Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Εχουμε τα φυλλάδια για από το Ελενα με τα εξής.Μερικά φυλλάδια απο WABA 2010 με τα 10 βήματα φιλικός δρόμος για το βρέφος. Και αφίσες στο ίδιο στιλ.

Φυλλάδια από το σύλλογο οι φίλοι του μητρικού θηλασμού.Και λίγα φυλλάδια 10 βήματα για επιτυχή μητρικό θηλασμό.Και κατι ζωγραφιες για να ζωγραφιζουν τα παιδάκια με θέμα το θηλασμό.Ολα αυτά είναι λίγα.

Από το Λητώ.Τις αφίσες που ζωγράφισαν τα παιδιά του δημοτικού στα Γλυκά Νερά.Με τα δέκα βήματα από αυτά έχουμε περισσότερα.

Να τους ευχαριστήσουμε

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια νομίζω ότι είναι καλό να αποφύγουμε τέτοια μηνύματα... Είναι αλήθεια ότι ανήκει στα μοσχαράκια αλλά μπορεί να έρθει στην εκδήλωση κι ένα παιδάκι που μεγάλωσε/μεγαλώνει με αγελαδινό γάλα για οποιοδήποτε λόγο... μην το κάνουμε να αισθανθεί...μοσχαράκι... (λέω τώρα...) :?

συμφωνω σκοποσ ειναι να διαδωσουμε το θηλασμο κ οχι να προσβαλουμε μανουλεσ που δεν ηταν αρκετα ενειμερωμενεσ και να νιωσουν αβολα ;););)

.....

Καλησπέρα από την Λάρισα οι ετοιμάσιεσ είναι σχεδόν

έτοιμες έχουμε τύπωσει 150 σελίδες

έχουμε έτοιμα αυτοκόλλητα

έχουμε κάνει κορτάκια

για τα παιδάκια

έχουμε ενημερωτικό υλικό από διάφορες κλινικές και συμβούλους θηλασμού ώστε οποία γυναίκα θέληση να ενημερωθεί να ξέρει που θα απευθυνθεί αυτά προς το παρών ελπίζω στην συμμέτοχη στην Λάρισα και σε όλες τις πόλης να είναι μεγάλη

Η leticia έκανε την περισσότερη δουλεία κ με μεγάλο οικονομικό κόστος μπράβο κοπέλα μου να είσαι καλά κ εσύ κ το παιδάκι σου αύριο κ από κοντά :D:D:D

.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μπορείτε να ανακεφαλαιώσετε; Για την Αθήνα, χρειάζετε να κάνουμε τίποτα; να κρατάμε κάτι; Ανεβαίνει καμία κοπέλα από Μοσχάτο να ανέβουμε μαζί στο Σύνταγμα;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ:

Ραντεβού αυριο όσες μπορούν στις 12:30 απέναντι απο το le cog για να ετοιμάσουμε λίγο την κατάσταση.Ευχαριστώ!

ερώτηση: που είναι το le cog για τις άσχετες από πάτρα?:rolleyes:

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Χι χι βλέπω ο αγώνας καλά κρατεί :mrgreen::mrgreen: Αχ κορίτσια εμένα μου έχουν βάλει διπλό μάθημα αύριο (διδάσκω σ' ένα ΙΕΚ) λόγω εκλογών ρε γμτ :evil::evil: Θα στείλω το μπαμπά με το μπεμπέ και θα προσπαθήσω να ξεκλέψω και να έρθω.. ουααααααααα:evil: :evil:

Κορίτσια αυτό με τα μηνύματα το σκεφτόμουν κι εγώ, να προσέξουμε γιατί πολλές γυναίκες είναι πολύ ετοιμοπόλεμες επειδή οι ίδιες δεν θήλασαν, σας το λέω από προσωπική εμπειρία..

Χ

Κορίτσια αυτό με τα μηνύματα το σκεφτόμουν κι εγώ, να προσέξουμε γιατί πολλές γυναίκες είναι πολύ ετοιμοπόλεμες επειδή οι ίδιες δεν θήλασαν, σας το λέω από προσωπική εμπειρία..

σήμερα καθώς μοίραζα φυλλάδια έπεσαν να με φανέ καπιεσ ε και μου λένε να στείλουμε τους άντρες μασ να πάρουν μάτι :shock::shock::shock::shock::shock:

νεύριασα τόσο πολύ μαζί τουσ

αυτό κατάλαβαν ?

οι χαζεσ

.....

Διαφημίσεις

σήμερα καθώς μοίραζα φυλλάδια έπεσαν να με φανέ καπιεσ ε και μου λένε να στείλουμε τους άντρες μασ να πάρουν μάτι :shock::shock::shock::shock::shock:

αυτό κατάλαβαν ?

οι χαζεσ

Ντροπή τους! Καλά γίνομαι έξαλλη όταν ειδικά γυναίκες θεωρούν το στήθος ως μόνο σεξουαλικό σύμβολο :mad::x τι να πεις...πρέπει πάντως να είμαστε προετοιμασμένες να ακούσουμε και αρνητικά, οπότε δεν πρέπει να δώσουμε σημασία.

αυτό κατάλαβαν ?

οι χαζεσ

μωρέ ίσα ίσα που κατάλαβαν απόλυτα γι'αυτό προσπάθησαν να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα... Δημιουργούμε τύψεις προφανώς;) Αλλιώς θαπρεπε να καμαρώνουν όλες οι γυναίκες κ ειδικά οι μητέρες με αυτήν μας την κίνηση

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Ντροπή τους! Καλά γίνομαι έξαλλη όταν ειδικά γυναίκες θεωρούν το στήθος ως μόνο σεξουαλικό σύμβολο :mad::x τι να πεις...πρέπει πάντως να είμαστε προετοιμασμένες να ακούσουμε και αρνητικά, οπότε δεν πρέπει να δώσουμε σημασία.

ποιο πολύ στεναχωρήθηκα που τα παιδάκια που κουβαλούσαν δεν θήλασαν ποτέ :(:(:(:(:(:(:(:(

τι κρίμα η αγνια των μαμάδων τους τους έκανε να στερηθούν

τόοοοοοοοοοοοσα

πολλααααααααααααααααα

.....

μωρέ ίσα ίσα που κατάλαβαν απόλυτα γι'αυτό προσπάθησαν να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα... Δημιουργούμε τύψεις προφανώς;) Αλλιώς θαπρεπε να καμαρώνουν όλες οι γυναίκες κ ειδικά οι μητέρες με αυτήν μας την κίνηση

συμφωνώ απόλυτα, τύψεις και δυστυχώς φθόνο..

συμφωνώ απόλυτα, τύψεις και δυστυχώς φθόνο..

Εμείς γιατί ?????

ισα ισα εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε

ξέρετε πόσο χαρά παίρνω

κάθε φορά που ακούω ότι κάποια θήλασε η θηλάζει :D:D:D

.....

Διαφημίσεις

Εμείς γιατί ?????

ισα ισα εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε

ξέρετε πόσο χαρά παίρνω

κάθε φορά που ακούω ότι κάποια θήλασε η θηλάζει :D:D:D

εγώ ήδη έψησα μια φίλη μου κ κοντέυω να καταφέρω άλλη μία (η πρώτη 3 κ η άλλη 4 μηνών). Λέγε λέγε το κοπέλι...:P

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

αυτό κατάλαβαν ?

οι χαζεσ

Προφανως αν δε παιρνουν ματι απο τη γυναικα τους, κοιτανε να παρουν ματι απο οπου βρουνε....εμ δε φταινε αυτοι! Οι γυναικες τους φταινε!

Μαμαλευτερακι, η κολλητη μου-φαρμακοποιος στη Λαρισα- ειπε οτι αν τα καταφερει θα περασει μια βολτα απο εκει....

Δεν θηλαζει...δεν ειναι καν μανα βασικα, αλλα γουσταρει!

αυτό κατάλαβαν ?

οι χαζεσ

μα καλα οι αντρες τους που ζουνε??σε κανα βουνο??? αν πανε μια βολτα στο περιπτερο, μπορουν να βρουν περιοδικα και cd για ολα τα γουστα..ή ακομα καλυτερα να ανοιξουν την τηλεοραση..ολες εξω τα εχουν..εμας περιμενανε? τις γυναικες τους δεν τις βλεπουν? θεωρω πολυ αρρωστημενο ή τρομερα ηλιθιο οποιον λεει τετοιες κακιες...

83hKp3.png

κοριτσια ειμαι και εγω μεσα μενω αθηνα οπωτε θα τα πουμε στο συνταγμα αυριο στης 1300!!ελπιζω να μην παω μονη μου!!θηλαζουσες ενωθητε να τους αποδειξουμε πως δεν ειναι ουτε κακο ουτε ντροπη να θηλαζουμε δημοσια και μη!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Προφανως αν δε παιρνουν ματι απο τη γυναικα τους, κοιτανε να παρουν ματι απο οπου βρουνε....εμ δε φταινε αυτοι! Οι γυναικες τους φταινε!

Μαμαλευτερακι, η κολλητη μου-φαρμακοποιος στη Λαρισα- ειπε οτι αν τα καταφερει θα περασει μια βολτα απο εκει....

Δεν θηλαζει...δεν ειναι καν μανα βασικα, αλλα γουσταρει!

θα χαρω να την γνωρισω πεσ τισ

.....

Λοιπόν βάζω φωτιές τελευταία στιγμή αλλά θα το πώ!Σκέφτηκε ο άντρας μου να περάσουμε κομμάτια φελιζόλ(υπάρχουν έτοιμα κομμένα 0,50x1,00) με συρμα σε κολώνες η δέντρα με λεπτό κορμό και να τα ντύσουμε με χρωματιστό χαρτί για τα φυλλάδια που θα έχουμε κολλημενα!Εμείς πάντως θα το προχωρήσουμε έτσι αρκεί να βρούμε κολώνες!

Κάτι άλλο Πως μπορώ στο word ένα κείμενο να το γυρίσω κάθετα στο χαρτί;Θέλω βασικά να εκτυπώσω σε 3 κόλλες α4 το ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ και να το βάλω ως επικεφαλίδα στο σταντ με το έντυπο υλικό

cceXp3.png

pcTFp3.png

εγω για αθηνα να φτιαξω τιποτα???

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...