Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Αθηναίες, οι Θεσσ/νικές λένε το άλλο Σάββ. (Αυτό, εγώ δεν μπορώ :-()

Επίσης τσεκάρετε λίγο το θέμα με τις εκλογές, που λέει το Τινάκι. Την Κυριακή 7/11 θα γίνουν. Εγώ θα είμαι εδώ το άλλο Σάββ, αλλά μπορεί οι περ/ρες να λείπουν. :D

8jPDp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κορίτσια θα ήθελα να ακολουθήσω αλλά δυστυχώς Σάββατο δεν μπορώ...

καλή επιτυχία!!!!!

Και εσύ να μη μπορείς, μπορείς να ενημερώσεις και άλλες κοπέλες..... Σίγουρα δεν θα μπορούμε όλες την ίδια στιγμή (αν και αυτό είναι κρίμα).

Δείτε σε κάθε περιοχή που θα γίνει και ενημερώστε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε

Εγώ θα ξεκινήσω σήμερα την ενημέρωση για την περιοχή μου...

Για Σύρο Σάββατο 6/11 13:00 στην Πλατεία Μιαούλη (εστα παγκάκια, στα πεζούλια είτε στα καφε της πλατείας).:D

Θηλαζουσες μανουλες συσπειρωθειτε,

εμπρος να γινουμε ακτιβιστριες για τον θηλασμο!

mlne μπορείς να επικοινωνήσεις πάλι με τα sites (επείδη είχες την πρώτη επαφή το λέω). Αν μπορούν να βάλουν ανακοίνωση στη σελίδα τους όπως και μια λίστα με τους τόπους που θα γίνει η συγκέντρωση σε κάθε περιοχή?

π.χ. Θεσσαλονίκη-Λευκός Πύργος, Σύρος-Πλατεία Μιαούλη κοκ

Κοπέλες από τις υπόλοιπες περιοχές πάρτε πρωτοβουλίες:D.....Δεν θα γίνει τπτ αλλιώς!!!

(πωπω ένα ένα μου έρχοντε-πρέπει να πάω και να μαγειρέψω):P

Όσες συμμετέχουν σε άλλα forum μπορούν να ενημερώσουν και εκεί.

Επίσης στη συγκέντρωση μπορούν να έρθουν φυσικά τα άλλα μας παιδιά και οι μπαμπαδες. Έτσι οι πιο cool μπαμπάδες θα δείξουν σε αυτούς που δεν είναι και τόσο εξοικιωμένοι με το δημόσιο θηλασμό ότι δεν είναι τπτ το κακό.

mlne μπορείς να επικοινωνήσεις πάλι με τα sites (επείδη είχες την πρώτη επαφή το λέω). Αν μπορούν να βάλουν ανακοίνωση στη σελίδα τους όπως και μια λίστα με τους τόπους που θα γίνει η συγκέντρωση σε κάθε περιοχή?

π.χ. Θεσσαλονίκη-Λευκός Πύργος, Σύρος-Πλατεία Μιαούλη κοκ

Κοπέλες από τις υπόλοιπες περιοχές πάρτε πρωτοβουλίες:D.....Δεν θα γίνει τπτ αλλιώς!!!

Περιμενω να μου απαντησουν, και να εχω περισσοτερες πληροφοριες.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

κριμαααααα το Σεπτεμβρη σταματησαμε αλλιως θα ερχομουν ΣΙΓΟΥΡΑ, στο επομενο παιδι....κοριτσια δυνατα!!

Δεν πειράζει... Πήγαινε για να δείξεις τα αποτελέσματα!!!!:P

Ωραία...:D

Άρα το Σάββατο 06/11 στις 13:00

Αθήνα-Σύνταγμα (Άγνωστος Στρατιώτης)

Θεσσαλονίκη-Λευκός Πύργος

Σύρος-Πλατεία Μιαούλη

Ανακοινώστε και τα άλλα μέρη!!!! Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει μόνο στα παραπάνω:(

Ηράκλειο? Χανιά? Ρέθυμνο? Βόλος? Πάτρα? Ναύπλιο? Καστοριά? Πρέβεζα? Τρίκαλα? Βέροια? (Και άλλα τόσα μέρη-μη με αναγκάσετε να τα γράψω όλα:-P)

Διαφημίσεις

Στη 1 το μεσημέρι δεν είναι λίγο αργά; 11 δεν σας βολεύει; Για να φάμε μεσημεριανό άνετα με τις οικογένειές μας το λέω, και να έχουμε και μια ώρα μπροστά μας να τα πούμε λίγο

jv42p3.png

DfUyp2.png

Στη 1 το μεσημέρι δεν είναι λίγο αργά; 11 δεν σας βολεύει; Για να φάμε μεσημεριανό άνετα με τις οικογένειές μας το λέω, και να έχουμε και μια ώρα μπροστά μας να τα πούμε λίγο

Palladin μου θεώρω ότι το μεσημέρι ίσως να μπορέσουν να έρθουν και εκείνες που δουλεύουν το Σάββατο.

Και για εμένα δεν είναι βολική ώρα, αλλά για μία ημέρα ας βγούμε λίγο από το πρόγραμμα μας

Εδω Θεσσαλονικη:

Τι θα λεγατε και για τα σκαλια του ΚΘΒΕ? (εναλλακτικα)

Στο Αριστοτέλειον εννοείς ή στο Βασιλικό Θέατρο?

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Πολυ καλη ιδεα!και εγω ειμαι συμφωνη,αλλα ειμαι μακρια,(Πρεβεζα) .:(

Διοργάνωσέ το εσεύ για την Πρέβεζα:D

http://yogamamagr.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!

Μπορείς να αναφέρεις και για τις άλλες περιοχές? Μέχρι στιγμής είναι στη Σύρο στην Πλατεία Μιαούλη το σίγουρο. Για Θεσσαλονίκη ακόμα το ψάχνουν τα κορίτσια.

Μπράβο σου για την ανάρτηση, περιμένουμε και από άλλες κοπέλες να το αναρτήσουν όπου μπορούν...

Έτσι δυναμικά:mrgreen:

Μου απαντησαν απο τον mitrikothilasmos.com. Θα μας βοηθησουν.

Τέλεια:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...