Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Αρχικό μήνυμα απο zaharini viewpost.gif

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1)mlne

2)lucky-sylvester

3)travellingmum

4)palladin

5)Vicky-Elena

6)μικρη κινεζα

7)Annie

NOYNOY

9)Elma09

10)sisicat

ΑΘΗΝΑ

1)paros

2)Τινακι

3)kit_katerina

4)miriki

5)alex4

6)yogamama

7)katerina2+peony?

Angela_kgr

9)diamantaki

10)DEMS

11)kiker80

12)katerina2

13)souzi201

14)DaF ?

15) νινάκια2

16)marron

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

1)Μαριρενα

2)Ασπασια

3)Ηλιαννα

4)Zaxarenia

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

1)Στεγια

2)efitsa

3)Yianna

ΠΑΤΡΑ

1)mama xrysa

2)katgik

3)kellymania ?

4)zaharini

5)evi mou

6)Mafalda2

ΣΥΡΟΣ

margiotta+3

koxyli

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Vickygirl79

ΛΑΡΙΣΑ

μαμαλευτερακι

dimitra34 θα ερθεισ ? ειναι συγουρη η σημετοχη ?

leticia

ΒΟΛΟΣ

despinoula_kouz

dimel

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Aspa

ΞΑΝΘΗ

Angicat ?

.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα στην παιδιατρο μου.

μολις τελειωσε με τον πελατη της μου λεει "ευθυμια μου τι συμβαινει?"(δεν ειχα το παιδι μαζι)

της λεω και με αρπαζει με φιλαει και μου λεει "ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!θα κολλησεις 2 αφισσακια σε μενα!!!!!!!"

τρελλαθηκε απο τη χαρα της!!!!!!!!!!!!!

το γεμισα εν τω μεταξυ το κεντρο της πολης κ ολα τα φαρμακεια πλην ενος που μολις μου ειπε οχι της εριξα ενα βλοσυρο χαμογελο και της λεω..."εχεις δικιο....δεν ειναι αλλωστε κατι που σε συμφερει...:rolleyes:"

........

αγχωθηκα τωρα....πηρα κ αλλη μια κοπελα τηλ η οποια εχει αποθηλασει εδω κ 15 μερες αλλα θα ερθει....τι?

4 θα ειμαστε????????????:?

uDuOp2.png

Αφού θα είναι σε Α4 υπάρχει πιθανότητα να σκαναριστεί και να μας σταλεί.... για εμάς που ζούμε εκτός Αθήνας?

μαλλον θα τα παραλαβουν τα νινακια2 αργα το απογευμα οποτε δεν θα εχουμε σκανερ.αν τα επαιρνε το πρωι κατι θα εκανα..θα κοιταξω μηπως βρω κανενα σκανερ σε βιβλιοπωλειο...και στο στειλω με μαιλ..αλλα δεν ειναι πολυ σιγουρο..

83hKp3.png

οσον αφορα τον ''πινακα ανακοινωσεων'', σκεφτηκα στα χαρτοκουτα που μπορουμε να βαλουμε 2 -το ενα πανω στο αλλο- για να ειναι μεγαλος ο πινακας..να τα ντυσουμε με γκοφρε χαρτι ή απλο χαρτι περιτυλυγματος..καλυτερα καποιο εντονο χρωμα για να κανει αντιθεση το ασπρο χαρτι..

οποιες κοπελες θελουν υλικο ή απλα να ριξουν μια ματια να πουν την γνωμη τους,να μου στειλουν μηνυμα..

83hKp3.png

κοριτσια και μεις θα το προσπαθησουμε αν και μολις δεκαπεντε ημερων.φοβαμαι λιγο με αυτα που γινονται με τα πακετα - βομβες οσο αστειο και αν σας φαινεται.ειναι επικυνδυνα αυτες τις μερες στο κεντρο

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

Διαφημίσεις

μην μου θιγεις την margiota μου, που ειναι μοναχουλα ''στην πινεζα'' :D και καταβαλει τρομερες προσπαθειες!!!;)

Με συγκινείς.... Αχ πότε θα σε γνωρίσω???

μαλλον θα τα παραλαβουν τα νινακια2 αργα το απογευμα οποτε δεν θα εχουμε σκανερ.αν τα επαιρνε το πρωι κατι θα εκανα..θα κοιταξω μηπως βρω κανενα σκανερ σε βιβλιοπωλειο...και στο στειλω με μαιλ..αλλα δεν ειναι πολυ σιγουρο..

Όταν θα έχω χρόνο θα το ψάξω στο internet μήπως το βρω....

Πρέπει και να σιδερώσω.... Τσαλακωμένη με βλέπω να πηγαίνω το Σάββατο.... :rolleyes:

paros σου έστειλα μηνυμα για να μου στείλεις το ενημερωτικό υλικό για τα φυλλάδιο που θα βάλουμε στον πίνακα ανακοινώσεων

Ραννια σου στέλνω μαιλ με τις συμβούλους.

cceXp3.png

pcTFp3.png

am13 με τοσο μικρο μωρο τς ιωσεις να φοβασαι οχι τα πακετα μην ανησυχεις εμας δεν μας πειραζει κανενας βομβιστης!

μοιρασαμε κ εμεις αφισες με την μικρη μου, μας τις εβγαλε και μεγαλες και φαινονται πολυ καλα, γυρνουσαμε 2,5 ωρες στο κεντρο της αθηνας και βαλαμε σε φαρμακεια, καποια επιλεγμενα καφε, καταστημα με βαφτιστικα και με παιδικα ρουχα και καταστηματα βιολογικων...!ουφ!:P

η ανταποκριση ηταν πολυ θετικη!!!η φαρμακοποιος μας κολλησε την αφισα πανω ακριβως απο την βιτρινα με τα γαλατα!!!θεα;;;;;:D

επισης ειδαμε μια μανουλα που εμεινε καπως ετσι:shock: οταν της ειπα οτι θηλαζει ακομα η μπουμπου, κ ελπιζω να ερθει με το μωρο της, 9 μηνων που θηλαζει κ αυτο!!!:D

περασαμε τελεια στο μοιρασμα!!!!!!:D:D:D

απο ενημερωτικα εβγαλα 50 ασπρομαυρα 20 εγχρωμα , ελπιζω να βγαλει κ καμια αλλη εεεεε;;;;;;;:mrgreen:

Διαφημίσεις

μην μου θιγεις την margiota μου, που ειναι μοναχουλα ''στην πινεζα'' :D και καταβαλει τρομερες προσπαθειες!!!;)

Βρε κοριτσια μην αρπαζεστε:lol:

Τις ζηλευω ειπα που εχουν πολυ "υλικο" για οργανωση!

Ολες τις υπολοιπες τις θαυμαζω που ξεκιναμε με πολλα μειον!Το διορθωσα η τιποτα παλι!

Αντε αντε στο εργο μας, ξεφυγαμε...δεν ξαναλεω τιποτα:-(

..μαμα τωρα ξερω..

Ραννια σου στέλνω μαιλ με τις συμβούλους.

Λοιπον Χρυσα...ξεκιναω να το μορφοποιησω τωρα, και στο στελνω με mail...δε ξερω τι ωρα θα το τελειωσω βεβαια...παντως αυριο το πρωι σιγουρα θα φωτοτυπειται...

οχι οχι ..δεν ειμαστε για ΤΕΤΟΙΑ:wink:!!! σε σας νομιζω δεν εχω στειλει μαιλ για πινακα ανακοινωσεων ή τελος παντων να δειτε μηπως κανετε πλακατ κατι..

83hKp3.png

Τις ζηλευω ειπα που εχουν πολυ "υλικο" για οργανωση!

Ολες τις υπολοιπες τις θαυμαζω που ξεκιναμε με πολλα μειον!Το διορθωσα η τιποτα παλι!

Το διόρθωσες, το διόρθωσες:P:p:p

Αχ μετά από το Σάββατο τι θα γίνει? Θα χαθούμε? Ελπίζω πως όχι:(

Δεν ξέρω αν είναι οι ορμόνες.... αλλά με έχει πιάσει το συναίσθημα:cry:

Διαφημίσεις

οχι οχι ..δεν ειμαστε για ΤΕΤΟΙΑ:wink:!!! σε σας νομιζω δεν εχω στειλει μαιλ για πινακα ανακοινωσεων ή τελος παντων να δειτε μηπως κανετε πλακατ κατι..

θελω μην για τον πινακα σου στελν πμ περιμενω εγω θα κανω τον πινακα ανακοινωσεων για την λαρισα

.....

ποια κοπελα εχει τα βιβλια της πατσουρου???

Τα έχω εγώ τα βιβλία.

Το 4ο 6ο και 7ο αρχείο δεν μου ανοίγουν.Τι αρχείο είναι;

Α και μην το ξεχάσω: http://www.patractive.gr/ πρώτη μούρη είμαστε!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

ασε τα συναισθηματικα..εχεις πμ..τρεχουμε τωρα τρεχουμεεεεε

:lol::lol::lol:

Αφού θα είναι σε Α4 υπάρχει πιθανότητα να σκαναριστεί και να μας σταλεί.... για εμάς που ζούμε εκτός Αθήνας?

Θα τα έχουμε αυριο απόγευμα.Αν καταφέρει ο αντρας μου αυτό το σκάνερ που κολάει θα το έχετε αυριο απόγευμα.Οσες μπορείτε να εκτυπώσετε αναμένετε.Δεν θέλω να στεναχωριέστε.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

ποια κοπελα εχει τα βιβλια της πατσουρου???

http://ariadni144.wordpress.com/2009/12/28/books_about_breastfeeding/

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...