Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμείς περάσαμε σουπερ κοιμηθήκαμε κατάκοπες στο μετρό ....:D

οι εικόνες ήταν πανεμορφες να χαιρέστε τις οικογένειές σας όλες και ενα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια που ασχολήθηκαν:D

Μπραβο σε ολες τις μανουλες που πηραν μερος σημερα.Δωσαμε κι εμεις το παρον στον Λευκο πυργο,θηλασαμε δημοσια αλλη μια φορα,με πολυ μεγαλη παρεα ομως αυτην την φορα.Περασαμε πολυ ωραια και χαιρομαι που παρατεινα την διαμονη μου στην θεσσαλονικη γι αυτον τον λογο.

3nr2p2.png

selini πες μας πως ήταν!!! Υπήρξε ενδιαφέρον από τον κόσμο που περνούσε; Πόσες μανούλες μαζευτήκατε τελικά; Ααααααχ πόοοοοσο σας ζηλεεεεεεεεύωωωωω!

selini πες μας πως ήταν!!! Υπήρξε ενδιαφέρον από τον κόσμο που περνούσε; Πόσες μανούλες μαζευτήκατε τελικά; Ααααααχ πόοοοοσο σας ζηλεεεεεεεεύωωωωω!

Ειχε αρκετο κοσμο αν και πιστευω πως θα μπορουσε να εχει πολυυυυυ παραπανω,δενε ιμαστε λιγες.Καναλια δεν ηρθαν.Τα πιτσιρικια οργιασαν.Περασαμε πολυ ομορφα και ο καιρος βοηθησε ιδιαιτερα σ'αυτο!Μπραβο μανουλες!

Ξεχασα να πω ομως ενα ακομα πιο μεγαλο μπραβο στην αισθητη παρουσια των μπαμπαδων!Μαμπαδες διπλο μπραβο!

3nr2p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο δω!!!ημασταν παρα πολλες μανουλες στην αθηνα, περασαμε καταπληκτικα, η μικρη αλωνιζε οοολη την ωρα , στηθηκε στους φακους με τα σημαιακια του θηλασμου (αρια καταπληκτικη η ιδεα σου, εκανε θραυση!!) ειδα γνωστες μανουλες και γνωρισαμε τη marron με τον υπεροχο γιο της!!!

εχω ηδη προτασεις για του χρονου:

1.στην πλατεια του χρονου παιδια, στην πλατεια οπωσδηποτε!!δεν ειχε σχεδον καθολου κοσμο στο μνημειο, μονο μερικους τουριστες....δεν ειναι περασμα, δυστυχως, και επισης λογω της πολυ ζεστής ημερας σκασαμε , ενω στην πλατεια συνταγματος εχει δεντρακια και παγκακια. βεβαια η πλατεια ηταν γεματη προεκλογικα κατασκευασματα:mad: αλλα του χρονου που δεν θα εχουμε τετοια (ελπιζω...) να μας ειναι πιο βολικο.

2. να φερουμε χαρτονια για τις μανουλες που καθονται κατω!!και για τα πιο μεγαλα παιδακια ισως να διοργανωσουμε απασχοληση -ζωγραφικη, παντομιμα...-, σε καποιον χωρο κλεισμενο με κουτες γυρω γυρω πχ, για να μην βαριουνται κ να μην αλωνιζουν....(ομιλει παθουσα....:?:mrgreen:ετρεχα επι 2,5 ωρες....)

οπως και να χει, η πρωτη χρονια που πρωτοβουλια πηραμε ΕΜΕΙΣ οι ιδιες, ειναι ο,τι πιο σημαντικο για να ξεκινησει ο 'θεσμος' του ταυτοχρονου δημοσιου θηλασμου!!!!:D

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!να χαιρομαστε ολες τα υπεροχα μωρα μας:D ΜΠΡΑΒΟ στις κοπελες που το τρεξανε περισσοτερο (τη Σιλια γνωρισα;)) , μπραβο στη Μαρια του μπλογκ για το θηλασμο , μπραβο ΜΑΣ!!!!!:lol:

εδω αθηνα...

συγχαρητηρια σε ολους οσους συμμετειχαν με οποιονδηποτε τροπο!! δεν εχω προλαβει να μιλησω με ολα τα κοριτσια..

κρητη, θεσσαλονικη και λαρισα ειχαν αρκετες συμμετοχες, σιγουρα πανω απο 30.. δεν μας νοιαζει εξαλλου ο ακριβης αριθμος...περιμενω να μιλησω αργοτερα και με τις υπολοιπες..

στο συνταγμα μαζευτηκαμε και εκει καμια 30αρια? πραγματικα δεν ξερω.. αλλα και δεν με ενοιαζε να μετρησω...

η εικονα ηταν πολυ ομορφη!!!και φυσικα ο καιρος ηταν μαζι μας!!! ή μαλλον παραηταν μαζι μας!! μαμαδες αγκαλια με μωρακια που θηλαζαν!!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσες δεν κατάφεραν να έρθουν.Και θέλουν να πάρουν την αφίσα που ζωγράφησαν τα παιδιά δημοτικού από τα Γλυκά Νερά με τα 10 βήματα μητρικού θηλασμού και σας βολεύει να περάσουν από την περιοχή μου.Πολύ ευχαρίστως να σας την δώσω.Μια κοπέλα που συνάντησα εκεί και ήθελε τα πλακάτ που είχα φτίαξει με τα μηνύματα για το θηλασμό αν διαβάζει.Θα προσπαθήσω της επόμενες μέρες αν καταφέρω να βάλω φωτογραφίες.Αλλά μάλλον δεν θα φαίνονται τα λογάκια.Μπορεί να μου στείλει μήνυμα να τις τα διαβάσω.Αλλιώς θα προσπαθήσω να σας τα γράψω όταν βρω λίγο χρόνο.Οπότε θηλάσαμε τα παιδάκια μας και εγώ το δικό μου.Εξω από την Βουλή στον άγνωστο στρατιώτη.Αγνωστες μαμάδες μεταξύ μας.Με ένα κοινό σκοπό να θηλάσουμε τα παιδάκια μας παρέα.Μαζευτήκαμε καμία 50 κοπέλες νομίζω. Θα μας πεί και η paros οταν μετρήσει όσες υπογράψατε στο τετράδιο με ένα στιχάκι για το θηλασμό.

Ελπίζω να σας άρεσε και η αφισούλα που σας μοίρασα.Είχα την ιδέα τελευταία στιγμή και τόλμησα να πάρω στο Λητώ μήπως τους είχαν περισσέψει που είχαν τυπώσει 2 χρόνια πριν. Την ειχα βάλει στο δωμάτιο των παιδιών μου.Αλλά δέχτηκαν και τις τύπωσαν σε μικρότερο μέγεθος.Δεν μπορώ να τις σκανάρω γιατι είναι μεγάλύτερη από Α4.

Επίσης τα φυλλάδια και τις αφίσες που μου έδωσαν από το Έλενα με τα 10 βήματα μητρικού θηλασμου τις waba 2010 και τα διάφορα φύλλάδια του συλλόγου οι φίλοι του μητρικού θηλασμού.Και τις ζωγραφιές που μπορούν να ζωγραφίσουν παιδάκια με θέμα το θηλασμό.Αυτές τις ζωγραφιές πρέπει να υπάρχουν στην ιστοσελίδα τις waba αλλά εγώ όταν έψαξα δεν μπορούσα να τις βρώ.Αν τις ανακαλύψει καμία σας.Πέστε μας.Ωστε να δίνουμε στα μεγαλύτερα παιδάκια να ζωγραφίζουν γαλουχόντατα ετσι για το θηλασμό.

Αυτό που χάρηκα σήμερα ήταν που κράτησα στην αγκαλιά ένα μωράκι μιας μαμάς που δεν ήξερε καλά ελληνικά για να υπογράψει στο τετράδιο.

Είχα ξεχάσει πως είναι να κρατάς ένα τόσο μωρό.

Σήμερα στο νετ 9 το βράδυ ή αυριο μεστμέρι θα δειξουν την συνάντησής μας.Επίσης από την εφημεριδα ελευθεροτυπία ήταν εκει.Και απο την σελίδα mitrikosthilasmos.com

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Και εμείς εδώ δεν τα πήγαμε άσχημα. Γνωρίσαμε λιγοστές ακόμα μανούλες που θηλάζουν στην μικρή μας πόλη και ενημερωσαμε κάποιες μέλλουσες.

Θέλ πολύ να δω πλάνα από Αθήνα κ Θεσσαλονίκη. Στείλτε μας e-mail κορίτσια!!! Κανένα κανάλι ήρθε στην Αθήνα να σας δούμε?????

Μπράβο μας.

Καλή ξεκούραση....

iCNap3.png

Βρε, κοριτσια συγνωμη που το αναφερω τελευταια στιγμη, τωρα μου "εκοψε". Αφηστε που αμα δουν κουτες μπορει να μας την πεσει και καμια αντιτρομοκρατικη! Χα,χα πλακα θα εχει! Θα προταξουμε τα βυζια μας για αμυνα!!

Χωρις πλακα τωρα, με τα φυλλαδια εχω εναν ενδοιασμο...

μου φαινεται οτι εκπροσωπεις καποια εταιρεια ετσι???

οχι πες μου!!εσυ τους εστειλες ε??

κι ενω με πολυ κοπο καταφεραν να στηθουν οι κουτες καθως η μικρη ηταν στον μαρσιππο (να ναι καλα ενας μπαμπας-ειδατε που πρεπει να τους εχουμε μαζι?ολο και καπου χρειαζονται:-D:-D) και τα νινακια2 και οσοι αλλοι βοηθησαν...στο ενδιαμεσο του θηλασμου και μιση ωρα μετα αφου στηθηκαν οι κουτες, ηθελαν -η ασφαλεια λεει- να τις παμε στο απεναντι πεζοδρομιο γιατι μπορει να ειχαν βομβα!!!!!ακουσον,ακουσον!!!!κι ετσι το ωραιο μας υλικο δεν επιτελεσε τον αρχικο του σκοπο...:evil: κριμα τα τετραγωνα ματια μου..:shock: και ενω οι μαμαδες ειχαν απλωθει παντου, σαν μια μεγαλη παρεα και μιλαγαν και θηλαζαν - πραγματικα δεν χορταινα να το βλεπω!!!-ηρθαν καποιοι αλλοι -της ασφαλειας παΛΙ- να τις σηκωσουν απο το γκαζον γιατι απαγορευεται το πικνικ...:shock::shock:

83hKp3.png

Κοριτσια καλησπερα απο Πατρα!

Ηταν παααααρα πολυ ωραια! Καμια 10ρια μανουλες που θηλαζαν, μπαμπαδες, παιδακια, περαστικοι που σταματησαν να δουν τι γινεται....

Ηρθαν και τα πατρινα καναλια!

Πολυ ωραια....

(Να πω την αμαρτια μου....συγκινηθηκα καποια φαση....)

μου φαινεται οτι εκπροσωπεις καποια εταιρεια ετσι???

οχι πες μου!!εσυ τους εστειλες ε??

κι ενω με πολυ κοπο καταφεραν να στηθουν οι κουτες καθως η μικρη ηταν στον μαρσιππο (να ναι καλα ενας μπαμπας-ειδατε που πρεπει να τους εχουμε μαζι?ολο και καπου χρειαζονται:-D:-D) και τα νινακια2 και οσοι αλλοι βοηθησαν...στο ενδιαμεσο του θηλασμου και μιση ωρα μετα αφου στηθηκαν οι κουτες, ηθελαν -η ασφαλεια λεει- να τις παμε στο απεναντι πεζοδρομιο γιατι μπορει να ειχαν βομβα!!!!!ακουσον,ακουσον!!!!κι ετσι το ωραιο μας υλικο δεν επιτελεσε τον αρχικο του σκοπο...:evil: κριμα τα τετραγωνα ματια μου..:shock: και ενω οι μαμαδες ειχαν απλωθει παντου, σαν μια μεγαλη παρεα και μιλαγαν και θηλαζαν - πραγματικα δεν χορταινα να το βλεπω!!!-ηρθαν καποιοι αλλοι -της ασφαλειας παΛΙ- να τις σηκωσουν απο το γκαζον γιατι απαγορευεται το πικνικ...:shock::shock:

Σοβαρα μιλας? Η ασφαλεια της ΓΑΔΑ ηρθε, η τιποτα security? Πες μου σε παρακαλω....ειναι σημαντικο!

Διαφημίσεις

... περασαμε καταπληκτικα, η μικρη αλωνιζε οοολη την ωρα , στηθηκε στους φακους με τα σημαιακια του θηλασμου (αρια καταπληκτικη η ιδεα σου, εκανε θραυση!!) ειδα γνωστες μανουλες και γνωρισαμε τη marron με τον υπεροχο γιο της!

Αφού μας εγκρίνετε, πότε να έρθουμε να σας ζητήσουμε τη δεσποινίδα;;;

Γιατί ήταν κεραυνοβόλο!

μπράβο κορίτσια! και του χρόνου!

Να ήμαστε καλά, και γιατί όχι να θηλάζουμε και του χρόνου, δηλαδή 16+12=28 μήνες... :shock: και χωρίς ένσημα :shock::shock:

... δεν πληρώνεται και δεν αγοράζεται αυτό που κάνουμε κορίτσια:rolleyes:

9Af0p2.png

Και εμείς εδώ δεν τα πήγαμε άσχημα. Γνωρίσαμε λιγοστές ακόμα μανούλες που θηλάζουν στην μικρή μας πόλη και ενημερωσαμε κάποιες μέλλουσες.

Θέλ πολύ να δω πλάνα από Αθήνα κ Θεσσαλονίκη. Στείλτε μας e-mail κορίτσια!!! Κανένα κανάλι ήρθε στην Αθήνα να σας δούμε?????

Μπράβο μας.

Καλή ξεκούραση....

καποια στιγμη μεσα στον πανικο μου και στο αγχος μου να πανε ολα καλα και κυριως να περνανε καλα οι μανουλες ,ακουσα οτι ειχαν ερθει απο το μεγκα για συνεντευξη..δεν ειμαι σιγουρη, δεν μιλησα σε κανενα καναλι γιατι γυρναγα απο μανουλα σε μανουλα και προσπαθουσα να τις γνωρισω..

ηταν πολυ ομορφα!!! ελπιζω να περασαν καλα!!

ααα..τραβηξαν απο καποιο καναλι κατι ωραιες ζωγραφιες που ειχαν κανει τα νινακια2 με τα μικρα της -τι ομορφα ματια που ειχαν και τα δυο!!-

και θυμαμαι το ''μωρο''της DAF που κουναγε ενα σημαιακι (?) για τον θηλασμο και το επαιρναν φωτογραφιες..!!

αν θυμηθω κατι αλλο θα σασ πω..εχετε το νου σας μην αναφερθει τιποτα πουθενα!! γνωρισα και την ομορφη marron ;)

παω να κοιμηθω γιατι με το αγχος που ειχα ολη την εβδομαδα,μου βγηκε τωρα ολη η κουραση και τα χω παιξει..

ηταν πολυ ομορφα παντως!!!

83hKp3.png

Μπράβο μας.

Καλή ξεκούραση....

Σήμερα στο νετ 9 το βράδυ ή αυριο μεστμέρι θα δειξουν την συνάντησής μας.Επίσης από την εφημεριδα ελευθεροτυπία ήταν εκει.Και απο την σελίδα mitrikosthilasmos.com

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Σοβαρα μιλας? Η ασφαλεια της ΓΑΔΑ ηρθε, η τιποτα security? Πες μου σε παρακαλω....ειναι σημαντικο!
ηρθαν με στολη κανονικη και μας ειπαν να παρουμε τις κουτες γιατι μπορει να εχει βομβα..και τους απαντησα ''μην ανυσηχειτε σε λιγο θα τα παρουμε,τελειωνουμε..εξαλλου τις εφερα χαρτονια και της εδεσα εδω μπροστα για να δειτε..ειναι δυνατον να εμενα εδω με το παιδι μου και τοσα αλλα παιδια??? - τι να σας πουμε μου το ειπαν απο την ασφαλεια μεσα''

την ασφαλεια μεσα στο κτιριο?

την ασφαλεια γαδα τους πηρε μεσα στο κτιριο τηλεφωνο?? ουτε που καταλαβα..συγκρατησα μονο το ''μου το ειπαν απο την ασφαλεια μεσα''

83hKp3.png

Αφού μας εγκρίνετε, πότε να έρθουμε να σας ζητήσουμε τη δεσποινίδα;;;

Γιατί ήταν κεραυνοβόλο!

ειναι..... 'λογοδοσμενη' στο παρεντςκαφε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειδα κ εγω μια μαμα που μιλουσε σε καναλι!!!!τουλαχιστον απο φωτο και καμερες ημασταν σουπερ!

αυτο με τις κουτες που λεει η σιλια ηταν για γελια κ για κλαματα, τρελοι ακτιβιστες τα μωρα μας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: μαλλον την ασφαλεια της βουλης, αστυνομικοι απο το κτιριο...!

παω να κοιμηθω γιατι με το αγχος που ειχα ολη την εβδομαδα,μου βγηκε τωρα ολη η κουραση και τα χω παιξει..

ηταν πολυ ομορφα παντως!!!

Καλή ξεκούραση και πάλι συγχαρητήρια!!

Ηταν πολύ όμορφα, πράγματι.

Πάντως, τα μίντια ήταν ενοχλητικά... δεν είπα κιχ!

9Af0p2.png

Μου άρεσε που η paros δεν έβγαλε από το μάρσιπο την κορούλα της ούτε για μια στιγμή.Ακόμα και οταν έφτιαχνε τις κούτες.Μέσα σε όλα η μικρούλα και ήσυχη δεν ακούστηκε καθόλου το νινάκι σου.

Αχ να μου στειλει μηνυμα η μαμά που μου είπε πως να έχω. αυτά τα πλακάτ.Είχε και παιδάκια νομίζω 3 και τους εξηγούσε αυτά που έγραφαν.Ποια ήταν?.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...