Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκό του κουταλιού

Necky

Recommended Posts

Και εγώ το ίδιο θα κάνω. Θα αγοράσω από το elxisdoro αυτά τα φανταστικά χρωματιστά βαζάκια και τον Αύγουστο θα φτιάξουμε με την μητέρα μου 2 διαφορετικά ήδη γλυκό, θα τα γεμίσουμε και θα κρεμάσω ένα μικρό τούλι με κουφέτα και μια καρτούλα ή θα γράψω πάνω στο βαζάκι το όνομα του γιού μου.

Θα τα μοιράσω στο τραπέζι, δίπλα από το πιάτο του κάθε καλεσμένου και θα τα έχω αντί για γλυκό.

χιχιχι

πριν δω το θέμα, σήμερα το μεσημέρι κι αφού αποφάσισα οριστικά ότι δε θα βάλω παγωτό, παράγγειλα τα βαζάκια στο elxisdoro :lol:

μόνο που εγώ πήρα τα τελείως λευκά και θα τα στολίσω μόνη μου με κορδελάκια και καρτελάκι με το όνομα του μικρού :wink:

όσο για γλυκό του κουταλιού... μπήκα και είδα τις γεύσεις που έχει ο Χατζηγιαννάκης κι έχω πάθει μια ψύχωση με τη φράουλα ... αυτό θέλω! Αρκεί να χωράει στο βαζάκι μου :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 142
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ το ίδιο θα κάνω. Θα αγοράσω από το elxisdoro αυτά τα φανταστικά χρωματιστά βαζάκια και τον Αύγουστο θα φτιάξουμε με την μητέρα μου 2 διαφορετικά ήδη γλυκό, θα τα γεμίσουμε και θα κρεμάσω ένα μικρό τούλι με κουφέτα και μια καρτούλα ή θα γράψω πάνω στο βαζάκι το όνομα του γιού μου.

Θα τα μοιράσω στο τραπέζι, δίπλα από το πιάτο του κάθε καλεσμένου και θα τα έχω αντί για γλυκό.

χιχιχι

πριν δω το θέμα, σήμερα το μεσημέρι κι αφού αποφάσισα οριστικά ότι δε θα βάλω παγωτό, παράγγειλα τα βαζάκια στο elxisdoro :lol:

μόνο που εγώ πήρα τα τελείως λευκά και θα τα στολίσω μόνη μου με κορδελάκια και καρτελάκι με το όνομα του μικρού :wink:

όσο για γλυκό του κουταλιού... μπήκα και είδα τις γεύσεις που έχει ο Χατζηγιαννάκης κι έχω πάθει μια ψύχωση με τη φράουλα ... αυτό θέλω! Αρκεί να χωράει στο βαζάκι μου :D

Μπράβο κορίτσια καλόοοοο!!!! και ειδικά αυτό με τη φράουλα σσσσσσσσνιάμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηρα τα μεγαλα βαζακια που χωρανε 106ml

http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=2643

και δεν μου πολυταιριαζει το κουταλακι...... :?

πιστεύω ότι πρέπει να ψάξεις να βρεις τα κουταλάκια που υπάρχουν στο εμπόριο και είναι πιο μικροσκοπικά απ τα συνηθισμένα που έχουμε στο συρτάρι της κουζίνας μας

με ένα τουλάκι και το κορδελάκι του θα γίνει κουκλί!!

για να καταλάβεις ποια κουταλάκια εννοώ

http://www.planethome.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/f3bb9f933c5ebcfca98ff0f86c088fb5.jpg

πηρα τα μεγαλα βαζακια που χωρανε 106ml

http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=2643

και δεν μου πολυταιριαζει το κουταλακι...... :?

πιστεύω ότι πρέπει να ψάξεις να βρεις τα κουταλάκια που υπάρχουν στο εμπόριο και είναι πιο μικροσκοπικά απ τα συνηθισμένα που έχουμε στο συρτάρι της κουζίνας μας

με ένα τουλάκι και το κορδελάκι του θα γίνει κουκλί

συμφωνώ απόλυτα!

...πρόσφατα αγόρασα πολύ πολύ μικρά κουταλάκια του καφέ από το ikea...νομίζω ότι θα ταίριαζαν τέλεια!

.png.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν από γεύση είναι υπέροχα. Το κεράσι δεν έχει σχέση με το μεγάλο κόκκινο χρωματισμένο που βλέπουμε. Εμένα μου θυμίζει την εποχή των κερασιών στην Έδεσσα. Οι περισσότερες νοικοκυρές φτιάχνουν το κεράσι απλά, θυμίζει στην όψη γλυκό βύσσινο. Είναι γλυκό και "πιάνεται" άνετα με το κουταλάκι. Το κυδώνι ήταν θεϊκό, αλλά τα κομματάκια μου φάνηκαν λίγο πιο δύσκολα στο κουταλάκι. Το βύσσινο επίσης θεϊκό, απλά σκέφτηκα μήπως τους ξύνιζε λίγο.

Τώρα για κουταλάκια, εκ των υστέρων, ο αδελφός μου πρότεινε αυτά που έχουν οι καφετέριες για τον εσπρέσσο. Πολύ μικρά και κομψά.

.png.png

Βρηκα κουταλακια μικρα γι αυτην την δουλεια και μαλιστα

περιπου 0,22λεπτα το ενα + φπα, αλλα εχω βαλει στο βαζακι

μια μικρη νεραιδουλα , κρεμεται ενα κορδελλακι με ενα κουφετακι

μεσα σε τουλι για "το καλο" και ενα μικρο καρτελλακι

με μια ευχουλα για την μικρη ....

( "Σαν το γλυκο του κουταλιου,

γλυκια να 'ναι η ζωη σου

και η χαρα η σημερινη

παντα στην θυμηση σου")

οποτε σκεφτηκα μηπως ειναι υπερβολη το κουταλακι,

αλλα αφου το λετε ολες ισως το ξανασκεφτω......

κοριτσια και εμεις τελικα βαζακια θα κανουμε για μπομπονιερες. το γλυκο φραουλα θα το κανει η πεθερα μου, τα βαζακια 106 μλ τα πηρα 14 λεπτα απο τον χαλκιαδακη στο κορωπι! τα κουφετα λεω να τα βαλω σε μικρο πουγκακι.

Virginia πολυ ωραιο το ποιηματακι!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια και εμεις τελικα βαζακια θα κανουμε για μπομπονιερες. το γλυκο φραουλα θα το κανει η πεθερα μου, τα βαζακια 106 μλ τα πηρα 14 λεπτα απο τον χαλκιαδακη στο κορωπι! τα κουφετα λεω να τα βαλω σε μικρο πουγκακι.

Virginia πολυ ωραιο το ποιηματακι!

14 λεπτα? :shock: Εχεις να

βαλεις καμια φωτο ? Ο χαλκιαδακης εχει site? Πες μου γιατι εγω τα βαζακια τα βρηκα 89 λεπτα. :?

LENIO τωρα το ειδα :oops::oops:

αυτο ειναι το site:

http://www.halkiadakisbros.gr/greek/SubCat0524.html?CatID=310&CatPosition=310&CatName=Συσκευασίες%20Τροφών

ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Τι ομορφο τοπικ!

..και τι πρωτοποριακα τα βαζακια με το γλυκο!!

Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο, μου αρεσε παρα πολυ!

Να χαιροσαστε τα ζουζουνακια σας κοριτσια. Καλοτυχα και γερα! :D

Λοιπόν, θα συμφωνήσω μαζί σας!

Η συνταγή της γιαγιάς έχει πολύ ωραία γλυκά.

Εγώ έχω δοκιμάσει το βύσσινο σε μια βάφτιση και ήμουν σίγουρη ότι ήταν σπιτικό!!!

Ευτυχώς δεν εβαλα το χερι μου στη φωτιά!

Έχω λοιπόν αποφασίσει να το παραγγείλω κι έγω από 'κει το γλυκάκι της βάφτισης.

αυτο ειναι το site:

http://www.halkiadakisbros.gr/greek/SubCat0524.html?CatID=310&CatPosition=310&CatName=Συσκευασίες%20Τροφών

ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Σ'ευχαριστω παααρα πολυ!!! Θα το κοιταξω κι εκει!!!! :D

Διαφημίσεις

αυτο ειναι το site:

ΣΥΜΦΕΡΕΙ

αχ με βάζεις σε περιπέτειες.....

θα ακυρώσω τα άλλα να πάρω αυτά!!!

με έχουν στήσει άλλωστε πόσες μέρες τώρα και δεν με έχουν ενημερώσει απ το elxis :evil:

αυτο ειναι το site:

ΣΥΜΦΕΡΕΙ

αχ με βάζεις σε περιπέτειες.....

θα ακυρώσω τα άλλα να πάρω αυτά!!!

με έχουν στήσει άλλωστε πόσες μέρες τώρα και δεν με έχουν ενημερώσει απ το elxis :evil:

Μαμά του Ωρίων μη περιμενεις να σε παρουν τηλεφωνο παρτους εκει. Πριν παραγγειλω απο εκει τις μπομπονιερες επειδη ειχαμε καποιες ερωτησεις για διαθεσιμα κομματια, κλπ κλπ μας ειχανε πει οτι θα μας παιρνανε τηλεφωνο να μας ενημερωσουν. Εμεις παιρναμε....

ναι πήρα εγώ τελικά....

θα μου τα φέρουν λέει σήμερα, έγινε ένα μπέρδεμα....

αν δεν τα φέρουν ούτε σήμερα θα τα ακυρώσω

γενικώς χαλιέμαι όταν δίνω τα ζεστά μου λεφτουδάκια και δε με εξυπηρετούν και επιπλέον χωρίς ενημέρωση

Κοριτσια εγω παρειγγειλα τα χρωματιστα βαζακια απο το elxis και θα ερθουν την Δευτερα, μου ειπαν με δικη τους κουριερ.

Θα πληρωσω αντικαταβολη.

Αυτο που με ανησυχει ειναι να μην ειναι ραγισμενα, σπασμενα και γενικα μην εχουν ελαττωματα.

Εχει παραγγειλει καποια αλλη κοπελα απο αυτους ταχυδρομικα ?

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

ΕΓΩ, μαλιστα εστειλα τον αντρα μου και τα παρελαβε για να

μην χρεωθω επιπλεον την μεταφορα....

Ηταν σε κουτα, συσκευασμενα, οποτε σιγουρα δεν τα εσπασε

ο συζηγος,

στα 100 κομματια βρηκα περιπου 10 ραισμενα και

δυο-τρια απο αυτα εντελως σπασμενα!!!

Κοριτσια εγω παρειγγειλα τα χρωματιστα βαζακια απο το elxis και θα ερθουν την Δευτερα, μου ειπαν με δικη τους κουριερ.

Θα πληρωσω αντικαταβολη.

Αυτο που με ανησυχει ειναι να μην ειναι ραγισμενα, σπασμενα και γενικα μην εχουν ελαττωματα.

Εχει παραγγειλει καποια αλλη κοπελα απο αυτους ταχυδρομικα ?

Βεβαια, εγω πηρα τα σκετα γυαλινα, τα δικα σου ισως να ειναι ποιο ανθεκτικα....... :wink:

virginia τι εκανες μετα??

τους τα γυρισες πισω ??? γιατι η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι συνοδευονται και απο "γραπτη εγγυηση" :?

Εγγυηση για ποιο πραγμα δεν καταλαβα.

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

virginia τι εκανες μετα??

τους τα γυρισες πισω ??? γιατι η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε οτι συνοδευονται και απο "γραπτη εγγυηση" :?

Εγγυηση για ποιο πραγμα δεν καταλαβα.

να σου πω την αληθεια, τα εχω σπιτι καμια 20αρια μερες

και σημερα αξιωθηκα να τα βγαλω απο την κουτα και να τα πλυνω ενα-ενα,

οποτε και βρηκα τα σπασμενα...... :?

Δεν τους πηρα τηλ, θα δω τι θα κανω......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...