Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Σήμερα, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στις ειδήσεις των 12:00 το μεσημέρι, θα ξαναδείξει το ρεπορτάζ από το Σύνταγμα. Μάλλον προς τις 12μιση, απ' ότι πληροφορήθηκα!

:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολες μας σχεδον τα ιδια ...τσακωμοι και τσακωμοι...μειωμενη αυτοπεποιθηση για το αυτονοητο θεε μου!!!οτι οπως μεγαλωνει ενα γατακι...ενα λιονταρακι ...ενα θηλαστικο τελοσπαντων...ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ετσι ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να μεγαλωνει και ενα μωρο!!!ΓΙΑΤΙ να μην μπορουν να το καταλαβουν αυτο γιατι????και να σου ρχεται μετα η αλλεργια κατακεφαλα και να μετανιωνεις και συ σαν μανα για τα ελαχιστα ml ξενου γαλακτος που εδωσες αθελα σου απο αγνοια και απο τους συνεχεις τσακωμους οτι το μωρο πειναει γι αυτο θελει συνεχεια στηθος!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!Εφτασε 16μηνων και απο 6μηνων που καταλαβαμε την αλλεργια στο αγελαδινο εχω μισησει ολους οσους ηρθαν σε αντιπαραθεση με το ενστικτο μου να μην δωσω συμπληρωμα....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

αγαπητη μανουλα και εγω τα ιδια περασα και περναω ακομα.το αποτελεσμα και εγω και ο γιος μου να ειμαστε αναγκασμενοι να κανουμε διαιτα χωρις γαλα. και ολα αυτα γιατι καποια ατομα νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.

Λοιπον, επειδη το εχω παρει πατριωτικα το θεμα λεμε αποφασισα να ξεκινησω εκστρατεια για την ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Ξεκιναω απο την ομαδα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ στο facebook

http://www.facebook.com/greekmothers?ref=ts

Οσες πιστες προσελθετε.

Δεν αναλαμβανω ρολο συμβουλου, απλα θα παραθετω links για να ξεστραβωθει ο κοσμος.

Βοηθηστε κοριτσια.

mlne πολύ καλή η ιδέα σου αλλά μου επιτρέπεις να προτείνω και κάτι άλλο..... :idea:Το είχα σκεφτεί και εγώ (αυτό που λέγαμε για τα μεγάλα πνέυματα!!!) αλλά δεν έχω fb.... Εσύ που έχεις όμως μπορείς....

Μπορείς λοιπόν να κάνεις μία σελίδα στο fb, ίσως με το όνομα "Θήλασε και εσύ... μπορείς" ή "Θηλάζω άρα... Υπάρχω" ή "ΘηλάΖΩ" (μου άρεσε πολύ αυτό ΚΡΙΣΤΙΝΑ!) ή με όποιο όνομα νομίζεις εσύ τεσπα.... η οποία θα έχει αυτόν τον χαρακτήρα....ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.... Θα ανεβάζεις εσύ και τα μέλη σου διάφορα links.... Θα προτείνεις την σελίδα στις διάφορες ομάδες περι θηλασμού που υπάρχουν στο fb.... Έτσι θα υπάρχουν τα links και οι διάφορες πληροφορίες κάπου συγκεντρωμένα... Τι λες?

Αν κάνεις κάτι ενημέρωσε μας!!!! ;)

Τι να πω ρε παιδια.

Ο καθενας γραφει οτι θελει. Δειτε εδω:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11387&subid=2&pubid=41124991

ΠΟΙΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

αυτοι απλα αναπαραγουν οτι γραφει η εφημεριδα της λαρισας!

τι γραφει η εφημεριδα της λαρισας???? ΦΟΡΕΙΣ γραφει καλη μου!!

λυπαμαι αλλα εγω θα απαντησω και στους δυο!!

83hKp3.png

απαντησα στο ΕΘΝΟΣ. Στειλε κι εσυ.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

χμ,χμ... θα σε απογοητευσω... Δεν προλαβα την αρχη, ειχα απορροφητηρα και φωναζε ο μεγαλος... Εδειξε μαμαδες, την μαμα με το μαυρο καρε, τη μαμα με τα πλακατ, μια μαμα που το μωρακι της επαιζε με το μικροφωνο την ωρα το ρεπορταζ (πολυ χαριτωμενο!), μια μαμα που ο μικρος της φοραγε γυαλια ηλιου και καποια ωραια πλανα απο τη συγκεντρωση! Μπραβο σας, τα ειπατε πολυ ωραια και συγνωμη που δεν ξερω τα ονοματα σας! Διηρκησε(ετσι γραφεται?) πρπ 2 λεπτα, γενικα καλο μου φανηκε!

Μολις θυμηθηκα και τη μαμα που ασχολειται με τη δημοσιογραφια με το συζυγο της. Πολυ ωραια εικονα!

Τι να πω ρε παιδια.

Ο καθενας γραφει οτι θελει. Δειτε εδω:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11387&subid=2&pubid=41124991

ΠΟΙΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?

Εγω θελω να μαθω (και θα μαθω) πως ξεκινησε ολη αυτη η παραπληροφορηση! Μηπως καποιοι ενοψη εκλογων βρηκαν εδαφος να "

"παινεψουν" το σπιτι τους παραποιωντας λιγο την αληθεια?

1ο Ειναι ο λογια αδαους δημοσιογραφου?

2ο Ειναι λογια που καποιος αλλος προετρεψε τους δημοσιογραφους να γραψουν μη γνωριζοντας ακριβως τι θα προκαλεσει κατι τετοιο?

3ο Ή υπαρχει οργανωμενη παραπληροφορηση πισω απο ολα αυτα?:evil:

..μαμα τωρα ξερω..

Μηπως επρεπε να το ειχαμε κανει ηδη....?

..μαμα τωρα ξερω..

Κορίτσια θα ήθελα να συντάξω ένα κείμενο που θα αναφέρει ποιοι και με ποιο σκοπό πραγματοποιησαν την εκδήλωση αυτή και να ευχαριστεί όσοι την στήριξαν πραγματικά....

Για να μην αδικήσω καμία σας παρακαλώ γράψτε μου ποιες πήραν την πρωτοβουλία για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στην πόλη τους και με ποιο τρόπο την οργάνωσαν... Επίσης γράψτε μου ποιες θέλουν να αναφέρετε στο κείμενο το όνομά τους και ποιες μόνο το nickname τους.....

paros νομίζω είχες πει ότι θα έγραφες εσύ κάτι παρόμοιο... το έχεις κάνει? Αν ναι πες μου... Αν θέλεις μπορούμε να το συντάξουμε μαζί...;)

Εννοείτε πριν το αναρτήσουμε οπουδήποτε θα το στείλουμε πρώτα να το διαβάσετε....

Σηλια μου, στην εφημεριδα της Λαρισας δεν γραφει φορεις αλλα κατι πολυ χειροτερο!!!!!!!!!

"...η πρωτοβουλια ανηκε στη μαιευτηρα-γυναικολογο ταδε..."(δεν γραφω το ονομα της για να μη τη διαφημισω και εγω!)

Τα συμπερασματα δικα σας....

..μαμα τωρα ξερω..

Διαφημίσεις

κριμα βρε κοριτσια...:-(

ειναι πολυ λυπηρο να υπαρχει αυτη η εκμεταλλευση και να πεφτουν ολοι να αρπαξουν οτι μπορουν απο τη δουλεια αλλων που τοσο ωραια και αυθορμητα ξεκινησε απο το φορουμ

κατι τετοια σε απογοητευουν και λες δεν ξανασχολουμαι αλλα αλπιζω εσας να σας δυναμωσε και οχι να σας απογοητευσε

ελεος...:mad:

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

κατι τετοια σε απογοητευουν και λες δεν ξανασχολουμαι αλλα αλπιζω εσας να σας δυναμωσε και οχι να σας απογοητευσε ελεος...:mad:

Ναι, αλλα να μην περιμενουνε απο καποιες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα, να προσπαθησουμε ολες! Γι΄αυτο εσεις πρωτομαστορισσες ενημερωστε μας τι μπορουμε να κανουμε! Νομιζω οτι θα χαρουμε να βοηθησουμε ολες!!

Κορίτσια θα ήθελα να συντάξω ένα κείμενο που θα αναφέρει ποιοι και με ποιο σκοπό πραγματοποιησαν την εκδήλωση αυτή και να ευχαριστεί όσοι την στήριξαν πραγματικά....

Για να μην αδικήσω καμία σας παρακαλώ γράψτε μου ποιες πήραν την πρωτοβουλία για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στην πόλη τους και με ποιο τρόπο την οργάνωσαν... Επίσης γράψτε μου ποιες θέλουν να αναφέρετε στο κείμενο το όνομά τους και ποιες μόνο το nickname τους.....

paros νομίζω είχες πει ότι θα έγραφες εσύ κάτι παρόμοιο... το έχεις κάνει? Αν ναι πες μου... Αν θέλεις μπορούμε να το συντάξουμε μαζί...;)

Εννοείτε πριν το αναρτήσουμε οπουδήποτε θα το στείλουμε πρώτα να το διαβάσετε....

Σωστά αυτο πρέπει να γίνει άμεσα.Κάτι έχει φτιάξει η paros

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Επίσης γράψτε μου αν υπάρχει κάποιο ΜΜΕ που ενημερώσατε και αυτό με την σειρά του προέβαλε την εκδήλωση (με τις σωστές πληροφορίες) και θέλετε να το ευχαριστήσουμε....

Σηλια μου, στην εφημεριδα της Λαρισας δεν γραφει φορεις αλλα κατι πολυ χειροτερο!!!!!!!!!

"...η πρωτοβουλια ανηκε στη μαιευτηρα-γυναικολογο ταδε..."(δεν γραφω το ονομα της για να μη τη διαφημισω και εγω!)

Τα συμπερασματα δικα σας....

αχ το περιμενα οτι δεν θα κραταταγε κ πολυ η ωραια μας πρωτοβουλια....

θα το ρωτησω ομως κ τι παιζει νομικα με τετοια, καθοτι η εφημεριδα παραπληροφορει και 2ον αν εχει πει ψεμματα η 'γυναικολογος ταδε' θα την ενημερωσουμε ωραιοτατα για τι ισχυει και οτι θα βρει το μπελα της!! θα βαλω (κ αλλη) δουλιτσα στον συζυγο;) δεν εχουμε κατι να χασουμε γιατι ως πρωτοβουλια μπορει πανευκολα να την εκμεταλλευτει καποιος και του χρονου και γενικα....και δεν το θελουμε αυτο!!!!!!!Αλλο ειναι να μας υποστηριξει καποιος αλλο να το χρησιμοποιησει για αυτοπροβολη!

απλα την επομενη φορα, κατω απο την αφισα, να κοιταξουμε μηπως βαλουμε κανενα 'πρωτοβουλια θηλαζουσων μητερων και φιλων του θηλασμου' (απλα!)

πως μπορουμε να το δουμε στη ΝΕΤ;;;;;;οσοι δεν εχουμε τβ;;;;;;;;;;;θελω να το δωωωωω

Οι ειδικοί ενημέρωσαν τις γυναίκες ότι το μητρικό γάλα προσφέρει προστασία από αρκετές μολύνσεις και ασθένειες και γιʼ αυτό είναι αναντικατάστατο για τα μωρά που ζουν μέσα σε συνθήκες έκτακτων αναγκών και όχι μόνο.

θα πεθανωωω ποιοι ειδικοι ωρε;;εμεις ενημερωναμε!!!!!!αν εννοοει τους συνηθισμενους ειδικους των συνηθισμενων μαιευτηριων θα πεσω κατω απο τα γελιαααααααα

προσπαθω να δω ποιος υπογραφη κατω απο το αρθρο της εφημεριδας εθνος αλλα τιποτα

που μπορωνα στειλω mail???

εκανα εγγραφη για να γραψω αλλα δεν βλεπω τιποτα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Την επόμενη φορά, θα πρέπει να γράψουμε και να διανείμουμε εμείς το Δελτίο Τύπου. Είτε στέλνοντάς το στα "μέσα" είτε μοιράζοντας φωτοτυπίες στον τόπο της κάθε διοργάνωσης. Ή ΝΕΤ, ας πούμε, λέει στο ρεπορτάζ ότι όλο αυτό έγινε στο Ζάππειο, αν και η ίδια η δημοσιογράφος που κάνει το σπικαζ, στο δικό της ρεπορτάζ και που ήταν αυτοπροσώπως εκεί, ήρθε στο σύνταγμα, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη... Τώρα, είτε η δημοσιογράφος δεν κατάλαβε που ήτανε, είτε το κρατικό κανάλι δε θέλει να προβάλει το Μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη ως τόπο για "διαδηλώσεις" και "πικ-νικ ακτιβιστών". Εγώ διαλέγω το δεύτερο ως πιθανότερο...

Την επόμενη φορά, θα πρέπει να γράψουμε και να διανείμουμε εμείς το Δελτίο Τύπου. Είτε στέλνοντάς το στα "μέσα" είτε μοιράζοντας φωτοτυπίες στον τόπο της κάθε διοργάνωσης. Ή ΝΕΤ, ας πούμε, λέει στο ρεπορτάζ ότι όλο αυτό έγινε στο Ζάππειο, αν και η ίδια η δημοσιογράφος που κάνει το σπικαζ, στο δικό της ρεπορτάζ και που ήταν αυτοπροσώπως εκεί, ήρθε στο σύνταγμα, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη... Τώρα, είτε η δημοσιογράφος δεν κατάλαβε που ήτανε, είτε το κρατικό κανάλι δε θέλει να προβάλει το Μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη ως τόπο για "διαδηλώσεις" και "πικ-νικ ακτιβιστών". Εγώ διαλέγω το δεύτερο ως πιθανότερο...

πολυ σωστα και τα δυο που λες!

πως μπορουμε να το δουμε στη ΝΕΤ;;;;;;οσοι δεν εχουμε τβ;;;;;;;;;;;θελω να το δωωωωω

Πήρα τηλέφωνο στη ΝΕΤ για να τους ρωτήσω αν θα ξαναπροβάλλουν το θέμα και πότε και αν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε απο το ιντερνετ, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν επειδή η αρχισυντακτρια των ειδήσεων έλειπε.

Μου είπαν να ξαναπάρω κατά τις 15:30 που θα έχει επιστρέψει στο 210 6066167 (το τηλ κεντρο ειναι 6066684 σε περιπτωση που δεν βγαινει ακρη με το άλλο), εγώ όμως θα είμαι σε δουλειά και δεν θα μπορώ να πάρω.

Αν μπορεί ας τηλεφωνήσει κάποια άλλη μαμά και να μας ενημερώσει κ εμάς.

Επίσης σκεφτόμουνα να ρωτήσω τις εφημεριδες Ελευθεροτυπία κ Ελ. Τύπο πότε θα δημοσιεύσουν το θέμα αφού ήταν κ αυτοι στο Σύνταγμα και τραβούσαν φωτο....

Αυτά!!!:-P

D9kvp2.png?3X2batCM

αχ το περιμενα οτι δεν θα κραταταγε κ πολυ η ωραια μας πρωτοβουλια....

θα το ρωτησω ομως κ τι παιζει νομικα με τετοια, καθοτι η εφημεριδα παραπληροφορει και 2ον αν εχει πει ψεμματα η 'γυναικολογος ταδε' θα την ενημερωσουμε ωραιοτατα για τι ισχυει και οτι θα βρει το μπελα της!! θα βαλω (κ αλλη) δουλιτσα στον συζυγο;) δεν εχουμε κατι να χασουμε γιατι ως πρωτοβουλια μπορει πανευκολα να την εκμεταλλευτει καποιος και του χρονου και γενικα....και δεν το θελουμε αυτο!!!!!!!Αλλο ειναι να μας υποστηριξει καποιος αλλο να το χρησιμοποιησει για αυτοπροβολη!

απλα την επομενη φορα, κατω απο την αφισα, να κοιταξουμε μηπως βαλουμε κανενα 'πρωτοβουλια θηλαζουσων μητερων και φιλων του θηλασμου' (απλα!)

θα πεθανωωω ποιοι ειδικοι ωρε;;εμεις ενημερωναμε!!!!!!αν εννοοει τους συνηθισμενους ειδικους των συνηθισμενων μαιευτηριων θα πεσω κατω απο τα γελιαααααααα

όταν έφτιαξα την αφίσα ούτε που μου πέρασα από το μυαλό:|

ευτυχώς που η επικοινωνία γινόταν μέσα από το forum...scripta manent;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...