Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Οποτε προχωρατε για εξωσωματικη. Ο γιατροσ τι σασ ειπε?

Καλημέρα Kopelia!Μας είπαν οτι είναι αρκετά για μικρογονιμοποίηση.Η αλήθεια είναι οτι περίμενα καλύτερα αποτελέσματα αλλα απο το τίποτα καλά είναι κι αυτά.Τα βάλαμε κατάψυξη.

Μελανία μου σημασία έχει οτι γίνεται... Και να είσαι αισιόδοξη. Όλα θα πάνε καλά. Σήμερα γίνονται θαύματα...

Λένηηηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαι?Έκανες την χοριακή? Περιμένουμε αποτελέσματα...

Φιλιά

dT6Fp3.png

4555p3.png

Κορίτσια δυστυχως...

Η χοριακη δεν Ήταν Καλή. Ήταν μόνο 2,5 μονάδες..

Μου ήρθε αρκετά άσχημα, μια και τις 2 προηγούμενες φορές Ήταν θετική οπότε θεωρουσα πιο σιγουρη την επιτυχια.. Συνειδητοποίησα όμως πως αυτο δεν σημαίνει τίποτα. Είναι θέμα τύχης καθαρά... Είμαι Αλήθεια Πολύ στεναχωρημενη...

Διαφημίσεις

Κορίτσια δυστυχως...

Μου ήρθε αρκετά άσχημα, μια και τις 2 προηγούμενες φορές Ήταν θετική οπότε θεωρουσα πιο σιγουρη την επιτυχια.. Συνειδητοποίησα όμως πως αυτο δεν σημαίνει τίποτα. Είναι θέμα τύχης καθαρά... Είμαι Αλήθεια Πολύ στεναχωρημενη...

Τωρα γυρισαμε απο την βαφτιση μιας ανηψουλας μου και μπηκα να διαβασω τα νεα.

Στενοχωρηθηκα πολυ Λενη μου και μακαρι να μπορουσαμε να αλλαξουμε το αποτελεσμα. Μηπως να επαναλαβεις την χοριακη την Τριτη που ηταν κανονικα να την κανεις? Με τον γιατρο μιλησες? Ειναι μεγαλη δοκιμασια το αρνητικο αποτελεσμα,σιγουρα ομως ολα γινονται για καποιο λογο που μπορει και ποτε να μη μαθουμε. Προσπαθησε ναηρεμησεις τωρα,μαζεψε δυναμεις και οταν θα νιωσεις ετοιμη ετοιμασου για τα καλυτερα.

Πολλα φιλια και συμπαρασταση στον αγωνα σου και την λυπη σου.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Κορίτσια δυστυχως...

Κοριτσακι μου, ξερω την στενοχωρια σου... και ξερω οτι δεν μπορουμε να πουμε τιποτα που θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα.

Να θυμάσαι ομως οτι χάσαμε μια μάχη και οχι τον πόλεμο!

Μόλις μπορέσεις θα μαζεψεις παλι τις δυνάμεις σου και θα συνεχισεις... και ολα θα πανε καλα. Και η επομενη φορά θα ειναι η τυχερή!

Και παντα να θυμάσαι οτι εισαι πολύ τυχερή, γιατι εχεις τον αντρα σου να σε αγαπαει, να σε φροντίζει και να ειναι διπλα σου... και αυτο στις μερες μας ειναι μεγάλη τυχη!!!

Οποτε θέλεις γράψε μας νεα σου ε?

c12e25debb.png

Καλημέρα Kopelia!Μας είπαν οτι είναι αρκετά για μικρογονιμοποίηση.Η αλήθεια είναι οτι περίμενα καλύτερα αποτελέσματα αλλα απο το τίποτα καλά είναι κι αυτά.Τα βάλαμε κατάψυξη.

Μελανια μου εχεις μπει σε μονοπατια που δεν τα ξερω και δεν εχω αποψη... αλλά αφου σου λενε οτι αρκουν πρεπει να εισαι αισιοδοξη και αποφασισμενη και ολα θα πανε καλα.

Ποτε ξεκινας διαδικασιες?????

c12e25debb.png

Καλημέρα..

Φυσικά και μίλησα με τον γιατρο.. Αυτός μου είπε τα αποτελέσματα..

Επειδή δεν Ήταν μηδενική η χοριακη, μου είπε ότι μάλλον κάτι πήγε να γίνει Αλλα ζοριστηκε. Επίσης, επειδή δεν Έχω δει αίμα Ακόμα, μου είπε να συνεχίσω τα χάπια μου και να ξαναπαω την δευτέρα για επανάληψη χοριακης.. Ε Εντάξει, τυπικό Είναι. Με 2,5 μονάδες τι να ελπιζεις; Είναι φως φανάρι ότι δεν έπιασε.. Τις άλλες φορές είχα 40&45 μοναδες..

Διαφημίσεις

Καλημέρα..

Φυσικά και μίλησα με τον γιατρο.. Αυτός μου είπε τα αποτελέσματα..

Επειδή δεν Ήταν μηδενική η χοριακη, μου είπε ότι μάλλον κάτι πήγε να γίνει Αλλα ζοριστηκε. Επίσης, επειδή δεν Έχω δει αίμα Ακόμα, μου είπε να συνεχίσω τα χάπια μου και να ξαναπαω την δευτέρα για επανάληψη χοριακης.. Ε Εντάξει, τυπικό Είναι. Με 2,5 μονάδες τι να ελπιζεις; Είναι φως φανάρι ότι δεν έπιασε.. Τις άλλες φορές είχα 40&45 μοναδες..

Εσύ, όμως κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έγινε η προσκόλληση στο ενδομήτριο αργότερα απο ο,τι υπολογίζουμε... Την Τρίτη θα επαναλάβεις για να είσαι και σιγουρη!!!

Και κατι άλλο... αν όντως είναι αποτυχημένη η προσπάθεια, ίσως καλύτερα. Γιατί αν τα έμβρυα δεν ήταν καλής ποιότητα, θα είχες πάλι παλίνδρομη η αποβολή. Οπότε καλύτερη η αρνητική χοριακή παρά μια θετική χοριακή με πολλές ελπίδες και όνειρα για το μωρό και μετά να έρθει η απογοήτευση. Εξάλλου το έχεις περάσει και καταλαβαίνεις!!! Θα προσπαθήσεις πάλι, αλλά προηγείται η Τρίτη με μια επαναληψη...

dT6Fp3.png

4555p3.png

Εσύ, όμως κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έγινε η προσκόλληση στο ενδομήτριο αργότερα απο ο,τι υπολογίζουμε... Την Τρίτη θα επαναλάβεις για να είσαι και σιγουρη!!!

Και κατι άλλο... αν όντως είναι αποτυχημένη η προσπάθεια, ίσως καλύτερα. Γιατί αν τα έμβρυα δεν ήταν καλής ποιότητα, θα είχες πάλι παλίνδρομη η αποβολή. Οπότε καλύτερη η αρνητική χοριακή παρά μια θετική χοριακή με πολλές ελπίδες και όνειρα για το μωρό και μετά να έρθει η απογοήτευση. Εξάλλου το έχεις περάσει και καταλαβαίνεις!!! Θα προσπαθήσεις πάλι, αλλά προηγείται η Τρίτη με μια επαναληψη...

Ετσι ακριβως...

1000 φορες να ειναι αρνητικο απο την αρχη παρα να εχω ξανα ιστοριες αργοτερα... Τωρα θα κλαψω, θα στεναχωρηθω αλλα τουλαχιστον δεν θα φαω τον χρονο μου με αποξεσεις και τετοια...

Τι να πω ρε παιδια? Δεν θελω να σας ριχνω κι εσας..

Θα περασει κι αυτο..

Κοπελια μου... σ'ευχαριστω:|

Leni λυπάμαι στ αλήθεια...

Miss Piggy μίλησα χτες με τον γιατρό ξανά απο τηλ μιας και αδιαθέτησα την 25η μέρα του κύκλου μου απροσδόκητα...Αύριο πάω να με δει και μάλλον θα ξεκίνησω τώρα σε φυσικό για να μην χαθεί κι αυτός ο κύκλος.Αύριο θα ξέρω σίγουρα όμως.

Ετσι ακριβως...

1000 φορες να ειναι αρνητικο απο την αρχη παρα να εχω ξανα ιστοριες αργοτερα... Τωρα θα κλαψω, θα στεναχωρηθω αλλα τουλαχιστον δεν θα φαω τον χρονο μου με αποξεσεις και τετοια...

Τι να πω ρε παιδια? Δεν θελω να σας ριχνω κι εσας..

Θα περασει κι αυτο..

Κοπελια μου... σ'ευχαριστω:|

Δυστυχώς η στενοχώρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Κι αυτοί που νομίζουμε οτι είναι ευτυχισμένοι, σίγουρα πέρασαν παλιότερα δοκιμασίες ή πρόκειται να περάσουν. Όλοι περνάμε στενοχώριες και μετά έρχονται οι χαρές. Έτσι όμως τις εκτιμάμε περισσότερο και τις απολαμβάνουμε... Κι εσύ θα απολαύσεις την χαρά σου Λένη μου στην κατάλληλη στιγμή που ίσως να μην ήταν αυτή (την ΤΡίτη θα ξέρουμε σίγουρα)... Κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο αυτά θα είναι παρελθόν.

Leni λυπάμαι στ αλήθεια...

Miss Piggy μίλησα χτες με τον γιατρό ξανά απο τηλ μιας και αδιαθέτησα την 25η μέρα του κύκλου μου απροσδόκητα...Αύριο πάω να με δει και μάλλον θα ξεκίνησω τώρα σε φυσικό για να μην χαθεί κι αυτός ο κύκλος.Αύριο θα ξέρω σίγουρα όμως.

Οπότε περιμένουμε τα νέα σου αύριο και μακάρι η απόφασή σου να είναι η τυχερή σου!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Αρνητικό και το δικό μου... Έκανα τεστακι το πρωί :(

Το περίμενα, Αλλά ότι και αν περιμένεις πάντα ελπιζεις κατα βάθος...

Πάμε για τα επόμενα...

Μας εφαγε η γκαντεμια Miss Piggy μου...

Τι να πω? Ενταξει, μονο οτι ξερω πως νοιωθεις..

Να σου πω, τι θα ελεγες να προχωρησεις κι εσυ σε πιο δραστικα μετρα? Μια σπερματεγχυση αυτο το μηνα ας πουμε... Με τον νεο σου γιατρο δεν εχεις κανει σπερματεγχυση. Ετσι απλα λεω μια ιδεα...

Αχ τι τραβαμε...

Γειά σας κι απο μένα. Είχα γράψει και νωρίτερα, αλλά δεν μου το πήρε το μηνυμα κι έκλεισα η σελίδα...

Λένη μου πώς είσαι σήμερα?

Μισπίγκυ, λυπήθηκα και για σένα, όπως και για τη Λένη (αν και υπάρχει και η Τρίτη)... Σχετικά με την σπερματέγχυση, είμαι λίγο επιφυλακτική. ΟΙ ίδιοι οι γιατροί δεν την προτιμούν γιατί τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ πιο χαμηλά απο την εξωσωματική. Συζητησέ το όμως με τον γιατρό σου και κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ήρεμη και ασφαλής.

Μελανία περιμένουμε τα νέα σου απο τον γιατρό...

ΟΙ υπόλοιπες κοπέλες τί νέα έχετε? Πώς περάσατε το σαβ/κο?

Εμείς ήρεμα. Βολτίτσες εμείς και τουμπίτσες η μπουμπού.

Πολλά φιλιά σε όλες και πολλή δύναμη, υπομονή και ψυχραιμία!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Τι κάνετε κορίτσιά;;

Miss Piggy λυπάμαι που βγήκε αρνητικό.

Με τον γιατρό κανονίσαμε να πάρω το κλομιφεν 5-9 μέρα και να με παρακολουθει για φυσικό κύκλο.Εφ όσον την Τετάρτη θα περάσω απο επιτροπή στο ΙΚΑ και θα χάναμε αυτόν τον κύκλο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.Αύριο θα κάνω και τις ορμονικές ξανά.Ελπίζω να βγούνε καλύτερες αυτή τη φορά.

Για εμενα εκλεισε το θεμα, μια και αδιαθετησα, οποτε καλο καλοκαιρι να εχουμε, διακοπες, μπανια, ξεγνοιασια!

Μελανια μου καλη αρχη και στα υπολοιπα κοριτσια που θα αρχισουν σε λιγες μερες..

Κοπελια μου ουτε εγω θεωρω την σπερματεγχυση ιδανικη λυση, αλλιως θα ειχα κανει κι εγω. Απλα επειδη η miss piggy δεν το σκεφτεται ακομα για εξωσωματικη (ετσι δεν ειναι miss piggy μου?) σκεφτηκα οτι θα μπορουσε να κανει τωρα μια σπερματρεγχυση και αν δεν γινει κατι-που ελπιζω να γινει- να το σκεφτει για εξωσωματικη.

Εγω παντως απο Σεπτεμβριο παλι, κλεισαμε για καλοκαιρι :-)

Kopelia μου φιλακια πολλα στο μπεμπακι σου!

Για εμενα εκλεισε το θεμα, μια και αδιαθετησα, οποτε καλο καλοκαιρι να εχουμε, διακοπες, μπανια, ξεγνοιασια!

Μελανια μου καλη αρχη και στα υπολοιπα κοριτσια που θα αρχισουν σε λιγες μερες..

Κοπελια μου ουτε εγω θεωρω την σπερματεγχυση ιδανικη λυση, αλλιως θα ειχα κανει κι εγω. Απλα επειδη η miss piggy δεν το σκεφτεται ακομα για εξωσωματικη (ετσι δεν ειναι miss piggy μου?) σκεφτηκα οτι θα μπορουσε να κανει τωρα μια σπερματρεγχυση και αν δεν γινει κατι-που ελπιζω να γινει- να το σκεφτει για εξωσωματικη.

Εγω παντως απο Σεπτεμβριο παλι, κλεισαμε για καλοκαιρι :-)

Kopelia μου φιλακια πολλα στο μπεμπακι σου!

Καλά κάνεις!!! Καλό είναι να ξεκουραστείς το καλοκαίρι και να ξεκουραστεί και το σώμα σου και το μυαλό σου. Θα σας κάνει πολύ καλό και σαν ζευγάρι. Πού λέτε να πάτε διακοπές? Θα έχεις άδεια απο την δουλειά αρκετές ημέρες?

Το μπεμπάκι σε ευχαριστεί και κλωτσάει για να στο δείξει... χιχι

Μελανία μου καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Σας ευχαριστώ :) Η αλήθεια είναι πως περίσσοτερο είμαι στρεσαρισμένη για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνω παρά για την εξωσωματική.Δεν ξέρω γιατί μάλλον το βλέπω περισσότερο σαν τεστ πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός σε όλο αυτό παρά σαν κανονική προσπάθεια.

Leni σου εύχομαι ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και το επόμενο με το μωράκι σας μαζί :D

καλησπερα κοριτσια!!μολις γυρισαμε απο το γιατρο!ξεκιναμε στις 14 περιπου,πρωτόκολλο με ανταγωνιστη κ θα κρατησει 2 βδομαδες.κ ειπε οτι θα μου βαλει 2 εμβρυα(αν ολα πανε καλα).

θα ξεκινησω με felicin k puregon 300 κ μετα την ωοληψια,θα παρω οολα τα υπολοιπα(ειναι πολλα παρεπιπτοντως). εχω μια γλυκια αγωνια..

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...