Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θα πιεις το γαλα σου? ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ, ΕΙΠΑ!!!!!!!

fistikaki

Recommended Posts

Ολες οι μανουλες εχουμε δυσκολες στιγμες... Δεν φταις εσυ που χτυπησε το παιδακι σου. Εμενα η μικρη πριν ενα μηνα οπως επαιζε στο τραπεζι, γλιστρισε και με τα δοντια της εκοψε το κατω χειλος μεχρι εξω. Αιμα παρα πολυ και ακομη μεγαλυτερη η τρομαρα της.Την ιδια ημερα ειχε σχεδον ξεπρηστει.Και εγω καποιες φορες ξεπερνω τα ορια και το μετανιωνω μετα. Ανθρωποι ημαστε,λιγο η κουραση,λιγο η γκρινια λιγο η αντιδραση των παιδιων και χανουμε τον ελεγχο.

Αχ αυτό το πράγμα 4 φορές το έχουμε πάθει και εμείς και όχι απαραίτητα με το τραπέζι αλλα και με το να πεφτει κάτω και να μην ξερουμε καθε φορα τι ειναι , ειναι το δοντι, ειναι η γλωσσα, ειναι το χειλακι του ειναι ο κακος μας ο καιρος και ο αναποδος που δεν τον προσεξαμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 144
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυστίκι μου,

να 'ξερες πόοοοοοοοσο πολύ σε καταλαβαίνω... κάπως έτσι κι εγώ πρίν από καμιά 15ριά μέρες είχα γράψει σε αντίστοιχο θέμα -ουρλιαχτών όμως- που μ' έπιασε υστερία και το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν ο Νικόλας μου να κάνει εμετούς... ήθελα να πηδηχτώ κυριολεκτικά απ' το παράθυρο !

Αισθάνθηκα τόσες ενοχές, τόσες τύψεις, είπα πως "Τέλος, είσαι η πιο άχρηστη μάνα του πλανήτη Γη" και άλλα τέτοια πολλά, έκλαιγα μόνη μου.. Αλλά ξέρεις κάτι ? όλα τα κορίτσια που έγραψαν μια κουβέντα, αυτό ήταν "βάλσαμο" για μένα... Και να σου πώ και κάτι ακόμη ? Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, κάθε φορά που μου έρχεται ας πούμε να τα "καταπιέσω" π.χ. να φάνε ή να φωνάξω κάνει έναν κλικ μόνος του ο εγκέφαλός μου και, ως διά μαγείας, δεν φωνάζω !!!!

Το σκέφτομαι διπλά αυτή τη φορά. Απλά, το προσπερνάω και ψάχνω την ρημάδα την εναλλακτική...

Μην αυτομαστιγώνεσαι. Αυτό που μεγενθύνει τα αρνητικά συναισθήματά σου είναι το γεγονός πως το παιδί χτύπησε -ευτυχώς όχι σοβαρά-...

Στο κάτω-κάτω την αντιβίωσή της προσπαθούσες να την κάνεις να πάρει, για το καλό της !

Κακή στιγμή ήταν. Πάει και πέρασε !

Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα ! Κάντε γούτσου γούτσου, αγκαλίτσες και φιλάκια... η μικρή σου δεν κρατάει θυμό και δεν θυμάται τπτ !!!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Κορίτσια όπως λέμε εδώ στα βόρεια Χ Α Λ Α Ρ Α....! :D

Ξέρετε πόσες φάσεις είναι ου ου...?

Γύρω στα 2 πίναμε 4 λίτρα τη μέρα...

Μετά καθόλου...

μετά που και που

σήμερα επό ένα ποτήρι πρωί βράδυ...

και φυσικά μαμά η κοιλίτσα μου πεινάει για κρέπα...

rQGhp3.png

Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα ! Κάντε γούτσου γούτσου, αγκαλίτσες και φιλάκια... η μικρή σου δεν κρατάει θυμό και δεν θυμάται τπτ !!!!

Ιδρώσαμε εκείνη τη μέρα να σε συνεφέρουμε αλλά βλέπω ότι τελικά σε πείσαμε :mrgreen::mrgreen:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

και εγώ παθαίνω υστερία με το φαγητό και κυρίως το γάλα, το οποίο τους καταπιέζω να το πίνουν. Σε γενικές γραμμές το πίνουν πάντα και ενίοτε ζητάν και το μεσημέρι, αλλά τυχαίνει να μη θέλουν καμιά φορά και παίρνω ανάποδες και φωνές θα βάλω και θα απειλησω κτλ.....Αλλά δε νιώθω τύψεις, είναι για το καλό τους και τους το λέω "ΤΟ ΓΆΛΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, μπλαμπλαμπλα... ", αν το πιουν όλο ας φανε και το μπισκοτάκι, ποτε πριν. Αν θα τύχει (γιατί τυχαίο πιστεύω οτι ήταν το περιστατικο) να πέσουν να χτυπήσουν να κάνουν εμετό κτλ, δε θα φταίω εγώ που απλά θέλω το καλό τους.!

Διαφημίσεις

Ειναι απλα μια δυσκολη μερα..

Δεν ηθελες να την πιεσεις να πιει το γαλα της απλα για να περασει το δικο σου, ηθελες απλα να μην εχει αδειο στομαχι για την αντιβιωση. Οποτε δεν υπαρχει λογος να αισθανεσαι ασχημα!

Ξερω πως νιωθεις, το εχω παθει κι εγω με τη Μαρια... Την κυνηγουσα να φαει ενα ρημαδογιαουρτι γιατι επισης επαιρνε αντιβιωση. Εκεινη σαλταρε απο ενα σημειο κι επειτα, καταλαβε πως δεν παιζουμε τωρα και ως παιδι με δικο του χαρακτηρα απο τα γενοφασκια του, ειπε να μου ριξει μια δαγκωματια στο μπουτι.. Εκει σαλταρα, πηγα να την πιασω, γλιστρησε και εσκισε την ακρη του ματιου της στο τραπεζακι του σαλονιου.. Δεν θυμαμαι αν εκλαιγε περισσοτερο η Μαρια ή εγω... Ο αντρας μου κλασσικα ηταν στη δουλεια, εγω δεν οδηγω, φαρμακειο εχει στα 5 χιλιομετρα το πιο κοντινο, οποτε ειπα "Φαιη σκ@σε και κολυμπα!"... Ανοιξα το δικο μας φαρμακειο, πηρα τον παιδιατρο τηλεφωνο και ακολουθουσα τις οδηγιες του... Ε, ενταξει, δοξαζα και το Θεο που εχω τελειωσει νοσηλευτικη και κατι λιγο ηξερα...

Το αποκορυφωμα ηταν οταν την εντυσα για να τη βαλω για υπνο, που εχωσε το κεφαλακι της στο λαιμο μου και αναστεναξε (ναι, παρεα με το πρησμενο της ματακι)...

Ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια και δεν μπορουσε να με κανει καλα απο το κλαμμα.. Μου ειπε κιολας το κλασσικο "δεν θα το θυμαται οταν μεγαλωσει"...

Και ξερεις κατι καλο μου φυστικι? Το θεμα ειναι πως εκεινες οντως -ισως- να μη θυμουνται...

Αυτες δεν θα θυμουνται κι εμεις δεν θα ξεχναμε..... Ποιος ειναι σε χειροτερη φαση? :lol:

Ηρεμησε... Ειναι απλα μια δυσκολη μερα, θα περασει!

Σας φιλω και τις δυο! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

κάτσε ρε φυστικάκι, το παιδί σου δεν τρέχει ποτέ από μόνο του και δεν έχει πέσει ποτέ μόνο του; έπεσε γιατί έτρεχε, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δεν το έσπρωξες κιόλας. Επιτέλους, τι να κάνουμε; Στο κάτω κάτω δικαιούμαστε να κάνουμε κάποια λάθη.

Και να έχουμε νευρα γιατί και δεν τρώνε τα παιδιά μας, και φτιάχνουμε 5 φαγητά για να πετύχουμε το ένα και και και....

Κοίταξε, κι εγώ τα ίδια κάνω, αλλά πραγματικά κατάλαβα ότι τα κάνω χειρότερα. Οπότε αποφάσισα :

1. δεν τον κυνηγάω

2. το πήρα απόφαση ότι δεν θα τρώμε ποικιλία τροφών

3. οτι δεν τρώμε αυγό, ψάρι, κοτόπουλο, κρέας

4.ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη αν καταφέρω να φάει 2-3 κεφτέδες την εβδομάδα

5.του αρέσουν τα μακαρόνια και το ρύζι; ε, ναι θα του φτιάχνω, γιατί αλλιώς από την πείνα γκρινιάζει πάρα πολύ και δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει το φαγητό.

6. αποφάνθηκα ότι μια χαρά φαγητό είναι και το τυρί το σκέτο και το ψωμί το σκέτο. Αν δεν φάει τίποτα άλλο, ας του δώσω τυράκι. Εχω σκεφτεί να του βάλω και στον παιδικό, αλλά κωλύομαι, τι γνώμη θα σχηματίσουν για μένα;

7. Α, επίσης πληροφορήθηκα ότι το μαυρο ψωμί έχει σίδηρο, ε κάτι θα παίρνει (τεραστια ποσότητα σιδήρου, τι να σου πω.....)

8. Α, και το άλλο, αποφάσισα να τον ταϊζω οπουδήποτε, αφού στην κουζίνα δεν τρώει, έτσι δεν τσαντίζομαι που ο καναπές γεμίζει ψίχουλα και το φαγητό που φτύνει και πετάει στο πάτωμα! τα είπα και ξεθύμανα.-

Επειδή και εγώ σήμερα περνάω μια ανάλογη φάση...για άλλους λόγους σκέφτομαι....

"Τελικά δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο δύσκολο πράγμα από το να είσαι γονιός"

τι τραβανε και αυτα τα καυμενα..δεν το λεω για σενα φυστικακι για μενα τα λεω για να τα ακουω γιατι οταν παθαινω υστερια δεν ξερω ουτε τι λεω ουτε τι κανω!

μακαρι να μπορουσαμε να τα κανουμε ολα σωστα και τι δεν θα εδινα για να γινοταν αυτο..

ΟΥΦ!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ξεκινησα να γραφω ενα ποστ

και ελεγα για τα νευρα μοου που μαλλον δε πανε καλα, για το παιδι που δεν πινει γαλα, που δεν τρωει και τα σχετικα, για την ανεργια, για το κυπριακο και τη βοσνια ερζεγοβινη...

ολα ειναι μαλακιες

το θεμα ειναι ενα

ενα παιδι γεματο αιματα στο πατωμα, ουσιαστικα απο το δικο μου χερι

δε ξερω..

περνας εξετασεις για να οδηγησεις ενα αμαξι, αλλα αφηνουν τον οποιονδηποτε να κανει ενα παιδι..

ενα παιδι στο πατωμα μεσα στα αιματα επειδη δεν ηθελε να πιει γαλα...

ολες οι θεωριες στη πραξη χωλαινουν... οταν ο εγκεφαλος γινεται ενα ΠΕΛΩΡΙΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ...

την κυνηγουσα και της φωναζα για να πιει το γαλα, ή απο πεισμα μου επειδη δεν το επινε?

ε, αμα κυνηγας ενα μωρο που τρεχει τρομαγμενο, ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΦΥ, θα πεσει και θα χτυπησει... αυτη πρεπει να ειναι η τιμωρια του που δεν πινει το γαλα?

δε ξερω τι να πω..

Koριτσάκι μου έχεις δίκιο σ' αυτό που λες εδώ... όντως η ουσία είναι το παιδί στο πάτωμα... ΑΛΛΑ...

Αφού καταλαβαίνεις τώρα το λάθος σου (και στο λέω εγώ που τέτοια λάθη έχω κάνει πολλά, που μπορεί από τύχη να μην κατέληξαν σε τούμπες, αλλά σίγουρα δεν κατέληξαν καλά), προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς μέσα στη στεναχώρια σου, αλλά με τον ίδιο τρόπο που φώναζες στο φιστίκι για το γάλα του, φωνάζεις τώρα στον εαυτό σου...

Στον εαυτό σου δηλαδή οι φωνές και το αυτομαστίγωμα γιατί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα??

Ηρέμησε κοριτσάκι μου. Ήταν μια κακιά στιγμή. Είτε πιστεύεις ότι την προκάλεσες εσύ είτε όχι, δεν αλλάζει τώρα. Το φιστίκι σίγουρα την ξέχασε ήδη (είμαι σίγουρη ότι φρόντισες γι αυτό), βάλτην κι εσύ τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού σου και ανέσυρέ την μόνο σε περίπτωση που θα αισθανθείς και πάλι το αίμα να σου ανεβαίνει στο κεφάλι... (Τ' ακούς κι εσύ Νικολέττα??? Άκου τα!!)

Άτιμα σκατούλια... από την αγάπη μας και την έγνοια μας τί παθαίνουμε καμιά φορά...

Ένα φιλί από μένα στην φιστικούλα σου κι άλλο ένα στην αυτομαστιγωμένη μουρίτσα σου...

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

εγώ ΚΟΠΕΛΙΑ πάντως θα γίνω κακιά (γιατί σε συμπαθώ και ας μην σε έχω γνωρίσει προσωπικά) :roll:

Αφενός δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, έτσι δεν το λένε οι Εγγλέζοι ??? :(

Δεν νομίζω ότι υπάρχει μητέρα στον κόσμο που να μην το έχει "χάσει" κάποια στιγμή με τα παιδιά, εκτός και αν έχει κάνει λοβοτομή η χρησιμοποιεί ληγμένα σε τακτική βάση.

Το πρόβλημα δεν είναι του παιδιού, είναι ΔΙΚΟ σου/ δικό μου της δίπλα...... και όσο γρηγορότερα το "λύσεις/με" τόσο καλλίτερα για τα παιδιά μας.

Διαβάζω ένα βιβλίο αυτό τον καιρό λέγεται πως να δαμάσετε τα νήπια, βασικά είναι γραμμένο όσο έχω διαβάσει τέλος πάντων με χιούμορ. Ο τύπος αναφέρει και στατιστικά μέσα .......λοιπόν λέει ότι το 70% των δίχρονων κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το φαγητό. Αναφέρει και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα αλλά δεν ξέρω για ποιό λόγο αυτοί οι αριθμοί με έκαναν να νιώσω λίγο καλλίτερα ΔΕΝ είναι μόνο το δικό μου έτσι .............έτσι είναι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ

ΥΠΝΟΣ

Μια μελέτη στη Νέα Υόρκη αναφέρει ότι στα δύο χρόνια 70% των παιδιών αρνούνται σε τακτική βάση να πάνε να κοιμηθούν, 52% ξυπνούν στη μέση της νύχτας,17% έχουν τακτικά εφιάλτες. Στα 3 χρόνια τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 46%, 52%, 18%. Στα 4 χρόνια 56%, 56%, 36%.

ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

περνας εξετασεις για να οδηγησεις ενα αμαξι, αλλα αφηνουν τον οποιονδηποτε να κανει ενα παιδι..

αυτο μ'εχει απασχολησει πολυ τελευταια...

απο τη μια, σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερα ολοι οι γονεις να εδιναν εξετασεις πριν κανουν παιδι, γραπτες, προφορικες, τα παντα... να ξερουν τι τους περιμενει...

απο την αλλη, τα παιδακια τα χαριζει η φυση, οποτε λογικα θα χαριζει και στους γεννητορες τους τα απαραιτητα εφοδια... βεβαια, η φυση εχει κατακρεουργηθει πλεον, οποτε δεν ξερω αν μπορουμε να βασιζομαστε σ'αυτην

σορρυ για το ασχετο...

Εκανα ακριβως το ιδιο πραγμα σε ορια υστεριας προσπαθοντας να της δωσω αντιπυρετικο ενω ειχε 40 και μου το εφτυνε συνεχεια. πανικοβληθηκα και φωνα3α. Ισως και η πρωτη φορα με τετοιο τροπο..........:(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ιδρώσαμε εκείνη τη μέρα να σε συνεφέρουμε αλλά βλέπω ότι τελικά σε πείσαμε :mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ευπειθώς αναφέρω ότι είμαι καλά -λέμε τώρα :lol:- ... κάτσε να καταφέρουμε να σηκώσουμε και το φυστίκιον από τα πατώματα !!!!!!!:wink:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

δε ξερω ρε παιδια..

τωρα βλεπει μπομπ σφουγγαρακη, διπλα μου... εφαγε τραχανα και ηπιε την αντιβιωση ομορφα και καλα, επαιξε, και τωρα ψιλογλαρωνει... ειναι μεσα στη καλη χαρα, αλλα το χειλος της απο τη μεσα μερια ειναι χαλια, δεν φαινεται ομως να την ποναει...

εκεινη την ωρα ομως... δεν ξερω πως να το γραψω.. δεν ηθελα να πεσει και να χτυπησει, αλλα ΗΘΕΛΑ να τιμωρηθει που με εφερε εκτος εαυτου... αν ηταν ενας αγνωστος ενηλικος ανθρωπος θα της εριχνα μπουνια! τα νευρα μου δεν ειναι καλα, τελος...

Διαφημίσεις

Αχ μωρεεεεε!!!!

Έλα φυστίκι μου, τέλειωσε τώρα.

Το παιδάκι σου είνα καλά, εσύ δεν είσαι αλλά σου έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρεις, σκεψεις απο ΑΝ δεν κάνουμε γιατί δεν έχει νόημα...

Να είσαι σίγουρη ότι θα της ξαναφωνάξεις να φάει γιατί και στα ληγμένα συχνά έχει έλλειψη, αλλά είμαι σίγουρη ότι μαζί θα "ουρλιάξεις" ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΕΙΠΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΠΑΛΙΙΙΙΙΙ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....

Τέλος καλό όλα καλά είπαμεεεεε, το πήραμε το μαθημα μας!!!

Χαμογέλα γιατί αργότερα που θα καταλαβαίνει πόσο σε επηρεάζει θα σε χειρίζεται μια χαρά το μικρό φυστίκιον....

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

απλα οπως ειπες φιλη μου,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΑΛΑ...

το λεω να το ακουσω και εγω που ειμαι με το ρολοι στο χερι και το αναλογο φαι ανα χειρας....

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΕΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ...

(οπως ελεγε και η αδερφη μου μικρη,μαμα πειναω...αλλα πειναω σουβλακι οχι φακες...)

:lol::lol::lol:

πάντως κι εγώ ολίγον υστερία την βγάζω με το φαγητό της Χρύσπας. μη τυχόν κι αφήσει μια κουταλιά. όλο να το φάει.

μ' αρέσει που έλεγα τη μάνα μου καταπιεστική στο φαγητό. καρμπόν βγήκα!;)

και ώρες ώρες κι εγώ πεινάω μακαρόνια, όχι μελιτζάνες!:lol:

Μη στεναχωριέσαι. Σε όλες μας μπορεί να συμβεί. Δε σημαίνει ότι είσαι κακή ή επικίνδυνη μάνα. Για όνομα του Θεού κορίτσι μου, εσύ? Που η έννοια σου όλη μέρα είναι το παιδί σου? Δεν σε ξέρω για να βγάλω συμπεράσματα αλλά αυτό που διαβάζω από όσα γράφεις είναι μια μάνα που όλο προσπαθεί μόνη της. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει κάτι απρόβλεπτο? Μη στεναχωριέσαι, χαλάρωσε και άστο να περάσει.

εκεινη την ωρα ομως... δεν ξερω πως να το γραψω.. δεν ηθελα να πεσει και να χτυπησει, αλλα ΗΘΕΛΑ να τιμωρηθει που με εφερε εκτος εαυτου... αν ηταν ενας αγνωστος ενηλικος ανθρωπος θα της εριχνα μπουνια! τα νευρα μου δεν ειναι καλα, τελος...

Λάθος έκφραση fis...

δεν σε έφερε εκτός εαυτού....ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΈΓΙΝΕΣ ΕΚΤΌΣ ΕΑΥΤΟΎ;)

σκέψου ότι είσαι αδιάθετη και έρχομαι εγώ, σε κυνηγάω από πίσω να σου δόσω και να σου φωνάζω θα φας το πιτόγυρο...όχι θα το φας...θες δε θες

rQGhp3.png

fistikaki μην στεχαχωριέσαι δεν φταίς εσύ και τα μωρά παιρνάνε φάσεις που δεν θέλουν να φάνε να πιούνε και εμείς γινόμαστε υστερικές, εμένα να τυχόν δεν θέλει να πιεί γάλα η δεν θέλει να φάει σφραγίζει το στόμα της και βάζει και το χέρι της μπροστά μέχρι να φύγει ο κίνδυνος .

κοιτα φιστικι ηρεμησε και θα ηθελα να σε βαλω και σε μια αλλη σκεψη λιγο παραπανω.μονο και μονο για να δεις οτι εχεις μελλον και πρεπει να τα δεις τα πραγματα ποιο σφαιρικα και ηρεμα.σε λιγα χρονια λοιπον θα πατε σχολειο 1η δημοτικου.το παιδι δεν θα ειναι παντα συνεργασιμο κλασεις ανωτερο το δεν θελω γαλα απο το πρεπει να γραψεις.....συμβουλη να φευγεις απο το δωματιο να μετρας μεχρι το 10 και μετα να μπαινεις,μετα ειναι το γυμνασιο εκει λιγο ποιο δυσκολα να μην τα λεω τωρα,μετα το λυκειο(βλεπε 1ο παιδι μου 2α λυκειου)ενα θα σου πω....ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!εγω να φωναζω γτ αυτο και αυτος με ηρεμο τροπο να μου λεει-καλα τωρα γτ φωναζεις σαν υστερικη-γι αυτο καλη μου φιστικι μου που σε αγαπαμε ολες εδω σου λεω οπως ειπε και μια βορεια ποιο πανω χαλαρα και ολα μες στην ζωη ειναι.και οπως λεει η μανα μου(εγω την ακουω την μαμα μου)αυτα θα γινουν κοριτσι μου σαν και εσενα εσυ δεν θα γινεις σαν κι αυτα

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ακυρο παραδειγμα..

οποιαδηποτε στιγμη, θα ετρωγα ενα πιτογυρο..

μαχαιρι να εχω καρφωμενο στη πλατη, και να ψοφαω σε 3 δευτερολεπτα... μια πιτα την χτυπαγα

καλά......

από τέτοιες υστερίες άλλο τίποτα....

ειδικά με το φαί.........

τα πράγματα είναι απλά.... αν τα αφήνουμε να λειτουργούν και λιγο μόνα τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους όλα θα 'ναι οκ.... αλλά η μαλακία που μας δερνει δε μας αφήνει..... (και μιλάω κυρίως για μένα)....

όταν πεινάσει θα φάει!!!!!!!!!!!! όταν θελήσει γάλα θα πιει!!!!!!!!! πόσο πιο απλά να το πουμε για να το καταλάβουμε;;; εεεεεε;;;;;;;;;;;;;

δε πειράζει μωρέ..... θα βελτιωθούμε...... θα φτιάξουν τα πράγματα.....

αλλά να..... έχουμε κι εμείς τις κακές μας στιγμές..... πως να γίνει;;; άνθρωποι είμαστε, όχι κουρδιστές μηχανές........

αχχχ χαιρομαι που το γραφεις ετσι...οντος εχουμε και μεις κακεσ στιγμες:cry:και γω ολη μερα 24 ωρες μαζι ειμαστε...εχω τυψεις αλλα....καμια φορα τρελενομαι!!:roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...