Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκό του κουταλιού

Necky

Recommended Posts

Νομιζω οτι πηρε το ματι μου συκο και βυσσινο αλλα δεν ειμαι σιγουρη...Εγω επικεντρώθηκα στο κερασι γιατι αυτό εψαχνα.Διασταυρωσε την πληροφορια για σιγουρα πράγματα.

Με πρόλαβες συμπεθέρα! Την Πέμπτη πάω να πάρω τα βαζάκια και μετά... βουρρρρρρρρ για το LIDL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 142
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δοκιμάστε και το βύσσινο από το Lidl.Το πήραμε σήμερα.Και αυτό ήταν ωραίο, όπως είπε ο σύζυγος. Βέβαια περισσότερο του άρεσε το κεράσι.Οπως έχω ξαναγράψει δεν τρώω γλυκά κουταλιού και δεν έχω προσωπική άποψη. :wink::wink:

Ειμαι πολυ γρηγορη αν αφορα γλυκο γενικότερα!Εγω συμπεθερα τα βαζακια τα εχω 2μηνες τουλάχιστον να δω ομως ποτε θα αξιωθω να τα γεμίσω.Δεν εχω καθολου χρονο εχω τοσο πολλα να κάνω, και εχω κατααγχωθει!!!! :cry:

Νομιζω οτι πηρε το ματι μου συκο και βυσσινο αλλα δεν ειμαι σιγουρη...Εγω επικεντρώθηκα στο κερασι γιατι αυτό εψαχνα.Διασταυρωσε την πληροφορια για σιγουρα πράγματα.

Με πρόλαβες συμπεθέρα! Την Πέμπτη πάω να πάρω τα βαζάκια και μετά... βουρρρρρρρρ για το LIDL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UYijp2.png

2Wlep2.png

DSC01188a.jpg

και εγω γλυκό του κουταλιού είχα στην κόρη μου. και μάλιστα για τα παιδάκια είχα βανίλια υποβρύχιο και για τους μεγάλους διαφορα γλυκά.

Ωραια η ιδεα τησ βανιλιας. Που βρηκες βανιλια;

Διαφημίσεις

DSC01188a.jpg

και εγω γλυκό του κουταλιού είχα στην κόρη μου. και μάλιστα για τα παιδάκια είχα βανίλια υποβρύχιο και για τους μεγάλους διαφορα γλυκά.

Ωραια η ιδεα τησ βανιλιας. Που βρηκες βανιλια;

απο το super market. δεν ειχα πολλα να κάνω οποτε δεν χρειαστηκα και πολλα. απλα παιδεύτηκα λίγο με την ανατροπή από το μεγάλο στα μικρά. ζεσταινα την βανίλια για να γίνει πιο ρευστή και μετα εκανα την ανατροπή.

.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Σχετικά με τη βανίλια σήμερα ο φούρνος μας έφερε βανίλια σε διάφορες γεύσεις (βανίλια κεράσι, βανίλια κυδώνι, βανίλια πορτοκάλι κ.α.). Πήρα τη βανίλια σοκολάτας και ήταν πολύ ωραία. Είναι η κλασική βανίλια με σιρόπι σοκολάτας μέσα. Τέλεια!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα!!!!Οσες ενδιαφέρεστε για γλυκό κεράσι από το lidl από Δευτέρα το έχει προσφορά από 2,39 1,79. Σήμερα πήρα κυδώνι από το Makro και δοκίμασα πολύ ωραίο. Για τις υπόλοιπες γεύσεις θα σας ενημερώσω όταν τα δοκιμάσουμε. :wink::wink::wink:

Αυτο θα ελεγα και γω.Σημερα ειναι η προσφορα και νομιζω αξιζει!Κοριτσια πειραζει να γεμισω τα βαζάκια 15 μερες νωριτερα.μηπως χαλασει το γλυκό?

Καλησπέρα!!!!Οσες ενδιαφέρεστε για γλυκό κεράσι από το lidl από Δευτέρα το έχει προσφορά από 2,39 1,79. Σήμερα πήρα κυδώνι από το Makro και δοκίμασα πολύ ωραίο. Για τις υπόλοιπες γεύσεις θα σας ενημερώσω όταν τα δοκιμάσουμε. :wink::wink::wink:

UYijp2.png

2Wlep2.png

Διαφημίσεις

Αυτο θα ελεγα και γω.Σημερα ειναι η προσφορα και νομιζω αξιζει!Κοριτσια πειραζει να γεμισω τα βαζάκια 15 μερες νωριτερα.μηπως χαλασει το γλυκό?

δεν παθαίνει τίποτα αν είναι τα βάζα κλειστα καλά.

.png

Βρηκα στο ΕΝΑ cash & cary τα 5κιλα γλυκα του κουταλιου απο 22-24 ευρω...πιστευω συμφερει...και ειναι και πολυ νοστιμα Σαραντής νομιζω ειναι η φιρμα.Εχω δοκιμασει κερασι και βυσσινο και μου αρεσαν πολυ... :wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

λοιπόν μου ήρθαν τελικά τα βαζάκια απ το elxis :D

προσωπικά σαν ιδέα το συνειστώ!!!

όταν τα ετοιμάσω όλα θα σας βάλω φωτό απ όλα να τα δείτε :D

Θέλω πολύ την βοήθειάσου σε κάτι Ωριωνομανούλα, επειδή στην αγορά βρίσκω βαζάκια μόνο του μισού λιτρου θα ήθελα να μου πεις πόσο είναι σε μέγεθος, δεν μπορώ με τίποτα να τα φανταστώ των 40 ml . Θα μπορούσες να το μετρήσεις σε ύψος για να έχω μια ιδέα γιατί είμαι στην φάση που πρέπει να αποφασίσω από elxis ή Χαλκιαδάκη.

Η ζωή μου τα αγγελούδια μου!!!!!

λοιπόν μου ήρθαν τελικά τα βαζάκια απ το elxis :D

προσωπικά σαν ιδέα το συνειστώ!!!

όταν τα ετοιμάσω όλα θα σας βάλω φωτό απ όλα να τα δείτε :D

Θέλω πολύ την βοήθειάσου σε κάτι Ωριωνομανούλα, επειδή στην αγορά βρίσκω βαζάκια μόνο του μισού λιτρου θα ήθελα να μου πεις πόσο είναι σε μέγεθος, δεν μπορώ με τίποτα να τα φανταστώ των 40 ml . Θα μπορούσες να το μετρήσεις σε ύψος για να έχω μια ιδέα γιατί είμαι στην φάση που πρέπει να αποφασίσω από elxis ή Χαλκιαδάκη.

Επειδή εγώ είδα στον Χαλκιαδάκη και των 40ml και των 106ml σου λέω ότι το βάζο των 40 είναι πολύ-πολύ μικρό! των 106 ml έχει ύψος 4-5 εκατοστά και φάρδος περίπου 5 εκατοστά! Των 106 να προτιμήσεις είναι πιο "μπουγιόζικα" και στο μάτι !

Αυτά του elxis είναι μικρά απλά επειδή είναι πολύχρωμα και με το κούμπωμα ασφαλείας δείχνουν πιο ογκώδη!

7adb2868d6.png

Επειδή εγώ είδα στον Χαλκιαδάκη και των 40ml και των 106ml σου λέω ότι το βάζο των 40 είναι πολύ-πολύ μικρό! των 106 ml έχει ύψος 4-5 εκατοστά και φάρδος περίπου 5 εκατοστά! Των 106 να προτιμήσεις είναι πιο "μπουγιόζικα" και στο μάτι !

Αυτά του elxis είναι μικρά απλά επειδή είναι πολύχρωμα και με το κούμπωμα ασφαλείας δείχνουν πιο ογκώδη!

Καλά βρε artemis , το πιστεύεις ότι είμαι με το μέτρο στο χέρι και τα 4-5 εκατοστά που λες μου φαίνονται αρκετά μικρά, φαντάζομαι των 40 ml θα είναι σαν σπιρτόκουτο οπότε δεν αξίζει τον κόπο, έτσι δεν είναι;

Καλά βρε artemis , το πιστεύεις ότι είμαι με το μέτρο στο χέρι και τα 4-5 εκατοστά που λες μου φαίνονται αρκετά μικρά, φαντάζομαι των 40 ml θα είναι σαν σπιρτόκουτο οπότε δεν αξίζει τον κόπο, έτσι δεν είναι;

Επειδή και εγώ είχα προβληματιστεί για το ίδιο πράγμα σου λέω εγγυημένα να παραγγείλεις των 106 ml! Αν θέλεις σου στελνω ένα βαζάκι στα γιάννενα να το δεις! Έτσι για να σου φύγει η περιέργεια! Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία δεν βοηθάει! Θα πάω σπίτι και θα το μετρήσω να σου πω και ακριβώς την διάσταση!

7adb2868d6.png

Δηλαδή αυτό το υπέροχο βαζάκί,πόσο μικρό μπορεί να είναι?

http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=3242

Το έχει και χωρίς κάρτα

http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=3218

Εξάλλου δεν είναι για χόρταση!Και 2-3 κουταλάκι να είναι το γλυκό,μια χαρά είναι!

Προτιμήστε των 106. Είναι απλά τέλεια!! Και γω με επιφύλαξη τα παρήγγειλλα, αλλά ενθουσιάστηκα. Των 40ml είναι πάαααααααααααρα πολύ μικρά. Χάνονται στο χέρι και είναι δυσανάλογα μεγάλο το κουταλάκι. Η διαφορά στο κόστος είναι πολύ μικρή, αλλά η εμφάνιση του μεγάλου κάνει "μπαμ".

an1cqgJ0g411210MjgxbHp8Mzg3NjZkYXxvdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gif.png

Αυτα που εκανα εγω στην κόρη μου ήταν των 106 αλλα μου φαίνονται μεγαλά. Υπάρχουν σε κάποια σχέδια και των 80 οπότε νομίζω είναι καλύτερα. των 40 είναι πολυ μικρά. Αν είναι να τα διακοσμήσεις με κάτι ναι αλλα αν ειναι σκέτα είναι μικρα. Πχ υπάρχουν καραμελίτσες υφασμάτινες που της κάνουν μπομπονιέρα. μπορείς να πάρεις αυτα και να βάλεις το μικρό βαζάκι μέσα στο μεσαιο στης καραμέλας. Το είχα κάνει σε μια βάφτιση και ενθουσίασε. επίσης μπορεις να πάρεις πουγκακια να βάλεις ποτ πουρι μεσα και το βαζάκι.

αυτα του ελχις είναι περίπου 8 εκατοσ ύψος αλλα επειδή είναι κεραμικά μέσα έχουν λίγο χώρος. 2-3 κουταλιές. αλλα είναι εντυπωσιακό βαζάκι.

.png

λοιπόν....

είναι 6 εκατοστά ύψος, και 5 εκατοστά διάμετρος κύκλου

χωρίς το καπάκι είναι γύρω στα 4,5 εκατοστά

η ποσότητα γλυκού που παίρνει μέσα είναι 2 καλές κουταλιές του γλυκού

η κουμπάρα μου που είχε κεράσι, είχε βάλει μέσα 4 κερασάκια και ζουμάκι και αν ήθελε θα μπορούσε να έχει βάλει και 5 κερασάκια ή και 6 λίγο στριμωχτά

δεν ξέρω για εσάς αλλά για μένα η ένοια του γλυκού αυτού είναι να μείνει το βαζάκι ως δωράκι και μια κουταλίτσα γλυκό για το καλό

δεν είναι δλδ η ποσότητα για μένα που μετράει αλλά η εμφάνιση και το βαζάκι που μένει

αν όμως αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η ποσότητα του γλυκού, τότε δεν σας κάνουν αυτά τα βαζάκια

αυτά είναι περισσότερο "φιγούρα" :D

είναι πολύ γουστόζικα με το ξύλινο μινιατούρα κουταλάκι τους... καμία σχέση με τα απλά βαζάκια

αλλά όπως είπα, είναι θέμα του τι θέλει ο καθένας :D

Επειδή και εγώ είχα προβληματιστεί για το ίδιο πράγμα σου λέω εγγυημένα να παραγγείλεις των 106 ml! Αν θέλεις σου στελνω ένα βαζάκι στα γιάννενα να το δεις! Έτσι για να σου φύγει η περιέργεια! Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία δεν βοηθάει! Θα πάω σπίτι και θα το μετρήσω να σου πω και ακριβώς την διάσταση!

Σε ευχαριστώ artemis και μόνο που με σκέφτεσαι , αλλά δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο , αν αποφασίσω θα παραγγείλω πρώτα ένα και μετά την παρτίδα μου , εκτος και αν έχουν κατώτατο όριο τεμαχίων τότε μπορεί να σε χρειαστώ . Πάντως εγώ δεν σκεφτόμουν να βάλω μέσα γλυκό το θέλω σαν μπομπονιέρα για λιγάκι πιο χρήσιμο οπότε Ωριονομανούλα , δεν σκέφτομαι την ποσότητα που παίρνει σαν γλυκό αλλά τί θα μπορούσαν να το κάνουν μετά για να μην το πετάξουν . Τί θα μπορούσε να χωράει αυτό μόνο σκέφτομαι. Αυτό που προτίνει η evoulita είναι πολύ ωραία ιδέα αρκεί να μου δώσεις μια ιδέα στο τι θα μπορούσε να το κάνει μετά κάποιος που θα το πάρει. Μου αρέσει που μου λες ότι είναι εντυπωσιακά , αυτό ψάχνω εντυπωσιακό και χρήσιμο σε κάτι.

Σε ευχαριστώ artemis και μόνο που με σκέφτεσαι , αλλά δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο , αν αποφασίσω θα παραγγείλω πρώτα ένα και μετά την παρτίδα μου , εκτος και αν έχουν κατώτατο όριο τεμαχίων τότε μπορεί να σε χρειαστώ . Πάντως εγώ δεν σκεφτόμουν να βάλω μέσα γλυκό το θέλω σαν μπομπονιέρα για λιγάκι πιο χρήσιμο οπότε Ωριονομανούλα , δεν σκέφτομαι την ποσότητα που παίρνει σαν γλυκό αλλά τί θα μπορούσαν να το κάνουν μετά για να μην το πετάξουν . Τί θα μπορούσε να χωράει αυτό μόνο σκέφτομαι. Αυτό που προτίνει η evoulita είναι πολύ ωραία ιδέα αρκεί να μου δώσεις μια ιδέα στο τι θα μπορούσε να το κάνει μετά κάποιος που θα το πάρει. Μου αρέσει που μου λες ότι είναι εντυπωσιακά , αυτό ψάχνω εντυπωσιακό και χρήσιμο σε κάτι.

εξαρτάται τη φαντασία του καθενός :lol:

θα μπορούσαν να βάλουν μέσα πάστα ελιάς για να στολίσουν ένα δείπνο

θα μπορούσαν να βάλουν μέσα μικρά κουμπάκια και καρφιτσούλες και διάφορα τσίτσιρι πίτσιρι πάνω σε ένα γραφείο ή στον πάγκο της κουζίνας

θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν απλά σαν ένα γουστόζικο διακοσμητικό σε ένα ραφάκι στην κουζίνα

νομίζω ότι είναι απ τα πραγματάκια που ακόμα και δεν βρεις τι θα το κάνεις, δεν το πετάς

δεν σου πάει καρδιά.... εγώ τουλάχιστον δεν θα το πέταγα ακόμα κι αν δεν μπορούσα να του βρω μια χρηστική θέση στο σπίτι μου :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...