Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Λοιπόν πήρα στη ΝΕΤ κ γίνεται να μας το δώσουν απλά επειδή δεν το δίνουν σε μεμονομένα άτομα (πχ αν κάνω εγώ την αίτηση σαν άτομο) σκεφτηκα να γράψω οτι την αίτηση την κάνει;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΜΑΔΩΝ (???)τι λέτε? είστε ΟΚ ή δεν συμφωνείτε??

ακούω ιδεες ώστε να στειλω σημερα το φαξ από τη δουλεια...:)

Μήπως τελικά να κάνουμε ένα σωματείο θηλάζουσων μαμάδων? Έτσι θα είναι πιο εύκολο να οργανωθούμε για του χρόνου.... αλλά και πάλι ποιος μπλέκει με γραμματείς και φαρισαίους:confused::confused::confused:

Άσε που το ωραίο είναι ότι δεμ είμαστε κάτι οργανωμένο........:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείται στην πλατεία... αλλά εμείς... λες να θηλάζουμε κ τότε????:confused:

Οκ για το dvd στη ΝΕΤ θα πάρω εγώ...:cool:

γιατι οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;););););)

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 1/2 ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΑΝ ΘΗΛΑΖΩ TOY ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :-D:-D:oops::oops::oops::oops:

.....

Μπορεί όχι το ίδιο παιδάκι, προλαβαίνεις!!! ;)

Ίσως δυο όπως εγώ χαχαχααχαχα ελατέ να γίνουμε πολλές ταντεμ

Μήπως τελικά να κάνουμε ένα σωματείο θηλάζουσων μαμάδων? Έτσι θα είναι πιο εύκολο να οργανωθούμε για του χρόνου.... αλλά και πάλι ποιος μπλέκει με γραμματείς και φαρισαίους:confused::confused::confused:

Άσε που το ωραίο είναι ότι δεμ είμαστε κάτι οργανωμένο........:roll:

τα Τα αυθόρμητα είναι κ ποιο ειλικρινή τα στημένα δίχνουν κάπως καλή οργάνωση για του χρόνου θα ξεκινήσουμε ποιο νωρίς ετοιμασίες

.....

Διαφημίσεις

εννοείται στην πλατεία... αλλά εμείς... λες να θηλάζουμε κ τότε????:confused:

Οκ για το dvd στη ΝΕΤ θα πάρω εγώ...:cool:

χμμμμ....μαλλον εμεις του χρονου θα ειμαστε οι 'φιλες του θηλασμου':mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οταν λεω εμεις , εννοω εγω κ η μικρη μου, σιγουρα, αντε κ η γιουπι (?) , γιατι, δεν θα μας θελετε;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Προλαβαίνετε και εσείς αν θέλετε για ένα άλλο παιδάκι:wink::mrgreen:

Επειδή μάλλον και εμείς θα ανήκουμε στις "φίλες του θηλασμού" ελπίζω να είμαστε ευπρόσδεκτες........αν και εγώ δεν θα έχω πρόβλημα να συμμετέχω πάλι στην οργάνωση (Θεού επιτρέποντος)......:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Την εκανα την αίτηση στη ΝΕΤ... να δούμε αν θα μας το δώσουν.. αλλά κ γιατι όχι???:D

Μαμα λευτεράκη δεν νομίζω να αντέξω την κοινωνική κατακραυγή :mrgreen: του τάντεμ:lol::lol::lol::lol:!!!ηδη θεωρούμαι η παράξενη που θηλάζω ''ΑΚΟΜΑ'':-P

Οπότε ΝΑΙ του χρόνου θα είμαστε κ εμείς ''οι φιλες του θηλασμού'' εκει!!

D9kvp2.png?3X2batCM

καλησπερα κοριτσια

αν παρεται το dvd απο τη νετ θα μπορουσατε να το δωσεται και σε μενα???pleaseeeeeeee

και εγώ θα το ήθελα μιας και ειμασταν και εμείς στο Σύνταγμα. Θα μπορούσε όμωσ να ανέβει και στο youtube......;έτσι θα το έβλεπε περισσότερος κόσμος.

Εννοείται πως αν μας το δώσουν θα το μοιράσουμε στις ενδιαφερόμενες;)

Πήρα και στην ελευθεροτυπία να ρωτήσω αν κ πότε θα δημοσιέυσουν σχετικό με την εκδήλωση άρθρο εφόσον έβγαλαν κ φωτογραφίες αλλά δεν έβγαλα άκρη ακόμα.. Θα ξαναπάρω τη Δευτέρα...

Στον ελ. τύπο δεν πήρα... θέλει μήπως να δοκιμάσει κάποια άλλη μαμά???

D9kvp2.png?3X2batCM

Δεν ξέρω αν το ανέφερε καμια κοπέλα σε προηγούμενη σελίδα..

Φωτογραφίες από τη συνάντηση της Θεσσαλονίκης θα δείτε εδώ:

Είναι πραγματικά πανέμορφες..

ωραια μωρα!ωραιες μαμαδες μπραβο βρε θεσσαλονικιες συνχαρητρια!!

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια! μακάρι του χρόνου να είμαι κι εγώ ως θηλάζουσα, στη συνάντηση της Αθήνας, αλλιώς ως φίλη του θηλασμού!

ευχαριστώ για τις ευχές margiota, mama xrysa, soyzi 201, kit_katerina, mine. εύχομαι του χρόνου να τα καταφέρουμε να είμαστε εκεί, χωρίς απρόοπτα.

περαστικά και στα αρρωστούλια μικράκια μας.

8jPDp3.pngmAB8p3.png

Εννοείται πως αν μας το δώσουν θα το μοιράσουμε στις ενδιαφερόμενες;)

Πήρα και στην ελευθεροτυπία να ρωτήσω αν κ πότε θα δημοσιέυσουν σχετικό με την εκδήλωση άρθρο εφόσον έβγαλαν κ φωτογραφίες αλλά δεν έβγαλα άκρη ακόμα.. Θα ξαναπάρω τη Δευτέρα...

Στον ελ. τύπο δεν πήρα... θέλει μήπως να δοκιμάσει κάποια άλλη μαμά???

Αν θελεις δωσε μου τα τηλεφωνα να παρω εγω...

Αν θελεις δωσε μου τα τηλεφωνα να παρω εγω...

Αχ δεν έχω σωστό τηλέφωνο...γιαυτό δεν επικοινώνησα τελικά στον ελ. τύπο, επειδή το τηλ που μου έδωσαν από το 11888 ήταν άσχετο και τα τηλ που βρήκα στο ιντερνετ επίσης άσχετα...

Από ελευθεροτυπία ακόμα δεν είδα φως... θα τους ξαναενοχλήσω...

Αντε να δούμε...

D9kvp2.png?3X2batCM

Μπραβο σας και Ξανα Μπραβο σας........

Για του χρονου ευχομαι να μην υπαρχουν φανατισμοι,παρεξηγησεις,ενοχλησεις και "παρατρεχαμενοι"................

Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ δεν ειναι αιτια καυγαδων......

Επισης δεν χρειαζεται ΜΜΕ για να προβληθει........

Το ταξιδι του θηλασμου οποτε κι αν τελειωσει θα μεινει ενα μαγικο συναισθημα αγαπης και στοργης για την μανα και το παιδι........

που κανενας δεν μπορει να το νιωσει αν δεν το εχει ζησει!!!

Αν θηλαζεις το κανεις γιατι απλα σου αρεσει (και το γουσταρεις) και οχι για να αποδειξεις "κατι".........

Αυτα.......

Για του χρονου ευχομαι να μην υπαρχουν φανατισμοι,παρεξηγησεις,ενοχλησεις και "παρατρεχαμενοι"................

Το ταξιδι του θηλασμου οποτε κι αν τελειωσει θα μεινει ενα μαγικο συναισθημα αγαπης και στοργης για την μανα και το παιδι........

Αν θηλαζεις το κανεις γιατι απλα σου αρεσει (και το γουσταρεις) και οχι για να αποδειξεις "κατι".........

Αυτα.......

Αύτο είναι το πνεύμα.... Συμφωνώ... Και οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν μάλλον ήταν ένα "ξέσπασμα" λόγω της κούρασης που υπήρχε από την διοργάνωση της εκδήλωσης και όχι πραγματικές "κακίες". Όλες εξάλλου τον ίδιο στόχο είχαμε και τον ΠΕΤΥΧΑΜΕ!!!;)

Αυτα.......

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

9Af0p2.png

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

Και για να τελειώσουν μια και καλή όλες οι "παρεξηγήσεις" εχτές στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας δημοσιεύθηκε κείμενο που τους εστάλει και αναφέρει ότι η εκδήλωση οργανώθηκε από μητέρες μέλη του φορουμ της ιστοσελίδας parents....

http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B44CD2AE6-9D29-4F4A-B0D6-1E68E8AAEDCD%7D_14-11-10%20filo.pdf

σελ 5......

;););)

Και για να τελειώσουν μια και καλή όλες οι "παρεξηγήσεις" εχτές στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας δημοσιεύθηκε κείμενο που τους εστάλει και αναφέρει ότι η εκδήλωση οργανώθηκε από μητέρες μέλη του φορουμ της ιστοσελίδας parents....

http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B44CD2AE6-9D29-4F4A-B0D6-1E68E8AAEDCD%7D_14-11-10%20filo.pdf

σελ 5......

;););)

επιτελουσ ....:D:D:D:D

Κ στο προηγουμε άρθρο στην σελιδα 3 http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B9D8AC06D-27AC-40B9-AC28-DD1C6B3EE4B8%7D_7-11-2010-FYLLO1.pdf

στην αρχή έλεγε ότι οργανώθηκε από φόρουμ κ από μαμάδες τουλάχιστον τώρα αναφέρουν κ το παρεντς;););)

.....

σελ 5......

;););)

Ωραία μπράβο που εστειλες την επιστολή.Επρεπε να γίνει και αυτό.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...