Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Με ρώτησε αν είστε σύμφωνες να μοιράσουν δικά τους φυλλάδια. Τί λέτε;

φυλλαδια με τι θεμα? θηλασμο?

ασχετα με το τι θα μοιρασουν, δεν νομιζω οτι μπορουμε να απαγορεψουμε στον οποιονδηποτε να μοιρασει οτι θελει..αντιθετως το γεγονος οτι θα υπαρχει κοσμος -μπουγιο - θα προκαλει περισσοτερο , απο οτι να ειναι 10,20,30,50,100 μαμαδες :mrgreen:..φανταζομαι οτι θα αφορουν τον θηλασμο, οποτε ακομα καλυτερα!!!:-D -προσωπικη μου αποψη-

83hKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το σίγουρο είναι ότι η εκδήλωση έχει μαθευτεί.....

Το θέμα είναι πόσοι θα ακολουθησουν:confused:

Πάντως μπράβο μας.... για τόσο λίγο χρονικό διάστημα κάναμε καλή δουλειά... (ούτε υποψήφιοι να είμαστε τόσο τρέξιμο... προσωπικά τόσα mails δεν έχω ξαναστείλει, ούτε έχω ξανακολλήσει τόσες αφίσες)

Ο αντρούλης μου σήμερα μου είπε ότι είναι πολύ περήφανος για αυτό που κάνω (και δεν τα λέει εύκολα κάτι τέτοια).....:D

Κορίτσια μια παράκληση.... όσες στέλνετε ενημέρωση σε διάφορα blogs ή sites να αναφέρετε όλες τις πόλεις που θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις και όχι μόνο αυτή που μένετε!!!

Θα πρότεινα να ζητήσετε και απο μητέρες που δεν θηλάζουν ή κ γυναίκες που ακόμα δεν είναι μαμάδες, να σας υποστηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια, παίρνοντας μαζί ένα μωρό κούκλα, στην αγκαλιά τους και "θηλάζοντάς" το συμβολικά (καταλαβαίνετε πως το εννοώ, απλώς να το κρατάνε στην αγκαλιά τους)

Καλή η ιδέα αλλά για κάτι πιο οργανωμένο... Ο χρόνος μας δυστυχώς περιορισμένος και συνήθως τέτοια κίνηση ίσως να γινόταν από κάποιον φορέα... Θα ήταν καλό να μπορούσε να γίνει μία συνάντηση (δημόσια) με εγκυούλες και με συμβούλους θηλασμού να τους ενημέρωναν για τα βασικά αλλά κυρίως για την σωστή στάση....κάτι βέβαια που δεν είναι εφικτό γιατί σύμβουλοι δεν υπάρχουν σε όλες τις πόλεις:-(

μολις επιβεβαιωσα οτι και στην ευτοκια το εχουν μαθει και εχουν αναρτησει την αφισα μας..η κοπελα αφου με ρωτησε απο που ειμαστε και της απαντησα οτι ειμαστε απλα μαμαδες κι οχι καποιος φορεας μου ειπε ''εχετε κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι γνωστη η εκδηλωση σας,μπραβο σας! ''

Θα ήταν καλό να το έβαζαν και στο site τους....

Διαφημίσεις

Αν χρειαστεί έχω το τηλ. της μαίας.

Σου το στέλνω σε πμ

Κατερίνα εφόσον γνωρίζεις την μαία εσυ προσωπικά καλύτερα πάρε την εσύ, θα δεχτεί με πιο ευκολία!

mama xrysa....εχω ενα κειμενο, καποια κοπελα μου το εστειλε (η margiota νομιζω...). Αν ειναι οριστικο να το φωτοτυπησω απο αυριο.

Με τη μαια...ξεχασα να ρωτησω, αλλα αφου εχει η katgik το τηλεφωνο...μπορειτε να το κανονισετε εσεις...ε?

Πολυ σωστο αυτο που λες σχετικα με το πανο! Εγω μπορω να φτιαξω πανο(εχω φτιαξει χιλιαδες αλλωστε ως φοιτητρια) το θεμα ειναι που να β ρω τον χρονο να το κανω ....

Ράννια σου στέλνω πμ

Σκέφτηκα και το εξης:Μπορεί η κάθε μια να ζητήσει απο τον γυναικολόγο της και τον παιδιατρο της να αναρτήσουν την αφίσα μας!

cceXp3.png

pcTFp3.png

βρηκα τυχαια στο parents κι αυτους τους συμβουλους-ιατρους..

μπορει καποια κοπελα να τους στειλει e-mail? (εχχω προβλημα στο σπιτι με το e-mail)

δεν ηταν στην λιστα της LLL, τους εχει προσθεσει η Αγλαια.

απλα θα μπορουν να ενημερωθει περισσοτερος κοσμος απο τα ιατρεια τους...

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΆΚΗ, γενικός ιατρός [email protected]

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, παιδίατρος [email protected]

GABRIELE GRUPE, LLLLeader [email protected]

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΙΛΑΤΟΥ, παιδίατρος [email protected]

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, παιδίατρος [email protected]

Εχω στείλει ήδη.Αν δεις πιο πάνω.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Κατερίνα εφόσον γνωρίζεις την μαία εσυ προσωπικά καλύτερα πάρε την εσύ, θα δεχτεί με πιο ευκολία!

Ράννια σου στέλνω πμ

Σκέφτηκα και το εξης:Μπορεί η κάθε μια να ζητήσει απο τον γυναικολόγο της και τον παιδιατρο της να αναρτήσουν την αφίσα μας!

Καλή ιδέα.Επίσης θα μπορούσαμε να στείλουμε e mail σε γυναικολόγους και σε παιδιάτρους.

Αν βρήσκαμα μια λίστα με τα email τους .

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Εχω στείλει ήδη.Αν δεις πιο πάνω.

στην λιστα που εχεις αναρτησει δεν ειναι οι συγκεκριμενοι μεσα (μια συμβουλος gabi που ειναι, εχει εδω αλλο μαιλ), εκτος αν δεν τους εχεις αναρτησει ολους..γιατι αυτους τους βρηκα αλλου.γι αυτο ρωταω..:confused:

83hKp3.png

στην λιστα που εχεις αναρτησει δεν ειναι οι συγκεκριμενοι μεσα (μια συμβουλος gabi που ειναι, εχει εδω αλλο μαιλ), εκτος αν δεν τους εχεις αναρτησει ολους..γιατι αυτους τους βρηκα αλλου.γι αυτο ρωταω..:confused:

στειλαμε και στους γιατρους!:mrgreen:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Λέμε να το επιχειρήσουμε και εμείς εδώ στη μικρή μας πόλη με την Μαριρένα.

Απλά επειδή μας βλέπω να μαζευόμαστε 2-3 μαμάδες (μακάρι να διαψευστώ) και κανεις δεν θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται, λέμε να τυπώσουμε δυο λογάκια για το θηλασμό και να τα μοιράζουμε στον κόσμο.

Αλλά τι να πρωτογράψεις για το θηλασμό; Μήπως εχετε κάτι ανάλογο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί; Κάτι κατατοπιστικό αλλά ταυτόχρονα σύντομο και περιεκτικό...

Ευχαριστούμε

iCNap3.png

http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3829:2010-10-30-20-27-09&catid=150:seminar-meeting&directory=27'>http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3829:2010-10-30-20-27-09&catid=150:seminar-meeting&directory=27

Ευχαριστούμε τον παιδίατρο κ. Στέλιο Παπαβέντση που ενημέρωσε το http://www.ygeiaonline.gr

κοριτσια στειλτε μαιλ και σε πρωιναδικα Μενεγακη κτλ πολλες μανουλες τα παρακολουθουν και λογικα θα το διαβασουν!

Έχω στείλει... αλλά επειδή δεν βλέπω πρωινά δεν θα ξέρω αν θα το πουν...

Αν ακούσει κάτι κάποια ας ενημερώσει...

Έχω στείλει... αλλά επειδή δεν βλέπω πρωινά δεν θα ξέρω αν θα το πουν...

Αν ακούσει κάτι κάποια ας ενημερώσει...

οκ αν τοακουσω θα σας πω!

εχθες κατι ελεγε το star

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μπραβο σας!Παρακολουθω απο την αρχη την προσπαθεια σας και δεν αντεξα εκανα εγγραφη για να βοηθησω οσο μπορω.Επεσε στα χερια μου η αφισα την εκτυπωσα και την εχω δωσει για αναρτηση σε σχολεια,φαρμακεια και οπου αλλου την δεχτηκαν.

Για Λαρισα ομως δεν κανονιστηκε τιποτα:( Οποιες λοιπον ειναι απο Λαρισα ας οργανωθουμε οσο προλαβαινουμε.Να κανω μια προταση και βλεπουμε?Να πουμε για Σαββατο 6 Νοεμβριου στην Πλατεια Ταχυδρομειου μπροστα απο την Ιατρικη στη 1.00 το μεσημερι?Οσες συμφωνουν (η διαφωνουν) ας γραψουν για να το κανονισουμε.

..μαμα τωρα ξερω..

Κοριτσια μπραβο σας!Παρακολουθω απο την αρχη την προσπαθεια σας και δεν αντεξα εκανα εγγραφη για να βοηθησω οσο μπορω.Επεσε στα χερια μου η αφισα την εκτυπωσα και την εχω δωσει για αναρτηση σε σχολεια,φαρμακεια και οπου αλλου την δεχτηκαν.

Για Λαρισα ομως δεν κανονιστηκε τιποτα:( Οποιες λοιπον ειναι απο Λαρισα ας οργανωθουμε οσο προλαβαινουμε.Να κανω μια προταση και βλεπουμε?Να πουμε στην Πλατεια Ταχυδρομειου μπροστα απο την Ιατρικη στη 1.00 το μεσημερι?Οσες συμφωνουν (η διαφωνουν) ας γραψουν για να το κανονισουμε.

μπορεις να επικοινωνησεις με •Πέγκυ Πηλίτση (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2410 751323

Email: [email protected]

που ειναι συμβουλος στην πολη σου.

πρεπει να εχει ενημερωθει και με ε-μαιλ. λογικα θα εχει τηλεφωνα απο κοπελες που ενδιαφερονται για τον θηλασμο...μακαρι αν και τελευταια στιγμη να οργανωθειτε κι εκει!!!:-D

83hKp3.png

http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3829:2010-10-30-20-27-09&catid=150:seminar-meeting&directory=27

Ευχαριστούμε τον παιδίατρο κ. Στέλιο Παπαβέντση που ενημέρωσε το www.ygeiaonline.gr

Mπράβο, αλλά η Πάτρα δεν αναφέρεται...

cceXp3.png

pcTFp3.png

μπορεις να επικοινωνησεις με •Πέγκυ Πηλίτση (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2410 751323

Email: [email protected]

που ειναι συμβουλος στην πολη σου.

πρεπει να εχει ενημερωθει και με ε-μαιλ. λογικα θα εχει τηλεφωνα απο κοπελες που ενδιαφερονται για τον θηλασμο...μακαρι αν και τελευταια στιγμη να οργανωθειτε κι εκει!!!:-D

Τη Δευτερα εγινε συναντηση και δεν μπορεσα να παω οπου και θα αποφασιζοταν τι θα γινει τελικα με τη Λαρισα.Πριν λιγο εστειλα μειλ στην κα Πηλιτση να με ενημερωσει κι αν ειναι να το προωθησουμε.

..μαμα τωρα ξερω..

Mπράβο, αλλά η Πάτρα δεν αναφέρεται...

μολις τους εστειλα μηνυμα να συμπληρωσουν και την πατρα.πρεπει να τσεκαριστουν παλι οι αναρτησεις στις ιστοσελιδες γιατι μαλλον υπαρχουν και αλλα σαιτ στα οποια δεν αναφερεται η πατρα και πρεπει να τους ενημερωσουμε να το συμπληρωσουν

83hKp3.png

δεν πρόλαβα να δω αν το εχετε ηδη κανει, αλλα εστειλα στην εταιρεια κλασικης ομοιοπαθ...ελπιζω να το αναρτησουν.....

εσταλη και στην εφημεριδα αυγη και στο κοκκινο 105, 5 αμεεεε:D cross fingers να το βαλουν!

Τη Δευτερα εγινε συναντηση και δεν μπορεσα να παω οπου και θα αποφασιζοταν τι θα γινει τελικα με τη Λαρισα.Πριν λιγο εστειλα μειλ στην κα Πιλιτση να με ενημερωσει κι αν ειναι να το προωθησουμε.

τελεια!!αν δεις οτι αργει να σου στειλει αυριο παρτην τηλεφωνο γιατι πρεπει να προλαβουμε να ενημερωσουμε τα σαιτ και φυσικα να ενημερωθουν και οι κοπελες!

ξερει καμια κοπελα (ραννια??) πως μπορουμε να φτιαξουμε ''κατι'' το οποιο να ενημερωνει, να ειναι οικονομικο και να στεκεται στο εδαφος (αν στο ενα χερι κραταμε ζιζι και στο αλλο μωρο , το πανο δεν χωραει). σκεφτομουν καποιο χαρτονι στο οποιο π.χ. να βαζαμε με πινεζες καποια εντυπα ή να ζωγραφιζαμε κατι, ωστε εκει που θα ειμαστε να υπαρχουν αναρτημενα για να μπορει να ενημερωνεται κι ο κοσμος..οποια κοπελα εχει εμπειρια -γιατι ειμαι ασχετη και δεν ξερω τι θα μπορουσαμε να κανουμε- ας το προτεινει..

83hKp3.png

Μπράβο!

Στείλε μου το αφισάκι. Σου έχω στείλει το mail μου

katgik το έλαβες το μέιλ;; Την αφίσα την είχα σαν επισυναπτόμενο αρχείο (attachment). Είναι η ίδια με αυτή της Ράννιας μόνο που πρόσθεσα και τις άλλες πόλεις στο τέλος και επίσης έβαλα ότι είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι του θηλασμού και όχι μόνο οι θηλάζουσες!!!

Μπορειτε να φτιαξετε πανο και να το κρεμασετε αναμεσα απο 2 κολωνες ή δεντρα. Τωρα βεβαια, θελει λιγη τεχνικη το πανο για να το φτιαξεις, οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα για να μη βαφτεις εσυ η ιδια με την μιση μπογια. κατα τα αλλα, 3 ευρω εχει ενα κουτι μπογια, 1-2 ευρω ενα πινελο και καμια 10ρια ευρω η λινατσα .

Αν εχετε προσβαση σε φωτοτυπειο που εκτυπωνει σχεδια, μπορω να σας φτιαξω σε Autocad την αφισα και να την εκτυπωσε σε μεγαλο μεγεθος και να την κολλησετε καπου διπλα σας. Πιθανως σε ενα μεγαλο αναλογιο αν υπαρχει περιπτωση να βρειτε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...