Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Κορίτσια, μήπως να ενημερώσουμε και την ελληνική εθνική επιτροπή της unicef; εκείνοι είναι που κάνουν την καμπάνια και αποστέλλουν υλικό στα μαιευτήρια και σε κέντρα υγείας

Έχω στείλει ενημέρωση και έχει επικοινωνήσει μαζί τους και η paros.... Περιμένουμε ενημέρωση σχετικά με τα φυλλάδια!!!!

Αν θες να στείλεις και εσύ ίσως αυτό (κλεμμένο από το mitrikosthilasmos) να είναι πιο κατατοπιστικό:

Με αφορμή την φετινή Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού οι θηλάζουσες μανούλες αναλαμβάνουν δράση!! Μέσα στο forum του parents.gr έπεσε η ιδέαν και δεν άργησε να οργανωθεί το γεγονός!!!

Έτσι λοιπόν στο Σάββατο 06 Νοεμβρίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα συναντήσεις από θηλάζουσες μητέρες για την πραγματοποίηση Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δοθεί το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να είναι ταμπού.

Ελπίζουμε να στηρίξετε αυτή την ενέργεια διαδίδοντας το…

Σημεία συνάντησης:

Στην Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη,

Στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο,

Στο Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας,

Στη Σύρο στην Πλατεία Μιαούλη (στα παγκάκια, στα σκαλιά του Δημαρχείου ή στα καφέ της πλατείας),

Στην Κόρινθο στα Περιβολάκια,

Στην Πάτρα στην Πλατεία Όλγας

Στις συναντήσεις περιμένουμε και όσες γυναίκες υπήρξαν θηλάζουσες, όσοι είναι υπερ του θηλασμού και φυσικά τους μπαμπάδες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου τα έχει στείλει :wink:

η margiota εχει στειλει στην unicef το αφισακι μας..μιλησα κι εγω μαζί τους σημερα και τους ζητησα αν μπορουν να μας δωσουν υλικο για να μοιρασουμε..μου ειπε λοιπον οτι αργησαμε πολυ (χαρακτηριστικα ειπε: οχι τελευταια στιγμη αλλα μετα την τελευταια στιγμη, ) κι οτι αυτοι εχουν οργανωθει εδω και 3-4 μηνες γι αυτο !!!!! αλλα οτι το βλεπει σαν καποια πολυ θετικη κινηση κι οτι θα μπορουσαμε πιλοτικα να το δοκιμαζαμε σε μια περιοχη (καθως του ειπα οτι το κανουμε ταυτοχρονα σε διαφορες πολεις) .κρατησε το τηλ. μου και μου ειπε οτι αν τους επιστραφει υλικο απο τα φυλλαδια και του δωσουν και αδεια, θα επικοινωνησει μαζι μας να μας τα διαθεσει ωστε να τα μοιρασουμε.. οτι μπορουμε του χρονου να τους ενημερωσουμε νωριτερα για να μπορεσουμε να συντονησουμε τις προσπαθειες μας..δεν ηταν καθολου αρνητικος ως προς την κινηση μας, αντιθετα εδειξε οτι τον ενθουσιασε η πρωτοβουλια μας , απλα επειδη δεν ειναι κατι επισημο (δεν ειμαστε δηλ. καποιος φορεας, αλλα μεμονωμενα ατομα που δεν γνωριζει) φανηκε λιγο επιφυλακτικος (απολυτα λογικο μου φανηκε) και γι αυτο μου ειπε οτι πρεπει να του δωσουν αδεια για να μας παραχωρησει φυλαδια αν τους περισσεψουν..- αν δεν καταλαβαινετε κατι sorry αλλα εχω την μικρη που σκουζει και θελει να παταει και το πληκτρολογιο και δεν ειναι ευκολο να γραφω-:mrgreen:

83hKp3.png

και συνεχιζω...πηρα την παρασκευη το υπ.υγειας και τους ζητησα τον πινακα αποδεκτων στον οποιο εχουν στειλει το εγγραφο τους (που ενημερωνουν για την εβδομαδα μ.θ.)..μου τον εστειλαν αλλα εχει μονο ταχυδρομικες διευθυνσεις -κι εγω περιμενα οτι θα εχει φαξ και θα μπορουσαμε να τους στειλουμε την αφισα μας- οποτε σημερα προσπαθησα να βρω τα φαξ τους,αλλα ηταν αρκετα δυσκολο..θα ξαναπροσπαθησω αυριο..

τελος εχω στειλει σε ολες τις συμβουλους θηλασμου -εκτος θεσ/νικης- μηνυμα που τις ενημερωνω και τους προτεινω να ερθουν να στηριξουν την προσπαθεια και να ενημερωσουν κι αυτες με την σειρα τους,και μου απαντησε μονο μια κοπελα..

83hKp3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα..μιλησα και με την manoula maria που εχει το mitrikowthilasmos και μου ειπε οτι θα θελε πολυ να βοηθησει, αλλα δυστηχως εχει καποιες δουλειες αυτην την εβδομαδα κ δεν προλαβαινει..ειναι ομως στην διαθεση μασ μεσω του σαιτ της κι αν θελουμε να ρωτησουμε κατι να μην διστασουμε να ρωτησουμε

83hKp3.png

ερωτηση.. τον συνδεσμο θηλασμου ελλαδος LLL και την ευτοκια εχουμε ενημερωσει?

Ευτοκία έχω στείλει mail εγώ αλλά δεν έχω χρόνο για τηλ...

Έχουν φόρμα και όχι την ηλεκτρονική τους δ/νση. Τους την ζήτησα για να στείλω το αφισάκι αλλά τπτ ακόμα:(

Χάθηκα σήμερα.....

Έτρεχα για ψώνια και για αφισοκολλήσεις:P

Για την Πάτρα θεωρώ ότι δεν θα ήταν καλή η αλλαγή του σημείου συνάντησης, γιατί εχώ ήδη στείλει πολλά mails σε περιοδικά υγείας και σε διάφορα sites... και η souzi201 έχει ενημερώσει και ραδιόφωνα...

Φοβάμαι μη διασκορπιστείτε στις πλατείες:?

Οκ!εφόσον έχουν ενημερωθεί και τα μέσα κανένα πρόβλημα!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.στο φεης έχουμε βάλει ώρα 1-7:30.Δεν είναι πολλές οι ώρες;έτσι έχετε βάλει σε όλες τις πόλεις;ποια θα μπορέσει να κάτσει τόσες ώρες;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός

Σάββατο 06 Νοεμβρίου στις 13:00

Στην Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Στο Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Στη Σύρο στην Πλατεία Μιαούλη, Στην Κόρινθο στα Περιβολάκια, Στην Πάτρα στην Πλατεία Όλγας-----Nα είστε εκεί!!------ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Μόλις το είδα. Super ιδέα!!

Μένω στο Βόλο. Τι λέτε για συνάντηση στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;

ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!

YAgZp3.png43y0p3.png

Διαφημίσεις

Μόλις το είδα. Super ιδέα!!

Μένω στο Βόλο. Τι λέτε για συνάντηση στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;

ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!

Μπορείς να το οργανώσεις? Είναι λίγο βέβαια της τελευταίας στιγμής....:(

Εγώ μπορώ να σου στείλω την αφίσα και το ενημερωτικό φυλλάδιο που είναι να μοιράσουμε!!! Εσύ θα πρέπει να το στείλεις με e-mail σε όποιον γνωρίζεις (όχι μόνο σε μητέρες που θηλάζουν) και να εκτυπώσεις αφισούλες να τα μοιράσεις όπου μπορείς!!!!Και φυσικά να ενημερώσεις και όποια θηλάζουσα μανούλα ξέρεις ή όποια εγκυούλα ξέρεις...

Εχει λίγο τρέξιμο... ειδικά τώρα....

Στείλε μου πμ το e-mail

Οκ!εφόσον έχουν ενημερωθεί και τα μέσα κανένα πρόβλημα!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.στο φεης έχουμε βάλει ώρα 1-7:30.Δεν είναι πολλές οι ώρες;έτσι έχετε βάλει σε όλες τις πόλεις;ποια θα μπορέσει να κάτσει τόσες ώρες;

mama xrysa αυτό το 7:30 το έβγαλε από μόνο του (εγώ είχα αφήσει κενή την ώρα)... πάω να δω μήπως μπορώ να το αλλάξω

έστειλα και εγώ μηνύματα σε κάποια πατρινά πόρταλ αλλά ουδείς μου απάντησε:(

περιμένουμε τα νέα της Ράννιας!!!

η margiota εχει στειλει στην unicef το αφισακι μας..μιλησα κι εγω μαζί τους σημερα και τους ζητησα αν μπορουν να μας δωσουν υλικο για να μοιρασουμε..μου ειπε λοιπον οτι αργησαμε πολυ (χαρακτηριστικα ειπε: οχι τελευταια στιγμη αλλα μετα την τελευταια στιγμη, ) κι οτι αυτοι εχουν οργανωθει εδω και 3-4 μηνες γι αυτο !!!!! αλλα οτι το βλεπει σαν καποια πολυ θετικη κινηση κι οτι θα μπορουσαμε πιλοτικα να το δοκιμαζαμε σε μια περιοχη (καθως του ειπα οτι το κανουμε ταυτοχρονα σε διαφορες πολεις) .κρατησε το τηλ. μου και μου ειπε οτι αν τους επιστραφει υλικο απο τα φυλλαδια και του δωσουν και αδεια, θα επικοινωνησει μαζι μας να μας τα διαθεσει ωστε να τα μοιρασουμε.. οτι μπορουμε του χρονου να τους ενημερωσουμε νωριτερα για να μπορεσουμε να συντονησουμε τις προσπαθειες μας..δεν ηταν καθολου αρνητικος ως προς την κινηση μας, αντιθετα εδειξε οτι τον ενθουσιασε η πρωτοβουλια μας , απλα επειδη δεν ειναι κατι επισημο (δεν ειμαστε δηλ. καποιος φορεας, αλλα μεμονωμενα ατομα που δεν γνωριζει) φανηκε λιγο επιφυλακτικος (απολυτα λογικο μου φανηκε) και γι αυτο μου ειπε οτι πρεπει να του δωσουν αδεια για να μας παραχωρησει φυλαδια αν τους περισσεψουν..- αν δεν καταλαβαινετε κατι sorry αλλα εχω την μικρη που σκουζει και θελει να παταει και το πληκτρολογιο και δεν ειναι ευκολο να γραφω-:mrgreen:

sorry αλλα εχω την μικρη που σκουζει και θελει να παταει και το πληκτρολογιο και δεν ειναι ευκολο να γραφω-

Και εγώ ακριβώς το ιδιο πρόβλημα έχω με την μικρή

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

ερωτηση.. τον συνδεσμο θηλασμου ελλαδος LLL και την ευτοκια εχουμε ενημερωσει?

εστειλα e-mail

Σύμβουλοι του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδας La Leche League

Αθήνα/Athens

•Aντα Παλαντζιάν

Τηλ/Tel: 210 6208151

Email: palart(at)hol.gr

•Κλεοπάτρα Ρούτση

Τηλ/Tel: 210 5781411

Email: cleoroutsi(at)yahoo.com

•Χρυσάνθη Σίβρη

Τηλ/Tel: 210 8956189

Email: chrisivri(at)yahoo.com

•Πάνια Λασκαράτου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 6140819

Email: Pania(at)ad-systems.gr

•Πηνελόπη Καραγκούνη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 3456037

Email: raffael(at)otenet.gr

•Λίλια Γκατζόλη (Ελληνικά)

Τηλ/Tel: 210 9832824

•Κατερίνα Μιχαηλίδου (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5819265

Email: katerinamich(at)gmail.com

•Στέλλα Σκαλιδάκη (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5316877

Email: Stella.Skalidaki(at)gmail.com

•Μαρία Φερτάκη (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8035152

Email: maria.fertaki(at)hol.gr

•Βίλλυ Κάλτσα (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2102435165

Email: villykalt(at)hol.gr

•Μόνικα Φραγκούλη (Ελληνικά/Αγγλικά/Γαλλικά/Ολλανδικά)

Τηλ/Tel: 22960 63222

•Katelena Out-Christodoulou (Μόνο Ολλανδικά)

Τηλ/Tel: 210 4119136

Email: cat-out(at)freemail.gr

•Gabi Kanellopoulou (Ελληνικά /Γερμανικά/ Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8131033

Email: gabi(at)welfareaction.org

•Patty Dulligan-Varelas (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2102435036

Email: Pattyvarelas(at)yahoo.com

•Kathy Dounouli (Αγγλικά/ Ελληνικά)

Τηλ/Tel:2299027378

Email: kathy2(at)junior.gr

•Laura Foti-Liverakοs (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 6232527

Email: laura(at)liverakos.info

Θεσσαλονίκη/Thessaloniki

•Νατάσσα Καψάλη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2310 345707

Email: nkapsali(at)gmail.com

•Ελένη Μπακοπούλου (Ελληνικά/Γερμανικά)

Τηλ/Tel: 23920 62817

Email: mouta-la(at)otenet.gr

•Νόπη Πετρίδου (Ελληνικά)

Τηλ/Τel:2310 608 469

Email: petrinopi(at)yahoo.gr

•Άννα Beavan-Παπαδοπούλου (Ελληνικά/Αγγλικά/Γερμανικά))

Τηλ/Tel: 2310 346537

Email: dimpapab(at)otenet.gr

•Μαρία Νικολαΐδου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2310 345378

Email: mnikolaidou(at)gmail.com

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός

Σάββατο 06 Νοεμβρίου στις 13:00

Στην Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Στο Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Στη Σύρο στην Πλατεία Μιαούλη, Στην Κόρινθο στα Περιβολάκια -----Nα είστε εκεί!!------ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

2010

1-7 Νοεμβρίου

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους.

Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί.

Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου.

Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Καλούνται λοιπόν όλες οι θηλάζουσες μητέρες να παρευρεθούν στο Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη Σάββατο 6/11 και ώρα 13.00.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει…

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72628

ευτοκία έστειλε μια γνωστή μου μαία.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Διαφημίσεις

Προσθέστε και τον Βόλο στα σημεία συνάντησεις....Πλατεία Ελευθερίας....

Μην τυπώσετε ακόμα τα φυλλάδια... Να προσθέσω και τον Βόλο...

Λέω να σας τα στείλω την Πέμπτη, μήπως προστεθεί και άλλη πόλη....

Λέτε να φτάσουμε τις 10?:shock:

Στην Λαρισα γιατι δεν εχουν κανονισει κατι?? Αν μαθετε κατι ενημερωστε με...

Θα σου απαντήσω ότι απάντησα και στην dimel:

Μπορείς να το οργανώσεις? Είναι λίγο βέβαια της τελευταίας στιγμής....:-(

Εγώ μπορώ να σου στείλω την αφίσα και το ενημερωτικό φυλλάδιο που είναι να μοιράσουμε!!! Εσύ θα πρέπει να το στείλεις με e-mail σε όποιον γνωρίζεις (όχι μόνο σε μητέρες που θηλάζουν) και να εκτυπώσεις αφισούλες να τα μοιράσεις όπου μπορείς!!!!Και φυσικά να ενημερώσεις και όποια θηλάζουσα μανούλα ξέρεις ή όποια εγκυούλα ξέρεις...

Εχει λίγο τρέξιμο... ειδικά τώρα....

Στείλε μου πμ το e-mail

Η dimel το οργανώνει πάντως;)

Εστειλα e-mail

http://www.ecobaby.gr/article_info.php?articles_id=17

Σύλλογο «Οι φίλοι του Μητρικού Θηλασμού»

Email: [email protected]

Δεν μπορώ να βρω το e-mai του περιοδικού γαλουχώ

Μπορεί κάποια να βοηθήσει

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/breastfeeding-magazine.html

Επίσης βρήκα και αυτη την σελίδα

http://www.thilasmos.net/lll.html

Ο Διεθνής Σύνδεσμος Θηλασμού πλαισιώνεται από Συμβουλευτική Επιτροπή Υγείας με επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο (γιατρούς, ψυχολόγους, διαιτολόγους κλπ) που συμβουλεύουν την οργάνωση σε ιατρικά θέματα και αξιολογούν τις πρόσφατες έρευνες. Έτσι, πίσω από τις εθελόντριες συμβούλους θηλασμού υπάρχει ολόκληρο δίκτυο υποστήριξης, ώστε να δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα ιατρικής φύσης και να αντιμετωπίζονται δύσκολες περιπτώσεις.

Εχεις κανείς e-mai για την Συμβουλευτική Επιτροπή Υγείας???

Επίσης αυριο θα έχω τα τα fax των συντακτών υγείας Εχει κάποια πρόσβαση σε fax?????

Aυτή η σελίδα που βρηκα θα μπορούσε να βοηθήσει???????

Τύπος και Δημοσιογραφία

Υγεία και Κοινωνική Πρόνοια

http://www.antigone.gr/info/default.html

Συναγωνίστρια Ράννια (το αβαταρ σου και η υπογραφή σου μου βγάζουν κάτι πολύ αγωνιστικό:D) σου έστειλα μέιλ!

Έφτιαξα ένα αφισάκι για Πάτρα, όποια άλλη μπορεί να το εκτυπώσει και να το κολλήσει κάπου ή να το δώσει όπου μπορεί ας μου πει να της το στείλω!

Κορίτσια για στείλτε το κ σε μένα να το στείλω όπου μπορώ!

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Ecobaby και thilasmos.net έχω στείλει και εγώ... Επίσης έχω ψάξει mail για το περιοδικό γαλουχώ αλλά δεν βρίσκω τπτ:(

Κορίτσια για στείλτε το κ σε μένα να το στείλω όπου μπορώ!

Στείλε μου πμ το e-mail σου... Γράψε μου από που είσαι....

Χάθηκα σήμερα.....

Έτρεχα για ψώνια και για αφισοκολλήσεις:P

Για την Πάτρα θεωρώ ότι δεν θα ήταν καλή η αλλαγή του σημείου συνάντησης, γιατί εχώ ήδη στείλει πολλά mails σε περιοδικά υγείας και σε διάφορα sites... και η souzi201 έχει ενημερώσει και ραδιόφωνα...

Φοβάμαι μη διασκορπιστείτε στις πλατείες:?

Κοριτσια μου καλησπερα!

Δυστυχως σημερα δε καταφερα να κανω τιποτα με τα αφισακια, γιατι τρεχαμε τον μικρο στο γιατρο (με ιωση και οι 2 ειμαστε).

Εστειλα ομως-χτες βραδυ- στα πατρινα καναλια ενημερωση και σε καποια ραδιοφωνα. Η ανακοινωση ελεγε για πλατεια ολγας...

Καλυτερα να μην αλλαξει το μερος, γιατι η Ολγας ειναι ενα μερος που γινονται τετοιες "alternative" κινησεις(καλα εμενα προσωπικα ειναι το στεκι μου...το Διεθνες και το Μακη τα χω χτισει :mrgreen:). Εχει και παρα πολλες καφετεριες να κατσουμε σε περιπτωση βροχοπτωσης επι της Μαιζωνος.

Τεσπα, αυριο αν ειμαι καλα (και το παιδι, για να το αφησω στη μανα μου) θα παω για την αφισοκολληση μετα τις 11 το πρωι

Eστειλα e mail

http://www.familylife.gr/v2/index.php

θα έχω τα τα fax των συντακτών υγείας Εχει κάποια πρόσβαση σε fax?????

Δεν μπορώ να βρω το e-mai του περιοδικού γαλουχώ

Μπορεί κάποια να βοηθήσε ?????

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/...-magazine.html

Εχεις κανείς e-mai για την Συμβουλευτική Επιτροπή Υγείας???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...