Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Πήρα τηλέφωνο στη ΝΕΤ για να τους ρωτήσω αν θα ξαναπροβάλλουν το θέμα και πότε και αν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε απο το ιντερνετ, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν επειδή η αρχισυντακτρια των ειδήσεων έλειπε.

Μου είπαν να ξαναπάρω κατά τις 15:30 που θα έχει επιστρέψει στο 210 6066167 (το τηλ κεντρο ειναι 6066684 σε περιπτωση που δεν βγαινει ακρη με το άλλο), εγώ όμως θα είμαι σε δουλειά και δεν θα μπορώ να πάρω.

Αν μπορεί ας τηλεφωνήσει κάποια άλλη μαμά και να μας ενημερώσει κ εμάς.

Επίσης σκεφτόμουνα να ρωτήσω τις εφημεριδες Ελευθεροτυπία κ Ελ. Τύπο πότε θα δημοσιεύσουν το θέμα αφού ήταν κ αυτοι στο Σύνταγμα και τραβούσαν φωτο....

Αυτά!!!:-P

θα παρω εγω τοτε! (ποσο χαρηκα που σας ειδα το σαββατο!!:D)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(Γεια σου DaF! Το έχω ξαναπεί ε; Ούτε εμείς έχουμε τβ. Ούτε fb.)

Αυτό που συμπέρανα εγώ είναι ότι το ρεπορτάζ (δεν ξέρω αν ήταν από έντυπο ή από κανάλι) έγινε στο γόνατο.

Στην κυριολεξία. Η κοπέλα που ρωτούσε είχε μια άσπρη κόλλα στο γόνατο και ρωτούσε και σημείωνε....

του στυλ:

-και το μητρικό γάλα είναι σημαντικό, ε;

-είναι και ένα δέσιμο με τη μητέρα, ε;

... ρωτούσε μια παραδιπλανή μου κοπέλα ενώ εκείνη θήλαζε... και φυσικά εκείνη απαντούσε μονολεκτικά.

Μάλλον ήταν η γνωστή από το μάθημα της φιλοσοφίας ... μαιευτική μέθοδος...

9Af0p2.png

ε καλα δεν θα περιμενα να ξερουν κ πολλα, αλλα τουλαχιστον να βγει σωστα η ειδηση...:rolleyes:

για τη νετ ουτε θα ξαναπροβληθει ουτε θα βγει στο ιντερνετ:( ρατσισμος στους ατηλεοραστους......

Το είδα και αυτό ... αλλά στο κείμενό του είδα και μια διαφήμιση μπλογκ.. "που δίνει συμβουλές σε νέες μητέρες" και

δεν ήταν το πάρεντς, αλλά το μπλογκ της ... ερωτηθείσας θηλάζουσας...

Να το θέσω διαφορετικά...

Πώς το σχολιάζετε αυτό;;

9Af0p2.png

(Γεια σου DaF! Το έχω ξαναπεί ε; Ούτε εμείς έχουμε τβ. Ούτε fb.)

Αυτό που συμπέρανα εγώ είναι ότι το ρεπορτάζ (δεν ξέρω αν ήταν από έντυπο ή από κανάλι) έγινε στο γόνατο.

Στην κυριολεξία. Η κοπέλα που ρωτούσε είχε μια άσπρη κόλλα στο γόνατο και ρωτούσε και σημείωνε....

του στυλ:

-και το μητρικό γάλα είναι σημαντικό, ε;

-είναι και ένα δέσιμο με τη μητέρα, ε;

... ρωτούσε μια παραδιπλανή μου κοπέλα ενώ εκείνη θήλαζε... και φυσικά εκείνη απαντούσε μονολεκτικά.

Μάλλον ήταν η γνωστή από το μάθημα της φιλοσοφίας ... μαιευτική μέθοδος...

Η κοπέλα με το σημειωματάριο ήταν από την Ελευθεροτυπία. Ήρθε και με ρώτησε κ εμένα, και από τον τρόπο που σημείωνε και από το τι και πως με ρωτούσε, κατάλαβα ότι η κοπέλα δεν είχε ιδέα για το θέμα. Όσο προχωρούσε η "συνέντυξη" συνειδητοποιούσα ότι καλύτερα να της τα έδινα γραπτά με κάποιο email παρά που κρατούσε σημειώσεις κυριολεκτικά του ποδαριού. Της λέω σε κάποια φάση ότι πιστεύω ότι οι μαιευτήρια και παιδίατροι προωθούν το αγελαδινό γάλα γιατί τα παίρνουν από τς γαλακτοβιομηχανίες. Ε.. έπρεπε να είστε από μια μεριά κορίτσια να δείτε το βλέμμα της. Με κοίταξε όπως φαντάζομαι κοίταξε η Ιερά Εξέταση τον Γαλιλαίο όταν τους αποδείκνυε ότι η Γη είναι στρογγυλή και γυρίζει...

Τεσπα... η κοπέλα μου είπε ότι θα βγάλει το "ρεπορτάζ" την Τρίτη (χτες δηλαδή). Πήρα την εφημερίδα αλλά τίποτα. Ε, είπα λοιπόν να μην την πάρω και σήμερα. Αν τη μπορέσω να την ξεφυλλίσω σε κανένα ψιλικατζίδικο πριν την αγοράσω, και δω ότι έχει το θέμα, τότε θα την πάρω.

Διαφημίσεις

Της λέω σε κάποια φάση ότι πιστεύω ότι οι μαιευτήρια και παιδίατροι προωθούν το αγελαδινό γάλα γιατί τα παίρνουν από τς γαλακτοβιομηχανίες. Ε.. έπρεπε να είστε από μια μεριά κορίτσια να δείτε το βλέμμα της. Με κοίταξε όπως φαντάζομαι κοίταξε η Ιερά Εξέταση τον Γαλιλαίο όταν τους αποδείκνυε ότι η Γη είναι στρογγυλή και γυρίζει...

Δυστυχώς δεν πρέπει να κατάλαβε τίποτα...

Ευτυχώς εμένα δεν με ρώτησαν τίποτα, φοβήθηκαν:lol::lol:

γιατί ο γιος μου ήταν 16 στους 17 μήνες γομάρι.

Υπήρχε και ένας άλλος κυριούλης με φωτογραφική που τραβούσε μετά μανίας, συστήθηκε στην paros, ο οποίος δεν φαινόταν ούτε μπαμπάς, ούτε δημοσιογράφος...

και είπε σε μια κοπέλα ενώ θήλαζε...

" Γεια, μπορείς να κοιτάξεις τον φακό;"

9Af0p2.png

...επειδη με επιασε μια νοσταλγια για τη μαμα μου...:-(:oops::cry:

σας το αφιερωνω..

Δεν το ηξερα αυτο της Αρλετας!! Πολυ τρυφερο....σε ταξιδευει με τη γλυκια της γαληνια φωνη...

κοριτσια σε οτι αναφερεστε παραπανω εχετε ολες δικιο..

θα θελαμε ομως να παρακαλεσουμε ορισμενα πραγματα..

-δεν θελουμε η εκδηλωση μας να χασει αυτην την ομορφη εικονα που εxει και να αποκτησει αλλο στοχο και σκοπο (ειναι κατι που θελει ιδιαιτερως και η mlne και πιστευω οτι πρεπει να το σεβαστουμε)

- το ξερω οτι ολες αναγνωριζεται το αδικο (μερικες παραπανω απο οσο θα επρεπε!!! :rolleyes:) και θελετε να βοηθησετε με καθε τροπο, αλλα το γεγονος οτι η καθε μια μας μπορει να παρει πρωτοβουλια να βοηθησει χωρις να ενημερωσει, μπορει να περιπλεξει λιγο τα πραγματα..γι αυτο θα παρακαλουσα αν καποια μπορει να βοηθησει να στελνει πμ σε εμενα..

το γεγονος οτι θα παρουμε ολες τηλεφωνο μια εφημεριδα , δεν θα φανει ιδιαιτερα οργανωμενο!!

εαν δεν σας προλαβα και καποια εχει κανει καποια κινηση, παρακαλω να με ενημερωσει..

- για ολους λοιπον αυτους τους λογους, θελουμε να ανεβει ΣΥΝΤΟΜΑ στο mitrikosthilasmos ολο το υλικο απο τις πολεις ωστε να εχουμε κι εμεις ενα βημα για να προβαλλουμε την ''δουλεια'' που εγινε και φυσικα να αποκατασταθουν τα πραγματα.

παρακαλουμε λοιπον,

-οσες θελουν να αποστειλουν το υλικο τους στο mitrikosthilasmos , με σχολια για την εκδηλωση και το ονομ/νυμο τους, να το πραξουν συντομα

- επειδη δεν θελουμε να αδικηθει καμια κοπελα που συμμετειχε στην οργανωση, θα ζητησω ΠΑΛΙ (συγγνωμη γι αυτο) ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε οποιαδηποτε πολη, να στειλουν στην margiota, ενα κειμενακι που να αναφερουν επιγραμματικα τι προσεφερε η καθε κοπελα..

σας ευχαριστουμε που αναγνωριζετε την προσπαθεια που καναμε για να πετυχουμε αυτες τις εκδηλωσεις και ευχομαστε να τα καταφερουμε ακομα καλυτερα του χρονου, με την βοηθεια σας και παλι!

83hKp3.png

σας ευχαριστουμε που αναγνωριζετε την προσπαθεια που καναμε για να πετυχουμε αυτες τις εκδηλωσεις και ευχομαστε να τα καταφερουμε ακομα καλυτερα του χρονου, με την βοηθεια σας και παλι!

Εννοείτε πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην ανταπόκριση των μαμάδων στο κάλεσμα και στην παρουσία τους στις συναντήσεις.

Επίσης πάρα πολλές κοπέλες έστειλαν αναρίθμητα e-mails όπου μπορούσαν και φυσικά χάρη σε αυτές διαδόθηκε το γεγονός τόσο γρήγορα (ανέλπιστα γρήγορα θα έλεγα).

Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι κάποια άτομα έτρεξαν για την διοργάνωση στην πόλη τους χωρίς προσωπικό όφελος και με κάποιο κόστος που επιβαρυνε μόνο αυτές...

Γι' αυτό θεωρώ ότι πρέπει να τις ευχαριστήσουμε και δημόσια (όσες θέλουν βέβαια να αναφερθεί το όνομά τους). Και επειδή δεν θέλω να αδικηθεί καμία, ζητώ να μου πείτε ποιες πήραν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν την εκδήλωση σε κάθε πόλη....

Διαφημίσεις

μπραβο στη λαρισα και μπραβο στο καναλι trt!!:mrgreen:

(τα αθηναικα μιντια μας γειωσαν:?:()

Τέλειες οι εικόνες :D..... Ανέδειξαν τον πραγματικό σκοπό της εκδήλωσης....:D:D

πολύ χάρηκα που υπάρχει και αυτή η πλευρά!!!

Στην ΝΕΤ δεν είδα το ρεπορταζ και είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι στοιχεία έδωσαν και τι δηλώσεις έκαναν... Αν κάποια το είδε ας μας πει για να έχουμε μια εικόνα....

μπραβο στη λαρισα και μπραβο στο καναλι trt!!:mrgreen:

[YOU TUBE]yk6tPVBxkCQ[/YOU TUBE]

(τα αθηναικα μιντια μας γειωσαν:?:()

Και ειχαμε κι αλλα που δεν εδειξαν:(. Ειχαμε κολλησει σε χαρτονια αφισες με θηλαζουσες και κατω περιπου στα δεκα με δεκαπεντε διαφορετικα ενημερωτικα φυλλαδια τα οποια πηραν ολες οι μαμαδες.Και μικρα πλακατ για τα παιδακια,και αυτοκολλητα...προσπαθησαμε τουλαχιστον:oops:

..μαμα τωρα ξερω..

κοριτσια σε οτι αναφερεστε παραπανω εχετε ολες δικιο..

θα θελαμε ομως να παρακαλεσουμε ορισμενα πραγματα..

-δεν θελουμε η εκδηλωση μας να χασει αυτην την ομορφη εικονα που εxει και να αποκτησει αλλο στοχο και σκοπο (ειναι κατι που θελει ιδιαιτερως και η mlne και πιστευω οτι πρεπει να το σεβαστουμε)

- το ξερω οτι ολες αναγνωριζεται το αδικο (μερικες παραπανω απο οσο θα επρεπε!!! :rolleyes:) και θελετε να βοηθησετε με καθε τροπο, αλλα το γεγονος οτι η καθε μια μας μπορει να παρει πρωτοβουλια να βοηθησει χωρις να ενημερωσει, μπορει να περιπλεξει λιγο τα πραγματα..γι αυτο θα παρακαλουσα αν καποια μπορει να βοηθησει να στελνει πμ σε εμενα..

το γεγονος οτι θα παρουμε ολες τηλεφωνο μια εφημεριδα , δεν θα φανει ιδιαιτερα οργανωμενο!!

εαν δεν σας προλαβα και καποια εχει κανει καποια κινηση, παρακαλω να με ενημερωσει..

- για ολους λοιπον αυτους τους λογους, θελουμε να ανεβει ΣΥΝΤΟΜΑ στο mitrikosthilasmos ολο το υλικο απο τις πολεις ωστε να εχουμε κι εμεις ενα βημα για να προβαλλουμε την ''δουλεια'' που εγινε και φυσικα να αποκατασταθουν τα πραγματα.

παρακαλουμε λοιπον,

-οσες θελουν να αποστειλουν το υλικο τους στο mitrikosthilasmos , με σχολια για την εκδηλωση και το ονομ/νυμο τους, να το πραξουν συντομα

- επειδη δεν θελουμε να αδικηθει καμια κοπελα που συμμετειχε στην οργανωση, θα ζητησω ΠΑΛΙ (συγγνωμη γι αυτο) ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε οποιαδηποτε πολη, να στειλουν στην margiota, ενα κειμενακι που να αναφερουν επιγραμματικα τι προσεφερε η καθε κοπελα..

καλέεεεεεεεεεε.... μη γράφεις με τόοοοοοοσο μεγάλα γράμματα... καταλαβαίνω ότι θέλεις να πεις κάτι πολύ σημαντικό αλλά είναι σχεδόν "σοκαριστικό" το μέγεθος! χιχ :shock:

Έχω μήνη παγωτό

Το είδατε ?

δες τε λίγο αυτό συγγνώμη δεν έγινε θηλασμός στην Αθηνά ?

γιατί βαλαν Φώτο από Λάρισα? που την βρηκαν ?

Κ ποιος φορέας το οργάνωσε ?

τι λένε ?

θα μας τρελάνουν?

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11387&subid=2&pubid=41124991

.....

Σηλια μου, στην εφημεριδα της Λαρισας δεν γραφει φορεις αλλα κατι πολυ χειροτερο!!!!!!!!!

"...η πρωτοβουλια ανηκε στη μαιευτηρα-γυναικολογο ταδε..."(δεν γραφω το ονομα της για να μη τη διαφημισω και εγω!)

Τα συμπερασματα δικα σας....

Οι μαιευτήρας είναι μητέρα διδύμων που τα θήλασε 1 χρόνια δεν είναι σωστέ αναφέρθηκε κ το δικό μου όνομα στην εφημερίδα κ δεν είμαι γιατρός απλά ήρθε ο δημοσιογράφος κ ρώτησε ονόματα αυτόν που βοήθησαν κ εμείς απλωτά δώσαμε ήμουν μπροστά

.....

Διαφημίσεις

α

και 2ον αν εχει πει ψεμματα η 'γυναικολογος ταδε' θα την ενημερωσουμε ωραιοτατα για τι ισχυει και οτι θα βρει το μπελα της!! θα βαλω (κ αλλη) δουλιτσα στον συζυγο;) δεν εχουμε κατι να χασουμε γιατι ως πρωτοβουλια μπορει πανευκολα να την εκμεταλλευτει καποιος και του χρονου και γενικα....και δεν το θελουμε αυτο!!!!!!!Αλλο ειναι να μας υποστηριξει καποιος αλλο να το χρησιμοποιησει για αυτοπροβολη!

Είναι μητέρα που θήλασε τα δίδυμα τις 1 χρόνο υποστηρίζει τον θηλασμό την ξέρω καλά εγώ την κάλεσα κ βοήθησε πολύ

Αναφέρθηκαν κ τα ονόματα από τις μαίες που ήταν εκεί κ από παιδίατρο που παρεστη καθώς κ από τις συμβούλους θηλασμού

.....

Σηλια μου, στην εφημεριδα της Λαρισας δεν γραφει φορεις αλλα κατι πολυ χειροτερο!!!!!!!!!

"...η πρωτοβουλια ανηκε στη μαιευτηρα-γυναικολογο ταδε..."(δεν γραφω το ονομα της για να μη τη διαφημισω και εγω!)

Τα συμπερασματα δικα σας....

Σοβαρα μιλας? Αν τη παρω κανα τηλεφωνακι να τη ρωτησω τι ξερει για το θεμα, τι λες να απαντησει?

ε καλα δεν θα περιμενα να ξερουν κ πολλα, αλλα τουλαχιστον να βγει σωστα η ειδηση...:rolleyes:

για τη νετ ουτε θα ξαναπροβληθει ουτε θα βγει στο ιντερνετ:( ρατσισμος στους ατηλεοραστους......

Μπορειτε να καλεσετε στο αρχειο και να ζητησετε να σας το στειλουνε σε DVD (Δωρεαν εννοειται)

Σοβαρα μιλας? Αν τη παρω κανα τηλεφωνακι να τη ρωτησω τι ξερει για το θεμα, τι λες να απαντησει?

Κ επειδή εγώ έδωσα το σχετικό άρθρο στην ελευθερία δείτε κ μόνεΣ σας στην σελίδα 3 στην εφημερίδα τις Κυριακής που το έβαλαν αναφέρει ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ

http://www.eleftheria.gr/

.....

παντως απο μονοι τους να εγραψαν οτι το διοργανωσε η γυναικολογος....δε το κοβω! Καλα το εκμεταλλευτηκε η γιατρινα...δε μπορω να πω! :evil:

ΚΑΛΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΣΠΗΛΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΑ :twisted::twisted::twisted::twisted: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΟΙ ΤΙ ΛΕΕΙ

.....

Οι μαιευτήρας είναι μητέρα διδύμων που τα θήλασε 1 χρόνια δεν είναι σωστέ αναφέρθηκε κ το δικό μου όνομα στην εφημερίδα κ δεν είμαι γιατρός απλά ήρθε ο δημοσιογράφος κ ρώτησε ονόματα αυτόν που βοήθησαν κ εμείς απλωτά δώσαμε ήμουν μπροστά

Τα γραφεις καπως μπερδεμενα και δεν πολυκαταλαβα τι θελεις να πεις.Αν κανω καπου λαθος με διορθωνεις.

1ον το οτι ειναι μητερα διδυμων που τα θηλασε για ενα χρονο δεν σημαινει

οτι η πρωτοβουλια ειναι και δικη της.

2ον ΑΝ ο δημοσιογραφος ρωτησε ονοματα αυτων που βοηθησαν, τα μονα

ονοματα που θα επρεπε να γραφουν θα ηταν το δικο σου και το δικο

μου.Εκτος αν εννοουμε βοηθεια την παρουσια και μονο καποιου οποτε

θα επρεπε να γραφουν ολα τα ονοματα των μαμαδων και μπαμπαδων

που ηταν εκει.

3ον "..κι εμεις απλως τα δωσαμε.." Ποιους εννοεις εμεις?:?::?::?:

4ον "..ημουν μπροστα.." Που εννοεις μπροστα?:?::?::?:

..μαμα τωρα ξερω..

Τα γραφεις καπως μπερδεμενα και δεν πολυκαταλαβα τι θελεις να πεις.Αν κανω καπου λαθος με διορθωνεις.

1ον το οτι ειναι μητερα διδυμων που τα θηλασε για ενα χρονο δεν σημαινει

οτι η πρωτοβουλια ειναι και δικη της.

2ον ΑΝ ο δημοσιογραφος ρωτησε ονοματα αυτων που βοηθησαν, τα μονα

ονοματα που θα επρεπε να γραφουν θα ηταν το δικο σου και το δικο

μου.Εκτος αν εννοουμε βοηθεια την παρουσια και μονο καποιου οποτε

θα επρεπε να γραφουν ολα τα ονοματα των μαμαδων και μπαμπαδων

που ηταν εκει.

3ον "..κι εμεις απλως τα δωσαμε.." Ποιους εννοεις εμεις?:?::?::?:

4ον "..ημουν μπροστα.." Που εννοεις μπροστα?:?::?::?:

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΩΝΙΣΑΝ ΚΟΥΚΞΛΑ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΦΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ ΠΗΡΕ ΣΤΟΙΧΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΤΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ

.....

ΚΑΛΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΣΠΗΛΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΑ :twisted::twisted::twisted::twisted: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΟΙ ΤΙ ΛΕΕΙ

μαμαλευτερακι, κι εσυ ησουν εκει...δεν ειδα να λεει οτι ειναι δικη σου πρωτοβουλια....

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΤΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΜΟΝΟ εσύ κ εγώ βοήθησαν εκείνες κολλώντας αφίσες κ φέρνοντας κόσμο ενοχληθηκεσ που δεν γραφτικε το ονομα σου γιατο κανεισ τοσο ντορο ? να το γραψουμε ρε κοπελια να τελιωνουμε

.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...