Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποια μαμα εχει οποιοδηποτε υλικο απο τις διαφορες πολεις , παρακαλειται να το στελνει στο σαιτ mitrikosthilasmos.com, στο e-mail [email protected]

ωστε να μαζευτει ολο το υλικο σε ενα μερος . Οι φωτογραφιες ειναι πολλες και χρειαζεται χρονος και μεσα για να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα, με μια ωραια παρουσιαση. φυσικα το γεγονος οτι καποιος τα στελνει σε ενα σαιτ πιστευουμε να ενθαρρυνει ολες τις μαμαδες να μοιραστουν τις φωτο τους, απο οτι να τα εστελναν σε μεμονωμενα προσωπα..

παρακληση να γραφετε απο ποια πολη ειναι οι φωτο σας και οποια μαμα επιθυμει ή δεν επιθυμει να υπαρχει το ονομα της να το αναφερει στο μαιλ της.

σε περιπτωση που στειλετε φωτογραφιες που ΔΕΝ ειναι δικες σας, αλλα τις βρηκατε σε καποια αλλη ιστοσελιδα, παρακαλειστε να αναγραφετε την ακριβη διευθυνση της σελιδας..

σας ευχαριστουμε κι ελπιζουμε να βοηθησετε να κανουμε μια ωραια παρουσιαση για να μπορεσουμε του χρονου να κανουμε κατι καλυτερο!!!

83hKp3.png

Συγχαρητηρια στις μαμάδες που είχαν την ιδέα αλλά και στις μαμάδες που βοήθησαν έμπρακτα για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση!!

Ειμασταν και εμεις στο σύνταγμα αλλά η μικρή δεν θέλησε να θηλάσει αφού την είχε απορροφήσει το θέαμα τόσων άλλων μαμάδων που θήλαζαν τα παιδιά τους!!

Μπορεί μερικές να θυμάστε μια μικρή κουτσομπόλα που περνούσε μπροστα από τις μαμάδες και τις κοιτούσε προσεκτικά!!!:-P

Οι φωτογραφίες είναι όλες πολύ όμορφες και ανυπομονώ να δω και το υλικό της αθήνας!!!(Δυστυχώς δεν το σκεφτηκα να πάρω φωτογραφική μαζι μου:cool:)

Αντε και του χρόνου περισσότερες!!!!

D9kvp2.png?3X2batCM

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ, δεν σας ξέχασα. Απλά επειδή μέσα στον πανικό ξέχασα να πάρω τη φωτογραφική, μας έχει φωτογραφήσει ένας φίλος και περιμένω να μου τις στείλει με mail.

Οταν τα καταφέρουμε θα στείλω και γω φωτό από τη Σητεία. Μη φανταστείτε, 2-3 ήμασταν, αλλά κάνουμε καλή μαγια για του χρόνου :P

iCNap3.png

Λοιπον, επειδη το εχω παρει πατριωτικα το θεμα λεμε αποφασισα να ξεκινησω εκστρατεια για την ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Ξεκιναω απο την ομαδα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ στο facebook

http://www.facebook.com/greekmothers?ref=ts

Οσες πιστες προσελθετε.

Δεν αναλαμβανω ρολο συμβουλου, απλα θα παραθετω links για να ξεστραβωθει ο κοσμος.

Βοηθηστε κοριτσια.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

[quote name=dp78;1781466 Μη φανταστείτε' date=' 2-3 ήμασταν, αλλά κάνουμε καλή μαγια για του χρόνου :P[/quote]

αυτο ειναι πολυ σημαντικο επισης! γιατι θα μπορειτε να ενημερωνετε κατα την διαρκεια του χρονου οσες μαμαδες ενδιαφερονται για τον θηλασμο, θα μπορειτε να μαζευεστε για καμια βολτιτσα και ετσι μεχρι του χρονου θα εχετε βαλει βασεις για να κανετε κατι πολυ καλυτερο!! μπραβο σας κοριτσια!

83hKp3.png

Πολυ ωραια ιδεα, μονο που προυποθετει να εχεις fb, πραγμα που δεν εχω εγω!! Ο, τι ομως πεφτει στην αντιληψη μου, θα σου το στελνω, για να το βαζεις εσυ εκει....;)

Λοιπον, επειδη το εχω παρει πατριωτικα το θεμα λεμε αποφασισα να ξεκινησω εκστρατεια για την ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Οσες πιστες προσελθετε.

Δεν αναλαμβανω ρολο συμβουλου, απλα θα παραθετω links για να ξεστραβωθει ο κοσμος.

Βοηθηστε κοριτσια.

μπραβο mlne με τις πρωτοβουλιες σου και τις ιδεες σου!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι απο περισυ!!!

Θα μπορουσαμε να το οργανωσουμε για του χρονου...

Αραγε υπαρχει παγκοσμιο ρεκορ να το καταριψουμε????/

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

off topic:

τις 10 τελευταιες μερες μιλησα με 2 ξαδερφες μου και 2 κολλητες μου. Εχουν απο 2 παιδια η καθεμια (ΣΥΝΟΛΟ 8 ), ηλικιες απο 3 μηνων εως 3 ετων. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ αυτες τις μερες.

Θηλασαν απο 0-3 μηνες.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

Με πήραν τηλέφωνο πολλοί γνωστοι μου για να μου πουν ότι είδαν εμένα κ τη μικρή στις ειδήσεις της ΝΕΤ. Προφανώς έδειξαν την εκδήλωσή μας... Λέτε να το ξαναδείξει στις βραδυνές ειδήσεις?? Έχετέ το υπόψη σας και εσείς ;)

D9kvp2.png?3X2batCM

οποια μαμα εχει οποιοδηποτε υλικο απο τις διαφορες πολεις , παρακαλειται να το στελνει στο σαιτ mitrikosthilasmos.com, στο e-mail [email protected]

ωστε να μαζευτει ολο το υλικο σε ενα μερος . Οι φωτογραφιες ειναι πολλες και χρειαζεται χρονος και μεσα για να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα, με μια ωραια παρουσιαση. φυσικα το γεγονος οτι καποιος τα στελνει σε ενα σαιτ πιστευουμε να ενθαρρυνει ολες τις μαμαδες να μοιραστουν τις φωτο τους, απο οτι να τα εστελναν σε μεμονωμενα προσωπα..

παρακληση να γραφετε απο ποια πολη ειναι οι φωτο σας και οποια μαμα επιθυμει ή δεν επιθυμει να υπαρχει το ονομα της να το αναφερει στο μαιλ της.

σε περιπτωση που στειλετε φωτογραφιες που ΔΕΝ ειναι δικες σας, αλλα τις βρηκατε σε καποια αλλη ιστοσελιδα, παρακαλειστε να αναγραφετε την ακριβη διευθυνση της σελιδας..

σας ευχαριστουμε κι ελπιζουμε να βοηθησετε να κανουμε μια ωραια παρουσιαση για να μπορεσουμε του χρονου να κανουμε κατι καλυτερο!!!

83hKp3.png

"Το κουβαλάς μέσα σου, το γεννάς ή το υιοθετείς, εδώ και καιρό ονειρευόσουν ένα απαλό πλάσμα κουρνιασμένο στην αγκαλιά σου, να ησυχάζει με τη φωνή σου, να μοσχοβολάει, να πίνει το γάλα σου και να γαληνεύει, να του δίνεις ό,τι θα ήθελες να έχεις πάρει ή ό,τι πήρες και τώρα περισσεύει απ' την καρδιά σου, ό,τι δικαιούται κάθε μωρό: αγάπη άνευ όρων και το γάλα της μαμάς του. Όμως το δικό σου μωρό μόνο κλαίει, σου πληγώνει το στήθος, δε βάζει βάρος παρά τις απίστευτες προσπάθειες σου ή πνίγεται απ' το πολύ γάλα που έχεις και αρνείται το στήθος, γεννήθηκε με παρέα και δεν έχεις αρκετές θηλές κι αρκετά χέρια να τα πάρεις όλα τους αγκαλιά, είναι πρόωρο κι εσύ έμεινες με μια πληγή στην κοιλιά, με ωκεανούς αγωνίας στην ψυχή και την αγγαρεία του να αντλείς, τσακώνεσαι με τον πατέρα του και δε σε καταλαβαίνει κανείς."

Απο το βιβλιο της Αννας Πατσουρου "Θηλασμος,μια υπεροχη σχεση" 2ος τομος (ειδικες περιπτωσεις και προβληματα θηλασμου)

Περασαν 14 μηνες απο τοτε που ενιωσα τα οσα περιγραφονται παραπανω.Κουραση,ξενυχτι,κλαματα,ιδρωτας,αγχος,υπομονη...αλλα κυριως αγνοια,αγνοια,αγνοια...

Θελω να ευχαριστησω οσες κοπελες μεσα απο το forum με βοηθησαν και τα καταφεραμε!

Θα κανω ο,τι μπορω για να ενημερωνονται οι νεες μανουλες...

(με εχει πιασει μια συγκινηση...ως καταθλιψη θα ελεγα!τι εχω παθει!!:oops::()

..μαμα τωρα ξερω..

Θα κανω ο,τι μπορω για να ενημερωνονται οι νεες μανουλες...(με εχει πιασει μια συγκινηση...ως καταθλιψη θα ελεγα!τι εχω παθει!!:oops::()

ευαισθητοποιηση θα το ελεγα!!!

83hKp3.png

Ολες μας σχεδον τα ιδια ...τσακωμοι και τσακωμοι...μειωμενη αυτοπεποιθηση για το αυτονοητο θεε μου!!!οτι οπως μεγαλωνει ενα γατακι...ενα λιονταρακι ...ενα θηλαστικο τελοσπαντων...ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ετσι ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να μεγαλωνει και ενα μωρο!!!ΓΙΑΤΙ να μην μπορουν να το καταλαβουν αυτο γιατι????και να σου ρχεται μετα η αλλεργια κατακεφαλα και να μετανιωνεις και συ σαν μανα για τα ελαχιστα ml ξενου γαλακτος που εδωσες αθελα σου απο αγνοια και απο τους συνεχεις τσακωμους οτι το μωρο πειναει γι αυτο θελει συνεχεια στηθος!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!Εφτασε 16μηνων και απο 6μηνων που καταλαβαμε την αλλεργια στο αγελαδινο εχω μισησει ολους οσους ηρθαν σε αντιπαραθεση με το ενστικτο μου να μην δωσω συμπληρωμα....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

Κορίτσια στην Θεσ/νίκη ήταν πολύ πολύ όμορφα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που το οργάνωσαν! Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Ο μικρός τρελάθηκε και δεν σταματούσε να τρέχει γύρω γύρω παρόλο που ήταν κουρασμένος από το ταξιδάκι του(έμεις ήμασταν που ήρθαμε από Κατερίνη). Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιες από τα κορίτσια. Αν κανονίσετε για καφέ είμαι πάλι μέσα.

Δυστυχώς φύγαμε λίγο μετά τις δύο γιατί είχαμε και επιστροφή. Του χρόνου καλύτερα. Βάλτε και εδώ καμία φώτο και κανένα βίντεο για εμας που δεν έχουμε fb.

ενημερωτικά θα ανέβουν όλες οι φωτογραφίες σε blog στον μητρικό θηλασμό.αν πατήσεις στο ίντερνετ θα το βρεις.σε λίγες μέρες θα ανέβουν.μαζεύουμε τις φωτογραφίες

Οσες πιστες προσελθετε.

Βοηθηστε κοριτσια.

καλά θα κάνεις & θα βάζεις θέματα γιατί το βλέπουν πολλές μαμάδες και είναι ευκαιρία να ενημερωθούν.θα κάνω like συνέχεια....:-D

Οσες πιστες προσελθετε.

Βοηθηστε κοριτσια.

Μπραβο mlne με τις ωραιες σου ιδεες και πρωτοβουλιες!!:P

..μαμα τωρα ξερω..

Φιλιά στα κορίτσια από την Πάτρα.

Ηταν και για μένα συναρπαστική εμπειρία. Ημουν κάτι παραπάνω από χαρούμενη. Ενοιωθα τις κοπέλες σαν αδελφές μου, σα να μη χρειαζόταν να γνωριστούμε. Σα να έχουμε μοιραστεί τόσον καιρό που θηλάζουμε και μπαίνουμε στο forum τα ίδια κορυφαία συναισθήματα και εμπειρίες και σκέψεις!

Θα είναι ωραίο να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στην Πάτρα και με άλλους τρόπους.

Δεν ξέρω αν διαβάσατε εφημερίδες ή είδατε τηλεόραση. Εμένα μου είπαν για κάποιο κανάλι (ίσως PATRA TV δεν είμα σίγουρη) ότι έκανε πολύ καλό αφιέρωμα, αλλά έδειχνε όμως σε πρώτο πλάνο τα μωράκια χωρίς μωσαϊκό.

Είδατε κάτι;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...