Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προς ΣΤΕΓΙΑ (ή οποια αλλη κοπελα ξερει)

εισαι η μονη κοπελα που δυστηχως δεν μπορουσα να εχω καμια τηλεφωνικη επικοινωνια..μολις δεις το μηνυμα , σε παρακαλω στειλε μου σε πμ ή στο μαιλ μου το τηλεφωνο σου..θελω να μου πεις τι εγινε στην κορινθο.. ευχαριστω!

83hKp3.png

Πω, ρε κορίτσια... θα ερχόμουν αλλά ο μικρούλης μου ανέβασε πυρετό και είναι στο νοσοκομείο :'('('( Ελπίζω να το οργανώσουμε και του χρόνου...

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Στην Θεσσαλονκη απλα τελεια!

μπραβο στην mlne και στην αδερφη της για ολη την οργανωση!(πες στην αδερφουλα να ανεβασει κανενα βιντεακι που τραβηξε)!,

γνωρισα και την Palladin, την sissicat με το laptopακι της!,την Elma09 και

την PERSAK. Κοριτσια να ξαναβρεθουμε!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=198587&cid=4 μπειτε εδω κοριτσια.

καλο ειναι, αλλα ανημερωτο ρε γαμωτο...

παγκοσμια?ημερα? πιαστο αυγο και κουρευτο..

τους απαντησα και τους ενημερωσα..ελπιζω να το διορθωσουν

83hKp3.png

Κοριτσια εγω δε καταφερα να φττασω Λαρισα αλλα θηλασα για πρωτη φορα δημοσια σε εκλογικο κεντρο στο κεντρο της πολης μου.Βαλτε κανενα βιντεακι η φωτογραφιες να δουμε.Μπραβο σε ολες!!!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

εγώ πάλι είχα το νου μου στη Χαρά η οποία στην αρχή κυνηγούσε τα περιστέρια και μετά τον Ιάσωνα στο χορτάρι .........:D

Αχ Κριστίνα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω από κοντά και να σ' ευχαριστήσω, μ' έχεις βοηθήσει τόσο πολύ με τον θηλασμό :D και σένα Paros και όλα τα άλλα κορίτσια ήθελα να σας δω αλλά ήρθα για λίγο ρε γμτ λόγω της δουλειάς, κοιμόταν και η μικρή στο μάρσιπο και δεν ξύπναγε γιατί την βάραγε ο ήλιος..:mrgreen:

Πάντως νομίζω ότι πήγε υπέροχα όλο αυτό και σίγουρα δώσαμε ένα μήνυμα, άντε του χρόνου ακόμα πιο οργανωμένες :D:D

Αχ Κριστίνα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω από κοντά και να σ' ευχαριστήσω, μ' έχεις βοηθήσει τόσο πολύ με τον θηλασμό :D και σένα Paros και όλα τα άλλα κορίτσια ήθελα να σας δω αλλά ήρθα για λίγο ρε γμτ λόγω της δουλειάς, κοιμόταν και η μικρή στο μάρσιπο και δεν ξύπναγε γιατί την βάραγε ο ήλιος..:mrgreen:

Πάντως νομίζω ότι πήγε υπέροχα όλο αυτό και σίγουρα δώσαμε ένα μήνυμα, άντε του χρόνου ακόμα πιο οργανωμένες :D:D

και εγώ ήθελα πολύ........:D

δεν έχω δει πουθενά βιντεάκι ή φωτο για αυτό κορίτσια αν συγκεντρώσετε υλικό βαλτε το εδώ

Διαφημίσεις

προς ΣΤΕΓΙΑ (ή οποια αλλη κοπελα ξερει)

εισαι η μονη κοπελα που δυστηχως δεν μπορουσα να εχω καμια τηλεφωνικη επικοινωνια..μολις δεις το μηνυμα , σε παρακαλω στειλε μου σε πμ ή στο μαιλ μου το τηλεφωνο σου..θελω να μου πεις τι εγινε στην κορινθο.. ευχαριστω!

καλημέρα και απο κόρινθο.η στέγια αμέσως μετα έφυγε για πόρτο χέλι και πιθανόν να μην έχει νετ, αλλα στην αρχή της σελ έχει γράψει η κάτια για κόρινθο.λοιπόν πιο αναλυτικά, μαζευτήκαμε περίπου 10 μαμάδες(συγνώμη δεν θυμάμαι ακριβώς :oops::oops:)με αρκετά ζουζουνάκι ,με τα μικρότερα να είναι 40 ημερών, άλλο 2 μηνών και το μεγαλύτερο 5 χρονών.τα περισότερα έτρεχαν ή κοιμόντουσαν αλλα κάποια στιγμή καταφέραμε έστω και 4 και τα θηλάσαμε ταυτόχρονα.. ήταν πάρα πολύ ωραία και μακάρι και του χρόνου να συνεχίζουμε.όσο για φωτογραφίες και βίντεο θα σου στείλει μάλλον η στέγια.και πάλι ένα μπράβο στα κορίτσια που δούλεψαν όλη την εβδομάδα και στις μαμάδες.κορίνθιες να ξαναβρεθούμε σύντομα:P:p:p

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

καλημέρα και απο κόρινθο.η στέγια αμέσως μετα έφυγε για πόρτο χέλι και πιθανόν να μην έχει νετ, αλλα στην αρχή της σελ έχει γράψει η κάτια για κόρινθο.λοιπόν πιο αναλυτικά, μαζευτήκαμε περίπου 10 μαμάδες(συγνώμη δεν θυμάμαι ακριβώς :oops::oops:)με αρκετά ζουζουνάκι ,με τα μικρότερα να είναι 40 ημερών, άλλο 2 μηνών και το μεγαλύτερο 5 χρονών.τα περισότερα έτρεχαν ή κοιμόντουσαν αλλα κάποια στιγμή καταφέραμε έστω και 4 και τα θηλάσαμε ταυτόχρονα.. ήταν πάρα πολύ ωραία και μακάρι και του χρόνου να συνεχίζουμε.όσο για φωτογραφίες και βίντεο θα σου στείλει μάλλον η στέγια.και πάλι ένα μπράβο στα κορίτσια που δούλεψαν όλη την εβδομάδα και στις μαμάδες.κορίνθιες να ξαναβρεθούμε σύντομα:P:p:p

μπραβο κοριτσια!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Είχα παραγγείλει σε μια φίλη που κάνει εκτυπώσεις σε μπλουζάκια να μου φτιάξει μια με φώτο της μικρής και ένα τεράστιο

«Θηλά ΖΩ»

αλλά μου ήρθε σήμερα τελικά

Ελπίζω να την φορέσω του χρόνου ............:D

Εγω παλι πως εκανα την βλακεια και πηγα χωρις φωτογραφικη???

Μη μου στενοχωριεσαι, συμπατριωτισσα!! (κι εγω στη θεση σου θα εσκαγα!!Δεν μπορω να φανταστω event χωρις φωτογραφικη..). Ο,τι φωτογραφιες μαζεψουμε, θα σου τις στειλουμε να τις εχεις....

Είχα παραγγείλει σε μια φίλη που κάνει εκτυπώσεις σε μπλουζάκια να μου φτιάξει μια με φώτο της μικρής και ένα τεράστιο

«Θηλά ΖΩ»

αλλά μου ήρθε σήμερα τελικά

Ελπίζω να την φορέσω του χρόνου ............:D

Πολυ ωραιο μηνυματακι!!! Επρεπε να το εχουμε σε ενα τεραστιο πλακατ!!

και ο ταυτοχρονος θυλασμος εγινε και περασαμε τελεια...ενα θα σας πω ο μικρος μου κοιμηθηκαι απο της 6 μεχρι το πρωι κουραστηκε ο καημενουλης μου γιατι τον εφερα απο βεροια με τραινο...ευχομαι και ελπιζω να το καθιερωσουμε καθε χρονο....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΡΣΑ NEW ΣΤΟ FORUM....EXΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΕΕΕ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ!!!ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FB,ΧΤΕΣ ΤΟ Β ΡΑΔΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ (3)...ΒΓΗΚΑΝ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ!!!!!ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ FB ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ & THE BREASTFEEDING IS NOT A CRIME!!!!!

Καλημερα υπεροχες μανουλες!

Να πω δυο λογια για το χθεσινο event.Δεν θελω να ευχαριστησω ΚΑΝΕΝΑ αλλο παρα μονο τα παιδια μας, που ηρθαν στη ζωη μας και μας εκαναν περηφανες μητερες, αλλα και τους μπαμπαδες και συζυγους μας που μας στηριζουν και αγαπουν,αλλοι με λιγη γκρινια,αλλοι με περισσοτερη;)

Θελω να πω ομως ενα μεγαλο μπραβο στην mlne απο Θεσ/νικη για την πρωτοβουλια της για ενα τετοιο γεγονος,που κατι μου λεει θα γινει θεσμος,στην margiota που αρχισε να μας οργανωνει κανοντας το πρωτο βημα με την αφισα που εστειλε σε ολες μας, στην paros που εψαχνε,εγραφε,εστελνε,διορθωνε και γενικοτερα προσπαθησε να εχουμε σε ολες τις πολεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,στη νινάκια2 που εστειλε παντου e-mail (παντου ομως!) και πηρε φορα ανηφορα και οχι κατηφορα οπως φοβοταν και ενα μεγαλο μπραβο σε ολες οσες εργαστηκαν να πετυχουμε τον στοχο μας,η καθε μια με το δικο της τροπο,ανιδιοτελως,χωρις να αποσκοπουν σε δικο τους οφελος,χωρις να αποσκοπουν σε οφελος τριτων,χωρις να θελουν να προβαλουν το εγω τους ή την ιδιοτητα τους.

Μπραβο στις μαμαδες που παραβρεθηκαν η καθεμια στην πολη της και θηλασαν για πρωτη φορα δημοσιως χαρη σ'αυτη μας την κινητοποιηση, ενω πριν δεν το τολμουσαν.Μπραβο στις μαμαδες που δεν καταφεραν να θηλασουν,αλλα την επομενη φορα θα ξερουν...;)

..μαμα τωρα ξερω..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...