Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ

Recommended Posts

oκ, συμφωνουμε. απλα η βρογχιολιτιδα δε νομιζω οτι εμφανιζεται μια μερα ξαφνικα. εχει προηγηθει σιγουρα καταρροη και βηχας. οποτε μαλλον το ιδιο λεμε.. η βρογχιολιτιδα μπορει να μη κολλαει οταν εχει ξαναρρωστησει το παιδι αλλα πιθανοτατα κολλαει οταν συμβαινει για πρωτη φορα.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αυτό που λένε και οι φίλες παραπάνω: Το ανηψάκι σου έπαθε βρογχιολίτιδα ή από κάποια ίωση ή από κάποια αλλεργία. Αν την έπαθε από αλλεργία δεν υπάρχει τίποτα για να "μεταδώσει" στο δικό σου παιδί. Αν την έπαθε από ίωση, υπάρχει πιθανότητα να του μεταδώσει την ίωση. Όμως ακόμα και αν το παιδάκι σου κολλήσει την ίωση αυτό δε σημαίνει ότι αυτή θα του προκαλέσει αυτόματα και βρογχιολίτιδα. Αν το προσέξεις, χρησιμοποιείς φυσιολογικούς ορούς τακτικά για τη μυτούλα του και το παρακολουθεί γιατρός από την αρχή της ίωσης, συνήθως την γλιτώνεις τη βρογχιολίτιδα.

Οπότε δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι! Εξάλλου, δύο βρεφάκια ηλικίας 4,5 μηνών εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να έρθουν σε στενή επαφή για να κολλήσουν το ένα το άλλο.;)

.....δε νομίζω τάκη....

• 6 months later...

Καλησπέρα, λέγομαι Ντορέττα και απλά θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με τον μικρούλη μου που σήμερα είναι 10 μηνών. Νοσηλεύτηκε λοιπόν τον Φλεβάρη μόλις 2μιση μηνών με βρογχιολίτιδα που κόλλησε όταν κρυολόγησε η αδερφούλα του που είναι τώρα 3μιση. Αφού λοιπόν το ξεπέρασε αυτό, φυσικά και με πολύ ορό στο σπίτι αργότερα, του είχε μείνει ένας μόνιμος βήχας και ένα ρουθούνισμα. Αργότερα ξανακόλλησε πάλι από τον ίδιο λόγο άλλες δύο φορές. Από τον Φλεβάρη λοιπόν και μέχρι τον Αύγουστο δεν είχε σταματήσει ο βήχας και το ρουθούνισμα καθόλου. Πήρα διάφορες γνώμες από γιατρούς και είτε μόνο με ορό (η άποψη του γιατρού), είτε με κορτιζόνη, μάσκες και φακελάκια singulair,(η άποψη άλλου γιατρού) το παιδί δεν έβλεπε αποτέλεσμα. Μέχρι που αποφάσισα να απευθυνθώ σε ομοιοπαθητικό ο οποίος και τον έκανε καλά, εντελώς καλά, με κάτι κάψουλες μέσα σε 20 μέρες. Τέρμα οι αντιβιώσεις, οι μάσκες και η κορτιζόνη. Μιλάμε για πολύ κορτιζόνη!

Καλησπέρα, λέγομαι Ντορέττα και απλά θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με τον μικρούλη μου που σήμερα είναι 10 μηνών. Νοσηλεύτηκε λοιπόν τον Φλεβάρη μόλις 2μιση μηνών με βρογχιολίτιδα που κόλλησε όταν κρυολόγησε η αδερφούλα του που είναι τώρα 3μιση. Αφού λοιπόν το ξεπέρασε αυτό, φυσικά και με πολύ ορό στο σπίτι αργότερα, του είχε μείνει ένας μόνιμος βήχας και ένα ρουθούνισμα. Αργότερα ξανακόλλησε πάλι από τον ίδιο λόγο άλλες δύο φορές. Από τον Φλεβάρη λοιπόν και μέχρι τον Αύγουστο δεν είχε σταματήσει ο βήχας και το ρουθούνισμα καθόλου. Πήρα διάφορες γνώμες από γιατρούς και είτε μόνο με ορό (η άποψη του γιατρού), είτε με κορτιζόνη, μάσκες και φακελάκια singulair,(η άποψη άλλου γιατρού) το παιδί δεν έβλεπε αποτέλεσμα. Μέχρι που αποφάσισα να απευθυνθώ σε ομοιοπαθητικό ο οποίος και τον έκανε καλά, εντελώς καλά, με κάτι κάψουλες μέσα σε 20 μέρες. Τέρμα οι αντιβιώσεις, οι μάσκες και η κορτιζόνη. Μιλάμε για πολύ κορτιζόνη!

Doretta,

Εάν διαβάσεις το μήνυμα θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία του ομοιοπαθητικού σου σε pm επειδή ταλαιπωριόμαστε συνεχώς από πέρυσι με την βρογχιολίτιδα ???? Το έχω σκεφτεί κι εγώ να τον πάω σε ομοιοπαθητικό αλλά δεν ξέρω πού να απευθυνθώ... Δυστυχώς έχει πάρει πολύ κορτιζόνη ο Νικόλας και με στεναχωρεί αυτό...Ευχαριστώ !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

κορίτσια καλημέρα και εεγω θέλω να το ψαξω διότι η μικρή μου ειναι 2,5 χρονων και απο 4 μηνών ταλαιπωρείται με βροχίτιδες και τα συναφη.....η παιδίατρος μου θεωρώ ότι είναι πολυ καλή αλλά η μικρή μου έχει αλλεργική σπαστική βροχίτιδα....και εγω δεν θέλω να της δίνω φάρμακα.....και εμεις είμαστε μονιμα με μάσκα ορο και κορτιζόνη.....απλά θα ήθελα να ξέρω αν με την ομοιοπαθητική.....κόβεται εντελως...ή επειδη η μικρή πάει σχολείο μήπως κάνω μια τρυπα στο νερο....δεν έχω φτάσει σε σημείο να την πάω νοσοκομείο γιατι το προλαβαίναμε συνήθως...αλλά δεν είναι ευκολο να της δίνω όλα αυτά τα φάρμακα.....α....όποια μπορει ας μου στειλει στοιχεια ομοιοπαθητικου....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Τα στοιχεία του ομοιοπαθητικού είναι τα εξής: Ευάγγελος Παπαδημητρίου τηλ. 210 9234439 Ν.Κόσμος. Εμένα μου τον σύστησε μια φίλη μου που κάνει χρόνια ομοιοπαθητική στα παιδιά της. Γιατί κι εμένα ο μικρός μου από ό,τι μου είπαν οι γιατροί του έμεινε αλλεργικό όλο αυτό από την βρογχιολίτιδα που πέρασε εξ αρχής και το μόνο που μου λέγανε είναι ότι θα του περάσει εντελώς όταν πάει σχολείο. Φανταστείτε οι καλές μέρες ήτανε να βήχει δυο τρεις φορές την ημέρα και να ρουθουνίζει. Οι κακές ήτανε με πολύ κλάμα, πόνο στο λαιμό (λαρυγγίτιδα) και αρκετή μυξούλα. Κι αυτό που με έκανε να το ψάξω τελικά ήτανε γιατί οι απόψεις των τριών ιατρών που πήγα διίσταντο. Ο ένας μου έλεγε μόνο ορό και καμιά φορά όταν τον πίεζα κι εγώ να μας δώσει κάτι που να τον ανακουφίσει από τον πόνο του έδινε 8 σταγόνες κορτιζόνη, ο άλλος 140 σταγόνες κορτιζόνη και μάσκα κτλ, κτλ.. Είναι δυνατόν; Και αποτέλεσμα μηδέν είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον. Δεν ξέρω, πάντως και η κόρη μου που είχε νοσηλευτεί κι αυτή με βρογχιολίτιδα και μάλιστα όταν ήταν ημερών δεν της έμεινε τίποτα και όταν αρρωσταίνει το περνάει πάντα πολύ ελαφρά. Είναι και στο παιδί φαίνεται. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη, όχι γιατί δεν θα ξαναπάρει φάρμακα μόνο αλλά κυρίως γιατί έγινε καλά.

• 3 weeks later...

Η βροχιολίτιδα είναι μια κατάσταση/επιπλοκή που δημιουργείται από κάποια πιθανή ίωση ή κρυολόγημα κ.λ.π. Δεν είναι από μόνη της ιός που κολλάει.΄

Επειδή τα μωρά μας δεν μπορούν να φυσήξουν τη μύτη τους, εισπνέουν τις βλέννες με αποτέλεσμα να εισέρχονται στους πνεύμονες και να κολλούν εκεί. Αυτό είναι περιληπτικά...

Sk6Gp3.png

Anga το ρωτησα γιατι καπου διαβασα οτι προερχετε απο εναν ιο και σαν μετρο προφυλαξης λεει να μη πηγαινουμε σε μερη με πολυ κοσμο να μη κολλησει τιποτα... εκει μπερδευτικα. καιγω ηξερα οτι ειναι απο καποιον σιγκεκριμενο ιο αλλα η βροχιολιτιδα ως βροχιολιτιδα ειναι απο και προς το ατομο που την εχει.καθαρα δικο του προβλημα και οχι κολλητικο. εχει το μωρο της κουμπαρας μου και ο γιος μου εχει ιστορικο απο πολυ μικρο. (τωρα ειναι 3.50) θελει να ρθει η κοπελα η να παω για κατι προσωπικο που τηςσυνεβει να τα πουμε και φοβαμαι να μη κολησει γιαυτο ρωτησα..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Anga το ρωτησα γιατι καπου διαβασα οτι προερχετε απο εναν ιο και σαν μετρο προφυλαξης λεει να μη πηγαινουμε σε μερη με πολυ κοσμο να μη κολλησει τιποτα... εκει μπερδευτικα. καιγω ηξερα οτι ειναι απο καποιον σιγκεκριμενο ιο αλλα η βροχιολιτιδα ως βροχιολιτιδα ειναι απο και προς το ατομο που την εχει.καθαρα δικο του προβλημα και οχι κολλητικο. εχει το μωρο της κουμπαρας μου και ο γιος μου εχει ιστορικο απο πολυ μικρο. (τωρα ειναι 3.50) θελει να ρθει η κοπελα η να παω για κατι προσωπικο που τηςσυνεβει να τα πουμε και φοβαμαι να μη κολησει γιαυτο ρωτησα..

τον ιουνιο που ο μπεμπακος μας ηταν 4μιση μηνων,επαθε βροχιολιτιδα. η παιδιατρος μου ειπε ή τον αρπαξε καποιο ρευμα ή αποιος τον κολλησε...:roll:

εγω παντως καταλαβα οτι κολλαει!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Τι να σας πω βρε κορίτσια; Εμένα έπαθε η μικρή μου όταν 'ηταν 4ων μηνών και αυτό μου είπε η παιδίατρος. Οτι δεν κολλάει, αλλά μπορεί να κολλήσει άλλο παιδάκι από την πιθανή ίωση που την προκάλεσε. Τωρα ξέρω και εγώ; Ότι μου είπε λέω...

Sk6Gp3.png

• 3 weeks later...

Κορίτσια καλημέρα,

αφου διαβασα εξ αρχης το θέμα παραθέτω και την δική μου ιστορία.Η μικρή μου όταν ηταν 8 μηνων νοσηλευτηκε για ενα βραδι αφου προηγηθηκε ενεση κορτιζονης για 2 βραδια με οξεια ασθματικη βρογχιολιτιδα στο Παιδων.Απο περυσι λοιπον τον Νοεμβρή έχει παρει 4 φορες αντιβίωση και απο τον Φεβρουάριο του 2010 μεχρι και σήμερα ανα 2 μηνες που αρρωσταινει με το συνηθες..οξεια ασθματικη βριγχιολιτιδα..κανει νεφελοποιητη με berovent & pulmicort..παιρνει για τουλαχιστον 5-6 μηνες singulair και στα χειροτερα οταν δηλαδη δεν συνερχεται στο 10 ημερο..στανταρ αντιβιωση.Η αδερφη της πηγαινει παιδικο σταθμο και φυσικα φερνει διαφορα στο σπιτι,κι εγω δεν ειμαι απο τις μανες που τα εχω κλεισμενα μεσα για να μην κολλησουν τιποτα.Για ολο αυτο το θεμα όπως και την συμβουλευτικη αγωγη εχω απευθυνθει σε γνωστο πνευμονολογο 3 φορες το χρονο μας βλεπει και μονιμα δεν αλλαζει κατι..ενα χρονο τωρα..Εχουμε κανει τεστ ιδρωτα και εχει βγει αρνητικο για κυστικη ινωση και απορω τι δεν παει καλα.Εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ομοιοπαθητικο μιας και η κορτιζονη που παιρνει ειναι σχεδον μονιμη τους 6 απο τους 12 μηνες του χρονου.Ολο αυτο τον καιρο βλεπω οτι δεν θελει να την ντυνεις πολυ ζεστα,οχι ζεστη υπερβολικη,οχι τζακι,καθαρο αερα,μπανια..μενω παρεπιπτοντως διπλα στην θαλασσα..στα 200μ..οχι ηλιο..ναι και ομως..οχι υγρασια..ξηρη υγρασια λογω ζεστης.Ολα αυτα φυσικα τα αποφευγω,βηχα δεν εχουμε ιδιαιτερο κι οταν εχουμε την βοηθαει να αποβαλει τα φλεμματα της.Αυτό που ειναι μαρτυρικό ειναι ο βρογχος και τα λεγομενα ''γατακια'' στην αναπνοη της.Ελπίζω φυσικα για βελτίωση.Κραταω και τις συμβουλες σας αλλα με βλεπω για ομοιοπαθητικη λιαν συντομως.

Γεια σας μαμάδες και από μια πολύ νέα μανούλα.

Περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλια...........και υπομονή σε όλες τις μαμάδες....

Αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με την ανιψιά μου...

Αν και εδώ διαβάζω πολύ χειρότερα πράγματα από ό,τι εμείς.....Φανταστείτε ότι έχουμε θορυβηθεί από κάποιες κρίσεις....και μόνο.....

Στενοχωριέμαι απίστευτα που ακούω τόσα μωράκια να παίρνουν τόσα φάρμακα. Και θυμώνω....μα δε μπορεί. Κάποια θεραπεία θα υπάρχει..........Κάτι θα υπάρχει που να βοηθήσει αυτά τα παιδάκια να μην ξαναπάρουν τόσα πολλά φάρμακα..................Έχω αγανακτήσει.........

Και από την άλλη..........και εγώ νέα μαμά.........ημερών είναι το μωρό μου.........τι να κάνω για να μην το κολλήσει και το δικό μου παιδί......??????????

Υπάρχει κάποια μαμά που το ξεπέρασε με το παιδί της? Αν ναι τι έκανε?

Διαφημίσεις

τον ιουνιο που ο μπεμπακος μας ηταν 4μιση μηνων,επαθε βροχιολιτιδα. η παιδιατρος μου ειπε ή τον αρπαξε καποιο ρευμα ή αποιος τον κολλησε...:roll:

εγω παντως καταλαβα οτι κολλαει!!!!

Πραγματικά έχω μπερδευτεί.......!!!!!!!!! Μου την έχει δώσει δηλαδή......

Μας κοροϊδεύουν δηλαδή????????????

Τη μια κολλά.............την άλλη όχι?????

καλησπέρα,

η βροχιολύτιδα απο μόνη της δεν ειναι ιός απ οσο ξέρω αλλα μια ίωση με δυνατό συνάχι μπορεί να γυρίσει σε βροχιολύτιδα. τα μωράκια δεν μπορούν να φυσήξουν μύτη η να βγάλουν τα φλέματα οπότε αν κολλήσουν αυτα στους βρόγχους κάνει βροχιολύτιδα μια μορφή ακροαστικών δηλαδή. δεν ειναι σίγουρο αν εχει το ανηψάκι σου οτι θα κάνει και το μικρό σου. αλλα κάνουν ωτίτιδες ας πούμε. καλύτερα ομως αφου εχεις τοσο μικρό μωρο μέχρι να παει τουλάχιστον 3 μηνών μην το συναναστρέφεις με κόσμο που ίσως εχει ίωση αλλα ουτε κ συ βέβαια. κ βέβαια μεχρι να μεγαλώσει λίγο χρειάζεται καθημερινά να κάνεις ορο. πολύ βασικο κ ας μην ειναι κρυωμένο.δυστυχως εχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά αγχη κ πολλά ξενύχτια. ετσι μεγαλώνουν τα παιδια...

M6bap3.png

cik1p3.png

Κορίτσια καλημέρα' date='

αφου διαβασα εξ αρχης το θέμα παραθέτω και την δική μου ιστορία.Η μικρή μου όταν ηταν 8 μηνων νοσηλευτηκε για ενα βραδι αφου προηγηθηκε ενεση κορτιζονης για 2 βραδια με οξεια ασθματικη βρογχιολιτιδα στο Παιδων.Απο περυσι λοιπον τον Νοεμβρή έχει παρει 4 φορες αντιβίωση και απο τον Φεβρουάριο του 2010 μεχρι και σήμερα ανα 2 μηνες που αρρωσταινει με το συνηθες..οξεια ασθματικη βριγχιολιτιδα..κανει νεφελοποιητη με berovent & pulmicort..παιρνει για τουλαχιστον 5-6 μηνες singulair και στα χειροτερα οταν δηλαδη δεν συνερχεται στο 10 ημερο..στανταρ αντιβιωση.Η αδερφη της πηγαινει παιδικο σταθμο και φυσικα φερνει διαφορα στο σπιτι,κι εγω δεν ειμαι απο τις μανες που τα εχω κλεισμενα μεσα για να μην κολλησουν τιποτα.Για ολο αυτο το θεμα όπως και την συμβουλευτικη αγωγη εχω απευθυνθει σε γνωστο πνευμονολογο 3 φορες το χρονο μας βλεπει και μονιμα δεν αλλαζει κατι..ενα χρονο τωρα..Εχουμε κανει τεστ ιδρωτα και εχει βγει αρνητικο για κυστικη ινωση και απορω τι δεν παει καλα.Εχω αρχισει να σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ομοιοπαθητικο μιας και η κορτιζονη που παιρνει ειναι σχεδον μονιμη τους 6 απο τους 12 μηνες του χρονου.Ολο αυτο τον καιρο βλεπω οτι δεν θελει να την ντυνεις πολυ ζεστα,οχι ζεστη υπερβολικη,οχι τζακι,καθαρο αερα,μπανια..μενω παρεπιπτοντως διπλα στην θαλασσα..στα 200μ..οχι ηλιο..ναι και ομως..οχι υγρασια..ξηρη υγρασια λογω ζεστης.Ολα αυτα φυσικα τα αποφευγω,βηχα δεν εχουμε ιδιαιτερο κι οταν εχουμε την βοηθαει να αποβαλει τα φλεμματα της.Αυτό που ειναι μαρτυρικό ειναι ο βρογχος και τα λεγομενα ''γατακια'' στην αναπνοη της.Ελπίζω φυσικα για βελτίωση.Κραταω και τις συμβουλες σας αλλα με βλεπω για ομοιοπαθητικη λιαν συντομως.[/quote']

μην το σκέφτεσαι - δεν έχεις τίποτα να χάσεις παρά τα χρήματα της επίσκεψης... να πω μόνο ότι εμάς μας έπιασε το 2ο φάρμακο της ομοιοπαθητικής, θέλει και λίγο υπομονή.. είδαμε όμως ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ αποτελεσματα, από εκεί που είχαμε 5 αερολίν σε σπίτια, γιαγιάδες, παιδικούς κλπ τώρα ούτε ξέρω που το έχω..... ;)

καλησπέρα,

η βροχιολύτιδα απο μόνη της δεν ειναι ιός απ οσο ξέρω αλλα μια ίωση με δυνατό συνάχι μπορεί να γυρίσει σε βροχιολύτιδα. τα μωράκια δεν μπορούν να φυσήξουν μύτη η να βγάλουν τα φλέματα οπότε αν κολλήσουν αυτα στους βρόγχους κάνει βροχιολύτιδα μια μορφή ακροαστικών δηλαδή. δεν ειναι σίγουρο αν εχει το ανηψάκι σου οτι θα κάνει και το μικρό σου. αλλα κάνουν ωτίτιδες ας πούμε. καλύτερα ομως αφου εχεις τοσο μικρό μωρο μέχρι να παει τουλάχιστον 3 μηνών μην το συναναστρέφεις με κόσμο που ίσως εχει ίωση αλλα ουτε κ συ βέβαια. κ βέβαια μεχρι να μεγαλώσει λίγο χρειάζεται καθημερινά να κάνεις ορο. πολύ βασικο κ ας μην ειναι κρυωμένο.δυστυχως εχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά αγχη κ πολλά ξενύχτια. ετσι μεγαλώνουν τα παιδια...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου...

Θα της κάνω πολλές φορές τη μέρα.......όπως είπες...

Αισθάνομαι λίγο άσχημα γιατί οι γιαγιάδες-παππούδες δυσκολεύονται να αντιληφθούν την κατάσταση και έχω ήδη γίνει σκύλα.........το έχουν πιάσει μόνο οι γονείς του συζύγου μου. Δεν έχει έρθει στο σπίτι μου κανείς.......

Τι να κάνω; Και εγώ στενοχωριέμαι -από κοινωνικής απόψεως-αλλά από΄κει και πέρα τι να κάνω που γέννησα έχοντας μπροστά μου το χειμώνα;

• 2 weeks later...

Τα παιδια που πασχουν απο κυστικη ινωση παθαινουν ευκολα λοιμωξεις του αναπνευστικου, ειναι συμπτωμα της παθησης γιαυτο το αναφερει η κοπελα παραπανω .

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19-12-2009

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΤΑΝ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ.ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Η ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΩ Τ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣΚΑ ΑΕΡΟΛΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ 3 ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΗΛΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Τα παιδια που πασχουν απο κυστικη ινωση παθαινουν ευκολα λοιμωξεις του αναπνευστικου, ειναι συμπτωμα της παθησης γιαυτο το αναφερει η κοπελα παραπανω .

Ευχαριστώ Μάρκο Πόλο. Δεν το ήξερα.Να υποθέσω ότι είναι κάτι πολύ κακό ε;

Ειναι οντως παρα πολυ σοβαρη παθηση κληρονομικη απο δυο γονεις φορεις κυστικης ινωσης.

Αλλα μην παει το μυαλο σου στο κακο γιατι περα απο τις λοιμωξεις αναπνευστικου εχει και αλλα συμπτωματα.