Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γείτονας με απειλεί με Αστυνομία.

iro

Recommended Posts

και εμεις με τους απο κατω εχουμε θεμα!

οταν ηρθαν ημουν 8 μηνων εγγυος...καθε μερα ελεγε στον αντρα μου πες την γυναικα σου να μην περπαταει με τακουνια!

-ποια τακουνια ρε φιλε η γυναικα μου ειναι εγγυος δεν φοραει τακουνια τωρα...

τπτ αυτος...ε ποιος φοραει τοτε 3 το βραδυ και κανει θορυβο?

οτι να ναι...

προχθες τιναξα την κουβερτουλα του μωρου(κοριτσια κουβερτουλα οχι τραπεζομαντηλο!!!) βγαινει η γυναικα του που ειχε ενα χαλι απλωμενο και μου κανει παρατηρηση να περιμενω να το μαζεψει και μετα να τιναξω την κουβερτουλα...

ετοιμη ημουν να την πλακωσω...

και αλλα πολλα...

ακομα δεν εχω πει τπτ...αλλα περιμενω να με πετυχει σε καλη φαση....

Διαφημίσεις

Εγω παλι που εμενα 20 χρονια στον Αγιο Δημητριο πανω στο πιο κεντρικο σημειο του δημου και φετος μετακομισαμε Λαγονησι, δεν αντεχω αλλη ησυχια..

Αφου πολλες φορες κανω θορυβο επιτηδες.. Ετσι για να μου την πει καποιος και να ακουστει κατι...

Αλλα μπαααα... :lol:

Θέλεις να αλλάξουμε σπίτια? Σε ζηλεύω...

Ιro εγώ είμαι στην απέναντι όχθη... Όχι της βαρεμένης που την ενοχλούν τα παιδιά στις 8 το απόγευμα, αλλά της ημίτρελλης που την ενοχλεί ο από κάτω γείτονας σουβλατζής που ενώ δεν έχει κόσμο και παρακαλάμε πότε θα το κλείσει, κάθε βράδυ μαζεύει τις παρέες των 25χρονων παιδιών του και χαζογελάνε, κακαρίζουν και ουρλιάζουν (ΟΚ, παιδιά είναι κι αυτά αλλά εμείς τι φταίμε???) μέχρι τις 2 τα ξημερώματα που φεύγουν για να συνεχίσουν αλλού την διασκέδασή τους...

Και την αστυνομία έχουμε καλέσει η οποία κάποιες φορές έρχεται αλλά κάποιες όχι (λογικό είναι αυτό, δεν μπορούμε να έχουμε ένα περιπολικό μόνο για μας!) και στον Δήμο έχουμε πάει, άκρη δεν έχουμε βρει. Και θα βρει η τρελλή που σας απειλεί ότι θα φέρει την Αστυνομία? Το θέμα είναι ότι έχουμε χάσει τον ύπνο μας παρότι τα τζάμια χειμώνα καλοκαίρι είναι κλειστά κι έχουμε καταντήσει οι γραφικοί με τους οποίους σπάνε πλάκα τα αργόσχολα 25χρονα...

Κακώς ασχολείσαι και εκνευρίζεσαι, πες της να κάνει ότι νομίζει και να δεις ότι τίποτα δεν θα κάνει... Και να γράψεις το σημείωμα αν και δε νομίζω ότι θα βρεις άκρη...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

ρε θα μας τρελανουν οι απο κατω εμενα μεχρι και αυγο μου πεταξαν στην πορτα(επειδη γαβγισε το σκυλι μου μεσα στο σπιτι χειμωνα ενω αυτοι ειχαν παρτακι και τους ακουγε) αλλα αντε να το αποδειξεις αν και μου ειχαν κολλησει χαρτι οτι θα φερουν την φιλοζωικη αλλα οταν τους το ειπα ειπαν εμεις (χαρτι κολλησαμε δεν ξερω ποιος το εκανε)ψαχνονται συνεχεια και φανταστητε οτι οι απο κατω τους εχουν τρελαθει απο τα τακουνια μαμας και κορης που οταν τους το ειπαν απαντησαν( να τους κανουν μηνυση επειδη θελουν να ειναι κοκετες ολη μερα)τωρα τους ενοχλει και το μωρο.και εμενα ο δικηγορος μου με περιοριστικα τους απειλησε και σκασανε πια

Ακούστε και τη δική μου περίπτωση. Μένω στο 2ο όροφο και από κάτω μας μένει ένα νεαρό ζευγάρι οι οποιοι νοικιάζουν όπως κι εμείς. Ένα βράδυ όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο, ο γιος μου ανέβασε πυρετό και έκλαιγε και οι κάτω άρχισαν να βαρούν με το σκουπόξυλο...Λες κι εγώ γούσταρα εκείνη την ώρα να ακούω κλάματα.

Πριν δυο εβδομάδες, ημέρα Κυριακή και ώρα 9:45 το πρωί παρακαλώ, ο γιος μου έσερνε τα αμαξάκια του στο πάτωμα. Ο από κάτω άρχισε να χτυπάει με το σκουπόξυλο:confused::confused::confused:. Δεν δίνω σημασία. Κάποια στιγμή ώρα 10:30 το πρωί ετοιμασα τα παιδιά για να πάμε βόλτα, ο γιος μου χτυπούσε την πόρτα για να βγει και η κόρη μου έκλαιγε, ενώ εγώ ντυνόμουν. Ακούγεται να ανοίγει η πόρτα των από κάτω και να λέει:

γείτονας:"Τι θα γίνει? Τόση ώρα χτυπάω με το κοντάρι. Δεν ακούς? Θα καλέσω την αστυνομία"

εγώ:"Κάλεσε όποιον θέλεις. Δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα.Πες το στην αστυνομία να δουμε ποιον θα βγάλουν τρελό".

γείτονας:"Ε, όχι ρε π....η, όχι."

εγώ:"αν δε σου αρέσει, να πας σε μονοκατοικία"

γείτονας:"τι άνθρωποι είστε εσεις?"

εγώ:"εξωγήινοι".

Είχε ο κύριος την απαίτηση 10-10:30 το πρωί να κάνουμε υπακούσουμε στα κονταροχτυπήματα και να φυμώσω δυο παιδιά. Συν τοις άλλοις, θα καλούσε και την αστυνομία και γιατί? Για να κάνει μήνυση σε μένα ή για να κάνει η αστυνομία συστάσεις σε ένα νήπιο και σε ένα βρέφος?:evil::evil::evil::evil:

Ρώτησα μια φίλη μου αστυφύλακα και μου είπε ότι από τη στιγμή που έχεις παιδιά δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Μόνο αν είναι άρρωστος, χρειάζεται ησυχία.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Αυτό ακριβως που είπε η nasia84...

Για να κάνει μήνυση σε μένα ή για να κάνει η αστυνομία συστάσεις σε ένα νήπιο και σε ένα βρέφος?:evil::evil::evil::evil:

Ρώτησα μια φίλη μου αστυφύλακα και μου είπε ότι από τη στιγμή που έχεις παιδιά δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Μόνο αν είναι άρρωστος, χρειάζεται ησυχία

Διαφημίσεις

Iro ελπίζω να την έβαλες την ανακοίνωση :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Όταν μένεις σε πολυκατοικία , εννοείται ότι κάποια στιγμή ή θα ενοχλήσεις εσύ τους γείτονες ή θα σε ενοχλήσουν εκείνοι!!!

Εφόσον τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας , δεν βλέπω πρόβλημα ,άφήστε την κυρία να χτυπιέται , στο κάτω-κάτω μικρά παιδιά έχετε και δεν έχουν κουμπάκι mute!!! :P

Κι εγώ στο πατρικό μου άκουγα την κόρη των από πάνω μας να μαθαίνει πιάνο (χωρίς επιτυχία δυστυχώς για μας), αλλά εφ΄όσον τις ώρες της κοινής ησυχίας τις τηρούσε , δεν μπορούσα να της πω κάτι...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους μας - καλή φώτιση δε στους ημίτρελλους που κατοικοεδρεύουν ανάμεσα μας :wink:

Λοιπόν, θα την αναρτήσω την ανακοίνωση το απόγευμα, μόλις γυρίσω στο σπίτι. Εξακολουθώ να είμαι έξω φρενών: όχι μόνο για το σκηνικό, αλλά κυρίως γιατί εκμεταλλεύτηκε η εν λόγω κυρία την καλή μου διάθεση συνεργασίας και το (ηλιθιωδώς - παρακαλώ βρίστε με) βουρκωμένο βλέμμα όταν μου εξηγούσε λυπημένη πόσο την έχουμε ταλαιπωρήσει.

Καλά να πάθω. Η υπέρμετρη ευαισθησία και ανθρωπιά μας κάνει ευάλωττους στην παράνοια τρου άλλου τελικά.

Είμαι πολύ θυμωμένη: μάλλον με τον εαυτό μου περισσότερο. Νιώθω ότι έπρεπε να ήμουν πολύ πιο δυναμική όταν μου μίλησε.

Το κακό είναι ότι έχει - έστω και προσωρινά - χαλάσει η ηρεμία μας: όταν πλησιάζω την πολυκατοικία μας υποφέρω από ένα ανελέητο καρδιοχτύπι οργής μήπως την συναντήσω..

ΥΓ: Πού είναι οι βαλεριάνες μου γμτ;

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Ηρώ,

Νομίζω πως η "κυρία" του από κάτω ορόφου είτε δεν έχει παιδιά είτε τα παιδιά της είναι μεγάλα κι έχει ξεχάσει πώς είναι...

Μην πάρεις τις βαλεριάνες καλή μου. Και κόψ΄της τον βήχα. Τέτοιου είδους άνθρωποι, δεν θέλουν πολλές ευγένειες. Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε. Τί θα κάνεις ; Θα βάλεις φίμωτρο στα παιδιά ; Ακόμα και σε ώρα κοινής ησυχίας εάν τύχει π.χ. να κλάψουν όταν είναι άρρωστα/αδιάθετα ή να γελάνε βρε αδερφέ εσύ ως μάνα τί πρέπει να τους πεις ; "Σςςςςςς... είναι ώρα κοινής ησυχίας.... Θα ξανα-αναπνεύσουμε σε μια ώρα που λήγει το ωράριο κοινής ησυχίας ;;;;;".

Λέω εγώ καλύτερα να της δώσεις εκείνο το κουτάκι με την βαλεριάνα... ήμαρτον με τους παλαβούς και τις α...........τες (θα φάω κάρτα τώρα, το νοιώθω, αλλά συγχύστηκα πρωί-πρωί) !!!!!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Ηρώ,

Νομίζω πως η "κυρία" του από κάτω ορόφου είτε δεν έχει παιδιά είτε τα παιδιά της είναι μεγάλα κι έχει ξεχάσει πώς είναι...

Άγγιξες το πιο ευαίσθητο σημείο μεταξάκι μου:

Είναι πονεμένη γιατί δεν κατάφερε να κάνει ποτέ δικά της παιδιά - έχει όμως εδώ και 2 χρόνια υιοθετήσει ένα γλυκύτατο κοριτσάκι 11 ετών.

Η ίδια δεν είναι η κλασσική "κυράτσα" που φαντάζεται κανείς από τις περιγραφές μου: πάντα ευγενική και χαμηλών τόνων, μιλάει με ιδιαίτερη τρυφερότητα στα παιδιά μου όταν τα συναντάει. Αναγνώρισε μόνη της άλλωστε (κάποια στιγμή προχθές που μιλήσαμε) ότι "μικρά παιδάκια είναι" και ότι "καταλαβαίνει ότι θα κάνουν θορύβους"

Ίσως για αυτό να πικράθηκα και εγώ τόσο πολύ..

Θεέ μου, πότε θα μεγαλώσω;

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Γεια σου κι απο εμένα Ηρώ.

Διαβάζοντας την ιστορία σου ομολογώ οτι με έκανες

να χαμογελάσω

για το στυλ σου και για το χιούμορ που διαθέτεις

να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις...

(για τα βαλεριάνα φαντάζομαι οτι αστειεύεσαι έτσι?...)

Στο κυρίως θέμα:

H δική μου γνώμη είναι οτι πολύ απλά

αυτή η γυναίκα ζηλεύει!!

Ζηλεύει την

πιό όμορφη παιδική-φασαριόζικη-άτακτη ηλικία

ενός μικρού παιδιού

που δεν μπόρεσε ποτέ της εκείνη να ζήσει!

Ετσι είναι πολύ φυσικό

να μην έχει την "κατανόηση" που θα είχε ένας αληθινός γονιός...

Το οτι υιοθέτησε ένα κοριτσάκι 11 χρονών

είναι μεγάλη της τιμή

αλλά....

(λυπάμαι που θα το πω)

...............δεν έχει "ζήσει" τίποτα!!

Το "μεγάλωμα" ενός παιδιού σε κάνει ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

(κι ας μην το έχεις γεννήσει εσύ απαραίτητα!)

Γιαυτό συγχώρεσέ την

και δείξε εσύ κατανόηση στο πρόβλημα-κόμπλεξ της!

εμας ενας ειπε με ενα χαζο υφος ,αρα δεν ξερω αν ηταν χιουμορ,οτι κλαιει το μωρο κ πηγε κ στον διαχειριστη!!χα χα!

στον διαχειριστη το ειπε για να σας κανει ντα????:lol::lol::lol::lol:

Ηρώ μου, αν ήθελε να έχει ησυχία από τους πάνω ας αγόραζε τον τελευταίο όροφο.

Όσο για τα υπόλοιπα τσάμπα σκας, μην δίνεις καμία σημασία, εξ'άλλου αυτή λες να μην ενοχλεί τους κάτω της? Άσχετα αν κανείς από ευγένεια δεν της λέει κάτι. Όσο για την συνέλευση ενόπιων όλων....απλώς έδειξε την πραγματική της ποιότητα (μπακαλική) και ότι και να λέγεται σε τέτοιες συνελεύσεις απλώς είναι για να λέγεται και να νομίζουν κάποιοι ότι κάτι είπαν. Αν κάνει μήνυση κάντης κι εσύ για ψευδείς κατηγορίες, συκοφαντική δυσφήμιση κλπ κλπ, δεν θα οδηγήσει πουθενά, ίσως να κερδίσεις και κάποιο χρηματικό ποσό για ψυχική οδύνη που περνάς εσύ και τα παιδιά σου αν αρχίσει να ενοχλεί με την αστυνομία. Εξάλλου τι νομίζεις, άλλη δουλειά δεν είχαν οι άνθρωποι να ασχολούνται με μία κυράτσα που την ενοχλούν τα παιδιά!!!!

Το δικό της παιδί πραγματικά να λυπάσαι για το πως θα το καταντήσει.

Αυτή η συμπεριφορά δεν δείχνει αγάπη για τα παιδιά.

Διαφημίσεις

Γιαυτό συγχώρεσέ την

και δείξε εσύ κατανόηση στο πρόβλημα-κόμπλεξ της!

Είσαι επισήμως η φωνή της συνείδησής μου σε αυτό το φόρουμ, με αυτό που μου είπες... τόσο εύστοχο: πραγματικά, ένα μικρό αγγελάκι στο πίσω μέρος του μυαλού αυτή την καθοδήγηση μου στέλνει, εδώ και λίγες ώρες...

Συγχωρώ, ε; Δηλαδή συν + χώρος --> δηλαδή κάνω χώρο μέσα μου για να χωρέσει κάτι άλλο διαφορετικό.

Από τις βαλεριάνες στις συναισθηματικές εξισώσεις ;)

Να είσαι καλά - μου επιβεβαίωσες κάτι που είχα ανάγκη..

Ηρώ μου,

απλώς έδειξε την πραγματική της ποιότητα (μπακαλική) .

Έχεις απόλυτο δίκιο - συμφωνώ 100%.

Ήλπιζα να είχα καταλάβει νωρίτερα αυτή την ταυτότητα.

Και δεν θα σκάω πλέον για αστυνομίες. Και την ανακοίνωση, μάλλον δε θα την κολλήσω - αλλά κάποια στιγμή (έχει ο καιρός γυρίσματα) θα της πω ίσως:

"Κρίμα".

Δεν θα διαφωνήσω καθόλου ότι αυτό που έκανε δεν ήταν .... κομψο (sic)

αλλά sorry κορίτσια.

Μην μιλάτε με τόσο άχημα λόγια για μία γυναίκα που δεν κατάφερε να ζήσει το μεγαλείο του να μεγαλώνει ένα παιδί μέσα σου.

Το δικό σου παιδί. Αυτό όντως είναι πληγή ανοιχτή και κακοφορμίζει. Ποτέ μην το κάνετε/ουμε αυτό εσείς/ εμείς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε την ευλογία.

Ευλογήθηκα στο παρα πέντε και τα κατάφερα, έχω υπάρξει όμως για πάααααρα πολλά χρόνια και από αυτήν την πλευρά και ξέρω πως είναι.:cry:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

[quote name=Ζέττα;172348

Αλλά η καλύτερη λύση είναι να την αγνοήσεις. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι ψοφάνε να δημιουργούν καταστάσεις' date=' αποκτά νόημα η ύπαρξή τους. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κάνει τίποτα.[/quote]Συμφωνα απολυτα μαζι σου.Προκειται για αργοσχολους ανθρωπους που δεν εχουν δουλεια να κανουν και ασχολουνται με τους αλλους.Ξερω πολλους τετοιους!

Είσαι επισήμως η φωνή της συνείδησής μου σε αυτό το φόρουμ, με αυτό που μου είπες... τόσο εύστοχο: πραγματικά, ένα μικρό αγγελάκι στο πίσω μέρος του μυαλού αυτή την καθοδήγηση μου στέλνει, εδώ και λίγες ώρες...

Συγχωρώ, ε; Δηλαδή συν + χώρος --> δηλαδή κάνω χώρο μέσα μου για να χωρέσει κάτι άλλο διαφορετικό.

Από τις βαλεριάνες στις συναισθηματικές εξισώσεις ;)

Να είσαι καλά - μου επιβεβαίωσες κάτι που είχα ανάγκη..

Ρε γμτ, το δικό μου αγγελάκι είναι κόκκινο και δε μοιάζει με αγγελάκι...

Κανας χασοδικ... εννοώ δικηγόρος δεν υπάρχει εδώ να σου πει?

This is a man's world

ευστοχο.....!;)

αλλα προσπαθησε να μην το παιρνεις κατακαρδα, ειτε ζηλευει, ειτε ειναι μυγιαγγιχτη και υπερβολικη..... το σιγουρο ειναι οτι δεν χρειαζονται ταχυκαρδιες ! οσο για την αστυνομια, ειμαι σιγουρη οτι εχουν ακουσει και δει τοσα απο 'παραξενες' κυριες που το πιθανοτερο να παρουν κ το μερος σου....

απλα καποιοι ανθρωποι δεν μπορουν να συμβιωσουν , ειναι αντικοινωνικοι....δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο! υπερασπισου τη θεση σου ε, κ καποια στιγμη θα βαρεθει να κανει σχολια, που θα παει....

Η ηρεμία που έχω στο "Σπίτι μου - Σπιτάκι μου" είναι τελικά κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμάς που ζούμε σε αυτό. (Εξ ου και ποστάρω το θέμα μου σε αυτή την κατηγορία).

Με τη σειρά όμως να τα πω, τώρα που τρέμω με 300 παλμούς και ετοιμάζομαι να πάρω 3 χαπάκια βαλεριάνας μαζί. Όποιος θέλει και μπορεί, ας με συμβουλεύσει:

Δεν ξέρω αν έχω δώσει κανένα στίγμα της προκοπής για μένα εδώ στο φόρουμ, αλλά γενικά θεωρούμαι από αξιόπιστους και νουνεχείς ανθρώπους (sic) ως άνθρωπος χαμηλών τόνων με ευαισθησίες (ηλίθιες ενίοτε) και καλής αγωγής.

Προφανώς και η οικογένεια μου είναι ανάλογου στυλ.

Ζούμε στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας, εδώ και 5 χρόνια με ενοίκιο. Εξαιρετικοί γείτονες.

Να όμως που από το πουθενά, χθες το απόγευμα, η κυρία του απο κάτω ορόφου με συναντάει τυχαία στο ασανσέρ και μου λέει ότι έχουν απελπιστεί από τους θορύβους που κάνουμε. Μην πολυλογώ, μου ανέφερε 10 απίστευτα πράγματα (π.χ ενοχλείται από τις φωνούλες χαράς που κάνουμε ως οικογένεια όταν συναντάμε τα παιδιά στην πόρτα του διαμερίσματος μετά από 11 ώρες δουλειάς - γυρνάμε όλοι κατά τις 8 ) και 2 λογικά (σύρσιμο αντικειμένων σε ώρα κοινής ησυχίας - η μικρή παίζει με το σκαμπώ). Της ζήτησα συγνώμη, της είπα ότι θα μπορούσε να με είχε ενημερώσει έγκαιρα ώστε να πάρω μέτρα, της ζήτησα να μου χτυπήσει την πόρτα την επόμενη φορά που θα ακούσει ενοχλητικό θόρυβο ώστε να καταλάβω που υπάρχει πρόβλημα και το θέμα τελείωσε. Να πω ότι η όλη κουβέντα γινόταν πολύ ευγενικά και με πραγματικά καλή διάθεση: από εκείνη να πει ήπια τον πόνο της (δεν ήταν ερειστική ή αγενής), από εμένα να βρω λύσεις. Στο τέλος μου ζήτησε και συγνώμη γιατί είδε ότι είχα στεναχωρηθεί πολύ.

Σήμερα το βράδυ που έγινε Συνέλευση λοιπόν, όχι μόνο μίλησε για το θέμα χωρίς να έχει προλάβει καν να είναι παρών ο άντρας μου, αλλά όταν ήρθε μετά τον προειδοποίησε ενώπιον όλων ότι την επόμενη φορά θα καλέσει την Αστυνομία.:eek::eek::eek:

Δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από αυτό: ο άντρας μου ταξιδεύει πολύ. Στη σκέψη ότι μια μέρα για τον οποιοδήποτε λόγο καλέσει το 100 και τα παιδιά μου δουν δύο αστυνομικούς στην πόρτα μας για συστάσεις... τρέμω. Ειλικρινά. Επειδή λοιπόν είναι ικανή να το κάνει και επικαλούμενη ψευδή λόγο (π.χ ότι κάνουμε θόρυβο ενώ δεν κάνουμε) αναρωτιέμαι: τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τους λέω "η κυρία ψεύδεται"; Ποιόν θα πιστέψουν οι αστυνομικοί; Ποιός μπορεί να με προστατέψει από μια τέτοια ταραχή;

Πάω να πιω τις βαλεριάνες. Θα μοιραστείτε μαζί μου τη γνώμη σας;

Ηρώ

Η Λητώ εγραψε:

''Περιγράψαμε τα περιστατικά και αναφέραμε τα πάντα, ότι μας απειλεί καθημερινά ότι θα μας φέρει την αστυνομία, ότι τρομοκρατεί τα παιδιά και εμένα, ότι μας διασύρει με τα σημειώμετα στο ασανσέρ ...επόμενη κίνηση κατόπιν παρότρυνσης τού ίδιου του αστυνομικού: καταγγελία στην εισαγγελία, οπότε τους καλούν και τους κάνουν σύσταση να μην μας ξαναενοχλήσουν!Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά έχω ορκιστεί ότι την επόμενη που θα μου χτυπήσει το κουδούνι θα τη φάει τη σύσταση της!Δεν της την χαρίζω....μη σου πω ότι μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα θα ζητήσω...δεν θέλω να μου απευθύνει καν το λόγο η συγκεκριμένη!!!Όταν μου μιλάει θα με πληρώνει!...ξέρω ότι είναι υπερβολή και δεν το έχω ψάξει καν, δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αλλά μου έχει περάσει από το μυαλό!!Φανταστείτε σε τι σημείο με έχει φτάσει...με έχε βγάλει εντελώς έξω από τα ρούχα μου...

Επίσης είχα σκεφτεί να της αφήσω δωράκι έξω από την πόρτα της ένα ζευγάρι ωτασπίδες και ένα κουτάκι lexotanil, αλλά δεν με άφηνε ο άντρας μου...!!!

Πάντως σοβαρά τώρα δεν υπάρχει πιο άβολη και εκνευριστική κατάσταση από το να έχεις έναν κακό γείτονα!!! ''

-----------------------------------------------------------------------

Και εγω ως περσι, με τον απο κατω ειχα αγανακτησει πλεον, γιατι: μας εκανε παρατηρηση και σε ωρες μη κοινης ησυχιας, ειχε ενα ετοιμο σκουποξυλο και βαρουσε απο το ταβανι του σε εμας σαν τρελος. Αλλες φορες στο θυροτηλεφωνο με φωναζε. Μιας εβδομαδας λεχωνα με τα 2 μωρα αγκαλια, επειδη για ενα λεπτο τα μεγαλα μου που τοτε ηταν μικρα, ξεφυγαν μετα το μπανιο και ετρεξαν γυρω απο το τραπεζι και εγω εγχειρισμενη δεν μπορουσα να τα σταματησω και δεν ακουγαν,να τον ακουω στην πορτα μου -τι την ανοιξα-να ουρλιαζει και ηταν η πρωτη φορα που εβλεπε τα μωρα μου και αυτη ηταν η πρωτη του κουβεντα...

Καποτε στο παλιο του σπιτι ειχε παππουδες γειτονους και ηθελα να ειμαστε σαν και εκεινους. Το αποτελεσμα για εμενα ηταν να ειμαι μεσα στο αγχος, να μην κοιμαμαι μεσημερια και απογευματα, πρωινα Σαββατου για να προσεχω τα διδυμα να μην μπουσουλανε ή να μην περπατανε και να κρατω σε συνεχη ενασχοληση και τα αλλα 2 τα μεγαλυτερα. Σε ωρες μ η κοινης ησυχιας να μην τρεχουν...Φευγαμε στο εξοχικο σε καθε διακοπη σχολειου, ως και Σαββατοκυριακα, απο ανοιξη για τις καλοκαιρονες διακοπες. Αλλα ολα αυτα δεν κανουν αυτους τους ανθρωπους να ησυχαζουν.

Μια μερα, που κρατησα τα παιδια 3 ωρες στους καναπεδες, 6:30 η ωρα πια, πηγαν να παιξουν και αυτος αρχισε να βαραει τα καλοριφερ, με μια μανια, για ποση ωρα.Τρομαξαν τα μωρα. Εκει πια, αναψα εγω. Τηλεφωνω την αδελφη μου που ειναι δικηγορος και γνωριζε την προιστορια, πηγα στο μπανιο που ξερω πως ο,τι λεμε εκει μεσα ακουγονται ολα και ουρλιαζοντας για να ακουσει ο γειτονας, επαναλαμβανα οσα μου ελεγε η αδελφη μου, ολα τα δικηγοριστικα με ολες τις ορολογιες και τη μεταφραση τους και στην πραξη ηταν αυτα που τωρα γραφει η Λητω, της οποιας την περιπτωση παρεθεσα....

Αφου βεβαιωσα πια σε ολη την πολυκατοικια που ασφαλως θα με ακουγε οτι θα τον κυνηγουσα νομικα και τα λοιπα και θα το εκανα θεμα στη συνελευση, στη συνελευση δηλωσαμε ησυχα και καλα οτι σε ωρες μη κοινης ησυχιας δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τηρησουμε τιποτε και αυτος συμφωνησε και απο τοτε ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ενω με επρηζε 2-3 χρονια.

Αυτο θελουν, οχι υποταγη αλλα ανυψωση του αναστηματος γιατι χειροτερευουν και σε ανεβαινουν στο κεφαλι...Και εσεις υποφερετε. Και γνωστος μας αστυνομικος, ελεγε''να παει σε μονοκατοικια αν δεν μπορει, προβλημα του, δεν ηξερε οταν διαλεξε να μεινει σε πολυκατοικια;''

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

:wink: ;-) :wink:

Δεν θα διαφωνήσω καθόλου ότι αυτό που έκανε δεν ήταν .... κομψο (sic)

αλλά sorry κορίτσια.

Μην μιλάτε με τόσο άχημα λόγια για μία γυναίκα που δεν κατάφερε να ζήσει το μεγαλείο του να μεγαλώνει ένα παιδί μέσα σου.

Το δικό σου παιδί. Αυτό όντως είναι πληγή ανοιχτή και κακοφορμίζει. Ποτέ μην το κάνετε/ουμε αυτό εσείς/ εμείς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε την ευλογία.

Ευλογήθηκα στο παρα πέντε και τα κατάφερα, έχω υπάρξει όμως για πάααααρα πολλά χρόνια και από αυτήν την πλευρά και ξέρω πως είναι.:cry:

Τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία

ακόμα κι εαν είναι σκληρά

όταν κάποιοι γίνονται κακοί και ζηλόφθονες

(λόγω των δικών τους "κενών")

και φτάνουν στο σημείο να ενοχλούν τους υπόλοιπους....

Είμαι 100% σίγουρη οτι εάν αυτή η γυναίκα

ΗΞΕΡΕ τι σημαίνει "μικρό παιδί"

θα έδειχνε κατανόηση και

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΙΟ Α-ΒΙΟΤΟ

σε αυτή την κοπέλα!!

Θα μπορούσε ο καθένας μας να ήταν στη θέση της

και να αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο....

...ίσως και χειρότερο....ποιός ξέρει....

(ας ευχαριστήσουμε το Θεό που μας ευλόγησε και μας έδωσε παιδιά

και που ποτέ δεν θα μάθουμε τη δική της θέση!)

.....είναι όμως πολύ άσχημο να ζηλεύουμε

και να φτάνουμε στο σημείο να λέμε

"να σου ψοφήσει ο γαίδαρος γιατί εγώ δεν έχω!"

ΥΓ-1: Η φράση "αυτή η κυρία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"

που είπα στο προηγούμενο post μου

πήγαινε στο οτι δεν έχει ζήσει το "μεγάλωμα" ενός παιδιού

και όχι στο οτι δεν έχει ζήσει την γέννα ενός παιδιού

-εάν κατάλαβα καλά το κοριτσάκι το υιοθέτησε στα 11 -

ΥΓ-2: "αληθινός γονιός" δεν είναι αυτός που γεννάει ένα παιδί

αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτός που το μεγαλώνει!! ;)

στον διαχειριστη το ειπε για να σας κανει ντα????:lol::lol::lol::lol:

Είμαστε διαχειριστές και είχαμε μία παρανοική που ερχόταν και μας έκανε παράπονα για τους από πάνω της, για να τους βάλουμε σε τάξη. :mrgreen: Τελικά της είπαμε όταν ακούσει ξανά τόσο ενοχλητικούς θορύβους (που παραδόξως τους άκουγε μόνο αυτή) να μας φωνάξει να ακούσουμε κι εμείς, ό,τι ώρα και να ναι. Από τότε δεν μας ξαναενόχλησε...

Ηρώ όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν άνθρωποι υπερβολικοί και με δόση τρέλας (μικρή ή μεγάλη). Μην αφήσεις έναν τέτοιον άνθρωπο να σας χαλάσει την οικογενειακή ηρεμία. Όντως πρέπει να αντιδράσεις πιο δυναμικά την επόμενη φορά, για να καταλάβει ότι καλή καλή η Ηρώ, αλλά δεν μπορώ και να την πατάω όποτε θέλω. Και φυσικά μην περάσεις στα παιδάκια σου ότι είναι κακό να εκδηλώνουν την χαρά τους και το παιχνίδι τους με γέλια δυνατά και φωνούλες χαρούμενες με λίγα ντεσιμπέλ παραπάνω. Τα παιδιά θα μάθουν να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας (κι αυτό όσο γίνεται να το καταλάβουν μικρά παιδιά!)

Ξέχνα την και μην αγχώνεσαι, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...