Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Πως μπορώ στο word ένα κείμενο να το γυρίσω κάθετα στο χαρτί;Θέλω βασικά να εκτυπώσω σε 3 κόλλες α4 το ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και να το βάλω ως επικεφαλίδα στο σταντ με το έντυπο υλικό

Θα πας στην εκτυπωση, καπου λεει ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν βάζω φωτιές τελευταία στιγμή αλλά θα το πώ!Σκέφτηκε ο άντρας μου να περάσουμε κομμάτια φελιζόλ(υπάρχουν έτοιμα κομμένα 0,50x1,00) με συρμα σε κολώνες η δέντρα με λεπτό κορμό και να τα ντύσουμε με χρωματιστό χαρτί για τα φυλλάδια που θα έχουμε κολλημενα!Εμείς πάντως θα το προχωρήσουμε έτσι αρκεί να βρούμε κολώνες!

Κάτι άλλο Πως μπορώ στο word ένα κείμενο να το γυρίσω κάθετα στο χαρτί;Θέλω βασικά να εκτυπώσω σε 3 κόλλες α4 το ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και να το βάλω ως επικεφαλίδα στο σταντ με το έντυπο υλικό

Στείλε μου το mail σου, να στο στείλω έτοιμο!!!

Λοιπόν βάζω φωτιές τελευταία στιγμή αλλά θα το πώ!Σκέφτηκε ο άντρας μου να περάσουμε κομμάτια φελιζόλ(υπάρχουν έτοιμα κομμένα 0,50x1,00) με συρμα σε κολώνες η δέντρα με λεπτό κορμό και να τα ντύσουμε με χρωματιστό χαρτί για τα φυλλάδια που θα έχουμε κολλημενα!Εμείς πάντως θα το προχωρήσουμε έτσι αρκεί να βρούμε κολώνες!

Κάτι άλλο Πως μπορώ στο word ένα κείμενο να το γυρίσω κάθετα στο χαρτί;Θέλω βασικά να εκτυπώσω σε 3 κόλλες α4 το ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και να το βάλω ως επικεφαλίδα στο σταντ με το έντυπο υλικό

Πολύ καλό! Όλο και κάτι θα βρούμε...κολώνα, δέντρο...

Αν χρειαστεί να κάνω κάτι το πρωί πριν έρθουμε εκεί, ειδοποιήσέ με οκ; Θα πάω να ρωτήσω και στο παντοπωλείο του χωριού το πρωί μήπως έχουν καμιά κούτα...

Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά!!!

Διαφημίσεις

margiota το ήθελα σε 3 σελίδες (να μπεί δηλαδή απο μια λέξη σε κάθε σελίδα) αλλά δεν πειράζει μια χαρά είναι και έτσι!Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Sorry δεν το κατάλαβα:oops:

Και τώρα παώ να παραδώσω το πνέυμα μου....

Αν βρω χρόνο αύριο το πρωί (αμφιβάλω) να στο φτιάξω?

Διαφημίσεις

mama xrysa στο έστειλα....

Θα έσκαγα αν δεν στο έφτιαχνα...

Ελπίζω να είναι αυτό που θες!!!

οποια κοπελα θα ερθει συνταγμα αυριο και θελει να βοηθησει, αν θελει ας επικοινωνησει μαζι μου ή ας ερθει νωριτερα..θα με καταλαβει γιατι θα παλευω με τις κουτες στο πεζοδρομιο..(καθως δεν θελω να ειμαστε στα μαρμαρα-θεωρουνται κομματι του μνημειου)οποτε εκει που τελειωνει το μαρμαρο και αρχιζει το πεζοδρομιο θα ειμαι εκει..σας περιμενω!!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

ΣΤΕΓΙΑ,, elma09, dp 78, σας εχω στειλει πμ.. περιμενω επικοινωνια αμεσα!

η leticia δεν εχει ιντερνετ θεσ κατι γισ την εγδηλωση στηλτω σε εμενα οκ ?

.....

δεν εχω ιδεα τι τυπωθηκε απο φυλλαδια....

εγω μονο με τις αφισσες ασχοληθηκα:?

θα παω αυριο το πρωι στο νοσοκομειο στη μαιευτικη μηπως εχουν εκει φυλλαδια για το θηλασμο...ε???

να παω?

εχω πει και σε 3 κοπελες ακομη να ερθουν...

uDuOp2.png

Ουφ, sorry κορίτσια έφυγα έτσι απότομα, αλλά η μικρή έχει πλαντάξει η δόλια, μάλλον έχει επιστρέψει η ΓΟΠ γιατί και στο ζιζί κάνει τζιριτζάντζουλες :rolleyes:

mama xrysa αυτό με τις κολώνες θα είναι τέλειο αλλά έχω μια επιφύλαξη αν επιτρέπεται να γίνει χωρίς άδεια, δεν ξέρω μήπως λέω και κοτσάνα αλλά ρωτήστε μήπως ξέρει κανείς.

paros εμένα με έχουν χώσει σ' ένα μάθημα που θα γινόταν Κυριακή αλλά λόγω εκλογών θα γίνει αύριο. Θα στείλω κι εγώ σύζυγο και μπεμπέ και θα συναντηθούμε στο κέντρο. Ελπίζω να είμαστε λίγο πιο νωρίς, αλλά θα εξαρτηθεί..

θα με καταλαβει γιατι θα παλευω με τις κουτες στο πεζοδρομιο..

:lol::lol::lol: Βάλε να σε βγάλουν φωτογραφία όταν θα παλεύεις, να μας την στείλεις!!!!:-P

Ουφ, sorry κορίτσια έφυγα έτσι απότομα, αλλά η μικρή έχει πλαντάξει η δόλια, μάλλον έχει επιστρέψει η ΓΟΠ γιατί και στο ζιζί κάνει τζιριτζάντζουλες :rolleyes:

Μήπως προσπαθεί να σε διεκδικήσει από το καινούργιο σου παιδί.... τον υπολογιστή?

Άντε κορίτσια.... στα κρεβάτια σας!!!! Πρέπει να είμαστε φρέσκες-φρέσκες αύριο!!!

Έγω πάω να την πέσω γιατί με βλέπω σε καμιά ώρα να με σηκώνει πάλι η μικρή.... αμάν αυτά τα δόντια!!!!!

Καλή ξεκούραση....

Τα λέμε το πρωί!

Κορίτσια σχετικά με τα πλακάτ την ωραία ιδέα που είχε η αρια.Μπορούνε να κρατανε τα παιδάκια

Ενα λουλούδι με πεταλα.Που φτιάχνετε ως εξής

Χρωματιστα χαρτια.Δυο μεγάλους κυκλους ιδιου παχους. Φτιαχνουμε πεταλα τα οποια τα κολάμε στο ένα κύκλο κολάμε και το ξυλάκι.Και απο πάνω τα καπακόνουμε με τον άλλο κύκλο.Φτιαξαμε και βγηκε πολύ ωραίο.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Κι εγω εφοδιαστηκα με μπαλονακια, καποια χρωματιστα στρογγυλα και καποια αλλα....μικυ με αυτια.Αυτα τα πηρα, γιατι τα αυτια μοιαζουν πιο πολυ με βυζια!!!!:lol:).

Νομιζω ειναι πολυ καλυτερα που το οργανωσαμε στο Λευκο Πυργο και οχι στην Αριστοτελους. Η Αριστοτελους εχει μεν περαντζαδα, ωστοσο ειναι πολυβουη.Νομιζω θα μας αποσυντονιζε. Αντιθετα η ηρεμια και χαλαροτητα του Λευκου Πυργου διπλα στην ηλιολουστη θαλασσα με τα γρασιδακια στη διαθεση των πιτσιρικιων μας ταιριαζουν περισσοτερο στο προφιλ μιας θηλαζουζας!!

Σας στελνω αφιερωμενο το παρακατω βιντεακι!!

Ευχομαι να καταφερουμε να γινουμε κι εμεις μερος αυτης της....Θεσσαλονίκης αλλιώς.......

http://www.vimeo.com/16465318

Κορίτσια σχετικά με τα πλακάτ την ωραία ιδέα που είχε η αρια.Μπορούνε να κρατανε τα παιδάκια

Ενα λουλούδι με πεταλα.Που φτιάχνετε ως εξής

Χρωματιστα χαρτια.Δυο μεγάλους κυκλους ιδιου παχους. Φτιαχνουμε πεταλα τα οποια τα κολάμε στο ένα κύκλο κολάμε και το ξυλάκι.Και απο πάνω τα καπακόνουμε με τον άλλο κύκλο.Φτιαξαμε και βγηκε πολύ ωραίο.

Πολυ ωραια χειροτεχνια τα λουλουδακια, αλλα νομιζω πια πως ειμαστε εντελως τελευταια στιγμη για νεες κατασκευες!! Οσες προλαβαινουν, θα ειναι πολυ ομορφο, αλλιως θα εχουμε την ιδεα παρακαταθηκη για του χρονου...:wink:

Μαλλον πρεπει να παμε ολες για υπνο, για να εχουμε το πρωι (μετα απο ενα και δυο και τρια βραδυνα ξυπνηματα!!!) στρωμενη επιδερμιδα ετοιμη για τα διεθνη καναλια (aljazeera, CNN κλπ) :mrgreen:....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...