Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ΠΡΟΣ ΑΓΛΑΙΑ........ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Recommended Posts

Καλημερα!Θελω για ακομη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σου!!!

Επειδη εχω εντονο προβλημα με το στομαχι μου το απογευμα θα παω να κανω γαστροσκοπιση!

Η γιατρος μου ειπε οτι θα μου κανει μεθη για να μην καταλαβω πολλα.

Το ερωτημα μου ειναι εαν υπαρχει προβλημα στα φαρμακα που θα μου χορηγησει.........(στα γραφω οπως τα ακουσα απ το τηλεφωνο)...στεντον ή ντορμικουμ......

Μπορουν να δημιουργισουν προβλημα στο γαλα μου????:confused:

Διαφημίσεις

Dormicum με δραστική ουσία Midazolam: To e-lactancia το βγάζει ασφαλές

Stedon με δραστική ουσία diazepam: Το βγάζει με risk level 2 και προτείνει Ativan ή Serax/Serepax ως εναλλακτικό

Μπορείς να δεις και μόνη σου καλύτερα στο www.e-lactancia.org

jv42p3.png

DfUyp2.png

Dormicum με δραστική ουσία Midazolam: To e-lactancia το βγάζει ασφαλές

Stedon με δραστική ουσία diazepam: Το βγάζει με risk level 2 και προτείνει Ativan ή Serax/Serepax ως εναλλακτικό

Μπορείς να δεις και μόνη σου καλύτερα στο www.e-lactancia.org

Αχ...σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!Ειμαι με που ειμαι αρκετα αγχωμενη με την εξεταση,ειχα και το αγχος εαν μπορω να κανω την μεθη!!!!!

Σ ευχαριστω πολυ και παλι!!!!!!!!!

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για σου απαντήσω. Αλλά ξέρω ότι μέθη κάνουν και στα μωρά για να τους κάνουν ας πούμε μαγνητική ή αξονική. Δεν ξέρως όμως τι φάρμακα χρησιμοποιούν, καλύτερα πες στο γιατρό ότι θηλάζεις.

Επίσης εγώ έχω κάνει γαστροσκόπηση χωρίς μέθη μόνο με λίγη ξυλοκαϊνη στο λαιμό να μπορεί ο γιατρός να βάλει την κάμερα. Εντάξει δεν ήταν και ότι το καλύτερο αλλά η διαδικασία κράταει μόλις 5 λεπτά. Νομίζω αξίζει τον κόπο να το κάνεις χωρίς μέθη.

O5X4p2.png 

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για σου απαντήσω. Αλλά ξέρω ότι μέθη κάνουν και στα μωρά για να τους κάνουν ας πούμε μαγνητική ή αξονική. Δεν ξέρως όμως τι φάρμακα χρησιμοποιούν, καλύτερα πες στο γιατρό ότι θηλάζεις.

Επίσης εγώ έχω κάνει γαστροσκόπηση χωρίς μέθη μόνο με λίγη ξυλοκαϊνη στο λαιμό να μπορεί ο γιατρός να βάλει την κάμερα. Εντάξει δεν ήταν και ότι το καλύτερο αλλά η διαδικασία κράταει μόλις 5 λεπτά. Νομίζω αξίζει τον κόπο να το κάνεις χωρίς μέθη.

Το ειπα στην γιατρο οτι θηλαζω αλλα δεν ηξερε να μου πει στα σιγουρα εαν επιτρεπετε ή οχι,γι αυτο και ρωταω εδω!!!

Μου ειπε οτι ριχνει ξυλοκαινη στο λαιμο,αλλα φοβαμαι πολυ και της ειπα να μου κανει και μεθη!!Εσυ πονεσες???????

Διαφημίσεις

Το ειπα στην γιατρο οτι θηλαζω αλλα δεν ηξερε να μου πει στα σιγουρα εαν επιτρεπετε ή οχι,γι αυτο και ρωταω εδω!!!

Μου ειπε οτι ριχνει ξυλοκαινη στο λαιμο,αλλα φοβαμαι πολυ και της ειπα να μου κανει και μεθη!!Εσυ πονεσες???????

Δεν πονάς καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά νιώθεις δυσφορία. Έχεις ακριβώς την ίδια αίσθηση όπως κάνεις εμετό. Εμένα μου έκοψε και ένα μικρό δείγμα από το στομάχι για να κάνει βιοψία, δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ! Αλλά είπαμε νιώθεις όπως κάνεις εμετό (καλή όρεξη:lol:). 5 λεπτά υπόθεση είναι γιατί να δώσεις στο μωρό σου φάρμακα;

O5X4p2.png 

Δεν πονάς καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά νιώθεις δυσφορία. Έχεις ακριβώς την ίδια αίσθηση όπως κάνεις εμετό. Εμένα μου έκοψε και ένα μικρό δείγμα από το στομάχι για να κάνει βιοψία, δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ! Αλλά είπαμε νιώθεις όπως κάνεις εμετό (καλή όρεξη:lol:). 5 λεπτά υπόθεση είναι γιατί να δώσεις στο μωρό σου φάρμακα;

Λες??????????Πω πω...τι να κανω!!!Εχω πολυ φοβια με την συγκεκριμενη εξεταση,γιατι πριν χρονια ειχε συμβει σε εναν οικογενειακο μας φιλο το χειροτερο πανω στην εξεταση αυτη!!:?:-?Ετσι μου εχει δημιουργηθει πολυ φοβος!!!

Λες??????????Πω πω...τι να κανω!!!Εχω πολυ φοβια με την συγκεκριμενη εξεταση,γιατι πριν χρονια ειχε συμβει σε εναν οικογενειακο μας φιλο το χειροτερο πανω στην εξεταση αυτη!!:?:-?Ετσι μου εχει δημιουργηθει πολυ φοβος!!!

Μην αγχώνεσαι, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δες εμένα είμαι εδώ και σου γράφω. Να έχεις πάντα θετική σκέψη όχι μόνο για αυτό αλλά για όλα.

Όλα θα πάνε καλά, είτε πάρεις την μέθη είτε όχι όλα θα πάνε καλά. Η διαδικασία είναι ίδια.

O5X4p2.png 

Λοιπον.....την εκανα την γαστροσκοπηση χωρις μεθη!!!!!!!!!!!

Τα ειδα λιγακι ολα βεβαια,αλλα τα καταφερα!!!!!!!

Μου βρηκε ελαφρα γαστριτιδα και οτι πρεπει να κανω θεραπεια για 28 ημερες!!!!

Ερωτηση παλι.....μου προτεινε τα εξης παρακατω φαρμακα

-Lasec

-Penrazol

-Leprezol

Τι κανω????????Επιτρεπετε καποιο απο τα παραπανω σε συνδιασμο με τον θηλασμο??????

Διαφημίσεις

Ερωτηση παλι.....μου προτεινε τα εξης παρακατω φαρμακα

-Lasec

-Penrazol

-Leprezol

Τι κανω????????Επιτρεπετε καποιο απο τα παραπανω σε συνδιασμο με τον θηλασμο??????

στο σάιτ που σου έβαλα παραπάνω, αναζητάς την δραστική ουσία κάθε φαρμάκου και βλέπεις την συμβατότητα που έχει με τον θηλασμό

jv42p3.png

DfUyp2.png

στο σάιτ που σου έβαλα παραπάνω, αναζητάς την δραστική ουσία κάθε φαρμάκου και βλέπεις την συμβατότητα που έχει με τον θηλασμό

Ααα οκ παω να το κανω!Ευχαριστω πολυ!!!:D

Βρε κοριτσια θα τρελαθω!!!

Πρωτον.....με το σαιτ που μου εγραψες πιο πανω Palladin δεν εβγαλα ακρη!!!Μαλλον κανω κατι λαθος!!

Δευτερον.......πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και μπορω να παρω το Losec!!

Τριτον........πηγε τωρα ο αντρας μου και πηρε 2 κουτακια(30 ευρω παρακαλω!!!:?) και διαβαζω μεσα στις οδηγιες και λεει οτι δεν κανει να τα παιρνουμε στον θηλασμο!!!!!!!!

Τι ν κανω!!!!!!!!Στεναχωρηθηκα πολυ τωρα!!!!!!!:(:(

Στις οδηγίες του φαρμάκου γράφει ότι η δραστική ουσία είναι η omeprazole.

Πας στο site, πατάς τη σημαιούλα πάνω την αγγλική για να είναι στα αγγλικά και έπειτα "search by product". Βρίσκεις την omeprazole (είναι όλες οι ουσίες αλφαβητικά) και βλέπεις ότι είναι ασφαλές!

Στα γράφω γιατί στο μέλλον πιθανόν να σου ξαναχρειαστεί.

το ότι γράφει να μην λαμβάνεται στον θηλασμό δεν σημαίνει κάτι, όλα τα φάρμακα το γράφουν αυτό, ακόμα και το ντεπόν που δίνεται στα βρέφη

jv42p3.png

DfUyp2.png

Ολα τα σκευασματα που αναφερεις εχουν την ιδια φαρμακευτικη ουσια την ομεπραζολη, και στο link που παρεθεσαν πιο πανω βρισκεται στην κατηγορια 0, δηλαδη ασφαλες κατα τον θηλασμο.

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια θα τρελαθω!!!

Πρωτον.....με το σαιτ που μου εγραψες πιο πανω Palladin δεν εβγαλα ακρη!!!Μαλλον κανω κατι λαθος!!

Δευτερον.......πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και μπορω να παρω το Losec!!

Τριτον........πηγε τωρα ο αντρας μου και πηρε 2 κουτακια(30 ευρω παρακαλω!!!:?) και διαβαζω μεσα στις οδηγιες και λεει οτι δεν κανει να τα παιρνουμε στον θηλασμο!!!!!!!!

Τι ν κανω!!!!!!!!Στεναχωρηθηκα πολυ τωρα!!!!!!!:(:(

Κάτια μου μη στενοχωριέσαι, όλα τα σκευάσματα είναι υποχρεωμένοι να γράφουν κάποια πράγματα. Και η τριγωνέλλα που παίρνουμε για τον θηλασμό γράφει πάνω να μη χρησιμοποιείται από θηλάζουσες. Αυτό που γράφει η βάση δεδομένων είναι το σωστό ;)

Βρε κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!

Κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι τοσο πολυ που ειμαι μελος σε αυτο το φορουμ!!!!!!

Με βοηθησατε παρα πολυ!!!!!!

Σας ευχαριστω και παλι!!!

Φιλια σε ολες!!!:D:D

βρε τα κορίτσια μας εδώ μέσα είναι σούπερ:P:p:p

άλλη φορά απλά να γράφεις sos κορίτσια και θα σπεύσουν!!!!;)

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

................

Xαίρομαι που τα κατάφερες!!!!! Και μπράβο σου που φάνηκες δυνατή και δεν πήρες την μέθη. Όσο λιγότερο φορτώνουνε τον οργανισμό μας με φάρμακα τόσο καλύτερα για μας ... αλλά και για το μωρό σου. Περαστικά!

O5X4p2.png 

Xαίρομαι που τα κατάφερες!!!!! Και μπράβο σου που φάνηκες δυνατή και δεν πήρες την μέθη. Όσο λιγότερο φορτώνουνε τον οργανισμό μας με φάρμακα τόσο καλύτερα για μας ... αλλά και για το μωρό σου. Περαστικά!

Ολα τα κανω γι αυτη την μικρη νεραιδουλα που κραταω στην αγκαλια μου!!!Προτιμω χιλιες φορες να υποφερω εγω,παρα το μωρο μου για τον οποιοδηποτε λογο!!!

Και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...