι να κρατησω το παιδακι μου στα χερια μου!!

αλλη αγωνια ξεκιναει τωρα!!!ελπιζω να βγει αγωνιστης το σπλαχνο μου κ να κρατηθει!!

εχει τυχει σε καποια θετικη εκβαση εγκυμοσυνης με τετοια χοριακη???

Νικόλ μου είσαι ολίγον έγκυος δηλαδή, χιχι. Είναι λογικό να είναι λίγες οι μονάδες αφού την έκανες νωρίς την χοριακή. Μέχρι την Παρασκευή μη σηκώνεσαι παρά μόνο για τουαλέτα και για λίγο περπάτημα μέσα στο σπίτι. Όλα θα πάνε πολύ καλά και την Παρασκευή οι τιμές θα είναι πολύ ψηλές. Λίγη υπομονή ακόμα!!! Εγώ πάντως σου εύχομαι συγχαρητήρια απο τώρα!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...