Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

ποιο κειμενο προτινεισ ? εχουμε μονο δυο μερεσ το σαβατο πρεπει ν ειναι ετοιμο

μαμαλευτερακι οχι για να τυπωθει και να μοιραστει..θα τυπωσουμε και θα μοιρασουμε το σουπερ κειμενακι που με πολυ κοπο εχει φτιαξει η margiota:-D

απλα λεω οτι μπορουμε να εχουμε διπλα μας ''κατι'' σαν πινακα ανακοινωσεων οπου θα υπαρχουν 2-3 πραγματα για ενημερωση..καποια αρθρα,καποιες φωτο, το φυλλαδιο της unicef, να ενημερωνει οτι ειναι παγκοσμια εβδομαδα θηλασμου κλπ. ωστε να βλεπει ο κοσμος οτι δεν μας ηρθε στο κεφαλι να θηλασουμε..αλλα υπαρχουν φορεις που υποστηριζουν τον θηλασμο , τι υποστηριζουν αυτοι οι φορεις κλπ,κλπ..δηλαδη κατι πιο επισημο..γιατι ειναι καλο να υπαρχει και μια ενημερωση απο το να δουν εμας μονο..να ξερουν γιατι ειμαστε εκει!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

π.χ. αν σε μια πολη υπαρχουν 2-3 κοπελες μονο, μπορουν να εχουν τον πινακα, να μοιρασουν μερικα φυλλαδια και να πουν οτι ενοψει της εβδομαδας θηλασμου, θελαμε να σας ενημερωσουμε..και πετανε και το ζιζι εξω να θηλασουν γιατι ο θηλασμος θα ειναι ταυτοχρονος..ενω αν ειναι μονο 3 κοπελες τι θα κανουν? θα νομιζουν οτι απλα πηγαν να θηλασουν στο παρκο της γειτονιας τους (οχι οτι δεν ειναι αρκετο!!!)..δεν θα καταλαβουν γιατι ομως..

83hKp3.png

ενα περιγραφικοτατο αρθρο για τον καφε σας..το οποιο μπορει να τυπωθει και να αναρτηθει στον πινακα ανακοινωσεων..επειδη δεν θα γινει καποια ομιλια θα ειναι ωραιο να μπορει να διαβασει ο κοσμος και να ξεστραβωθει!!!!! -γι αυτο εχω λυσσαξει με τον πινακα-

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=331949&dt=16/05/2010

πολυ καλο!

γιατι ομως να μην μοιραζουμε και αυτο?

MF88p3.png

Hf3jp3.png

πολυ καλο!

γιατι ομως να μην μοιραζουμε και αυτο?

γιατι δεν ειναι ευκολη-οικονομικη η εκτυπωση και επειδη ευελπιστω οτι μεσα σε5-10 λεπτα θα εχουν μοιραστει (αρα και τελειωσει) τα εντυπα..και τοτε κατι θα πρεπει να εχει απομεινει που να δηλωνει τι κανουμε και να συνεχισει να ενημερωνει..

για παραδειγμα θα μπορουσαμε να μοιρασουμε τα φυλλαδια μας ΜΟΝΟ στις εγκυουλες η σε οσες εχουν αποκτησει προσφατα μωρο..το να δωσεις φυλλαδιο στον παππου ή στην γιαγια που θα το πεταξει λιγο παρακατω, δεν πρεπει να μας αφορα (γιατι θα εχουμε λιγα φυλλαδια, οποτε επιλεγουμε για ποιον ειναι πιο σημαντικο να ενημερωθει αμεσα). γι αυτους λοιπον που δεν τους αφορα αμεσα αλλα θα ειναι περιεργοι να δουν τι κανουμε μπορει να υπαρχει ο πινακας, για να ενημερωθουν!

-αν κανω λαθος διορθωστε με , απλα νομιζω οτι το σκεπτικο μου ειναι σωστο:oops: -

83hKp3.png

Διαφημίσεις

μαμαλευτερακι οχι για να τυπωθει και να μοιραστει..θα τυπωσουμε και θα μοιρασουμε το σουπερ κειμενακι που με πολυ κοπο εχει φτιαξει η margiota:-D

απλα λεω οτι μπορουμε να εχουμε διπλα μας ''κατι'' σαν πινακα ανακοινωσεων οπου θα υπαρχουν 2-3 πραγματα για ενημερωση..καποια αρθρα,καποιες φωτο, το φυλλαδιο της unicef, να ενημερωνει οτι ειναι παγκοσμια εβδομαδα θηλασμου κλπ. ωστε να βλεπει ο κοσμος οτι δεν μας ηρθε στο κεφαλι να θηλασουμε..αλλα υπαρχουν φορεις που υποστηριζουν τον θηλασμο , τι υποστηριζουν αυτοι οι φορεις κλπ,κλπ..δηλαδη κατι πιο επισημο..γιατι ειναι καλο να υπαρχει και μια ενημερωση απο το να δουν εμας μονο..να ξερουν γιατι ειμαστε εκει!!

σωστά τα λεσ θα ξανά μιλήσω με τησ μαίες αν μπορούν να βοηθήσουν σε υλικό

πριν λίγο μίλησα με την γυναικολόγο μου που είπε πωσ θα στηρίξει τισ έστειλα τα φυλλάδια με μειλ θα τα τύπωση κ θα τα αφισοκολλήσει στο νοσοκομείο στισ κλινικέσ πως μπορούμε να τα κολλήσουμε κάποια άλλη απο Λάρισα να βοηθήσει έχω λεχούδι στο σπιτι δεν μπορώ να τρέχω να κολλήσω

.....

Καλημέρα σας

κορίτσια τελικά στις μεγάλες εφημερίδες ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, κτλ στείλαμε;

βρήκα εδώ κάποια μέιλ αν είναι να στείλω...

Έχω στείλει στα ΝΕΑ, ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ :? μπορεί και σε άλλες αλλά δεν θυμάμαι τώρα.......

Στο Ράδιο Αρβύλα δεν το είπαν:evil: Ούτε ο Λαζόπουλος αναφέρθηκε:evil:

Δεν πειράζει όμως.... όποιος ενδιαφέρετε είμαι σίγουρη ότι το έχει μάθει

το σουπερ κειμενακι που με πολυ κοπο εχει φτιαξει η margiota:-D

Σε ευχαριστώ πολύ....

γιατι δεν ειναι ευκολη-οικονομικη η εκτυπωση και επειδη ευελπιστω οτι μεσα σε5-10 λεπτα θα εχουν μοιραστει (αρα και τελειωσει) τα εντυπα..και τοτε κατι θα πρεπει να εχει απομεινει που να δηλωνει τι κανουμε και να συνεχισει να ενημερωνει..

για παραδειγμα θα μπορουσαμε να μοιρασουμε τα φυλλαδια μας ΜΟΝΟ στις εγκυουλες η σε οσες εχουν αποκτησει προσφατα μωρο..το να δωσεις φυλλαδιο στον παππου ή στην γιαγια που θα το πεταξει λιγο παρακατω, δεν πρεπει να μας αφορα (γιατι θα εχουμε λιγα φυλλαδια, οποτε επιλεγουμε για ποιον ειναι πιο σημαντικο να ενημερωθει αμεσα). γι αυτους λοιπον που δεν τους αφορα αμεσα αλλα θα ειναι περιεργοι να δουν τι κανουμε μπορει να υπαρχει ο πινακας, για να ενημερωθουν!

-αν κανω λαθος διορθωστε με , απλα νομιζω οτι το σκεπτικο μου ειναι σωστο:oops: -

Συμφωνώ... Όπου μπορεί να γίνει αυτό ας γίνει.... Στο μέρος μου όμως είμαι μόνη μου (στην διοργάνωση, ελπίζω όχι στη συνάντηση).... Ότι μοιραστεί θα το εκτυπώσω μόνο εγώ:(

Μετά θυμήστε μου να κάνω ένα μεγάλο δώρο στον αντρούλη μου.... Πολύ υπομονή έχει κάνει....

Μωρό μου κουράγιο!!!!! Το Σάββατο είναι κοντά 2 μέρες μόνο!!!!! Μετά θα μου φύγει η τρέλα :P (μάλλον!)

Διαφημίσεις

Κορίτσια το κακό είναι ότι είμαστε πριν τις εκλογές :twisted::twisted::twisted: ποιοσ νοιαζεται γιαυτο ??????????????????

Αυτό είναι αλήθεια..... Ας δούνε όμως ότι υπάρχουν και άλλα θέματα να ασχοληθούμε.... Μας έχουν πρήξει πια:twisted:

Συμφωνώ... Όπου μπορεί να γίνει αυτό ας γίνει.... Στο μέρος μου όμως είμαι μόνη μου (στην διοργάνωση, ελπίζω όχι στη συνάντηση).... Ότι μοιραστεί θα το εκτυπώσω μόνο εγώ:(

(μάλλον!)

κ εμενα αυτο μου ειπε χτεσ θα ερθει καμια η μονη σου θα εισαι εκει με τα καναλια αγκαζε χιχιιχ

.....

κ εμενα αυτο μου ειπε χτεσ θα ερθει καμια η μονη σου θα εισαι εκει με τα καναλια αγκαζε χιχιιχ

και η καθε μια μονη της να ειναι (μπορει να φωναξει μια φιλη της για παρεα) και να αναρτησει μερικες πληροφοριες σε εναν πινακα και να ενημερωνει..

υλικο συνεχιζω και μαζευω για αναρτηση..οποια θελει μου λεει:-P

83hKp3.png

και η καθε μια μονη της να ειναι (μπορει να φωναξει μια φιλη της για παρεα) και να αναρτησει μερικες πληροφοριες σε εναν πινακα και να ενημερωνει..

υλικο συνεχιζω και μαζευω για αναρτηση..οποια θελει μου λεει:-P

στειλε μου

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

σημερα στο βημα ''Κρύβονται για να... θηλάσουν''

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=364820&dt=04/11/2010

εχουμε στειλει στο βημα αφισα???εαν οχι μπορουμε με δικαιολογια αυτο το αρθρο τους να στειλουμε!!!

εαν μπορειτε παρτε την εφημεριδα για να αναρτηθει αυτουσια στον πινακα!!!!

83hKp3.png

το ΕΜΕΙΣ!!!! πηγαινε στην ερωτηση σου

ποιος νοιαζεται γιαυτο ??????????????????

:-P:-P:-P:-P:-P

ναι ποιοσ νοιαζεται γιαυτο δηλ για τισ εκλογεσ κ λεσ εσυ ΕΜΕΙΣ

.....

ναι ποιοσ νοιαζεται γιαυτο δηλ για τισ εκλογεσ κ λεσ εσυ ΕΜΕΙΣ

νομιζα οτι ειπες οτι ολοι ασχολουνται με τις εκλογες, οποτε ποιος νοιαζεται για το τι κανουμε εμεις..και σου απαντησα εμεις νοιαζομαστε για την εκδηλωση μας...:wink:

83hKp3.png

νομιζα οτι ειπες οτι ολοι ασχολουνται με τις εκλογες, οποτε ποιος νοιαζεται για το τι κανουμε εμεις..και σου απαντησα εμεις νοιαζομαστε για την εκδηλωση μας...:wink:

:lol::lol::lol::lol: μπουζουκι σηνενοηση χαααχαχα

.....

(να κανετε πλακατ με καλαμάκι που θα τα κραταν τα παιδια )

καλαμακι στο οποίο πανω έχετε κολλησει ενα χαρτι με ζηλοτειπ που μπορει να γραφει οτι σύνθημα θελετε ) αυτο αρεσει στα παιδια γιατι νομίζουν οτι κρατανε μπαλονακι ...! :-)

σκαω δε ξαναμιλάω σας αδειάζω την γωνία :-)

Βρε κορίτσια μου ήρθε μια ιδέα.Αλλά θέλω τα φώτα σας δεν ξέρω πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Να βάζαμε να παιζουν καποια βιντεάκια που σιγουρα θα ήταν κάτι πολύ καλό

όπως

Η΄ και κάποια άλλα????

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

(να κανετε πλακατ με καλαμάκι που θα τα κραταν τα παιδια )

καλαμακι στο οποίο πανω έχετε κολλησει ενα χαρτι με ζηλοτειπ που μπορει να γραφει οτι σύνθημα θελετε ) αυτο αρεσει στα παιδια γιατι νομίζουν οτι κρατανε μπαλονακι ...! :-)

σκαω δε ξαναμιλάω σας αδειάζω την γωνία :-)

Πολύ ωραία ιδέα!!!!!Πέσμας Πέσμας.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...