Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε;;

Kopelia δεν έχω ξεκινήσει με ενέσεις.Κάνω τροποποιήμενο φυσικό με χάπια.Σήμερα πήγαμε για υπέρυχο και είδε ο γιατρός 5 ωοθυλάκια τελικά τα 4 περίπου 16 χιλ.Είχα αγχωθεί κάπως γιατί 5η μέρα μου είχε πει για 3 και σκέφτηκα οτι μόνο ένα θα μεγάλωνε μάλλον.Μου ζήτησε να πάρω και σήμερα (10η μέρα) τα κλομιφεν πάντως.Σε 2 μέρες θα ξαναπάω.Την pregnyl πότε την κάνουμε;;

Miss Piggy πιστεύω θα σου πάνε κι εσένα καλά τα πράγματα αυτή τη φορά.

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!ειμαι πολυ χαρουμενη,γιατι εφυγε ακομη ενα αγχος απο πανω μου(οτι δε θα δουλεψουν σ εμενα τα φαρμακα)...οιστραδιολη 650 4η ημερα σημερα κ μετρησαμε καμια 10αρια ωαρια 6-10χ. μου ειπανε οτι ειναι πολυ καλα αποτελεσματα αυτα κ θα ξαναπαω πεμπτη.θα συνεχισω την ιδια αγωγη,τπτ δεν μου αλλαξανε.

εμπρος στον αγωνα κοριτσια μου!!

φιλια σε ολες

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Κορίτσια τι κάνετε;;

Kopelia δεν έχω ξεκινήσει με ενέσεις.Κάνω τροποποιήμενο φυσικό με χάπια.Σήμερα πήγαμε για υπέρυχο και είδε ο γιατρός 5 ωοθυλάκια τελικά τα 4 περίπου 16 χιλ.Είχα αγχωθεί κάπως γιατί 5η μέρα μου είχε πει για 3 και σκέφτηκα οτι μόνο ένα θα μεγάλωνε μάλλον.Μου ζήτησε να πάρω και σήμερα (10η μέρα) τα κλομιφεν πάντως.Σε 2 μέρες θα ξαναπάω.Την pregnyl πότε την κάνουμε;;

Miss Piggy πιστεύω θα σου πάνε κι εσένα καλά τα πράγματα αυτή τη φορά.

μελανια μου,νομιζω οτι την πρεγκνυλ την κανεις 36 ωρες πριν την ωοληψια..

κ εσυ δυο κουτακια πρεγκνυλ εχεις?κ θα πρεπει να τα αναμειξω με ενα διαλυτη....δυσκολο μου φαινεται αυτο...

οταν την κανεις,γραψε μου πώς την εκανες!!:D:D

Nikol 2 έχω κι εγώ.Να σου πω την αλήθεια μάλλον θα πω στην μητέρα μου γιατί κι εγώ άσχετη είμαι μη νομίζεις.Θα σε ενημερώσω πάντως.Εσύ πότε είναι να την κάνεις περίπου;Κι εμένα για τα φάρμακα μου είχαν πει οτι μάλλον δεν θα με έπιαναν και με τα κλομιφεν μόνο έχω τα 5 ωοθυλάκια.Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι γίνετε με άλλες κοπέλες ή αν θα είχα το ίδιο αποτέλεσμα και με περισσότερα φάρμακα αλλά με είχαν αγχώσει πάρα πολύ και μάλλον άδικα...

Μαλλον την αλλη βδομαδα,ισως σκ...θα ξερω μαλλον πεμπτη.

εμενα δεν μου ειχε πει κανενας οτι δε θα πιασουν τα φαρμακα,ισα ισα ο μαστρο ειναι πολυ αισιοδοξος,αλλα εκατσα κ διαβασα διαφορα στο net κ καταλαβαινεις...μαλλον πρεπει να το κοψω για λιγο το σπορ...

Διαφημίσεις

Μαλλον την αλλη βδομαδα,ισως σκ...θα ξερω μαλλον πεμπτη.

εμενα δεν μου ειχε πει κανενας οτι δε θα πιασουν τα φαρμακα,ισα ισα ο μαστρο ειναι πολυ αισιοδοξος,αλλα εκατσα κ διαβασα διαφορα στο net κ καταλαβαινεις...μαλλον πρεπει να το κοψω για λιγο το σπορ...

Ναι πλάκα πλάκα μερικές φορές πρέπει να μην ψαχνόμαστε τόσο.Άλλωστε η κάθε μία μας είναι διαφορετική περίπτωση.Αλήθεια τόσο πολλά φάρμακα που γράφεις πιο πάνω έχεις να πάρεις μετά την εμβρυομεταφορα θα είναι αυτά;

τωρα παιρνω μονο φιλισιν κ πουρεγκον.μετα....αστα...εχω μια σακουλα γεματη!!!ελπιζω να ειναι για καλο κ να καταφερω κατι τουλαχιστον(ενα μωρο ισως??:))

τωρα παιρνω μονο φιλισιν κ πουρεγκον.μετα....αστα...εχω μια σακουλα γεματη!!!ελπιζω να ειναι για καλο κ να καταφερω κατι τουλαχιστον(ενα μωρο ισως??:))

Και 2 και 3 σου εύχομαι σαν τα παιδια του πειραια :lol:

Καλησπέρα κορίτσια.

Απο την εμπειρία μου σας λέω να μη διαβάζετε τόσες ιστορίες απο το ιντερνετ και επηρρεάζεστε. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αντιδρά διαφορετικά στην ίδια αγωγή. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία και πολλά άλλα. Κι εγώ ακόμα και στην εγκυμοσύνη διάβαζα διάφορα και είδα οτι με άγχωναν, οπότε το σταμάτησα...

Χαίρομαι πολύ όμως που πάτε καλά και οι τρείς (Μελανία, Νικόλ και Μισπίγκυ)

Καλή επιτυχία να εχετε!!!!!!!!!!!!

Φιλιά! :)

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Απο την εμπειρία μου σας λέω να μη διαβάζετε τόσες ιστορίες απο το ιντερνετ και επηρρεάζεστε. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αντιδρά διαφορετικά στην ίδια αγωγή. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία και πολλά άλλα. Κι εγώ ακόμα και στην εγκυμοσύνη διάβαζα διάφορα και είδα οτι με άγχωναν, οπότε το σταμάτησα...

Χαίρομαι πολύ όμως που πάτε καλά και οι τρείς (Μελανία, Νικόλ και Μισπίγκυ)

Καλή επιτυχία να εχετε!!!!!!!!!!!!

Φιλιά! :)

ασε,μεγαλο θεμα αυτο το ιντερνετ....κ η βλακεια ειναι οτι παντα λεω να μην ψαξω,αλλα παντα μπαινω στον πειρασμο..

τι κανει η μπουμπου σου???τουμπες?:-P

ασε,μεγαλο θεμα αυτο το ιντερνετ....κ η βλακεια ειναι οτι παντα λεω να μην ψαξω,αλλα παντα μπαινω στον πειρασμο..

τι κανει η μπουμπου σου???τουμπες?:-P

Καλημερα.

Ειναι καλο να εισαι ενημερωμενη για αρκετα,αλλα ολες αυτες οι πληροφοριες ειναι υπερβολικα πολλες, γιατι απο ολα μπορει και να μη συμβει τιποτα η μπορει το ενα. Ο γιατρος ομως ειναι ο μονος καταλληλος να μας ενημερωσει και να μας συμβουλευσει. Οποτε προχωρα στην θεραπεια σου με αισιοδοξια και υπομονη και πιστη και θα δεις οτι τελικα δεν θα σου συμβει τιποτα που να σε απογοητευσει η να σε φοβισει και στο τελος θα εχεις και ενα θετικο απιτελεσμα... Στο ευχομαι ολοψυχα!

Η μπεμπουλα ξυπνησε νωριτερα και εκανδ τις τουμπες της και τωρα κοιμαται. :-))

Πολλα φιλια!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Γεια σας Κορίτσια, Καλημέρα..

Κοπελια μου και βέβαια σας διαβάζω και δεν εξαφανιστηκα γιατι Θέλω να χαλάρωσω το καλοκαίρι αλλα Γιατί μας συνέβη κάτι τόσο δυσάρεστο που Ολα τα αλλα μου φαίνονται Πολύ λίγα. Δυστυχώς χάσαμε σε τροχαίο την κοπέλα του αδερφού του άντρα μου, την παραλίγο συνυφαδα μου δηλαδή. Στην παραλιακή τους χτύπησε ένας τρελλος που Πήγαινε με 200.. Το κορίτσι Ήταν 29.. Ο αδερφος του άντρα μου Είναι χαλια, δεν Ξέρω πώς γλύτωσε αυτο το παιδι απο τέτοιο τρακαρισμα.. Για να μην αναφερω βεβαια τους γονεις και την αδερφη της....

Παιδια, Πραγματικά Ολα τα αλλα Είναι "ψιλά γράμματα". Δεν αξίζει να στεναχωριομαστε για τίποτα, για τίποτα που να διορθώνεται! Όταν συμβαίνει ενα τέτοιο γεγονός σε ενα τοσο κοντινο σου ανθρωπο, καταλαβαίνεις την αξία της ζωης..

Συγνωμη που γραφω δυσαρεστα εδω, ομως ειχα την αναγκη να το μοιραστω μαζι σας..

Κοπελια μου και βέβαια σας διαβάζω και δεν εξαφανιστηκα γιατι Θέλω να χαλάρωσω το καλοκαίρι αλλα Γιατί μας συνέβη κάτι τόσο δυσάρεστο που Ολα τα αλλα μου φαίνονται Πολύ λίγα. Δυστυχώς χάσαμε σε τροχαίο την κοπέλα του αδερφού του άντρα μου, την παραλίγο συνυφαδα μου δηλαδή. Στην παραλιακή τους χτύπησε ένας τρελλος που Πήγαινε με 200.. Το κορίτσι Ήταν 29.. Ο αδερφος του άντρα μου Είναι χαλια, δεν Ξέρω πώς γλύτωσε αυτο το παιδι απο τέτοιο τρακαρισμα.. Για να μην αναφερω βεβαια τους γονεις και την αδερφη της....

Παιδια, Πραγματικά Ολα τα αλλα Είναι "ψιλά γράμματα". Δεν αξίζει να στεναχωριομαστε για τίποτα, για τίποτα που να διορθώνεται! Όταν συμβαίνει ενα τέτοιο γεγονός σε ενα τοσο κοντινο σου ανθρωπο, καταλαβαίνεις την αξία της ζωης..

Πω πω... κοριτσακι μου λειπάμε πάρα πολύ!!!!

Καντε όλοι κουράγιο για να μπορέσετε να στηρίξετε και τον αδερφό του ανδρα σου...

Η ζωή ειναι πολύ σκληρή τελικά ε?

Και εγω αυτές τις μέρες είχα πολύ πολύ πολύ κακά νέα για 3 παιδάκια φίλων μας... και σκεφτόμουν ότι πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσει η μοίρα.

Μερικές φορές αυτά που μας στενοχωρούν και μας κάνουν να κλαίμε γίνονται για καλό και οι μεγαλύτερες χαρές γινονται οι μεγαλύτερες λύπες μεσα σε μια στιγμή!

:-(

c12e25debb.png

Λενη μου τι τραγικο ηταν αυτο! Ο Θεος να την αναπαυσει και κυριως να δωσει δυναμη και κουραγιο στην οικογενεια της και στον κουνιαδο σου.

Η υγεια πανω απο ολα κοριτσια και ολα ερχονται... Ολα θα γινουν.Εξαλλου η ζωη εχει λιγες χαρες και πιο πολλες στενοχωριες. Το θεμα ειναι να εχουμε εμεις υπομονη και να τις ξεπερναμε.

Καλυ δυναμη Λενη μου σε ολους σας!

Και σε σενα Μισπιγκυ για το δυσαρεστο που μαθατε.

Μελανια και Νικολ πως τα πατε?

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

leni μου,λυπαμαι παρα πολυ γι αυτο που σας ετυχε...κουραγιο σε ολους..

εγω,εκανα σημερα τον δευτερο υπερηχο,με 23 ωοθυλακια μεγεθους 8-14 χ,ενδομητριο 5,8 κ οιστραδιολη 1700.

μου ειπαν οτι παμε πολυ καλα κ τωρα μου δωσανε κ orgalutran να κανω...κοντευω για ωοληψια ή μου φαινεται??θα παω παλι το σαββατο

πολλα φιλια

leni μου,λυπαμαι παρα πολυ γι αυτο που σας ετυχε...κουραγιο σε ολους..

εγω,εκανα σημερα τον δευτερο υπερηχο,με 23 ωοθυλακια μεγεθους 8-14 χ,ενδομητριο 5,8 κ οιστραδιολη 1700.

μου ειπαν οτι παμε πολυ καλα κ τωρα μου δωσανε κ orgalutran να κανω...κοντευω για ωοληψια ή μου φαινεται??θα παω παλι το σαββατο

πολλα φιλια

Πας πολυ καλα,μπραβο! Η ωοληψια γινεται περιπου 12 ημερες απο την περιοδο. Παρακολουθουν την πορεια των ορμονων και των ωοθηλακιων και θα σου πουν το ποτε.

Με το καλο και να εχεις καλη επιτυχια!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Leni κουράγιο για να μπορέσετε κι εσείς να στηρίξετε αυτούς που σας χρειάζονται...

Σας έχω νέα σήμερα θα κάνω την Pregnyl και το Σάββατο θα πάω για ωοληψία:rolleyes::rolleyes:

Μπραβο Μελανια μου!!!!

Ολα καλα σου ευχομαι!!!

Νικολ, πολυ καλά μου ακούγονται και τα δικά σου νεα... Τελεια θα πας!

Μακάρι να ειναι και για τις 2 σας ο τυχερός σας μήνας!

Εγώ θα πάω αυριο να δούμε τι εχει γίνει με τα σερπαφαρ και πότε θα κάνω και εγω την ενεσουλα μου. Ελπίζω να εχουν πάει όλα καλα...

c12e25debb.png

Μπραβο Μελανια μου!!!!

Ολα καλα σου ευχομαι!!!

Νικολ, πολυ καλά μου ακούγονται και τα δικά σου νεα... Τελεια θα πας!

Μακάρι να ειναι και για τις 2 σας ο τυχερός σας μήνας!

Εγώ θα πάω αυριο να δούμε τι εχει γίνει με τα σερπαφαρ και πότε θα κάνω και εγω την ενεσουλα μου. Ελπίζω να εχουν πάει όλα καλα...

Σ ευχαριστούμε MissPiggy!Εσύ πόσες μέρες τα πήρες τα σερπαφαρ;

σ ευχαριστουμε miss piggy,ολα καλα θα πανε,θα δεις κ θα ειναι τυχερος ο μηνας για ολες μας.

αντε μελανια,εφτασε η ωρα!!καλη επιτυχια!!!!!ολα καλα θα ειναι!

σ ευχαριστουμε miss piggy,ολα καλα θα πανε,θα δεις κ θα ειναι τυχερος ο μηνας για ολες μας.

αντε μελανια,εφτασε η ωρα!!καλη επιτυχια!!!!!ολα καλα θα ειναι!

Nikol την pregnyl την έκανα σήμερα.Εμείς τελικα μοιράσαμε τον διαλύτη και στις 2 σκόνες (τα ανακατέψαμε)και τα τραβήξαμε με τη ίδια σύριγγα.Μου την έκανε στο ποπό η μητέρα μου.Άντε και στα δικά σου:lol::lol:

Μελανία τι μου θυμίζεις... αυτή την ένεση την εκανα ενα βράδυ περίπου στη 1:00 έπρεπε και μου την έκανε ο άνδρας μου

Ο δικός μου ο άντρας φοβάται τις ενέσεις:lol: Bebe έπιασε τόπο η δικιά σου;;πέτυχε η προσπάθεια;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...