Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η δικιά μου ιστορία

Recommended Posts

Ο έρωτας μας τυφλώνει όλους. Εγώ προσωπικά το έζησα και τώρα μεγαλώνω μόνη παιδί. Κουράγιο και προσπαθησε να βλέπεις την αλήθεια κατάματα. Αυτό είναι για το συμφέρον σου.

Διαφημίσεις

τα παιδια!!! τα παιδια και τα ματια σου!!! Λαθη μπορουμε να κανουμε οσα θελουμε, και να τα ευχαριστηθουμε κι ολας. Αλλα λαθη εχοντας παιδια, δεν εχουμε δικαιωμα να κανουμε. Σκληρο, το ξερω, αλλα ετσι νιωθω.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Διάβασα προσεκτικά την ιστορία σου και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.Δεν θα εστιάσω στα λάθη.Εσύ τα ξέρεις καλύτερα! Το μόνο που θέλω να πω είναι να μην αφήνεις την μπέμπα μόνη της μαζί του. Ένας ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος είναι ικανός για όλα!!!

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

επαθα πλακα με την ιστορια σου ηρωας εισαι κοπελα μου ......μπραβο στους γονεις σου που σε στηριξαν και σε στηριζουν .......οι κορες σου εχουν την μαμα τους γερει διπλα τους και τον παππου και την γιαγια ...τωρα αν το θεμα του μπαμπα υστερη ...μικρο κακο .....δεν νομιζω παντως να πρεπει να αφησεις το μωρουλη εστω και 3 να το παρει μαζι του στο μερος του εστω και για λιγο εγω δεν θα τοαφηνα ...διοτι οι ανρθωποι δυστηχως δεν αλαζουν βελτιωνονται ναι αλλα δεν αλαζουν

Εγώ εύχομαι μόνο να είσαι καλά εσύ και οι κορούλες σου....Μην φεύγεις μακρυά από τους γονείς σου με τίποτα και κατά την γνώμη μου αυτός ο άνθρωπος χρήζει όχι μόνο φαρμακευτικής περίθαλψης αλλά και εσώκλειστης ιατρικής παρακολούθησης..... Μακάρι να είστε καλά μόνο τίποτα άλλο....ανησυχώ όμως.....

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Διαφημίσεις

κατι τετοια διαβαζω...και λεω συνεχεια να ειμαστε ευχαριστημενες απο τους αντρες μας οσες εχουμε παντρευτει ανθρωπους που εχουν πανω απ' ολα την οικογενεια τους...και οχι να γκρινιαζουμε που δεν μας βοηθανε σε απλα πραγματα....μπραβο κοπελα μου που καταφερες και εφυγες....ευχομαι να σου πανε ολα καλα...

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Ξέρει καμία αν είναι καλά η κοπέλα και τα παιδάκια της; Γιατί στο τελευταίο της μήνυμα μιλάει για εξέλιξη με άσχημο τρόπο. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να είναι καλά.

Ξέρει καμία αν είναι καλά η κοπέλα και τα παιδάκια της; Γιατί στο τελευταίο της μήνυμα μιλάει για εξέλιξη με άσχημο τρόπο. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να είναι καλά.

το είδα κ εγω και πραγματικα λυπαμαι...τοσα περασε και παλι εχει προβληματα ; ; ; δεν την εχω δει να γραφει πουθενα...τουλαχιστον αν μπορουσε να μπει πως ειναι...η αν χρειαζεται κατι...:-(

zTq9p2.png

OC8Op2.png

• 1 month later...

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.

ειμαστε παρα πολυ καλα εγω και τα κοριτσια μου.

δεν μπαινω γιατι στο γραφειο εχω παρα πολυ δουλεια και στο σπιτι δεν εχω internet.

δυστυχως τον πατερα μου τον εχασα πριν απο 10 μηνες.

αυτος που και που απειλει με μηνυματα τον αδερφο μου (το μονο κινητο που εχει) κατα τ αλλα δεν υπαρχει καμια επικοινωνια και δε θα υπαρξει ποτε.αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

το μωρακι μου εχει γινει ηδη 18 μηνων και παμε και παιδικο σταθμο.ολα καλα.

και παλι σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...